Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rörängen Hägnet 1, Värmskog, Grums kommun

Rörängen Hägnet 1

Villa
Värmskog, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
590 000 kr
60 m²
5 rum
2 448 m² tomt

Varmt välkomna till Rörängen Hägnet 1 i populära Värmskog som erbjuder en mindre 1,5-plansvilla med ett naturskönt läge! Rymlig tomt om 2 448 kvm som erbjuder två uthus som i dagsläget används som förråd, stor gårdsplan för gott om parkering samt en rymlig altan under tak i anslutning till byggnaden. Utöver detta finns även ett praktiskt garage med god takhöjd och bil lyft, perfekt för den bilintresserade. Villan har en boyta om 60 kvm som fördelas på fem rum och kök varav fyra sovrum. Direkt till höger som entréhallen når vi vardagsrummet som har fönster i två väderstreck och gott om utrymme för soffgrupp. Köket har skåpluckor i trä, gott om arbetsytor och kakel som stänkskydd. Vidare finns en värmande braskamin som även är vattenmantlad och sammankopplad med villans värmesystem. Från köket nås tvättstugan som har klinkergolv, kaklade väggar och elektrisk golvvärme. Badrum med badkar, klinkergolv och vitt kakel på väggarna! Uppvärmning via ved/pelletspanna samt luft/luftvärmepump installerad 2023!

Gamla vägen 88B, Orrby, Grums kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Gamla vägen 88B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
250 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 638 kr/mån
6 757 kr/m²

Välkomna till Gamla Vägen 88B och Grums kanske finaste 1-rumslägenhet! Hall med platsbyggd förvaring i samma still som köket och snyggt klinkergolv. Nytt kök renoverat i stil med lägenhetens originalkök i åtanke men med alla bekvämligheter. Renoverade ytskikt och alla golv helt i 1-stavs Furuparkett. Balkong i västerläge med härlig kvällssol! Välskött bostadsrättsförening med bra läge nära matbutik och fina grönområden. I källaren finns lägenhetens förråd och hela tre tvättstugor för föreningens medlemmar. Även litet gym och cykelförråd. Carport och garage med separat kö. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ringvägen 21A, Orrby, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 21A

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 252 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet med inglasad balkong, belägen på andra våningen med en boarea om 76,5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök varav två sovrum. Utmärkt läge i närhet av natur som erbjuder fina vandringsstråk och badplats för varma sommardagar. Inom promenadavstånd finns även matbutik, idrottsområde, busshållplats och skola från låg -till högstadienivå! Rymligt kök med gott om arbetsytor, vita skåpluckor och ingång till ett av sovrummen! Duschrum som renoverats av föreningen under 2015 med ytskikt i form av våtrumsmattor på golv och väggar. Välskött förening som löpande vårdar sina fastigheter. Under senare år har ett flertal förbättringar genomförts såsom fönsterbyte, renovering av balkonger, asfaltering av gångytor och byte av tak! Förmånlig månadsavgift som inkluderar vatten, värme, sophämtning, elektricitet, parkering, bredband och tv! Varmt välkomna på visning!

Skogsgatan 6, null, Grums kommun

Skogsgatan 6

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
370 000 kr
66 + 66 m²
3 rum
1 510 m² tomt

Välkommen till Skogsgatan 6 som erbjuder en 1-plansvilla med källare och en lättskött trädgårdstomt, perfekt för dig som vill sätta din egen prägel. Trädgården sköts smidigt av en robotgräsklippare, och det fristående garaget erbjuder gott om plats för både bil och förvaring. Villan har tre rum och kök inklusive två sovrum, samt en praktisk källare som rymmer pannrum, duschmöjligheter och en tvättstuga. Köket är i originalutförande med vita skåpluckor och gott om arbetsyta, redo för uppfräschning efter dina önskemål. Sovrummen erbjuder goda förvaringsmöjligheter medan vardagsrummet bjuder på generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Detta är en perfekt bostad för dig som söker en mindre bostad i ett lugnt och trivsamt område. Varmt välkomna på visning!

