Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryd Fridhem 113, Söderåkra, Torsås kommun

Ryd Fridhem 113

Fritidshus
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
785 000 kr
60 + 4 m²
3 rum
1 499 m² tomt

Välkommen till Ryd Fridhem 113 - ett gammalt båtmanstorp som har renoverats i modern stil. Huset, som är rött med vita knutar omringas av öppna landskap och vackra vyer. Vill du hitta en plats som får dig att glömma vardagen för stunden så har du hittat rätt! Hallen välkomnar dig in till ett rymligt sällskapsrum med öppen planlösning till köket. Sällskapsrummet pryds av en stämningsfull eldstad, perfekt för mysiga kvällar. Köket renoverades -16 i modern stil och här finns en vacker vedspis. Sovrummet har du intill sällskapsrummet som sedan leder dig vidare till badrummet som är stilrent renoverat -13. Från hallen når man trappan upp till vindsvåningen. Här finns möjlighet att kunna skapa fler rum om man så önskar. Halva huset omringas av en trivsam altan där du kan sitta i lugn och ro och blicka ut över åkarna på baksidan. På tomten om ca 1 500 kvm finns även en praktiskt vedskjul. Ryd Fridhem 113 är beläget strax utanför Söderåkra. I Söderåkra finns förskola, skola och mataffär bara ett cykelavstånd bort. Du finner även lunchrestauranger och är du golfintresserad har du Möre golfbana på bekvämt avstånd. Bra pendlingsmöjligheter, antingen om du önskar åka kollektivt eller så tar du dig snabbt ut på E22:an där du når Kalmar eller Karlskrona på ca 30 min. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Gisemåla 105, Gisemåla, Torsås kommun

Gisemåla 105

Villa
Gisemåla, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
825 000 kr
115 m²
4 rum
1 763 m² tomt

Naturnära läge och skogen som närmsta granne, det är vad du hittar i Gisemåla som ligger strax väster om Söderåkra. I byn ligger det tre röda hus med vita knutar på rad efter varandra och huset i mitten är det nu som är tillgängligt för en ny ägare att ta vid. Det här är ett gammalt hus som har funnits på platsen sen någon gång runt förra sekelskiftet och en del av dess historia kommer från tiden då skolan i byn fortfarande var öppen. Denna byggnad var då en del av verksamheten fram till skolan lades ned 1948. Huset har sedan 1972 varit privatbostad och fram till 1989 användes det som permanentbostad. Sedan början av 90-talet har det varit fritidsbostad åt nuvarande ägare som varit på plats varje år och trivts både i huset och miljöerna runtomkring. Huset som är i två plan rymmer två sovrum, kök, ett stort vardagsrum på entréplan och ett allrum på övervåningen. Dusch och toalett finns även det på övervåningen och intill trapphuset på entréplan har du bastu. Det finns eget avlopp, en 3-kammarbrunn samt en egen grävd brunn för vatten, dock behöver en ny pump installeras för att få in vatten till huset då det i dagsläget hämtas från den närmaste grannens brunn. Det är en stor grönskande trädgård på över 1 700 kvm där både bostadshuset finns tillsammans med en uthuslänga där du har förråd och ett mindre garage. Gisemåla ligger ungefär 7 km ifrån Söderåkra som blir närmaste samhälle. I Söderåkra har du både livsmedelsaffär, restauranger, hotell, simbassäng och för den golfintresserade finns Möre golf med sin 18-håls bana. Till havet från Söderåkra är det ytterligare 3 km och badmöjigheter har du både i Fulvik och Djursvik. Kan det här vara ett hus för dig, kontakta fastighetsmäklaren vid intresse och för att boka in dig på visning!

Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs väg 29, Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs väg 29

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 450 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 6/7
2 543 kr/mån
42 647 kr/m²

Välkomna till denna exklusiva bostadsrätt på Erik Dahlbergs väg 29. Byggår 2017 med fantastisk utsikt och generöst ljusinsläpp. Perfektion i varje detalj, loftbalkong i utmärkt söderläge med plats för loungeset för avkoppling. Hiss, garage, närhet till shopping och natur. Det perfekta boendet! Lägenheten, belägen på sjätte våningen, har en fantastisk utsikt och gott om naturligt ljus. Interiört är hemmet ljust och luftigt med parkettgolv och vitmålade väggar. Köket är välutrustat med bland annat diskmaskin och det helkaklade badrummet har även tvätt- och torkmöjligheter. Månadsavgiften är låg, endast 2 543 kr. Utöver det tillkommer 212 kr för kabel-TV, fiberbredband och telefoni. Hissen, garaget och övernattningslägenheten för gäster är några av bekvämligheterna i huset. Läget på Malmen är oslagbart med närhet till Kvarnholmen för shopping och restauranger. Innergården erbjuder gemensamma möbler och grillplats för trevliga stunder med grannar. Lindö och köpcentret Giraffen ligger inom gångavstånd och Kalmar slott och stadsparken nås på tio minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Fre 2 aug kl 16:30
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lindsdalsvägen 211, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lindsdalsvägen 211

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 300 000 kr
105 + 56 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun, bild 2
Torsås-Eket 109, Torsås, Torsås kommun, bild 3

Torsås-Eket 109

Villa
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 900 000 kr
174 m²
8 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till Torsås - Eket 109! Här finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om en egen hästgård! Med ett rofyllt och lantligt läge ligger denna hästgård som bara väntar på sin nästa ägare. Bostadshuset som är byggt 1992 och med sina 174 kvm fördelar sig över två plan. I entréplan finner du en välkomnande hall och trappan som leder upp till övervåningen. Till vänster från hallen ligger bostadens hjärta. Köket med härligt ljusinsläpp och överblick över gårdsplanen. Generöst tilltaget och matplatsen har sin givna placering vi fönstret. Du erbjuds bra med arbetsytor för att kunna förbereda dagens måltider och utrustning i form av kyl, frys, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket finns en praktiskt tvättstuga med direktutgång till trädgården. Entréplan erbjuder även tre sovrum, ett badrum med toalett, tvättställ och dusch. Samt ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kronspis som skänker behaglig värme. Från vardagsrummet har du en behaglig vy ut över åkrarna och direktutgång till en rymlig altan under tak. På övre plan finner du två sovrum med gott om ytan, förvaring erbjuds i form av en garderob i vardera rum. Ett badrum med toalett, tvättställ och badkar. Samt ett generöst tilltaget allrum. På tomten finns även ett mindre boningshus som är i behov av renovering. Perfekt att kunna ha som t.ex gäststuga eller varför inte hyra ut? Det finns även ett stall med sju boxar samt gott om utrymme för förvaring. Här finns nu chansen för dig som alltid drömt om en egen hästgård! En plats att få sätta din egen prägel på och att få kalla hem! Här bor du lantligt, omgiven av åkrar och natur, men med central Torsås med fullservice bara ca 6 min med bil bort. Där finner du både mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, förskola och skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
Flasebrovägen, Grisbäck, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flasebrovägen

Tomt
Grisbäck, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
375 000 kr
5 625 m² tomt

Varmt välkommen till Flasebrovägen i Grisbäck. Här finns nu möjlighet att förvärva en fastighet som är belägen med närheten till havet. Tomten är på 5 625 kvm och skänker möjligheter för dig som vill bygga nytt. Möjligt att ansluta fastigheten till el, kommunalt vatten och avlopp, samt fiber. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 2
Kabbetorp 104, Bergkvara, Torsås kommun, bild 3

Kabbetorp 104

Fritidshus
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
795 000 kr
61 m²
5 rum
2 285 m² tomt

Välkommen till Kabbetorp 104! Bo i den röda stugan med vita knutar, njut av utsikten över åkrarna och bara 1,5 km till havet. Här finner du trevliga promenadstråk och en rogivande atmosfär. På tomten om ca 2200 kvm finns ett garage med plats för en bil, ett uthus med gott om förvaring samt själva bostadshuset. Via den lummiga trädgården välkomnas du in i en hall, där du till vänster finner ett kaklat badrum med toalett, dusch och tvättställ. Till höger från hallen når man köket, med charmiga blåa skåpsluckor, vattenmantlad vedspis, frys/kyl samt spis och ugn. Matplatsen finner sin plats vid fönstret ut mot baksidan. Pärlspont och tapet på väggarna som förstärker den rogivande känslan som bostaden förmedlar. I entréplan finns ett rymligt vardagsrum med lantligt blå och vit tapet och som badar i dagsljus tack vare fönster i tre väderstreck. Ett sovrum som inrymmer en dubbelsäng och med tapeter i en ljusgul nyans. Samt ett matrum, härifrån har du en fin utsikt ut över åkrarna. Här finns även utgång till bostadens framsida samt en trapp till övervåningen. På övre plan finns två inredda rum med snedtak. På tomten finns ett fristående garage samt en förrådslänga. Från bostaden har du ca 1,5 km ner till havet i Järnsida, där du också finner båtplatser samt trevliga badplatser. E22 når du snabbt från bostaden och kan ta dig till Kalmar eller Karlskrona på ungefär 40 min. I närheten finns Skeppeviks camping, Norra Kärr golf och Blomlöfs rökeri. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

