Pråmgränd 6

Gamla Slottsbron, Grums kommun Se på karta

750 000 kr

895 000 kr -16 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
392 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
33 949 kr/år

Nu ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga parhus med vacker sjöutsikt, närhet till båthamn och badplats! Fastigheten har en sluttande trädgårdstomt om 392 kvm. Utöver detta finns en asfalterad uppfart, carport och en sällskaplig altan mot framsidan. Uppförd 2022. Vidare finns uterum i anslutning till altanen.

Huset, som är uppfört 1978 har en boarea om 93 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav tre är sovrum. På entréplan nås köket direkt till vänster om hallen, här finns gott om arbetsytor och plats för matsalsbord. Utöver detta finns två sovrum varav ett har utgång till baksidans balkong som vetter i söder med rogivande utsikt över Vänern. Med nedgång via hallens trappa når du nedervåningen som har ett sällskapligt vardagsrum med utgång till baksidan, ett sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns en användbar garderob som kan göras om till walk-in closet. Luft-/luft värmepump från Samsung i trapphuset som installerats 2022. Fiber är installerat!

På Pråmgränd är det lätt att trivas, med en kort promenad nås den populära badpatsen Trulsön som har vacker vandringsled längst Vänern, båthamn och gångavstånd till för -och lågstadieskola. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Kontakta mäklaren

Anton Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
Mäklare Anton Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
070-713 53 10