Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Orregatan 4, Applerum, Torsås kommun
 • Lör 27 apr
Orregatan 4, Applerum, Torsås kommun, bild 2
Orregatan 4, Applerum, Torsås kommun, bild 3

Orregatan 4

Villa
Applerum, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 525 000 kr
171 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till denna 1,5- plans villa i Torsås! Bostaden har genomgått flera renoveringar och känns idag ljus, modern och där det bara är att sätta nyckeln i låset och flytta in. I närheten har du Torsås centrum med full service. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Fredriksskanstorget 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
5 416 kr/mån
42 241 kr/m²

En av de populära bostadsrätterna på Fredriksskans söker nu en ägare. Här blir du först med att flytta in i denna 2:a på 58 kvm och som ligger på andra våningen i Brf Fredrik Uddes vårhus. Du välkomnas in till bostaden via hallen med praktiska skjutdörrsgarderober. Intill har du badrummet som utrustats med elektrisk golvvärme och dimbara spotligths i taket som extra tillval. Allrummet som är bostadens hjärta delas upp i en vardagsrums-del och en matplats-del. Väggarna är målade med en behaglig blå/grå färg som även sträcker sig in till köket. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn och micro i pelare samt diskmaskin, alla vitvaror i rostfritt utförande. Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderober med skjutdörrar. Sovrummet är målat i en bronsfärgad ton. Fönster och balkong i ett härligt söderläge och mot innergården. I föreningen finns det gemensamhetslokal och övernattningslägenhet som går att hyra. Möjlighet till garage i källaren under huset där det dessutom finns lägenhetsförråd, varje lägenhet har ett förråd vardera. I samfälligheten som föreningen igår i finns dessutom en mobilitetslösning med bil- och cykelpool. Kostnaden för detta är inkluderat i din månadsavgift, det tillkommer en kostnad för din egna förbrukning vid nyttjandet av bil eller cykel. Det är fritt för alla i föreningen att nyttja detta. Här bor du centralt med Kvarnholmen (centrala Kalmar) på promenadavstånd där det finns mängder med butiker, restauranger och livsmedelsaffär. Under sommaren vaknar staden till liv med något som händer varje vecka. Som granne har du Fredriksskans IP där det arrangeras olika musik och idrotts evenemang, eller varför inte snöra på löparskorna för att springa runt 400 metersbanan inne på arenan. Trevliga grönområden finns fortfarande kvar vid det som kallas för Rävspelet där du har promenadstråk i parkliknade miljö och som tar dig längs med vatten vid Malmfjärden och runt Fredriksskans IP. Notera att denna lägenhet ej säljs via föreningen då den redan blivit upplåten vid ett tillfälle. Är du intresserad av denna bostad, kontakta fastighetsmäklaren med ditt intresse för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Toravägen 23, Påryd, Kalmar kommun

Toravägen 23

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
975 000 kr
91 + 50 m²
4 rum
2 519 m² tomt

Är det ett naturnära och lantligt läge som du är på jakt efter, välkommen till Toravägen 23! Välskött och välrenoverat hus som du bara kan flytta in i. Kök, vardagsrum och matsal samt två sovrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 2
Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5), Högsby, Borgholms kommun, bild 3

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 5)

Lägenhet
Högsby, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
32 667 kr/m²

Smidigt och bekymmersfritt stugboende på norra Öland med goda möjligheter för uthyrning under sommarperioden! Ägande i bostadsrättsform med låga kostnader i en förening med god ekonomi. Stugan är fullt utrustad med både möbler och husgeråd som övertas i samband med köpet, allt för att du ska kunna börja nyttja stugan på en gång både för uthyrning eller för egen del. Det här är ett välplanerat boende med en stuga på 15 kvm plus ett tillhörande förråd på ca 2 kvm och uteplats under tak. Stugan utgörs av ett rum där du i den ena delen av rummet har en våningssäng för tre personer. I den andra delen har du köksdelen som renoverats i ordning med bl a ny stenbänkskiva, ny ugn med spis och en diskho. Eget duschrum inne i stugan finns med helkaklade väggar och klinkergolv. Duschrummet renoverades senast 2013. Stugan ligger inom området för First Camp Löttorp och ett avtal är tecknat med campingen att ombesörja uthyrningen av stugan. Campingen tar 50 % av den totala uthyrningsintäkten. Som boende här har du tillgång till campingens faciliteter så som padelbana, minigolf, lekplats och mindre butik vid receptionen samt även en bistro med servering under sommarmånaderna. Är stugan inte uthyrd reserverar du den enkelt själv och har den som ditt egna semesterboende. Möjlighet finns för dig som köper stugan att hyra ut i egen regi eller via annan hyresförmedlare, detta måste då meddelas First Camp. Hyr du ut på annat sätt än via First Camp har hyresgästerna inte tillgång till någon av campingens service eller faciliteter. Närmaste samhälle är Löttorp och ligger ca 6 km från bostaden. Löttorp är norra Ölands centralort och här finns det bl a livsmedelsbutik, postservice, systembolaget, vårdcentral och skola. Vatten till stugorna sätts på från början av mars och är igång fram till början av oktober. Läs mer om uthyrning under "Övrigt". En inspelad visning finns under fliken "Dokument och länkar". Är du intresserad av denna bostad, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen och visning!

 • Premium
Kesnäs Fiskarvägen 1 (Stuga 17), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (Stuga 17)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
1 076 kr/mån
32 667 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 25), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 25)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
565 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Vad sägs om en egen stuga på Öland och med närhet till havet. På östra sidan av ön i Kesnäs finns nu möjligheten för dig som letar just efter detta. Låga kostnader och möjligheter för uthyrning. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen att höra av dig för mer information och visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kyrkebo 112, Kyrkebo, Torsås kommun

Kyrkebo 112

Villa
Kyrkebo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
900 000 kr
60 m²
2 rum
1 560 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga med charmig glasveranda! Här har du tillgång till en blomstrande trädgård, med grönsaksland och äppelträd. En plats att längta till när man vill komma bort från stadens stress. En plats där man bara kan få va! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Malmgatan 10, Bergkvara, Torsås kommun
 • Imorgon kl 16:30

Malmgatan 10

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 350 000 kr
164 + 100 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Välkommen till Malmgatan 10 i Bergkvara! Nu finns chansen att förvärva denna rymliga familjevilla. Med närhet till naturen och havet men utan att kompromissa med långa körtider till förskola, skola och mataffärer. Här finns plats för hela familjen, inne som ute! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Hemvägen 23, Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Hemvägen 23

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 781 kr/mån
28 909 kr/m²

Varmt välkommen till Hemvägen 23! Här finns nu möjlighet att förvärva en modern marklägenhet byggd -19. Lugnt och trivsamt belägen intill skogen i omtyckta Vimpeltorpet. Två fina uteplatser att njuta på. Andra plus är att både egen parkeringsplats och förråd ingår i månadsavgiften. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
Karlskronavägen 20, Torsås, Torsås kommun
 • Lör 27 apr

Karlskronavägen 20

Villa
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 275 000 kr
72 + 13 m²
6 rum
1 590 m² tomt

Välkommen till Karlskronavägen 20! En villa som andas komfort och modernitet. Ljusa väggar, smart belysning i form av spotlights och rymliga umgängesytor. Lägg till en tomt på 1590 kvm, stor altan och uthus med möjlighet att inreda till boendemiljö. Allt detta på gångavstånd till centrala Torsås! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Kungsgårdsvägen 32A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 32A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
925 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 351 kr/mån
17 961 kr/m²