Oxbråtsgatan 9, Slottsbron, Grums kommun

Oxbråtsgatan 9

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
925 000 kr
90 + 54 m²
4 rum
1 280 m² tomt

1,5-plansvilla på ett lugnt och familjevänligt läge! Här möts du av en välskött trädgårdstomt om 1 072 kvadratmeter med en rymlig uppfart som rymmer tre bilar, sällskaplig altan och uterum under tak. Baksidans trädgård består av stora fina grönytor som lämpar sig väl för utomhusaktiviteter samt en lekstuga! Gedigen familjevilla om fyra rum och kök som erbjuder bland annat renoverat kök, stort vardagsrum och duschrum med duschväggar i glas. Via entrén nås hallen som ansluter till nedervåningens rum på ett naturligt sätt. Vardagsrum rakt fram som har slitstarka laminatgolv och matsal i direkt anslutning. Här finns även en värmande braskamin! Hemtrevligt kök med vita skåpluckor och fin bänkskiva i massiv ek. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och gott om bänkytor. Övervåningen har tre rymliga sovrum och utgång till balkong. Källare som har tvättstuga, pannrum och förråd. Energieffektivt uppvärmningssystem via Luft-/vattenvärmepump. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sippolastigen 30, null, Grums kommun

Sippolastigen 30

Lägenhet
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
450 000 kr
80,5 m²
3 rum
5 092 kr/mån
5 590 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera Sippolastigen 30 och denna hemtrevliga bostadsrätt, populärt belägen på Karlbergsgärdet. Bostadsrätten består av ett 1-plans parhus om 80 kvadratmeter boyta om tre rum och kök som ger gott om utrymme för barnfamiljen. Entréhallen ansluter till bostadens övriga rum på ett naturligt sätt, direkt till vänster finner vi köket som erbjuder gott om arbetsytor, skafferi och fönster mot framsidan som ger ett gott ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett sällskapligt vardagsrum med gott om yta för soffgrupp, här finns även utgång till baksidans inglasade altan! Kombinerat tvätt -och duschrum som erbjuder arbetsbänk, duschhörna och tillhörande vitvaror. Med god belägenhet på Karlbergsgärdet promenerar vi från huset till centrala Grums på endast 10 minuter, här erbjuds allt från matbutiker till apotek samt skola från låg till högstadienivå! Alldeles intill bostaden finns ett stort skogsområde som ger goda möjligheter för härliga dagar i naturen. Busshållplats finns på kort gångavstånd som tar dig vidare till Karlstad på 30 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Bärholmsgränd 1, Dufvåsen, Grums kommun

Bärholmsgränd 1

Villa
Dufvåsen, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
575 000 kr
123 m²
5 rum
904 m² tomt

Hemtrevlig 1,5-plansvilla nära Grums och bra pendlingsavstånd till Karlstad. Fastigheten är belägen i det lugna villaområdet Dufvåsen i Slottsbron. Vid ankomst möts ni av en gedigen fastighet som erbjuder garage med betongplatta och gott om förvaringsmöjligheter. Välplanerad villa om 123 kvadratmeter som erbjuder en god rumsindelning i båda plan. På nedervåningen möts du först av en rymlig entréhall centralt placerad i bostaden som ansluter till kök, ett sovrum, hygienutrymme och vardagsrum. Köket, som befinner sig direkt till vänster har vita skåpluckor, rostfri diskbänk och kakel som stänkskydd vid matlagning. Trivsamt vardagsrum med fin ekparkett och utgång till uteplatsen. Tvättstuga som nås via duschrummet. Här erbjuds praktisk arbetsbänk med tillhörande handfat samt tork -och tvättmaskin. Övervåningen har god takhöjd och två stora sovrum som erbjuder ett flertal infällda garderober samt extra badrum. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul för dödsbosräkning! Varmt välkomna på visning!

Högen Nystuge 15, null, Grums kommun

Högen Nystuge 15

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 200 000 kr
112 + 55 m²
5 rum
1 928 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga 1,5-plansvilla med fint, lantligt läge i Värmskog! Väl omhändertagen villa som renoverats för att behålla sitt tidstypiska utseende, här erbjuds en boyta om 112 kvadratmeter boyta + 55 kvadratmeter biyta som fördelas på 3 sovrum, sällskapligt vardagsrum och välutrustat kök. Köket har gott om förvaring samt utrymme för matsalsbord, här finns även en vedspis och pelletskamin. Intill finns ingång till tvättstuga som även tar dig vidare till bostadens duschrum! Senaste åren har fastigheten uppdaterats med bland annat nytt plåttak, växthus och sist men inte minst solpaneller som installerats under 2022. Varmt välkomna på visning!