  • Premium
Kungsvägen 70, Bergkvara, Torsås kommun
  • Ons 31 jul

Kungsvägen 70

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
990 000 kr
80 m²
3 rum
672 m² tomt

En stugpärla för dig som söker fritidsbostad nära havet och fina kustmiljöer. Stugan är renoverad och välplanerad på 80 kvm i 1,5 plan. Två sovrum med bra storlek, duschrum med toalett och utrustat kök. Här bor du i hjärtat av Bergkvara med närhet till havet, naturen och både Kalmar och Karlskrona! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Yggesbo 210, Yggesbo, Kalmar kommun

Yggesbo 210

Villa
Yggesbo, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 100 000 kr
73 m²
3 rum
3 053 m² tomt

Kan det här vara ditt drömläge med den rödmålade stugan med vita knutar som ligger med ett sådant vackert och idylliskt läge på landsbygden med skogen som granne baktill och framför huset breder åkermarkerna ut sig. För dig som söker efter lugnet och rofylldhet i en naturskön miljö så välkomnas du här till Yggesbo 210. Stugan passar att bo i året runt om du vill men fungerar såklart även bra att ha som en härlig tillflyktsort under kortare perioder på året. Här bjuds du in till en fin och vacker miljö med en trädgårdstomt på över 3000 kvm. Stugan som står i mitten av trädgården är en gammal stuga från tidigt 1900-tal med timrade väggar som med tiden har klätts in med träpanel. Stugan är bra planerad och har tagits väl hand om genom åren. Nu senast är det badrummet som renoverats i en smakfull stil som passar in med husets äldre karaktär. Det är ett rymligt kök med bra med arbetsytor och fullt utrustad med det som behövs i ett kök. I vardagsrummet har man efter en gammal skada öppnat upp väggen och tagit fram den gamla timmerstommen samt även låtit gamla väggbeklädnaden vara kvar för att på så vis visa upp stugans historia och karaktär. Stugan har byggts till med ett stort uterum där du dukar upp långbordet för fest, här går det bra att sitta från tidig vår till sent in på hösten och även de mer mildare vintermånaderna. På den stora trädgårdstomten finns det dessutom en gammal lada som delvis är isolerad och inredd med en gäststuge-del samt även utrymmen för förvaring. Vidbyggt med laddan har du även ett garage med plats för en bil. Det finns även gott om förvaring i två bodar som ligger på trädgården samt i den gamla jordkällaren. Yggesbo hittar du strax utanför Halltorp i den södra delen av Kalmar kommun, angränsande mot Torsås. Fortsätter du på grusvägen som går utanför kommer du strax till Fastlycke som ligger på Torsåssidan. Närmiljöerna är skog och natur, som sig bör vara med ett läge som detta. I skogen ovanför huset växer det fullt med kantareller redo att plockas under svampsäsongen. Närmsta livsmedelsbutik finner du i Söderåkra som ligger ca 10 min ifrån, i Halltorp finns det en obemannad butik öppen 24h med ett begränsat men ändå bra utbud på det nödvändigaste. Tröttnar du på skogen och åkermarkerna har du havet och badstrand vid Fulvik endast 6 km bort och fin sandstrand med lekplats och kiosk i Vita sand E22an når du på knappa 5 min och för att komma in till Kalmar tar det ytterligare ca 20 min

Vedby 351, Vedby, Kalmar kommun
  • Tor 22 aug

Vedby 351

Villa
Vedby, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 750 000 kr
168 + 70 m²
6 rum
2 131 m² tomt

