Nyproduktion

Djursviksvägen 38, Hus 1

Djursvik, Torsås kommun Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Byggår
2022
Avgift
4 219 kr/mån
Driftkostnad
6 828 kr/år
Pris/m²
27 273 kr/m²
Nyproduktion

Nyproduktion i Djursvik bostadsrätter med havet och naturen inpå knuten!
Nu har du chansen att flytta in i en nyproducerad bostadsrätt i populära och vackra Djursvik. Här erbjuds ett radhus med gavelläge där du har ett härligt västerläge från uteplatsen på baksidan. Uteplats även på framsidan med vidbyggt förråd samt egen parkeringsplats för bilen.

Välplanerat hus på 88 kvm där utrymme har skapats för ett stort socialt rum med kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning. Välj om du vill ha tre sovrum eller två sovrum där du tar ner en vägg för att skapa ett större och luftigare vardagsrum. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme för extra komfort, duschplats och egen tvätt-del. Det här är ett hem som har skapats likväl för den den unga växande familjen i åtanke som för dig som söker ett bekvämt, bekymmersfritt och lättskött boende i markplan.

Bor du i Djursvik har du närheten till både havet med fin badplats och naturen inpå knuten med fina vandringsstråk. Närmaste samhälle är Söderåkra som ligger ca 2 km från bostaden. I Söderåkra finns förskola samt skola upp till årskurs 6, livsmedelsaffär med postservice, elektronikaffär, frisör, restaurang, hotell, gym och simhall. För den golfintresserade ligger Möre golfklubb alldeles intill. Du kommer snabbt ut på E22an och Kalmar ligger endast ca 25 min bort och Karlskrona åt andra hållet ligger ca 40 min bort. Bra med bussförbindelser till Kalmar.

Är du intresserad av denna bostad? Tveka inte med att höra av dig till fastighetsmäklaren för mer information och intresse för bostaden.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Kontakt

Alexander Midjich

Mäklarhuset Kalmar/Torsås
Mäklare Alexander Midjich, Mäklarhuset Kalmar/Torsås
0703070535