Vinkelgatan 10, Dufvåsen, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinkelgatan 10

Villa
Dufvåsen, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
121 + 53 m²
5 rum
850 m² tomt

I det lugna och fridfulla området Dufvåsen i Slottsbron finner du denna rymliga souterrängvilla med en rad positiva egenskaper. Trädgården pryds av fina rabatter och härliga hallon-, björnbärs- och röda vinbärsbuskar som tillsammans med växthuset kan bjuda er på smakrika skördar. Köket är inrett med köksluckor i ek tillsammans med bänkskivor i granit, vilket ger en exklusiv touch. Här finner du även en utgång till trädgården, perfekt för att njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Ett till plus är det helkaklade duschrummet med duschväggar i glas. Bostaden har en balkong och ett inglasat uterum i västerläge, där du kan koppla av och njuta av solnedgångarna. För den som söker extra utrymme finns ett garage med elektrisk garageport samt ett trädgårdsförråd och lekstuga på tomten. Sjöbevattning finns framdraget till tomten! Denna välplanerade villa erbjuder fem rum, varav tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns en gillestuga med öppen spis, där mysiga kvällar kan tillbringas tillsammans. Med goda kommunikationsmöjligheter till både Grums och Karlstad blir vardagen smidig och enkel. Välkommen på visning! Besiktning är beställd. Fastigheten säljes för dödsbos räkning.

Öbergsgatan 11, Östermalm, Grums kommun

Öbergsgatan 11

Villa
Östermalm, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
995 000 kr
154 + 63 m²
6 rum
1 752 m² tomt

Varmt välkomna till Öbergsgatan 11 och denna rymliga 1,5-plansvilla med källare och en stor oinredd vind. Här möts vi av en rymlig trädgårdstomt om 1 752 kvadratmeter som rymmer förråd och en carport! Uteplats i anslutning till entréhallen under tak! Bostaden lämpar sig väl för den större familjen med 154 kvm boyta + 63 kvm biyta som fördelas på fyra sovrum, allrum/vardagsrum i två plan och ett väl tilltaget kök som tillkommit via utbyggnation år 1988. Från entréhallen nås den praktiska tvättstugan direkt till vänster, här finns gott om arbetsyta och förvaring i form av städskåp samt underskåp! Köket är utformat i L-form och har gedigna luckor och stommar i massiv furu. Här finns goda möjligheter till umgänge både tillsammans och på två håll tack vare det sällskapliga vardagsrummet på entréplanet samt det lite mindre allrummet på övervåningen. Perfekt när de yngre medlemmarna av familjen behöver en egen plats att umgås. Bostaden värms upp via Fjärrvärme och har uppdateras med nytt plåttak, 2-glasfönster och nyligen målad fasadpanel! Intresserad? Tveka inte att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare!

Anjalagatan 27, Karlberg, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Anjalagatan 27

Lägenhet
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
495 000 kr
108 m²
4 rum
6 773 kr/mån
4 583 kr/m²

Varmt välkomna till Anjalagatan 27 och detta fina bostadsrättsradhus i två plan. Egen trädgård och uteplatser på både fram och baksida. Lugnt läge med naturen alldeles bakom knuten. Radhuset är på 108 kvm boyta med tre sovrum, två bad/duschrum och kök med skåpluckor klädda i grå folie. Diskmaskin och infäll häll tillsammans med inbyggd ugn. Tvättstuga intill köket med tvättmaskin och arbetsbänk. Rymligt vardagsrum med parkettgolv som har altandörr till den egna uteplatsen. Frånluftsvärmepump från Nibe. Fiber är installerat! På gångavstånd har du centrala Grums med tillgång till bland annat buss- /tågstation, matbutiker, apotek och skola från låg till högstadienivå. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, festlokal och tvättstuga i angränsande fastighet. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bodetta Norra Hålan 1, null, Kils kommun

Bodetta Norra Hålan 1

Villa
Kils kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 450 000 kr
80 m²
3 rum
1,8 ha tomt