Välkommen till Vedby 351 På attraktivt lantligt läge i Vedby utanför Lindsdal ligger detta enplanshus byggt 1989 omgiven av åkrar och skog. På den lummiga tomten med björkar och doftande schersminbuskar finner du ett trivsamt altandäck med pool, växthus och charmiga stenmurar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun
  • Tis 20 aug
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun, bild 2
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun, bild 3

Norra Ragnabovägen 14

Fritidshus
Ragnabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
52 m²
3 rum
700 m² tomt

Välkommen till Norra Ragnabovägen 14! Ett välskött fritidshus beläget i omtyckta Ragnabo vid havet och kusten utanför Bergkvara. Endast ca 300 m ner till badplatsen och båtplatserna. En trivsam trädgårdstomt med stor härlig uteplats med uppvärmd pool och som erbjuder sol hela dagen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Verdavägen 35, Vissefjärda, Emmaboda kommun

Verdavägen 35

Villa
Vissefjärda, Emmaboda kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
100 m²
4 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till Verdavägen 35! Nu har du möjlighet att förvärva ett enplanshus på lugn och barnvänlig gata i centrala Vissefjärda. Huset har fyra rymliga rum som erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Här finns ett stilfullt renoverat badrum/tvättstuga samt en separat toalett som underlättar familjelivet. Fullt utrustat kök med köksluckor i trä. Här kommer du direkt ut på baksidans altan men även det inglasade uterummet som är perfekt att förlänga sommarkvällarna med. Tomten om 1077 kvm rymmer vackra träd och häcken runt om baksidan skapar en lugn och avskild miljö. Huset är energieffektivt med fjärrvärme. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Ett stenkast från hemmet hittar du Vissefjärda skola för F-6. Vissefjärda erbjuder god samhällsservice med exempelvis livsmedelaffär, café och restaurang. Vissefjärda kan också stoltsera med en 18-håls golfbana granne med Kyrksjön. Föredrar du andra fritidsintressen är föreningshuset rätt plats. Gillar man historia kan man hos dem ta del av arkivet med lokal industrihistoria. Promenera längs de fina vandringslederna eller ta ett dopp vid Törestorp badplats och camping. Kommunikationen är utmärkt med tåg från Vissefjärda station som snabbt tar dig till Karlskrona (35 min), Emmaboda (8 min) och vidare till Kalmar, Växjö och till och med Köpenhamn. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Gullabovägen 52, Gullabo, Torsås kommun

Gullabovägen 52

Villa
Gullabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 190 000 kr
90 + 15 m²
5 rum
7 720 m² tomt

Lantligt och naturnära läge, det är vad du möts av på Gullabovägen 52! Det här passar både till dig som söker efter en permanent villa likväl som ett fritidshus. Här är det bara att flytta in då mycket av det som går att renovera är renoverat. Praktiskt och smidigt vattenburet värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp gör det enkelt för dig att bara komma igång med att bo och njuta här på en gång. Välplanerat hus i 1,5 plan där du på entréplan har stora och luftiga ytor med kök och vardagsrum samt ett sovrum. Köket är helrenoverat under 2022 och likaså alla ytskikt i hela huset där det är genomgående ett trämönstrat klickgolv. Det är ett modernt kök där det dessutom står en fungerande vedspis. På övervåningen finns det ytterligare två sovrum samt ett duschrum med toalett, detta renoverades 2018. Källaren är en grovkällare där det förutom förvaringsutrymme finns en tvättstuga och pannrum. Uppvärmningen är ett vattenburet system där det 2019 kopplades på en luftvatten värmepump med utomhusdel. Förutom huset har du här även ett bra gårdshus där man 2019 bytte taket på hela byggnaden. Gårdshuset används idag för djurhållning där man har både hundgård, inhägnad för fåglar samt en hage för getter. Den stora trädgårdstomten bjuder in till att kunna hägna in delar av den för att ha betesdjur som går och tar hand om gräsmattan. Bor du i Gullabo kommer du in i ett samhälle med en stark sammanhållning och gemenskap där det finns aktiviteter både för stora som små. Skola finns från F-3. Det är väl värt att besöka de gårdsbutiker som finns runtomkring i Gullabo där det går att hitta mycket lokalproducerat. Här har du även närheten både till Torsås som kommunens centralort där du har en bra service med livsmedelsbutik, restauranger, apotek, hälsocentral, tandläkare och skola från F-9. Vissefjärda ligger på ungefär samma avstånd och har också ett stort utbud av service. Du kommer även snabbt ut på riksväg 27 som går åt antingen Karlskrona åt ena hållet eller Emmaboda åt andra.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 8), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 8)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
550 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
36 667 kr/m²

