Kommande

Tellusgatan 13a

Björka, Helsingborgs kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Byggår
1986
Avgift
6 631 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
15 337 kr/m²
Kommande

Snart finns chansen att förvärva detta fina bostadsrättsradhus med en fin uteplats i ett soligt västerläge. Välkomna till Tellusgatan 13a!

Bostaden erbjuder en välplanerad och rymlig planlösning med generösa ytor i varje rum och ett härligt ljusinsläpp. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall med plats till att häng av sig ytterplaggen. Köket finner vi i anslutning till hallen på vänster sida som går i ljusa kulörer på luckorna och en mörk skiva som snyggt bryter av. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter tack vare dess över och underskåp. I anslutning till köket hittar vi det stora badrummet som är utrustad med badkar. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med utrymme för stor soffgrupp där vi även har utgången till den fina trädäcket som är full möblerbart.

På ovanvåningen hittar vi tre ljusa och rymliga sovrum med plats till säng och förvaring i samtliga och de andra badrummet som är utrustad med dusch och dessutom renoverades 2020.

Förvaring är något som det finns gott om då vi på framsidan och baksidan har förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även annat utbud som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas