Mäklare Emil Borgemo

Emil Borgemo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Påboda 132, Påboda, Torsås kommun

Påboda 132

Villa
Påboda, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

550 000 kr

50 m²

3 rum

808 m² tomt

Ett småländskt torp som passar perfekt som permanentbostad, men även som fritidshus. Här bor du granne med åkerlandskap och med närhet till kusten och havet med härligt bad- och båtliv. Du får ett behagligt avstånd till både Söderåkra och Bergkvara med bl.a. affärer, matställen, förskola och skola, Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gamla Prästgårdsvägen 20, Söderåkra, Torsås kommun
  • Borttagen före visning

Gamla Prästgårdsvägen 20

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

650 000 kr

70 m²

5 rum

449 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 20! Här möts vi av ett trivsamt läge på en lummig trädgård med flera fruktträd. Bostadshuset byggdes för över 100 år sedan och bjuder på äldre charm. Vad sägs om två fina kakelugnar? Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun
Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
Blåsippevägen 3, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

Blåsippevägen 3

Villa
Söderåkra, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

1 590 000 kr

189 m²

6 rum

894 m² tomt

Välkommen till Blåsippevägen 3! Rymlig familjevilla som genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Huset är beläget på en lugn och barnvänligt återvändsgata med närhet till både förskola och skola. Härlig trädgård som som vetter mot skogsdunge intill. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Sloalycke 1:22, Sloalycke, Torsås kommun

Sloalycke 1:22

Tomt
Sloalycke, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås

295 000 kr

5 320 m² tomt

Varmt välkommen till Sloalycke strax söder om Torsås! Här finns nu möjlighet att förvärva en skogsfastighet, idag är den taxerad som småhusenhet, tomtmark. Fastigheten är på 5 320 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 4