Bekvämt fritidsboende med perfekt läge nära havet i Kesnäs på norra Öland. Fritidsboende i bostadsrättsform. Förening med god ekonomi, barnvänligt område och möjlighet till uthyrning. Enkel och bekymmersfri livsstil. Ta chansen att uppleva allt det här och mer, boka en visning idag! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Sjöbrings väg 5, Södra området, Kalmar kommun

Sjöbrings väg 5

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
725 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 007 kr/mån
33 721 kr/m²

Välkommen till Sjöbrings väg 5! På andra våningen finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma 1:a med sovalkov! Med ljus klinkers i hallen, fiskbensparkett i vardagsrummet, fransk balkong för att kunna släppa in härlig sommarluft och ett stilfullt kök med gröna skåpsluckor. Här bor du på en kort promenad ifrån Länssjukhuset och med cykelavstånd in till centrala Kalmar. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med vita väggar och med ljus klinkers på golvet. Hallen erbjuder gott om utrymme både för att kunna hänga av sig ytterkläderna men även att kunna få plats med önskad förvaringsmöbel. I anslutning till hallen finns badrummet med vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med toalett, dusch och tvättställ. I allrummet med sovalkov går väggarna i vitt och på golvet finner du ett charmigt fiskbensparkettsgolv. Här har du även härligt ljusinsläpp från ett större fönster samt från den franska balkongen, Perfekt att kunna öppna och släppa in frisk luft. Köket har mörkgröna skåpsluckor med mässing handtag och knoppar. Här finns det du behöver i utrustning för att kunna tillaga dina måltider, spis /ugn, kyl/frys, micro och diskmaskin. Det här är en perfekt bostad för dig som vill ha något eget, en bra första bostad, för dig som studerar eller är ute efter en övernattningsbostad. På promenadavstånd har du både Länssjukhuset och Södercentrum med en välsorterad ICA supermarket samt pizzeria. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Trankvill 137, Trankvill, Torsås kommun
  • Tis 6 aug

Trankvill 137

Villa
Trankvill, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
550 000 kr
80 m²
3 rum
2 279 m² tomt

Trankvill 137 bjuder in till en stor trädgårdstomt med bostadshus, garagebyggnad och naturen inpå knuten. På trädgården står det idag en mindre villa på 80 kvm och som är inredd i 1,5-plan. Huset rymmer tre rum varav två av dem har du på entréplan tillsammans med köket. Det tredje rummet är ett sovrum som du hittar på övervåningen tillsammans med badrum. Sovrummet är renoverat med nytt golv och tapetserade väggar. Badrummet är sedan -03 med våtrumsmatta på golv och väggarna. Rummen på entréplan blir naturligt att ha som vardagsrum och matrum. I vardagsrummet står det idag en kakelugn som ej går att elda i. I matrummet finns en eldstad och i köket en vedspis som båda är godkända att elda i. Det är en påbörjad renovering i köket där det gamla och slitna köket har monterats ner. Det finns ett nyare, begagnat kök, inköpt och som står på fastigheten och planen har varit att sätta in det. Detta kommer överlåtas till dig som ny ägare och du kan även överta det inköpta köket om du vill. Huset står på en stor trädgårdstomt om 2 279 kvm där det förutom ett hus även finns en uthuslänga med behov av viss renovering där det framförallt är taket som behöver ses över. Nuvarande ägare har påbörjat en byggnation av ett större garage, där det är en gjuten platta, rest trästomme och plåttak som är färdigställt. Material är inköpt för att kunna lägga plåt på väggarna runtom hela garaget. Intill garaget har du även en grusad uppställningsplats med plats för två bilar. Försäljningen kommer att ske med en så kallad friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren friskriver sig från allt ansvar avseende fel i fastigheten. Bor du i Trankvill har du framförallt nära till naturen och fina gångstråk i skogen längs med den gamla banvallen från när det fanns tågräls. Med bil är du inne i samhället Torsås på mindre än 10 minuter, där finns service i form av livsmedelsbutiker, café, restauranger, apotek, vårdcentral, tandläkare, skola från F-9 samt busstorg med linjer som trafikerar mot Bergkvara och Söderåkra sen vidare in mot Kalmar.