Varmt välkomna till Bodetta Norra Hålan 1 och denna välrenoverade 1-plansvilla med naturen som närmsta granne! Fastigheten har en areal om 18 330 kvadratmeter som fördelas på två fastigheter, Bodetta 1:25 och 1:26 som i dagsläget består av nedtagen skog samt gräsmatta. Här finns utöver bostadsbyggnaden en ladugård som fungerar utmärkt som förvaring. Vidare finns ett uthus på marken med potential till exempelvis gästhus. Villan har en boyta om 80 kvadratmeter om tre rum och kök som fördelas på två sovrum, kök, duschrum och ett sällskapligt vardagsrum. Här har interiören genomgott en totalrenovering som färdigställts under 2022. Där ingår nytt VA-system, nyinstallation av el, ytskikt och nytt kök! I samband med renoveringen har även innertaket höjts i köket och grunden i timmerdelen av bostaden grävts ur. Uppvärmning via el -och luft/luftvärmepump från 2023. Vidare finns Laddbox med lastbalansering installerad. Varmt välkomna på visning!

Hjortronstigen 4, Gamla Slottsbron, Grums kommun

Hjortronstigen 4

Villa
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 550 000 kr
134 + 55 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Välkommen till Hjortronstigen 4 och detta populära bostadsområde med nära till det mesta! På gångavstånd når vi lekplatser, förskola och skola. Härlig natur och badplatser i Vänern på kort avstånd från huset! Karlstad når vi på endast 20 minuter med bil. Goda kommunikationer med busshåll plats i närheten och tåg i Grums centrum. Huset erbjuder 139 kvm boyta med stort kök och vardagsrum i fil! Köket har modernt upplägg med köksö och infälld häll. Ut mot balkongen har ett burspråk byggts vilket ger rymt och ett härligt ljus till köket. I vardagsrummet intill finns plats för både soffgrupp och matplats för de som vill. Ett stort plus är de värmande kaminen! Vi altandörr tar vi oss ut till ett inglasat uterum och en altan. På övervåningen finns även ett lyxigt badrum med stor bastu samt ett sovrum. Nedervåningen erbjuder två sovrum, tvättstuga, garage samt goda förvaringsmöjligheter. Huset värms via bergvärme!

  • Plus
Avelsbol Reprostugan 1, Avelsbol, Arvika kommun

Avelsbol Reprostugan 1

Övrigt
Avelsbol, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 590 000 kr
4 876 m² tomt

I Avelsbol finner vi denna renoverade gamla skolhusbyggnad byggd 1929. Sedan -80 talet har byggnaden verkat som lokal till ett företag med som mest 13 anställda. Inomhus finner vi flera rum passande för kontor. Varje våning har en vardera stor sal som kan anpassas på många sätt. Nedre salen var tidigare skolsal och övre var gymnastiksal. Utomhus finner vi en vacker utsikt ned mot sjön i väster. Grönskande natur och härliga gräsytor. På tomten finns även ett 2-vånings uthus med goda förvaringsmöjligheter. Området ger en mysig "bullerbykänsla". Avelsbol ligger i hjärtat av Värmland med ca 18 km till Arvika och 62 km till Karlstad. Närmaste ort är Klässbol ca 4 km bort. Badplats i sjön Billingen finns ca 700m nedanför huset. I närområdet finns två större fina sjöar, Värmeln och Glafsfjorden 5-6 km öster- och västerut. Golfbana finns ca 18 km nordväst, (Arvika Golfklubb). Tennisbana finns 5 km öster. En fastighet med stor potential och många användningsmöjligheter! Välkomna att kontakta oss för visning!

  • Plus
Gamla vägen 96D, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 96D

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
195 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 792 kr/mån
4 382 kr/m²

Välkomna till Gamla Vägen 96d och denna lite större enrumslägenhet med ett centralt läge! Lägenheten har en boyta om 44,5 kvm och ligger på tredje våningen. I lägenheten finns entréhall med plats för ytterkläder. Väl inne i lägenheten möts vi av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sovalkov ger avskild plats för sängen. Kök från Ikea med vita luckor. Här finns en fransk balkong som vetter i väst för goda vädringsmöjligheter samt plats för säng och soffgrupp. Badrum i direkt anslutning till entréhallen med våtrumsmatta på golv och kakel samt målade väggar. Perfekt boende för den som vill ha låga boendekostnader. Månadsavgift om endast 2792kr / månad där Telia lagom TV-paket ingår. Med ett centralt och trivsamt läge i Grums nås de flesta bekvämligheter med en kort promenad. I anslutning finns busshållplats, matbutik, idrottsanläggning och vandringsled vilken leder till den natursköna badplatsen Lassehall. Varmt välkomna på visning!

