Mäklare Emil Borgemo

Emil Borgemo

Om mig

Mitt namn är Emil Borgemo och jag arbetar som fastighetsmäklare/delägare på Mäklarhuset Kalmar/Torsås. Under mina år som fastighetsmäklare har jag förstått att jag har ett slipat sinne för affärer, är mycket noggrann, lugn och trygg. Målet är alltid att både säljare och köpare ska bli riktigt nöjda i varje affär. Många av mina kunder kommer in via rekommendationer eller är kunder som kommer åter när det är dags för nästa bostadsaffär. Funderar du på att sälja? Kontakta mig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hemvägen 23, Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Hemvägen 23

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 781 kr/mån
28 909 kr/m²

Varmt välkommen till Hemvägen 23! Här finns nu möjlighet att förvärva en modern marklägenhet byggd -19. Lugnt och trivsamt belägen intill skogen i omtyckta Vimpeltorpet. Två fina uteplatser att njuta på. Andra plus är att både egen parkeringsplats och förråd ingår i månadsavgiften. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Gullaboås 124, Gullaboås, Torsås kommun

Gullaboås 124

Övrigt
Gullaboås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
395 000 kr
706 m² tomt

Nu finns möjlighet at förvärva det tidigare Missionshuset i Gullaboås! Här möts du av välbevarad charm och en byggnad med historia. Fina trägolv, kakelugn, vedspis och minst sagt generös takhöjd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bockekulla 104, Bergkvara, Torsås kommun

Bockekulla 104

Gård/Skog
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 950 000 kr
160 + 10 m²
9 rum
8 ha tomt

Varmt välkommen till Bockekulla 104, Bergkvara! Här finns nu möjlighet att förvärva en gård på ca 8 ha mark. På fastigheten finns ett 2-plans bostadshus, samt därutöver en ekonomibyggnad som inrymmer verkstad och får-/kostall, ett garage för två bilar, vagnsskjul, växthus och gästhus. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Flasebrovägen 24, Grisbäck, Torsås kommun

Flasebrovägen 24

Villa
Grisbäck, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
70 + 31 m²
3 rum
823 m² tomt

Varmt välkommen till Flasebrovägen 24! Här finns nu möjlighet att förvärva ett väl omhändertaget hus som är beläget med närheten till havet. Bostadshuset har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren. Trivsam trädgård med dubbelgarage. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gärdesvägen 3, Bergkvara, Torsås kommun

Gärdesvägen 3

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 590 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 3! Trevlig enplansvilla med källare och friliggande garage i Bergkvara! På behagligt avstånd hittar du Dalskär, där du kan bada vid badplatsen, strosa i hamnen, ta en båt ut till Garpens fyr eller varför inte avnjuta en god middag på Dalskärs Sjökrog. Bostaden inrymmer en välkomnande entré med bra yta för att hänga av sig ytterkläderna, ett rymligt kök med utgång till en stenlagd uteplats. Vardagsrum med fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. På entréplan finns även ett av husets två badrum med dusch. I bostaden finns det fyra sovrum på entréplan och ett rum som lämpar sig till t.ex. tonårsrum/gästrum i källarplan. I källarplan finns även en stor gillestuga med braskamin och ett biljardbord som ingår i köpet. Tvättstuga med tvättmaskin och via tvättstugan når man det andra badrummet samt en bastu. Här finns även ett rymligt förrådsrum med både matkällare och klädkammare. På tomten finns ett friliggande garage med plats för en bil. Bostaden är utrustad med larm, centraldammsugare och snabb internetuppkoppling via fiber. Lättskött fasadtegel, nya vindskivor -19, garagetaket är ca 10 år och bergvärme installerades -02. Bostaden ligger på en lugn gata med en lekplats strax intill. I närheten finns även förskola, skola, mataffär, padel-banor samt byggvaruhandel. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Visar alla 5