Välkommen till Kungsgårdsvägen 32A! En halv trappa upp välkomnas du in i denna 2:a på 51,5 kvm som fördela sig på, en ljus och trivsam hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även en garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. Sovrum som enkelt inhyser en dubbelsäng och förvaring finns i form av två inbyggda garderober. Väggarna går i en behaglig gråblå nyans och på golvet ligger en ljus skön heltäckningsmatta. Lägenhetens kök andas moderniteter, vita skåpsluckor, mönstrad bänkskiva och kakel i blågrön nyans. Här finns gott utrymme för ett mindre matbord och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och micro. Ett ljus och trivsamt vardagsrum med fint fiskbensparkettsgolv och utgång till en den inglasad balkongen med eftermiddagssol, en trivsam plats för härligt umgänge. Badrum med dusch, tvättställ och toalett. Här i Skälby bor du med närheten både till naturen och till stadskärnan. Du har endast ca 3km till centrum, och som ligger lättillgängligt oavsett om du åker bil, buss eller väljer att cykla eller gå. Cykelbana finns utanför dörren och tar dig hela vägen in till Kvarnholmen med stopp utanför handelscentrumet Giraffen där du har ett stort utbud av all service som behövs. Åt andra hållet på cykelbanan kommer du ut till handelsområdet Hansa city. Skälbygård är ett populärt utflyktsmål för många med lekplats, 4H-gård och fin natur som erbjuder både skogspromenader och motionsslinga ligger endast några minuters promenad från dörren. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Strömby Mellangården 136, Strömby, Torsås kommun

Strömby Mellangården 136

Villa
Strömby, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
90 m²
3 rum
1 740 m² tomt

Varmt välkommen till Strömby 136! Strömby 136 benämndes tidigare "Fridhem" – ett tidigare timmerhus som har fått en modern renovering år 2021! På entréplanet möts du av en rymlig hall med praktiska skjutgarderober och behaglig vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela planet. Här finns även ett modernt badrum med dusch, tvättställ och wc-stol och en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Köket utgör hjärtat av huset med vitvaror från 2021, inklusive en induktionshäll, mikro, ugn, kyl/frys och en charmig vedspis. Här finns också gott om plats för en matgrupp där familj och vänner kan samlas. Det angränsande vardagsrummet lockar med en stilfull fondvägg och ljusa vita väggar som kontrasterar mot det varma kährsgolvet. Här hittar du även en värmande kamin. En särskild detalj på entréplanet är den vackra trätrappan som leder till det övre planet, tillverkad av det gamla almträdet som en gång växte i trädgården. Den inredda vinden bjuder på två rum med spotlights och trädetaljer från den gamla almen, som ger en unik karaktär till det övre planet. På tomten finns även ett friliggande garage samt förråd som skänker gott om förvaringsutrymme. I Strömby bor du med närhet till bl.a köpcenter med affärer och matställen i Söderåkra, samt till Påryd med bl.a. affärer och lantcafé. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gettnabo 301, Gettnabo, Torsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gettnabo 301

Villa
Gettnabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
595 000 kr
50 m²
2 rum
581 m² tomt

I Lilla Gettnabo, strax utanför Torsås, hittar du detta charmiga rödmålade torp med vita knutar. Något som tillför till charmen är gärdsgården som avgränsar från gatan utanför och som adderar till den mysiga torpkänslan. Stugan är bra planerad där du från hallen har ett duschrum direkt till höger, går du istället till vänster från hallen har du köket och anslutning till resterande del av stugan. Köket är av äldre standard med vitvaror som fungerar och vedspis som går att elda i. Här finns det dessutom plats för matbord. Vidare in till vardagsrummet så har du mer sociala ytor och anslutning till stugans sovrum. Från vardagsrummet har du en dörr till gamla entrén och farstun som idag nyttjas som kallförråd. Stugan värms upp med hjälp av en luft-luftvärmepump som sitter i vardagsrummet, vedspisen i köket används också för att värma upp. Avloppet är en 3-kammarbrunn med infiltration som är ny och godkänd från kommunen. Vatten kommer från en egen grävd brunn som ligger på fastigheten. Förutom stugan har du här även ett nybyggt och fint garage med gjuten platta på mark och elektrisk garageport. I den bakre delen av garaget har du ett isolerat och rymligt förråd. Garaget står på grannens mark och ett servitut för detta kommer att skrivas in i fastigheten. Förrådsboden är även den nyligen uppförd och även den står utanför din egna tomt, här finns redan ett inskrivet servitut att den får stå där den står. Jordkällare finns det också på tomten, fungerar utmärkt som ett svalare förrådsutrymme. Här bor du bra med naturen inpå knuten, fina skogsvägar och gångstråk precis utanför dörren. Torsås som är närmaste samhälle ligger endast 3 km bort, här har du full service med bl a två matbutiker, post, systembolag, restauranger, biograf, vårdcentral och skola. Försäljningen kommer att ske med en så kallad friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren, som är ett dödsbo, friskriver sig från allt ansvar avseende dolda fel. Välkommen att anmäla ditt intresse till fastighetsmäklaren!

