Kommande

Örtavägen 131

Ekhagen, Jönköpings kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
245 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
30 680 kr/år
Kommande

Ett radhus med en flexibel planlösning, lättskött trädgård, i stort sett underhållsfritt och med en stabil och väldigt låg boendekostnad tack vare samfälligheten.

Örtavägen 131 har en trivsam planlösning med entrén och de sociala ytorna, som kök och öppet stort vardagsrum med fin utsikt över Vättern, på övre plan. Redan från gångvägen tar framsidan för sig och sticker ut från grannarna med en stilren rabatt och mur. Innanför möts man av en stenlagd gång, en lagom stor gräsyta samt en stor altan med sol från morgon till en bit efter lunch. Redan när man kommer in i hallen fångas man av den öppna och luftiga planlösningen och man ser rakt igenom vardagsrummet och får ta del av den fina utsikten över Vättern. Till vänster ligger ett rymligt kök med plats för matgrupp framför fönstret som vetter mot framsidan. Direkt till höger ligger ett mindre rum även det med fönster mot framsidan. Innan vardagsrummet breder ut sig ligger ett stort renoverat badrum som får ljusinsläpp från ett takfönster. Övre plan avslutas med en utbyggd balkong som nås från vardagsrummet och vetter mot nordväst med utsikt mot Vättern. Nedre plan som är i suterräng erbjuder två stora rum längst fram med utsikt mot trädgården, ett stort renoverat badrum med badkar, tvättstuga, stort allrum samt klädkammare och förvaring under trappen. Utgång till trädgården som har en stor altan och avslutas med en skön gräsyta -allt i nordvästligt läge.

Trots att det är friköpt finns ändå nästan samma trygghet som att bo i en bostadsrättsförening men med en betydligt lägre avgift. Tillsammans med övriga hus ingår man i en samfällighetsförening som tar hand om det mesta runt omkring men också en del underhåll som ex tak och fasader. I den låga avgiften på 1915 kr/mån ingår värme, vatten, sopor och parkering.

Här bor man lugnt och skönt och nära till det mesta. En kort promenad tar dig till A6 köpcenter, Ekhagens centrum och mysiga motionsspår i naturen. Utökas promenaden med några minuter nås Vättern, Liljeholmsparken med minigolf, Rosenlundsbadet, Bondbergets naturreservat och mycket mer.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Caroline Biselius

MOHV Jönköping
Mäklare Caroline Biselius, MOHV Jönköping
0735-18 97 77

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.