Mäklare Alexander Midjich

Alexander Midjich

Om mig

Alexander Midjich heter jag och jag är Fastighetsmäklare samt delägare till Mäklarhuset Kalmar / Torsås. Att vara fastighetsmäklare är verkligen hur kul som helst och det är ett jobb jag brinner för. Under åren har jag samlat på mig en bred erfarenhet och goda kunskaper inom hela försäljningsprocessen och de juridiska moment vi jobbar med. Anlitar du mig får du trygghet, kunskap, driv och målmedvetenhet igenom hela affären. Kontakta mig idag så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsvägen 32, Söderåkra, Torsås kommun

Prästgårdsvägen 32

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

895 000 kr

110 m²

4 rum

1 856 m² tomt

På en lummig och grönskande trädgårdstomt där du har både fruktträd och bärbuskar som ger ett bra insynsskyddat läge, där hittar du denna 2-plansvilla på 110 kvm med 4 rum och kök. Källare där du har vedpannan för uppvärmning. Välkommen att anmäla dig till visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Storgatan 56, Bergkvara, Torsås kommun

Storgatan 56

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 975 000 kr

132 m²

4 rum

865 m² tomt

Här bor du längs med huvudgatan i Bergkvara, Storgatan! Charmigt, äldre hus som har sitt ursprung från 1938, boytan på 132 kvm som fördelar sig på två plan. På entréplan välkomnas du först in till stor hall som ligger öppet mot vardagsrummet. Du har här även sovrum, gästtoalett och kök. I köket har du elektrisk golvvärme för extra komfort till klinker golvet. Övervåningen bjuder på två sovrum och ett badrum som även det renoverades 2020, badrummet är helkaklat med klinkergolv där du dessutom har elektrisk golvvärme. Det här är ett hus som du bara kan flytta in i då flera större renoveringar är gjorda mellan 2018 och idag. Bland de renoveringar som är gjorda så är taket bytt och luftvärmepump på nedervåningen installerad under 2018. Till större delar tilläggs isolerat och utvändigt är hela huset ompanelat 2019. Invändigt är alla ytskikt renoverade under 2020 samtidigt som kök, badrum och gäst-wc renoverades, fönster började byttes ut och luftvärmepump till övervåningen sattes in. Nu senast, under 2022 och -23 är det dränerat runt huset, ny gräsmatta är sådd och större parkering för bilen är grusad. Huset värms upp med hjälp av två luft-luft värmepumpar, en på vardera plan. I vardagsrummet finns en eldstad med insats som ger extra värme och i sovrummet på övervåningen finns en kakelugn som värmer på bra. Varmvatten via varmvattenberedare i källaren. Fint läge i Bergkvara och huset ligger trevligt till med en trädgård på 865 kvm där du har uppställningsplats för bil, uthuslänga med garage, förråd och carport. Grannar på två håll och fritt på baksidan. Både förskola och skola upp till årskurs 6 ligger i nära anslutning till Storgatan. Ett mindre centrum med pizzeria och mataffär samt busstorg där bland annat kustbussen (500-bussen) mellan Kalmar och Karlskrona stannar för av- och påstigning vilket är perfekt för dig som pendlar. Hamnområdet bjuder på trevlig miljö att promenera igenom där du skymtar över till Öland på andra sidan sundet och där i mellan ser du även till fyren Garpen. Promenadstråket tar dig även vidare mot Dalskär där du har säsongsöppen restaurang och camping. I Bergkvara finns även flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret. Endast ca 5 km bort så finns Torsås som kan erbjuda full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m. För dig som jobbar på annan ort finns det goda kommunikationer med både buss men också med bil där du snabbt kommer ut på E22:an ca 35 min till båda Kalmar i norr och Karlskrona i Söder.

  • Plus
Binnaretorpsvägen 11, Gullabo, Torsås kommun

Binnaretorpsvägen 11

Villa
Gullabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

550 000 kr

84 m²

4 rum

968 m² tomt

Välplanerad villa på lugn återvändsgata i Gullabo. Här bor du med rofyllt läge och som sista hus på gatan har du naturen in på knuten. Här finns ett aktivt föreningsliv och på promenadavstånd finner du både skola och förskola. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

565 000 kr

15 m²

1 rum

1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Söker du efter en stuga på Öland och nära havet! Här på östra sidan, vid Kesnäs, erbjuds en fritidsstuga i bostadsrättsform med låga kostnader och möjligheter för uthyrning för att finansiera del av sitt egna semesterboende. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