Gullaboås 124, Gullaboås, Torsås kommun

Gullaboås 124

Övrigt
Gullaboås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
395 000 kr
706 m² tomt

Nu finns möjlighet at förvärva det tidigare Missionshuset i Gullaboås! Här möts du av välbevarad charm och en byggnad med historia. Fina trägolv, kakelugn, vedspis och minst sagt generös takhöjd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Banérgatan 8B, Funkabo, Kalmar kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Banérgatan 8B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
16 723 kr/m²

Med en fördelaktig kombination av låg månadskostnad och ett centralt läge nära daglig service kommer du att uppleva bekvämt boende! Tvåan på 59,5 kvm är nyrenoverad (2023) där nuvarande ägare har bland annat lagt nytt laminatgolv i hela lägenheten, målat väggarna i vitt och monterat nya vita innerdörrar. Renoveringen skapar en modern och fräsch atmosfär. Köket är också nytt och kommer från IKEA. Vitvarorna såsom kyl/frys, ugn, spis och spisfläkt är också nytt. Köksluckorna är stilrena och går i ljusgrått. Här finns det även plats för matbord, vilket gör det till en trivsam plats för måltider och umgänge. Badrummet är helkaklat och har en ny duschvägg samt ett nytt tvättställ. Föreningen håller just nu på med bland annat att byta elen i hela lägenheten samt installera solceller på taket. Stadsdelen Tallhagen är belägen cirka tre kilometer norr om centrala Kalmar. Området är lugnt och trivsamt. I närområdet finns bland annat Funkaboskolan, en livsmedelsaffär och en grillkiosk. Endast en kilometer bort ligger Berga centrum, som erbjuder omfattande service såsom ICA och en hälsocentral. Natursköna områden är lättillgängliga, antingen genom Tallhagen mot havet eller det vackra Skälby friluftsområdet med en 4H-gård precis runt hörnet. Det finns även gott om möjligheter till rekreation och promenader. Bra bussförbindelser leder in mot centrum, och det finns även fantastiska cykelvägar för dem som föredrar att cykla.

 • Plus
 • Balkong
Bockekulla 104, Bergkvara, Torsås kommun

Bockekulla 104

Gård/Skog
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 950 000 kr
160 + 10 m²
9 rum
8 ha tomt

Varmt välkommen till Bockekulla 104, Bergkvara! Här finns nu möjlighet att förvärva en gård på ca 8 ha mark. På fastigheten finns ett 2-plans bostadshus, samt därutöver en ekonomibyggnad som inrymmer verkstad och får-/kostall, ett garage för två bilar, vagnsskjul, växthus och gästhus. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lilla Bodgatan 10, Räpplinge, Borgholms kommun

Lilla Bodgatan 10

Villa
Räpplinge, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 950 000 kr
24 + 10 m²
1,4 ha tomt

En lantlig idyll i byn Räpplinge väntar nu på sin nya ägare. Här kan du bygga ditt drömhus eller bo i de befintliga stugorna som finns idag. Med en totalyta på 13 769 kvm blir möjligheterna för denna fastighet många och det är du som sätter gränserna. Välkommen till Lilla bodgatan 10! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Rosenströmsvägen 1, Alsterbro, Nybro kommun

Rosenströmsvägen 1

Övrigt
Alsterbro, Nybro kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 495 000 kr
1 550 m² tomt