Sveagatan 115, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 115

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
129 m²
4 rum
2 204 m² tomt

Centralt placerad 1,5-plansvilla med kallgarage och förråd. Här möts du av en välplanerad trädgård med fin stensättning runt villan, flera fina rabatter och härliga gräsytor. Bostaden har en boyta 129 kvadratmeter som består av flera sällskapsytor, två sovrum och en härlig balkong i söderläge! Entrévåningen har ett praktisk kök med goda förvaringsmöjligheter och en rymlig matsal/allrum i direkt anslutning. Entré sker med ingång mot baksidan alternativt via framsidan som tar dig in till matsalen. Vardagsrum med värmande braskamin och ett fint burspråk som ger ett naturligt ljusinsläpp. Övervåningen når vi genom trappa från baksidans entré, här befinner sig villans två sovrum varav ett har utgång till balkong under tak. Badrum direkt till höger i hallen. Luft-/luftvärmepump från Mitsubishi installerad 2010 håller driftskostnaderna nere! Fiber är installerat! Med ett centralt läge på Sveagatan 115 finns de flesta tänkbara bekvämligheter på promenadavstånd! I området finns bland annat goda förbindelser till Karlstad, Stockholm och Göteborg via buss/tågstation. Utöver detta erbjuds mataffärer, restauranger, apotek, vårdcentral och skola från låg till högstadienivå! Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Häggvik 1, null, Grums kommun

Häggvik 1

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
450 000 kr
93 + 5 m²
4 rum

Lantligt belägen 1,5-plansvilla i Segmon strax utanför Grums med adress Häggvik 1. Fastigheten har en insynsskyddad tomt med stora buskage, fristående förrådsbyggnad med plats för trädgårdsredskap och utsikt över åkermark. Mot baksidan finns även altan under tak som har utgång från vardagsrummet. Från bostaden nås fina Liljedal med en kort biltur, här erbjuds natursköna vandringsleder och småbåtshamn i Vänern för goda fiskemöjligheter. Villan har praktisk putsfasad och plåttak. Boyta om 93 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav två sovrum med möjlighet till ett tredje. Med entré via farstukvisten möts du av en mindre entréhall med klädskåp och god anslutning till de resterande rummen. Direkt till höger finns köket som har gott om överskåp, rostfri diskbänk och plats för matsalsbord. Vitvaror från Cylinda och Futurum. Tillbyggnation av vardagsrum och ett stort badrum som även brukas som tvättstuga utfördes 2006. Luft-/luftvärmepump håller driftskostnaderna nere! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Gamla vägen 150, Grönberg, Grums kommun

Gamla vägen 150

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 150 000 kr
113 + 75 m²
987 m² tomt

1,5-plansvilla på Grönberg i Grums med praktisk tegelfasad och vidbyggt garage. Tomten är tilltagen med gott om gräsyter och uteplats i söder. Husets källare dränerades under 2012. Marksten är lagd på uteplats, uppfart och entré till huset. Inomhus finns fem rum varav fyra sovrum samt rymlig källare. Helkaklat badrum med golvvärme. Huset har fått flera nya fönster under 2023. Grönberg är ett populärt område i Grums där du har nära till det mesta. På promenadavstånd finns mataffärer, apotek, vårdcentral och låg -till högstadieskola. Vidare finns goda kommunikationer till Karlstad, Göteborg och Stockholm från den centrala tåg -och busstationen. Välkomna på visning!

