Mäklare Alexander Midjich

Alexander Midjich

Om mig

Alexander Midjich heter jag och jag är Fastighetsmäklare samt delägare till Mäklarhuset Kalmar / Torsås. Att vara fastighetsmäklare är verkligen hur kul som helst och det är ett jobb jag brinner för. Under åren har jag samlat på mig en bred erfarenhet och goda kunskaper inom hela försäljningsprocessen och de juridiska moment vi jobbar med. Anlitar du mig får du trygghet, kunskap och målmedvetenhet igenom hela affären. Kontakta mig idag så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Binnaretorpsvägen 14, Gullabo, Torsås kommun

Binnaretorpsvägen 14

Villa
Gullabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
825 000 kr
100 + 63 m²
5 rum
998 m² tomt

Välkommen till en välskött och renoverad 1-plans villa på Binnaretorpsvägen i Gullabo. Här kan du njuta av en bekväm livsstil med en rymlig bostad om fem rum och 100 kvm i boarea. Här finns utrymme för hela familjen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gullabovägen 52, Gullabo, Torsås kommun

Gullabovägen 52

Villa
Gullabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 190 000 kr
90 + 15 m²
5 rum
7 720 m² tomt

Lantligt och naturnära läge, det är vad du möts av på Gullabovägen 52! Det här passar både till dig som söker efter en permanent villa likväl som ett fritidshus. Här är det bara att flytta in då mycket av det som går att renovera är renoverat. Praktiskt och smidigt vattenburet värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp gör det enkelt för dig att bara komma igång med att bo och njuta här på en gång. Välplanerat hus i 1,5 plan där du på entréplan har stora och luftiga ytor med kök och vardagsrum samt ett sovrum. Köket är helrenoverat under 2022 och likaså alla ytskikt i hela huset där det är genomgående ett trämönstrat klickgolv. Det är ett modernt kök där det dessutom står en fungerande vedspis. På övervåningen finns det ytterligare två sovrum samt ett duschrum med toalett, detta renoverades 2018. Källaren är en grovkällare där det förutom förvaringsutrymme finns en tvättstuga och pannrum. Uppvärmningen är ett vattenburet system där det 2019 kopplades på en luftvatten värmepump med utomhusdel. Förutom huset har du här även ett bra gårdshus där man 2019 bytte taket på hela byggnaden. Gårdshuset används idag för djurhållning där man har både hundgård, inhägnad för fåglar samt en hage för getter. Den stora trädgårdstomten bjuder in till att kunna hägna in delar av den för att ha betesdjur som går och tar hand om gräsmattan. Bor du i Gullabo kommer du in i ett samhälle med en stark sammanhållning och gemenskap där det finns aktiviteter både för stora som små. Skola finns från F-3. Det är väl värt att besöka de gårdsbutiker som finns runtomkring i Gullabo där det går att hitta mycket lokalproducerat. Här har du även närheten både till Torsås som kommunens centralort där du har en bra service med livsmedelsbutik, restauranger, apotek, hälsocentral, tandläkare och skola från F-9. Vissefjärda ligger på ungefär samma avstånd och har också ett stort utbud av service. Du kommer även snabbt ut på riksväg 27 som går åt antingen Karlskrona åt ena hållet eller Emmaboda åt andra.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 8), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 8)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
550 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
36 667 kr/m²

Bekvämt fritidsboende med perfekt läge nära havet i Kesnäs på norra Öland. Fritidsboende i bostadsrättsform. Förening med god ekonomi, barnvänligt område och möjlighet till uthyrning. Enkel och bekymmersfri livsstil. Ta chansen att uppleva allt det här och mer, boka en visning idag! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Elledalsgatan 7 B, Torsås, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Elledalsgatan 7 B

Lägenhet
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
330 000 kr
65,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 222 kr/mån
5 023 kr/m²

Välkommen till Elledalsgatan 7B och till denna välplanerade och renoverade 3:a på andra våningen, här bor du på 65,7 kvm, bekvämt och bekymmersfritt i en bra bostadsrättsförening med bra ekonomi. Du har balkong i härligt söderläge med markis och ett bra läge med närheten in till service i Torsås! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Trankvill 137, Trankvill, Torsås kommun

Trankvill 137

Villa
Trankvill, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
550 000 kr
80 m²
3 rum
2 279 m² tomt