Rosenströmsvägen 1 i Sandslätt strax utanför Alsterbro är en gammal arbetarbostad omgjord till hyresfastighet. Här har du bostadsbyggnad på 238 kvm boyta utöver det en inredd vind på 46 kvm och källare på ca 100 kvm. Fastigheten ligger lättillgänglig längst med riksväg 125 som går genom samhället och kopplas på E22:an åt öster. Är det här möjligheten för dig som för dig som vill påbörja ditt fastighetsbestånd, eller kanske har du redan andra fastigheter och vill utöka med fler. Här har du en lättskött fastighet där byggnaden har plåtfasad och plåttak, uppvärmning med hjälp av luftvärmepump kopplat till radiatorer i varje bostad, egen elmätare till varje bostad för möjlighet till separat avläsning. Byggnaden är i 2-plan med källaren och inredd vind. Det finns totalt fem lägenheter som går att hyra ut varav fyra som är uthyrda för närvarande och en är vakanta med möjlighet för dig att hitta egna hyresgäster. Samtliga lägenheter är på två rum och kök, 59,5 kvm. Vindslägenheten med snedtak är på 46 kvm. -- Lägenhet 1001 ligger en trappa upp till vänster. Uthyrd. Under 2021 renoverades denna lägenhet med nya golv i hall, kök och vardagsrum samt att väggarna slipades, spacklades och målades. I köket är det nya vitvaror kyl/frys samt spis. Elen har även sätts över. -- Lägenhet 1002 ligger även den en trappa upp, till höger. Uthyrd. Under 2022 sattes det in en ny spis. -- Lägenhet 1101 ligger två trappor upp, till vänster. Uthyrd. -- Lägenhet 1102 ligger två trappor upp till höger. Uthyrd. -- Lägenhet 1201 är vindsvåningen och ligger tre trappor upp. Denna lägenhet är idag vakant och står tillgänglig för uthyrning. Lägenheten sträcker sig hela byggnadens längd och utgörs av allrum med köksdel, duschrum och sovrum. Snedtak med sidovindar i hela bostaden. Källaren är uppdelad i två delar med en öppen del, där finns den gemensamma tvättstugan samt att det finns lägenhetsförråd med ett förråd för varje lägenhet. I den andra delen av källaren finns pannrum med luftvattenvärmepumpen, här finns även ett borrhål för den som vill investera i bergvärme. Garage finns som används mer för förvaring. Det som är gjort i källaren är att en avfuktare har installerats i tvättstugan. Rörelsestyrd belysning har satts in. 4G router med tillhörande smartplugs för elmätning finns vid elcentralen. Utöver bostadsbyggnaden finns ett uthus på ca 40 kvm med förråd och verkstadsdel, el finns utdraget till byggnaden. Verkstadsdelen är idag uthyrd. Parkering på gården finns med en parkeringsplats per lägenhet. Ytterbelysning på framsidan har åtgärdats så den är i funktion, 2022. Det finns en offert för indragning av fiber. Intäkter från uthyrda bostäder och lokal uppgår till 273 624 kr per år. Driftkostnader ligger på 138 900 kr för helår vilket inkluderar el, sophantering, försäkring samt VA. Tidigare år har den totala driften legat på runt 95 000 kr. Framförallt dyrare el har gjort att den blivit högre. Driftsnetto hamnar på ca 130 000 kr med dagens uthyrning. Alsterbro är ett brukssamhälle som ligger inom Nybro kommun och är en del av glasriket, Alsterbro glasbruk grundandes redan 1871 och var aktivt fram till 1969. Från Alsterbro har du ca 40 min med bil till Kalmar och 30 min till Nybro. Inne i samhället finns livsmedelsbutik, pizzeria och restaurang. Skola med årskurs F-9, idrottsförening med egen idrottsplats. Badplats och camping intill Hindsjön som ligger mitt i samhället. Försäljningen sker antingen som en fastighetsaffär där du endast köper fastigheten eller i en paketering som en aktieöverlåtelse. Visning ordnas enligt överenskommelse!

