Mäklare Marcus Bodin

Marcus Bodin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjösabrinken 26, Bandhagen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 26

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 395 000 kr
28 + 13 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 422 kr/mån
85 536 kr/m²

Andrahandsuthyrning långtid tillåts. Välkommen till denna underbara lägenhet om 41 kvm golvyta. En exklusiv vindsvåning ett stenkast från tunnelbana och centrum. Bättre än såhär blir det inte. Exklusiva materialval i form av vitlaserade ekgolv, snyggt designat kök med diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. Badrum i toppklass med framdragning för tvättmaskin. Terrass med utsikt ut mot Högdalen ventrum i sydväst. Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar.

  • Balkong
Åsögatan 190, Södermalm, Stockholms kommun

Åsögatan 190

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
4 395 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 542 kr/mån
89 694 kr/m²

Föreningen godkänner andrahandsuthyrning long stay. Balkong. Välkommen till Åsögatan 190 och denna genomgående ljusa lägenhet i populär förening som tillåter tidsobegränsad andrahandsuthyrning. Lägenheten erbjuder fina bevarade detaljer såsom spegeldörr och vackra trägolv. Det välplanerade köket inbjuder till matlagning och socialt umgänge. Här finns även utgång till lägenhetens balkong i ett soligt och härligt läge. Det öppna allrummet ger ett vackert ljusinsläpp genom två stora fönster. Allrummet är rymligt och enkelt att möblera. Den rymliga hallen kan enkelt användas för skapa en avskild sovrumskänsla. Här bor du med innerstadens puls runt hörnet och med närhet till både trevliga grönområden samt Södermalms breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 190, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Åsögatan 190

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
2 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 5/6
2 041 kr/mån
124 792 kr/m²

Tillåten tidsobegränsad andrahandsuthyrning. Här har du möjlighet att investera i en enrummare på våning 5 av 6. Föreningen har genomfört flera renoveringar de senaste åren. Underbart renoverad och yteffektiv etta om 24 kvm med Kungsbalkong och sjöutsikt. Vitlaserade furugolv, högt i tak, renoverat kök och stambytt badrum. Bo ett stenkast från Nytorget och Vita Bergsparken. Brett utbud av butiker, affärer, restauranger och caféer samt bra kommunikationer. Tunnelbana planeras längre fram. Varmt välkomna till hjärtat av Södermalms kulturkvarter!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3