Trankvill 137 bjuder in till en stor trädgårdstomt med bostadshus, garagebyggnad och naturen inpå knuten. På trädgården står det idag en mindre villa på 80 kvm och som är inredd i 1,5-plan. Huset rymmer tre rum varav två av dem har du på entréplan tillsammans med köket. Det tredje rummet är ett sovrum som du hittar på övervåningen tillsammans med badrum. Sovrummet är renoverat med nytt golv och tapetserade väggar. Badrummet är sedan -03 med våtrumsmatta på golv och väggarna. Rummen på entréplan blir naturligt att ha som vardagsrum och matrum. I vardagsrummet står det idag en kakelugn som ej går att elda i. I matrummet finns en eldstad och i köket en vedspis som båda är godkända att elda i. Det är en påbörjad renovering i köket där det gamla och slitna köket har monterats ner. Det finns ett nyare, begagnat kök, inköpt och som står på fastigheten och planen har varit att sätta in det. Detta kommer överlåtas till dig som ny ägare och du kan även överta det inköpta köket om du vill. Huset står på en stor trädgårdstomt om 2 279 kvm där det förutom ett hus även finns en uthuslänga med behov av viss renovering där det framförallt är taket som behöver ses över. Nuvarande ägare har påbörjat en byggnation av ett större garage, där det är en gjuten platta, rest trästomme och plåttak som är färdigställt. Material är inköpt för att kunna lägga plåt på väggarna runtom hela garaget. Intill garaget har du även en grusad uppställningsplats med plats för två bilar. Försäljningen kommer att ske med en så kallad friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren friskriver sig från allt ansvar avseende fel i fastigheten. Bor du i Trankvill har du framförallt nära till naturen och fina gångstråk i skogen längs med den gamla banvallen från när det fanns tågräls. Med bil är du inne i samhället Torsås på mindre än 10 minuter, där finns service i form av livsmedelsbutiker, café, restauranger, apotek, vårdcentral, tandläkare, skola från F-9 samt busstorg med linjer som trafikerar mot Bergkvara och Söderåkra sen vidare in mot Kalmar.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 2
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 3

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5)

Lägenhet
Högsby, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
32 667 kr/m²

Smidigt och bekymmersfritt stugboende på norra Öland med goda möjligheter för uthyrning under sommarperioden! Ägande i bostadsrättsform med låga kostnader i en förening med god ekonomi. Stugan är fullt utrustad med både möbler och husgeråd som övertas i samband med köpet, allt för att du ska kunna börja nyttja stugan på en gång både för uthyrning eller för egen del. Det här är ett välplanerat boende med en stuga på 15 kvm plus ett tillhörande förråd på ca 2 kvm och uteplats under tak. Stugan utgörs av ett rum där du i den ena delen av rummet har en våningssäng för tre personer. I den andra delen har du köksdelen som renoverats i ordning med bl a ny stenbänkskiva, ny ugn med spis och en diskho. Eget duschrum inne i stugan finns med helkaklade väggar och klinkergolv. Duschrummet renoverades senast 2013. Stugan ligger inom området för First Camp Löttorp och ett avtal är tecknat med campingen att ombesörja uthyrningen av stugan. Campingen tar 50 % av den totala uthyrningsintäkten. Som boende här har du tillgång till campingens faciliteter så som padelbana, minigolf, lekplats och mindre butik vid receptionen samt även en bistro med servering under sommarmånaderna. Är stugan inte uthyrd reserverar du den enkelt själv och har den som ditt egna semesterboende. Möjlighet finns för dig som köper stugan att hyra ut i egen regi eller via annan hyresförmedlare, detta måste då meddelas First Camp. Hyr du ut på annat sätt än via First Camp har hyresgästerna inte tillgång till någon av campingens service eller faciliteter. Närmaste samhälle är Löttorp och ligger ca 6 km från bostaden. Löttorp är norra Ölands centralort och här finns det bl a livsmedelsbutik, postservice, systembolaget, vårdcentral och skola. Vatten till stugorna sätts på från början av mars och är igång fram till början av oktober. Läs mer om uthyrning under "Övrigt". En inspelad visning finns under fliken "Dokument och länkar". Är du intresserad av denna bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen och visning!