 • Plus
Flasebrovägen 24, Grisbäck, Torsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Flasebrovägen 24

Villa
Grisbäck, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
70 + 31 m²
3 rum
823 m² tomt

Varmt välkommen till Flasebrovägen 24! Här finns nu möjlighet att förvärva ett väl omhändertaget hus som är beläget med närheten till havet. Bostadshuset har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Trivsam trädgård med dubbelgarage. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Målmangatan, Bergkvara, Torsås kommun

Målmangatan

Tomt
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
225 000 kr
1 111 m² tomt

Bygga nytt i Bergkvara! Slipp avstyckningskostnader och långa handläggningstider, börja med ditt nya hus på en gång. Här är en avstyckad tomt på 1 111 kvm i Bergkvara inom detaljplanelagt område som medger byggnation av ett enplanshus på upp till 200 kvm. Välkommen att höra av dig med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 26)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
565 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/1
1 076 kr/mån
37 667 kr/m²

Söker du efter en stuga på Öland och nära havet! Här på östra sidan, vid Kesnäs, erbjuds en fritidsstuga i bostadsrättsform med låga kostnader och möjligheter för uthyrning för att finansiera del av sitt egna semesterboende. En inspelad visning finns i annonsen. Välkommen med ditt intresse! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gärdesvägen 3, Bergkvara, Torsås kommun

Gärdesvägen 3

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 590 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 3! Trevlig enplansvilla med källare och friliggande garage i Bergkvara! På behagligt avstånd hittar du Dalskär, där du kan bada vid badplatsen, strosa i hamnen, ta en båt ut till Garpens fyr eller varför inte avnjuta en god middag på Dalskärs Sjökrog. Bostaden inrymmer en välkomnande entré med bra yta för att hänga av sig ytterkläderna, ett rymligt kök med utgång till en stenlagd uteplats. Vardagsrum med fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. På entréplan finns även ett av husets två badrum med dusch. I bostaden finns det fyra sovrum på entréplan och ett rum som lämpar sig till t.ex. tonårsrum/gästrum i källarplan. I källarplan finns även en stor gillestuga med braskamin och ett biljardbord som ingår i köpet. Tvättstuga med tvättmaskin och via tvättstugan når man det andra badrummet samt en bastu. Här finns även ett rymligt förrådsrum med både matkällare och klädkammare. På tomten finns ett friliggande garage med plats för en bil. Bostaden är utrustad med larm, centraldammsugare och snabb internetuppkoppling via fiber. Lättskött fasadtegel, nya vindskivor -19, garagetaket är ca 10 år och bergvärme installerades -02. Bostaden ligger på en lugn gata med en lekplats strax intill. I närheten finns även förskola, skola, mataffär, padel-banor samt byggvaruhandel. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1 (stuga 32)

Lägenhet
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
850 000 kr
38 m²
3 rum
vån 1/1
2 690 kr/mån
22 368 kr/m²

Semesterboende på Ölands östra sida, i Kesnäs. Låga kostnader med avgifter till bostadsrättsföreningen och möjligheten finns att få ännu lägre kostnader genom att hyra ut stugan under sommarsäsongen. Inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta för att boka in en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9, Löttorp, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 1, stuga 9

Fritidshus
Löttorp, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
490 000 kr
15 m²
1 rum
1 076 kr/mån

En egen fritidsstuga på norra Öland med låga kostnader, promenadavstånd till fin sandstrand och möjlighet för dig att finansiera ditt egna semesterboende med uthyrning. Intresserad av visning, en inspelad visning finns i annonsen, eller kontakta fastighetsmäklaren för att boka in en tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303), Kesnäs, Borgholms kommun

Kesnäs Fiskarvägen 40 (Stuga 303)

Fritidshus
Kesnäs, Borgholms kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 295 000 kr
50 m²
4 rum
1 500 kr/mån

Välkommen till Stuga 303 i Löttorp! Här bor du lugnt och rofyllt med nära till natur och hav! Smidigt, bekvämt och bra sommarboende med låg månadskostnad och möjlighet till bra intäkter via uthyrning. Inspelad visning finns i annonsen, eller välkommen att boka in dig på en egen visning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar 1 - 25 av 27