Holmsundsvägen 9 D

Bomhus, Gävle kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
201 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1994
Driftkostnad
38 177 kr/år

Här har ni ett fint och trevligt friköpt två plans radhus i ett barnvänligt och gemytligt område! Huset är i fint skick där du bland annat har ett kök som renoverats under 2021 och således är modernt och i väldigt bra standard, i samband med köksrenoveringen lades även nytt fräscht golv i köket vilket lyfter helheten ännu mer. Du har en tvättstugedel i badrummet på entréplan som helt ny och även badrummet har fräschats upp med en del ny utrustning m.m. Som ytterligare en bonus har du ett isolerat uterum i anslutning till huset vilket gör att du har ett extra rum som går att nyttja året om. Som helhet erbjuder radhuset ett entréplan med kök, badrum och vardagsrum med utgång till uterummet och baksidan. Övre plan med tre väldisponerade sovrum och ett kaklat badrum. Ett ljust och trivsamt hem med bra förvaring i två klädkammare samt möjlighet till förvaring på vinden. Här bor man i ett lättskött boende med låga driftskostnader via samfällighet och med garage i länga samt ett rymligt förråd vid husets framsida. Perfekt boende för familjen!

På Holmsundsvägen bor man med närhet till skola, förskola, mataffär och alla bekvämligheter man behöver. Med bara någon minuts gångavstånd från ytterdörren har du Fliskär, så närhet till havet och trevliga vandringsstråk finner du i ditt absoluta närområde, perfekt för att ta barnen på en utflykt eller bara ta en promenad i en harmonisk miljö. Har du barn eller håller du själv på med fotboll, hockey eller liknande så har du Kastvallen på mindre än 2 kilometersavstånd, så ni når dit på strax över fem minuter på cykel.

Som sagt, här har du ett fint och lättskött boende i ett bra läge med nära till det mesta. Vid intresse kontakta mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Markus Westblad

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Markus Westblad, Svensk Fastighetsförmedling Gävle
0720642499

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.