Mäklare Emil Borgemo

Emil Borgemo

Om mig

Mitt namn är Emil Borgemo och jag arbetar som fastighetsmäklare/delägare på Mäklarhuset Kalmar/Torsås. Under mina år som fastighetsmäklare har jag förstått att jag har ett slipat sinne för affärer, är mycket noggrann, lugn och trygg. Målet är alltid att både säljare och köpare ska bli riktigt nöjda i varje affär. Många av mina kunder kommer in via rekommendationer eller är kunder som kommer åter när det är dags för nästa bostadsaffär. Funderar du på att sälja? Kontakta mig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flasebrovägen, Grisbäck, Torsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flasebrovägen

Tomt
Grisbäck, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
375 000 kr
5 625 m² tomt

Varmt välkommen till Flasebrovägen i Grisbäck. Här finns nu möjlighet att förvärva en fastighet som är belägen med närheten till havet. Tomten är på 5 625 kvm och skänker möjligheter för dig som vill bygga nytt. Möjligt att ansluta fastigheten till el, kommunalt vatten och avlopp, samt fiber. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vedby 351, Vedby, Kalmar kommun
  • Tor 22 aug

Vedby 351

Villa
Vedby, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 750 000 kr
168 + 70 m²
6 rum
2 131 m² tomt

Välkommen till Vedby 351 På attraktivt lantligt läge i Vedby utanför Lindsdal ligger detta enplanshus byggt 1989 omgiven av åkrar och skog. På den lummiga tomten med björkar och doftande schersminbuskar finner du ett trivsamt altandäck med pool, växthus och charmiga stenmurar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun
  • Tis 20 aug
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun, bild 2
Norra Ragnabovägen 14, Ragnabo, Torsås kommun, bild 3

Norra Ragnabovägen 14

Fritidshus
Ragnabo, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
995 000 kr
52 m²
3 rum
700 m² tomt

Välkommen till Norra Ragnabovägen 14! Ett välskött fritidshus beläget i omtyckta Ragnabo vid havet och kusten utanför Bergkvara. Endast ca 300 m ner till badplatsen och båtplatserna. En trivsam trädgårdstomt med stor härlig uteplats med uppvärmd pool och som erbjuder sol hela dagen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Bygdegårdsvägen 1, Torsås, Torsås kommun

Bygdegårdsvägen 1

Villa
Torsås, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 390 000 kr
115 + 141 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Varmt välkommen till Bygdegårdsvägen 1! Här finns nu möjlighet att förvärva en mycket väl omhändertagen enplansvilla med källare. Huset byggdes -72 och nuvarande ägare har trivts ypperligt sedan -75. Välskött trädgård med fina rabatter, fruktträd, samt grönytor för lek och spel. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Djursviksvägen 56, Djursvik, Torsås kommun

Djursviksvägen 56

Villa
Djursvik, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
2 950 000 kr
170 + 120 m²
6 rum
4 053 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en avstyckad gård i mysiga Djursvik! Med stor tomt, härligt soldäck, vedeldad badtunna, solceller, ekonomibyggnad, stall och hästhage intill är detta en dröm för dig som drömmer om en egen verksamhet eller en hästgård med det lilla extra! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gulltorpsvägen 4, Påryd, Kalmar kommun

Gulltorpsvägen 4

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 095 000 kr
143 + 54 m²
6 rum
993 m² tomt

Varmt välkommen till Påryd och Gulltorpsvägen 4! Här bor du fridfullt och barnvänligt på lugn återvändsgata och på en trädgård som angränsar till skogen på baksidan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Järnsida 625, Järnsida, Torsås kommun

Järnsida 625

Fritidshus
Järnsida, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 650 000 kr
58 m²
3 rum
1 324 m² tomt

Välkommen till Järnsida 625! Nu finns chansen att förvärva en fritidshus med flera stora plus. Vad sägs om ett härligt inglasat uterum, ett rymligt gästhus och framförallt vacker havsutsikt? Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Gärdesvägen 3, Bergkvara, Torsås kommun

Gärdesvägen 3

Villa
Bergkvara, Torsås kommun
Mäklarhuset Kalmar/Torsås
1 395 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 3! Trevlig enplansvilla med källare och friliggande garage i Bergkvara! På behagligt avstånd hittar du Dalskär, där du kan bada vid badplatsen, strosa i hamnen, ta en båt ut till Garpens fyr eller varför inte avnjuta en god middag på Dalskärs Sjökrog. Bostaden inrymmer en välkomnande entré med bra yta för att hänga av sig ytterkläderna, ett rymligt kök med utgång till en stenlagd uteplats. Vardagsrum med fint parkettgolv och härligt ljusinsläpp. På entréplan finns även ett av husets två badrum med dusch. I bostaden finns det fyra sovrum på entréplan och ett rum som lämpar sig till t.ex. tonårsrum/gästrum i källarplan. I källarplan finns även en stor gillestuga med braskamin och ett biljardbord som ingår i köpet. Tvättstuga med tvättmaskin och via tvättstugan når man det andra badrummet samt en bastu. Här finns även ett rymligt förrådsrum med både matkällare och klädkammare. På tomten finns ett friliggande garage med plats för en bil. Bostaden är utrustad med larm, centraldammsugare och snabb internetuppkoppling via fiber. Lättskött fasadtegel, nya vindskivor -19, garagetaket är ca 10 år och bergvärme installerades -02. Bostaden ligger på en lugn gata med en lekplats strax intill. I närheten finns även förskola, skola, mataffär, padel-banor samt byggvaruhandel. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Visar alla 8