Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklare

Fagerhyltan 202B, Fagerhyltan, Torsås kommun

Fagerhyltan 202B

Villa
Fagerhyltan, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 600 000 kr

200 m²

7 rum

7 250 m² tomt

Lantlig villa med charm och karaktär på avstyckad gård om 7 250 kvm. Trevlig gårdsbild med gårdsplan som ramas in av bostadshus och ekonomibyggnader. Huset är i två plan och är inrett som två bostäder, det passar för den stora familjen eller för dig som söker ett generationsboende. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kollingevägen 1, Söderåkra, Torsås kommun

Kollingevägen 1

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 750 000 kr

209 m²

10 rum

730 m² tomt

Här bjuds du in till ett stort hus på ett centralt läge med en touch av det lantliga med en stor öppen äng på baksidan, välkommen till Kollingevägen 1! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Påboda 914, Påboda, Torsås kommun

Påboda 914

Villa
Påboda, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

995 000 kr

70 m²

5 rum

2 011 m² tomt

Granne med åkerlandskap i Ekelunda-området strax söder om Söderåkra. Här har du en stor grönskande trädgårdstomt om 2000 kvm med ett bostadshus på 70 kvm plus inredd vind som renoverats. Kommunalt vatten och avlopp och uppvärmning med pellets. Kontakta fastighetsmäklaren för anmälan till visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Påboda 132, Påboda, Torsås kommun

Påboda 132

Villa
Påboda, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

550 000 kr

50 m²

3 rum

808 m² tomt

Ett småländskt torp som passar perfekt som permanentbostad, men även som fritidshus. Här bor du granne med åkerlandskap och med närhet till kusten och havet med härligt bad- och båtliv. Du får ett behagligt avstånd till både Söderåkra och Bergkvara med bl.a. affärer, matställen, förskola och skola, Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gamla Prästgårdsvägen 20, Söderåkra, Torsås kommun
  • Borttagen före visning

Gamla Prästgårdsvägen 20

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

650 000 kr

70 m²

5 rum

449 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 20! Här möts vi av ett trivsamt läge på en lummig trädgård med flera fruktträd. Bostadshuset byggdes för över 100 år sedan och bjuder på äldre charm. Vad sägs om två fina kakelugnar? Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Södra Hagby 171, null, Kalmar kommun

Södra Hagby 171

Villa
Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

2 500 000 kr

110 m²

8 rum

1 421 m² tomt

Söker du efter villan med stora utrymmen och välplanerad planlösning, fem sovrum och generösa sociala ytor. Lugnt och trevligt område med närhet till havet och fina badstränder samt Kalmar som du når med bil på ca 20 min. Varmt välkommen till Södra Hagby 171! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun
Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

Blåsippevägen 3

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 590 000 kr

189 m²

6 rum

894 m² tomt

Välkommen till Blåsippevägen 3! Rymlig familjevilla som genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Huset är beläget på en lugn och barnvänligt återvändsgata med närhet till både förskola och skola. Härlig trädgård som som vetter mot skogsdunge intill. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Rällavägen 109, Rälla, Borgholms kommun

Rällavägen 109

Villa
Rälla, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

2 495 000 kr

95 m²

5 rum

2 656 m² tomt

Här möts du av en härlig gårdsbild med egen väderkvarn, gästhus och bostadshus. Ha det som din egna Ölandspärla eller gör som nuvarande ägare och hyr ut på sommaren. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren för att boka in dig på en visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Sloalycke 1:22, Sloalycke, Torsås kommun

Sloalycke 1:22

Tomt
Sloalycke, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

295 000 kr

5 320 m² tomt

Varmt välkommen till Sloalycke strax söder om Torsås! Här finns nu möjlighet att förvärva en skogsfastighet, idag är den taxerad som småhusenhet, tomtmark. Fastigheten är på 5 320 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 9