Stationsgatan 9, Segmon, Grums kommun

Stationsgatan 9

Villa
Segmon, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
595 000 kr
120 + 65 m²
4 rum
1 259 m² tomt

Varmt välkomna till Stationsgatan 9 och detta hemtrevliga 1,5-planshus i Segmon. Här möts ni av en rymlig trädgårdstomt om 1 259 kvadratmeter med en generös gräsmatta som ger möjlighet till ett flertal utomhusaktiviteter. Utöver detta finns fristående garage inklusive carport, gruslagd parkeringsplats och en sällskaplig altan mot baksidan! Villan ger ett gott intryck och har tagits väl om hand av nuvarande ägare, de senaste åren har uppdateringar så som nytt yttertak, nya ytskikt och delvis nya fönster gjorts. Här är det en yta om 120 kvadratmeter + 65 kvadratmeter biyta som fördelas på tre sovrum, nyligen renoverat kök och ett trivsamt vardagsrum med fönster i flera väderstreck! Välskött källare med gott om förvaring, tvättstuga och pannrum. Uppvärmningssystem i form av bergvärmepump av märket CTC. Fiber är installerat! Fastigheten är besiktigad och protokoll lämnas ut på visning!

Västra Gärdesgatan 18, Karlberg, Grums kommun

Västra Gärdesgatan 18

Villa
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
1 040 m² tomt

På Västra Gärdesgatan 18 i Grums finner vi en 2-familjsvilla med två separata lägenheter för uthyrning. I dagsläget står byggnaden tom vilket ger köparen större valmöjlighet för eventuell uthyrning eller eget boende. De två lägenheterna är båda på två rum och kök med eget duschrum. Från trapphuset når vi övervåningens balkong och framsidans altan. Lägenheten på bottenvåningen har tillgång till stor altan under tak. På tomten finns ett förråd som idag brukas av hyresvärden. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Grums. Nära till natur och fina promenader på de lantliga grusvägarna i närheten. Ni tar er enkelt till Grums centrum med de flesta bekvämligheter bara någon kilometer bort. Perfekt pendlingsavstånd till Karlstad med busshållplats i närheten och ca 20 minuter med bil. Hör av er till oss för med information eller för att boka er visning!

Gullbrandsmyren, Flokerud, Grums kommun

Gullbrandsmyren

Gård/Skog
Flokerud, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
545 000 kr
6 ha tomt

Norra Flokerud 1:37 är en skogsfastighet med fokus på jakt och tillväxt. Fastighetens skog är avverkad ca 2016 och nyligen under 2021. Fastigheten rymmer ca 6ha skogsmark och återplantering efter den senast avverkade skogen gjordes under våren 2021. En stor fördel är fastighetens del i Flokeruds jaktlag vilket ger ägaren möjlighet att gemensamt jaga vildsvin, kronhjort och älg på ett 1285ha stort område. 1st jakträtt för ägaren och dess närmsta anhöriga samt 1 st köttlott. På egen mark får vildsvin och småvilt jagas i egen regi. Skogsbruksplan finns ej, bonitet på närliggande skogsmark är ca 5-7 m3sk/ha.

  • Plus
Sveagatan 120, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 120

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 400 000 kr
138 + 65 m²
5 rum
840 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla i centrala Grums med fristående garage och fjärrvärme som uppvärmningssystem. Fastigheten har en tomtarea om 840 kvadratmeter som rymmer fristående garage, stora gräsytor och en altan med utgång från vardagsrummet. Här finns alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd, från bostaden når du matbutik, apotek, biograf och skola från låg -till högstadienivå! Familjeanpassad bostad som erbjuder fyra sovrum, helkaklat duschrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från hallen nås övervåningen som rymmer villans sovrum och en helkaklad toalett. Källare med tvättstuga och två stora förråd. Varmt välkomna på visning!

Hantverkaregatan 4, Slottsbron, Grums kommun

Hantverkaregatan 4

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
144 + 79 m²
4 rum
1 252 m² tomt

Varmt välkomna till Hantverkaregatan 4 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med fin uteplats! Villan har en boyta om 144 kvm + 79 kvm biyta som fördelas på fyra rum och kök samt källare. Entré sker via den inglasade farstukvisten som byggdes till under 2014. Entréhallen har trappa till övervåningen direkt till vänster och en god planlösning som tar dig vidare till kök, vardagsrum, matsal och duschrum. Köket har vita skåpluckor, gott om överskåp och slitstark diskbänk i rostfritt stål. Vitt kakel som stänkskydd. I direkt anslutning finns vardagsrum och matsal som har ytskikt i form av laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för soffgrupp samt matsalsbord. Via altandörr från vardagsrummet når du baksidans uterum som uppdaterats med luft-/luftvärmepump, 2-glasfönster och isolerat golvbjälklag under 2016. Övervåningen har en mindre hall, tre sovrum och en enklare toalett. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 23