Mäklare Markus Westblad

Markus Westblad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fårholmsvägen 18, Norrsundet, Gävle kommun
  • Sön 11 jun kl 14:45
Fårholmsvägen 18, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Fårholmsvägen 18, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Fårholmsvägen 18

Villa
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

5 995 000 kr

110 m²

4 rum

2 503 m² tomt

Nu erbjuds denna mycket trevliga villafastighet på Fårholmsvägen 18 i Norrsundet med ett fantastiskt havsläge. Huset är byggt 2015 i ett plan med sovloft, 110 kvm boa + 34 kvm biarea. Boningshuset innefattar 4 rum och kök, stort inglasad uterum som är vinterbonat med skjutbara partier, matplats intill, ett större sovrum samt ett på loftdel. Förutom boningshuset finns ett rymligt gästhus med stor vidbyggd carport, fristående nybyggd bastu, förrådsbyggnader samt en mycket trevlig uteplats intill havet. På tomten växer havtorn och annan trevlig växtlighet. Vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmepump samt en mysig braskamin som uppvärmning. - Kommunalt vatten genom samfällighet - 3-kammarbrunn med infiltration - Luft/vatten-värmepump. - Gott om förvaring i förrådsutrymmen och bodar. - fiberbredband installerat Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Energideklaration är utförd och kommer inom kort. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Enholmsvägen 13, Forsbacka, Gävle kommun

Enholmsvägen 13

Villa
Forsbacka, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 695 000 kr

90 m²

1 011 m² tomt

Varmt välkommen till Enholmsvägen 13, mycket fint beläget med närhet till Storsjön, 90 kvm boa med friköpt tomt och ett trevligt garage byggt 2016. Här finns promenadstråk, båtplats och en trevlig natur! Stor öppen planlösning med socialt kök och vardagsrum, ett sovrum, trevligt badrum samt sovloft. Perfekt för den mindre familjen alternativt som fritidshus för den kräsne. - Fiber är installerat - Kommunalt vatten och avlopp installerat 2021 - Strandnära tomt Bostaden kommer att besiktigas inom kort och besiktningsprotokoll kommer således att annonseras ut under fliken dokument. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Masurgatan 32, Gävle, Gävle kommun

Masurgatan 32

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 795 000 kr

133 m²

4 rum

199 m² tomt

Varmt välkommen till detta radhus i gavelläge med stora möjligheter för den som verkligen vill skapa något utefter egen fantasi. Här finns 3 sovrum idag men kan enkelt göras till 4, stora sociala ytor, trevligt uterum på bostadens baksida samt en bastu intill badrumsdel. Här finns även goda förvaringsmöjligheter flera förråd och klädkammare. - Till fastigheten finns även garagedel i länga genom samfälligheten - Barnvänlig innergård med lekplats - Nära till stadskärnan och skolor och förskolor - Fiber är installerat - Friköpt! Bostaden säljs i befintligt skick och således med en friskrivningsklausul, besiktningsprotokoll kommer inom kort. Varmt välkommen på visning!

Klasbärsvägen 30, Gävle, Gävle kommun

Klasbärsvägen 30

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 295 000 kr

107 m²

4 rum

346 m² tomt

Varmt välkommen till detta kedjehus på Klasbärsvägen 30! Här erbjuds två fullstora sovrum på det övre planet samt renoverat badrum och ett öppet kök på entréplanet, här finns stora sociala ytor i form av matsal och mysigt vardagsrum med intilliggande inglasad veranda. Centralt placerat på fastigheten finns även ett större utrymme för samkväm på uteplats inramat av bostaden. Här erbjuds ett längre tillträde och garage i länga. Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll kommer att annonseras under dokument efter utförd besiktning. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kokstensvägen 107, Bomhus, Gävle kommun

Kokstensvägen 107

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 295 000 kr

120 m²

6 rum

130 m² tomt

Nu saluförs detta trevliga radhus om 120+16kvm i 2 plan! Här finner du ett trevligt kök, två fräscha badrum, 3 sovrum med möjlighet till hela 5 stycken, en stor social yta mellan vardagsrum och tv-rum och en mycket trevligt belägen uteplats. Barnvänligt område med lekplatser precis intill och närhet till både centrum samt skolor, förskolor och ICA matbutik. Intill fastigheten finns även ett mindre skogsparti som avgränsar dig från stadspulsen. Här finns möjlighet till ett snabbt tillträde om så önskas! - Fjärrvärme genom samfällighet - Garageplats i länga - Fiber installerat Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Höjdvägen 8, Bergby, Gävle kommun

Höjdvägen 8

Villa
Bergby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

895 000 kr

86 m²

4 rum

1 033 m² tomt

Varmt välkommen till detta väl omhändertagna hus i 1-1/2plan och källare om 86 Boa + 70 Bia för försäljning. Bostaden erbjuder ett trevligt entréplan med ett fint golv genom vardagsrum och matplats. Rymligt kök och fräsch toalett på entréplan, två sovrum på det övre planet samt mindre balkong. Källarplanet erbjuder gillestuga med möjlighet för exempelvis projektorduken som tv-rum. Här finns även bostadens tvättstuga, duschutrymme och bastu samt ett extra utrymme för exempelvis tonåringens sovrum. På tomten finns även ett friliggande garage med utrymme för bil och förvaring. - Fönster utbytta 2010 - Tak omlagt 2016 - Bergvärme installerat 2006 - Stora delar av elen omdraget 2018 - Fiber installerat! Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Södra Hagstavägen 40, Hamrångefjärden, Gävle kommun

Södra Hagstavägen 40

Villa
Hamrångefjärden, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 650 000 kr

250 m²

7 rum

2 830 m² tomt

Varmt välkommen till denna ståtliga fastighet. Här erbjuds stora utrymmen i charmig tappning, rejäl tomt om 2 830 kvm med stort uthus, matkällare och garagemöjlighet. Boningshuset är upprättat i två plan disponerat över en levnadsyta om totalt 285 kvm med flertalet sovrum och kontor, väl lämpat för exempelvis uthyrningsdel då bostaden innefattar två kök. Förutom levnadsytan för sociala sammanhang och avkoppling finns här även en rymlig verkstadsdel, perfekt för dig med hobbyn som tar plats. Bostaden har genom åren underhållits väl av nuvarande ägare med bland annat: Installation utav bergvärme 2002 med ny panna 2021, nytt yttertak 2008, installation fiber. Genom åren har även ytskikt renoverats kontinuerligt. - Friköpt tomt i fint solläge - Stora utrymmen för förvaring - Garage i uthuset - Energideklaration med "B" i betyg vilket möjliggör grönt bolån hos flertalet banker! Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll kommer att annonseras under dokument efter utförd besiktning. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Norra Nyvallsvägen 17, Gävle, Gävle kommun

Norra Nyvallsvägen 17

Villa
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 695 000 kr

82 m²

4 rum

742 m² tomt

Nu erbjuds denna villafastighet om 82kvm boarea på Norra Nyvallsvägen 17 i Bomhus. Bostaden erbjuder ett och ett halvt plan inkluderat tre sovrum på övre plan samt ett större vardagsrum och kök på entréplanet. TIll fastigheten hör även ett garage i länga som delas med grannen. Friköpt och lättskött tomt om 742kvm. Bostaden har ett större renoveringsbehov och säljs med en s.k. friskrivnings-klausul. För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8