  • Plus
Syrénvägen 4, Torsås centralt, Torsås kommun

Syrénvägen 4

Villa
Torsås centralt, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
895 000 kr
111 + 110 m²
5 rum
858 m² tomt

Välkommen till Syrénvägen 4! Är du i sökandet efter ett enplanshus med källare som du kan renovera efter dina egna önskemål? Då behöver du inte leta längre! Här bor du i ett familjärt och barnvänligt område på lugn gata. Samtidigt endast ett stenkast ifrån centrala Torsås med bl.a. förskola, skola, mataffärer, matställen, apotek och vårdcentral m.m. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, trivsamt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, fyra sovrum, samt två badrum med dusch. I källarplanet finner du gillestuga med eldstad, hobbyrum, förrådsrum, matkällare och tvättstuga. Trevlig trädgårdstomt som med stora grönytor inbjuder till lek för barnfamiljen, eller odling för dig med "gröna fingrar". Garage med plats för en bil och smidig uppvärmning med fjärrvärme. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bygdegårdsvägen 1, Torsås, Torsås kommun

Bygdegårdsvägen 1

Villa
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 390 000 kr
115 + 141 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Varmt välkommen till Bygdegårdsvägen 1! Här finns nu möjlighet att förvärva en mycket väl omhändertagen enplansvilla med källare. Huset byggdes -72 och nuvarande ägare har trivts ypperligt sedan -75. Välskött trädgård med fina rabatter, fruktträd, samt grönytor för lek och spel. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Djursviksvägen 56, Djursvik, Torsås kommun

Djursviksvägen 56

Villa
Djursvik, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 950 000 kr
170 + 120 m²
6 rum
4 053 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en avstyckad gård i mysiga Djursvik! Med stor tomt, härligt soldäck, vedeldad badtunna, solceller, ekonomibyggnad, stall och hästhage intill är detta en dröm för dig som drömmer om en egen verksamhet eller en hästgård med det lilla extra! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 2
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 3

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5)

Lägenhet
Högsby, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
32 667 kr/m²

Smidigt och bekymmersfritt stugboende på norra Öland med goda möjligheter för uthyrning under sommarperioden! Ägande i bostadsrättsform med låga kostnader i en förening med god ekonomi. Stugan är fullt utrustad med både möbler och husgeråd som övertas i samband med köpet, allt för att du ska kunna börja nyttja stugan på en gång både för uthyrning eller för egen del. Det här är ett välplanerat boende med en stuga på 15 kvm plus ett tillhörande förråd på ca 2 kvm och uteplats under tak. Stugan utgörs av ett rum där du i den ena delen av rummet har en våningssäng för tre personer. I den andra delen har du köksdelen som renoverats i ordning med bl a ny stenbänkskiva, ny ugn med spis och en diskho. Eget duschrum inne i stugan finns med helkaklade väggar och klinkergolv. Duschrummet renoverades senast 2013. Stugan ligger inom området för First Camp Löttorp och ett avtal är tecknat med campingen att ombesörja uthyrningen av stugan. Campingen tar 50 % av den totala uthyrningsintäkten. Som boende här har du tillgång till campingens faciliteter så som padelbana, minigolf, lekplats och mindre butik vid receptionen samt även en bistro med servering under sommarmånaderna. Är stugan inte uthyrd reserverar du den enkelt själv och har den som ditt egna semesterboende. Möjlighet finns för dig som köper stugan att hyra ut i egen regi eller via annan hyresförmedlare, detta måste då meddelas First Camp. Hyr du ut på annat sätt än via First Camp har hyresgästerna inte tillgång till någon av campingens service eller faciliteter. Närmaste samhälle är Löttorp och ligger ca 6 km från bostaden. Löttorp är norra Ölands centralort och här finns det bl a livsmedelsbutik, postservice, systembolaget, vårdcentral och skola. Vatten till stugorna sätts på från början av mars och är igång fram till början av oktober. Läs mer om uthyrning under "Övrigt". En inspelad visning finns under fliken "Dokument och länkar". Är du intresserad av denna bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen och visning!