  • Premium
Fur 246, Fur, Karlskrona kommun
  • Mån 24 jun

Fur 246

Villa
Fur, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 275 000 kr
156 m²
6 rum
4 058 m² tomt

Välkommen till Fur och huset på Fur 246! Det som bjuds på här är ett gediget och pampigt timmerhus i 2-plan med anor från 1868. Huset har en äldre och bevarad karaktär med vissa renoverade inslag. Det är ett stort hus med två stora representativa salar, en på vardera våningsplan, flera rum som antingen blir sovrum, arbetsrum eller sällskapsrum. Du har två duschrum med toalett på vardera plan. För den som behöver mer utrymme finns även en stor vind med ståhöjd och som är inredningsbar. I huset finns det flertalet kakelugnar och eldstäder som går att elda i. Värma upp huset gör du främst genom att elda med ved i eldstäderna, annars finns även direktverkande el. Det är kommunalt vatten och avlopp inkopplat. Här bor du på ett läge med naturen inpå knuten och angränsande till tomten har du även Lyckebyån som mynnar ut i Fursjön innan den fortsätter sin färd vidare. Som fastighetsägare har du fiskerätt i ån. Det går att fiska både gäddor och abborre, gott om kräftor finns det också. Huset står på en stor tomt om 4 058 kvm och består mestadels av trädgårdstomt med vissa inslag av ängstomt. Ca 700 meter från dörren har du till badplats i Västersjön. Som boende i Fur har du goda kommunikationer mot framförallt Karlskrona, riksväg 28 tar dig hela vägen till Karlskrona på ca 40 min. Längs med vägen passerar du samhällen som Holmsjö och Rödeby. Bussförbindelser finns med en hållplats nästintill utanför dörren. Tåg både till Karlskrona och Emmaboda kan du ta från Holmsjö som också är det närmsta större samhälle. I Holmsjö har du livsmedelsbutik, postservice, ny modern skola som är en F-6 skola, en aktiv hembyggdsförening och ett stort samhällsengemang som inte minst visar sig i Allhallen. Allhallen är en byggnad som stod klar mellan åren 2014-2016 med en yta på ca 2900 kvm finns här plats för både idrottsevenemang, musik och teater. Här finns även gym, ungdomsgård och café. Fur har en plats i historieböckerna som en av byarna som låg längs med den gamla riksgränsen mellan Danmark och Sverige, inte långt från huset, finns den gamla Fredsbron att beskåda med sina stenvalv som går över Lyckebyån. Det finns flera fina småvägar, vandringsleder och fornminnen att utforska i närområdet. Likaså en mängd olika sjöar där det till vissa av dem finns fisk att fiska för den som har löst med fiskekort. Välkommen att höra av dig med ditt intresse för huset!

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
850 000 kr
38 m²
3 rum
vån 1/1
2 690 kr/mån
22 368 kr/m²

Semesterboende på Ölands östra sida, i Kesnäs. Låga kostnader med avgifter till bostadsrättsföreningen och möjligheten finns att få ännu lägre kostnader genom att hyra ut stugan under sommarsäsongen. Inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta för att boka in en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
565 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Söker du efter en stuga på Öland och nära havet! Här på östra sidan, vid Kesnäs, erbjuds en fritidsstuga i bostadsrättsform med låga kostnader och möjligheter för uthyrning för att finansiera del av sitt egna semesterboende. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen (stuga 322), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen (stuga 322)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 445 000 kr
50 m²
4 rum
1 500 kr/mån
28 900 kr/m²