850 000 kr

38 m²

3 rum

1 952 kr/mån
22 368 kr/m²

Semesterboende på Ölands östra sida, i Kesnäs. Låga kostnader med avgifter till bostadsrättsföreningen och möjligheten finns att få ännu lägre kostnader genom att hyra ut stugan under sommarsäsongen. Inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta för att boka in en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gullabovägen 30, Gullabo, Torsås kommun

Gullabovägen 30

Villa
Gullabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

990 000 kr

180 m²

7 rum

2 700 m² tomt

Välkommen till Gullabovägen 30! Här i centrala Gullabo ligger detta rymliga bostadshus som är uppdelat på två bostäder. Perfekt för dig som kanske söker ett generationsboende eller en möjlighet till att hyra ut. Stor verkstadslokal, garagebyggnad och asfalterad plan att arbeta på. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kaptensgatan 11, Bergkvara, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaptensgatan 11

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

995 000 kr

142 m²

6 rum

420 m² tomt

Vad sägs som en trevlig villa med ett par hundra meter ner till havet? Där chansen finns att skapa ett hem efter ens egna önskemål? Med goda kommunikationer både till Kalmar och Karlskrona? Då vill jag välkomna dig till Kaptensgatan 11 i Bergkvara! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Fredriksskanstorget 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

2 550 000 kr

58 m²

2 rum

4 639 kr/mån
43 966 kr/m²

En av de populära bostadsrätterna på Fredriksskans söker nu en ägare. Här får du ett centralt boende i nybyggd lägenhet! Lägenhet under uppförande och beräknas vara inflyttningsklar under hösten 2023. Visning kan ej erbjudas, försäljning sker på ritning, välkommen att höra av dig med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Glasbruksgatan 2, Torsås centralt, Torsås kommun

Glasbruksgatan 2

Villa
Torsås centralt, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 495 000 kr

139 m²

5 rum

1 216 m² tomt

Huset för dig som vill bo centralt med bekvämligheter såsom härligt uterum, insynsskyddad trädgård, egen pool och spa-bad. Huset är från början av 1900-talet med en bra planering som bjuder på fem rum och två gäststugor. Löpande renoverat och väl underhållet. Välkommen till Glasbruksgatan! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 40 (302), Löttorp, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 40 (302)

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 275 000 kr

50 m²

3 rum

1 500 kr/mån

Vilket läge! Vad sägs om att ha 350 meter ner till en av Ölands vackra sandstränder? Stuga om 50 kvm i bostadsrättsform. Månadskostnad på 1500 kr och möjlighet att finansiera boendet genom uthyrning. Inspelad visning finns i annonsen eller välkommen att boka in dig på en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

KESNÄS FISKARVÄGEN 1, STUGA 5, Högsby, Borgholms kommun

KESNÄS FISKARVÄGEN 1, STUGA 5

Lägenhet
Högsby, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

550 000 kr

15 m²

1 rum

1 076 kr/mån
36 667 kr/m²

Smidigt och bekymmersfritt stugboende på norra Öland med goda möjligheter för uthyrning under sommarperioden! Ägande i bostadsrättsform med låga kostnader i en förening med god ekonomi. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9, Löttorp, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9

Fritidshus
Löttorp, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

569 000 kr

15 m²

1 rum

1 076 kr/mån

En egen fritidsstuga på norra Öland med låga kostnader, promenadavstånd till fin sandstrand och möjlighet för dig att finansiera ditt egna semesterboende med uthyrning. Intresserad av visning, en inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta fastighetsmäklaren för att boka in en tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303), Löttorp, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303)

Fritidshus
Löttorp, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 295 000 kr

50 m²

4 rum

1 500 kr/mån

Välkommen till Stuga 303 i Löttorp! Här bor du lugnt och rofyllt med nära till natur och hav! Smidigt, bekvämt och bra sommarboende med låg månadskostnad och möjlighet till bra intäkter via uthyrning. Inspelad visning finns i annonsen, eller välkommen att boka in dig på en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Södra Hagby 171, null, Kalmar kommun

Södra Hagby 171

Villa
Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

2 300 000 kr

110 m²

8 rum

1 421 m² tomt

Söker du efter villan med stora utrymmen och välplanerad planlösning, fem sovrum och generösa sociala ytor. Lugnt och trevligt område med närhet till havet och fina badstränder samt Kalmar som du når med bil på ca 20 min. Varmt välkommen till Södra Hagby 171! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Rällavägen 109, Rälla, Borgholms kommun

Rällavägen 109

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

2 495 000 kr

95 m²

5 rum

2 656 m² tomt

Här möts du av en härlig gårdsbild med egen väderkvarn, gästhus och bostadshus. Ha det som din egna Ölandspärla eller gör som nuvarande ägare och hyr ut på sommaren. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren för att boka in dig på en visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 15