  • Premium
Gulltorpsvägen 4, Påryd, Kalmar kommun

Gulltorpsvägen 4

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
143 + 54 m²
6 rum
993 m² tomt

Varmt välkommen till Påryd och Gulltorpsvägen 4! Här bor du fridfullt och barnvänligt på lugn återvändsgata och på en trädgård som angränsar till skogen på baksidan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Fur 246, Fur, Karlskrona kommun
  • Ons 7 aug

Fur 246

Villa
Fur, Karlskrona kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 275 000 kr
156 m²
6 rum
4 058 m² tomt

Välkommen till Fur och huset på Fur 246! Det som bjuds på här är ett gediget och pampigt timmerhus i 2-plan med anor från 1868. Huset har en äldre och bevarad karaktär med vissa renoverade inslag. Det är ett stort hus med två stora representativa salar, en på vardera våningsplan, flera rum som antingen blir sovrum, arbetsrum eller sällskapsrum. Du har två duschrum med toalett på vardera plan. För den som behöver mer utrymme finns även en stor vind med ståhöjd och som är inredningsbar. I huset finns det flertalet kakelugnar och eldstäder som går att elda i. Värma upp huset gör du främst genom att elda med ved i eldstäderna, annars finns även direktverkande el. Det är kommunalt vatten och avlopp inkopplat. Här bor du på ett läge med naturen inpå knuten och angränsande till tomten har du även Lyckebyån som mynnar ut i Fursjön innan den fortsätter sin färd vidare. Som fastighetsägare har du fiskerätt i ån. Det går att fiska både gäddor och abborre, gott om kräftor finns det också. Huset står på en stor tomt om 4 058 kvm och består mestadels av trädgårdstomt med vissa inslag av ängstomt. Ca 700 meter från dörren har du till badplats i Västersjön. Som boende i Fur har du goda kommunikationer mot framförallt Karlskrona, riksväg 28 tar dig hela vägen till Karlskrona på ca 40 min. Längs med vägen passerar du samhällen som Holmsjö och Rödeby. Bussförbindelser finns med en hållplats nästintill utanför dörren. Tåg både till Karlskrona och Emmaboda kan du ta från Holmsjö som också är det närmsta större samhälle. I Holmsjö har du livsmedelsbutik, postservice, ny modern skola som är en F-6 skola, en aktiv hembyggdsförening och ett stort samhällsengemang som inte minst visar sig i Allhallen. Allhallen är en byggnad som stod klar mellan åren 2014-2016 med en yta på ca 2900 kvm finns här plats för både idrottsevenemang, musik och teater. Här finns även gym, ungdomsgård och café. Fur har en plats i historieböckerna som en av byarna som låg längs med den gamla riksgränsen mellan Danmark och Sverige, inte långt från huset, finns den gamla Fredsbron att beskåda med sina stenvalv som går över Lyckebyån. Det finns flera fina småvägar, vandringsleder och fornminnen att utforska i närområdet. Likaså en mängd olika sjöar där det till vissa av dem finns fisk att fiska för den som har löst med fiskekort. Välkommen att höra av dig med ditt intresse för huset!

  • Plus
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
850 000 kr
38 m²
3 rum
vån 1/1
2 690 kr/mån
22 368 kr/m²

Semesterboende på Ölands östra sida, i Kesnäs. Låga kostnader med avgifter till bostadsrättsföreningen och möjligheten finns att få ännu lägre kostnader genom att hyra ut stugan under sommarsäsongen. Inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta för att boka in en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
565 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Söker du efter en stuga på Öland och nära havet! Här på östra sidan, vid Kesnäs, erbjuds en fritidsstuga i bostadsrättsform med låga kostnader och möjligheter för uthyrning för att finansiera del av sitt egna semesterboende. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Järnsida 625, Järnsida, Torsås kommun

Järnsida 625

Fritidshus
Järnsida, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 650 000 kr
58 m²
3 rum
1 324 m² tomt

Välkommen till Järnsida 625! Nu finns chansen att förvärva en fritidshus med flera stora plus. Vad sägs om ett härligt inglasat uterum, ett rymligt gästhus och framförallt vacker havsutsikt? Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar 1 - 25 av 39