Nära havet vill man bo! Det är precis vad du gör här som stugägare i brf Kesnäs Strandby, promenadavstånd med ca 500 meter ner till fin sandstrand! Det här är en stuga som passar utmärkt för dig som vill ha en egen stuga på Öland att semestra vid samtidigt som du har alla fördelarna som kommer med en bostadsrätt där du inte behöver tänka på att klippa gräsmattan så fort du kommer fram. Du blir här medlem i bostadsrättsföreningen Kesnäs Strandby som är en förening med 24 stugor, god ekonomi och låga avgifter på 1 500 kr som betalas varje månad. Avgiften inkluderar skötsel av området, sophantering, vatten, avlopp och ett bostadsrättstillägg för fritidshusförsäkringen. Det du behöver tänka på utöver månadsavgiften är kostnaden för den el du förbrukar för uppvärmning och hushållsapparater, kostnaden för el räknas ut från förbrukningen året innan som var på 3 270 kWh. Kommunalt vatten och avlopp är kopplat till stugan och kan användas året om för dig som vill kunna vara i stugan även under vinterhalvåret. I försäljningen av stugan inkluderas även alla möbler och husgeråd vilket gör att du kan börja använda stugan på en gång utan att behöva köpa in en full uppsättning av möbler det första du gör. Stugan som är från 2018 har en hög standard och är välplanerad med tre sovrum, stort allrum och ett fullt utrustat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Utvändigt har du en stor uteplats där du kan sitta och njuta under sommardagarna. Du får här ett fantastiskt läge i utkanten av området och inga grannar framför stugan, uteplatsen ligger i ett härligt söderläge vilket ger dig sol under större delen av dagen. Nuvarande ägare av stugan har främst hyrt ut den under sommarhalvåret. Uthyrning har skett i samarbete med First camp Löttorp som lämnat ut och tagit emot nycklarna och även sätt till att det är städat och i ordning för nya gäster. Det du själv behöver göra är att ställa i ordning stugan inför uthyrningssäsongen. Under 2023 fick ägaren av stugan in 58 245 kr och det efter att campingen tagit ut sin avgift. Kesnäs är ett område på Ölands östra sida och som ligger strax norr om samhället Löttorp. I Kesnäs finns det fin natur, mycket ängsmark runtomkring och nära till havet med fin sandstrand. Löttorp som ligger ca 3 km söderut erbjuder full service med mataffär, postservice, systembolag, restauranger och café. Precis intill Kesnäs har du även två campingar, Sonjas camping och First camp Löttorp som båda erbjuder aktiviteter under sommardagarna. Välkommen att höra av dig med ditt intresse eller för att anmäla dig till visning!

Toravägen 23, Påryd, Kalmar kommun

Toravägen 23

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
950 000 kr
91 + 50 m²
4 rum
2 519 m² tomt

Är det ett naturnära och lantligt läge som du är på jakt efter, välkommen till Toravägen 23! Välskött och välrenoverat hus som du bara kan flytta in i. Kök, vardagsrum och matsal samt två sovrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (Stuga 17), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (Stuga 17)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
1 076 kr/mån
32 667 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 25), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 25)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
565 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Vad sägs om en egen stuga på Öland och med närhet till havet. På östra sidan av ön i Kesnäs finns nu möjligheten för dig som letar just efter detta. Låga kostnader och möjligheter för uthyrning. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen att höra av dig för mer information och visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kyrkebo 112, Kyrkebo, Torsås kommun

Kyrkebo 112

Villa
Kyrkebo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
900 000 kr
60 m²
2 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga med charmig glasveranda! Här har du tillgång till en blomstrande trädgård, med grönsaksland och äppelträd. En plats att längta till när man vill komma bort från stadens stress. En plats där man bara kan få va! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Rosenströmsvägen 1, Alsterbro, Nybro kommun

Rosenströmsvägen 1

Övrigt
Alsterbro, Nybro kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 495 000 kr
1 550 m² tomt

Rosenströmsvägen 1 i Sandslätt strax utanför Alsterbro är en gammal arbetarbostad omgjord till hyresfastighet. Här har du bostadsbyggnad på 238 kvm boyta utöver det en inredd vind på 46 kvm och källare på ca 100 kvm. Fastigheten ligger lättillgänglig längst med riksväg 125 som går genom samhället och kopplas på E22:an åt öster. Är det här möjligheten för dig som för dig som vill påbörja ditt fastighetsbestånd, eller kanske har du redan andra fastigheter och vill utöka med fler. Här har du en lättskött fastighet där byggnaden har plåtfasad och plåttak, uppvärmning med hjälp av luftvärmepump kopplat till radiatorer i varje bostad, egen elmätare till varje bostad för möjlighet till separat avläsning. Byggnaden är i 2-plan med källaren och inredd vind. Det finns totalt fem lägenheter som går att hyra ut varav fyra som är uthyrda för närvarande och en är vakanta med möjlighet för dig att hitta egna hyresgäster. Samtliga lägenheter är på två rum och kök, 59,5 kvm. Vindslägenheten med snedtak är på 46 kvm. -- Lägenhet 1001 ligger en trappa upp till vänster. Uthyrd. Under 2021 renoverades denna lägenhet med nya golv i hall, kök och vardagsrum samt att väggarna slipades, spacklades och målades. I köket är det nya vitvaror kyl/frys samt spis. Elen har även sätts över. -- Lägenhet 1002 ligger även den en trappa upp, till höger. Uthyrd. Under 2022 sattes det in en ny spis. -- Lägenhet 1101 ligger två trappor upp, till vänster. Uthyrd. -- Lägenhet 1102 ligger två trappor upp till höger. Uthyrd. -- Lägenhet 1201 är vindsvåningen och ligger tre trappor upp. Denna lägenhet är idag vakant och står tillgänglig för uthyrning. Lägenheten sträcker sig hela byggnadens längd och utgörs av allrum med köksdel, duschrum och sovrum. Snedtak med sidovindar i hela bostaden. Källaren är uppdelad i två delar med en öppen del, där finns den gemensamma tvättstugan samt att det finns lägenhetsförråd med ett förråd för varje lägenhet. I den andra delen av källaren finns pannrum med luftvattenvärmepumpen, här finns även ett borrhål för den som vill investera i bergvärme. Garage finns som används mer för förvaring. Det som är gjort i källaren är att en avfuktare har installerats i tvättstugan. Rörelsestyrd belysning har satts in. 4G router med tillhörande smartplugs för elmätning finns vid elcentralen. Utöver bostadsbyggnaden finns ett uthus på ca 40 kvm med förråd och verkstadsdel, el finns utdraget till byggnaden. Verkstadsdelen är idag uthyrd. Parkering på gården finns med en parkeringsplats per lägenhet. Ytterbelysning på framsidan har åtgärdats så den är i funktion, 2022. Det finns en offert för indragning av fiber. Intäkter från uthyrda bostäder och lokal uppgår till 273 624 kr per år. Driftkostnader ligger på 138 900 kr för helår vilket inkluderar el, sophantering, försäkring samt VA. Tidigare år har den totala driften legat på runt 95 000 kr. Framförallt dyrare el har gjort att den blivit högre. Driftsnetto hamnar på ca 130 000 kr med dagens uthyrning. Alsterbro är ett brukssamhälle som ligger inom Nybro kommun och är en del av glasriket, Alsterbro glasbruk grundandes redan 1871 och var aktivt fram till 1969. Från Alsterbro har du ca 40 min med bil till Kalmar och 30 min till Nybro. Inne i samhället finns livsmedelsbutik, pizzeria och restaurang. Skola med årskurs F-9, idrottsförening med egen idrottsplats. Badplats och camping intill Hindsjön som ligger mitt i samhället. Försäljningen sker antingen som en fastighetsaffär där du endast köper fastigheten eller i en paketering som en aktieöverlåtelse. Visning ordnas enligt överenskommelse!

  • Plus
Målmangatan, Bergkvara, Torsås kommun

Målmangatan

Tomt
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
225 000 kr
1 111 m² tomt

Bygga nytt i Bergkvara! Slipp avstyckningskostnader och långa handläggningstider, börja med ditt nya hus på en gång. Här är en avstyckad tomt på 1 111 kvm i Bergkvara inom detaljplanelagt område som medger byggnation av ett enplanshus på upp till 200 kvm. Välkommen att höra av dig med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303)

Fritidshus
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
50 m²
4 rum
1 500 kr/mån

Här bor du lugnt och rofyllt med nära till natur och hav! Smidigt, bekvämt och bra fritidsboende i bostadsrättsform med låg månadskostnad och möjlighet till bra intäkter via uthyrning. Inspelad visning finns i annonsen, eller välkommen att boka in dig på en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9, Löttorp, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9

Fritidshus
Löttorp, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
1 076 kr/mån

En egen fritidsstuga på norra Öland med låga kostnader, promenadavstånd till fin sandstrand och möjlighet för dig att finansiera ditt egna semesterboende med uthyrning. Intresserad av visning, en inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta fastighetsmäklaren för att boka in en tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Rällavägen 109, Rälla, Borgholms kommun

Rällavägen 109

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 350 000 kr
95 m²
5 rum
2 656 m² tomt

Här möts du av en härlig gårdsbild med egen väderkvarn, gästhus och bostadshus. Ha det som din egna Ölandspärla eller gör som nuvarande ägare och hyr ut på sommaren med hyresintäkter på ca 100 000 kr / säsong. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren för att boka in dig på en visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 19