Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla vägen 90A, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 90A

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

250 000 kr

58 m²

2 rum

3 219 kr/mån

4 310 kr/m²

2-rumslägenhet med ett populärt och bra läge i Grums. Nära till matbutiker, centrum, hockeyhall, badhus och härliga promenadstråk! Goda kommunikationer till Karlstad, Göteborg och Stockholm via tåg och buss endast en promenad bort. Lägenheten är på 58kvm och erbjuder två rum och kök. Badrummet är helkaklat och stambytt av bostadsrättsföreningen. Egen tvättmaskin! Lägenheten har ett välbevarat originalskick med korkmattor, parkettgolv i ek och platsbyggt kök med gröna luckor. Balkong i västerläge! HSB BRF Orrkullen är en stabil förening med bra rykte. Till lägenheten hör ett källarförråd. Separat kö till parkeringsplats med motorvärmare, garage eller carport. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ramgatan 10, Gamla Slottsbron, Grums kommun
  • Ons 5 apr kl 16:30

Ramgatan 10

Villa
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

1 690 000 kr

91 m²

4 rum

1 291 m² tomt

Hemtrevlig villa belägen på återvändsgata i det trevliga villaområdet Gamla Slottsbron i Grums. Från huset ser vi den närliggande småbåtshamnen och sjön som ger en vacker utsikt från flera delar av huset. På mycket bekvämt avstånd finns förskola, skola, matbutiker och goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad. Härlig tomt med berg i dagen, fruktträd och trädgårdsförråd. Parkeringsplats för flera bilar och garage i huskroppen. Uteplatser i form av inglasat uterum i söderläge och balkong i österläge. Påkostad villa med utbytt tak, fasadpanel, tilläggsisolering samt 3-glasfönster mellan 2003-2007. Insidan har fått de flesta nya ytskikt under 2017. Även kök från Ikea och badrum på övervåningen renoverat under 2017. Uppvärmning sker via bergvärme. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hult Lilltomta, Värmlandsnäs, Säffle kommun
  • Sön 2 apr kl 14:00

Hult Lilltomta

Villa
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

1 695 000 kr

128 m²

5 rum

3 978 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda ett välskött 1-planshus i vackra Värmlandsnäs! Ett ypperligt tillfälle för er som söker er från tätorten för ett mer lugnt och harmoniskt boende, med vackra vyer över åkermark och skog ges möjlighet till avkoppling från den insynsskyddade tomten. Med dubbla infarter möts du av fastighetens gårdsplan som ansluter till farstukvist och groventré. Mot baksidan finns en sällskaplig altan i direkt anslutning till uterummet, här kan kvällens sista timmar avnjutas i gott sällskap. 3 km från fastigheten finns Gaperhult som har gästhamn och badplats för härliga sommardagar samt Ekenäs camping som erbjuder restaurang och badplats! Villan, som är uppförd 1977 har välplanerade ytor där kök, vardagsrum, hygienrum och sovrummen nås på ett naturligt sätt. Från entréhallen tar du dig ner till källarens gillestuga som har gediget klinkergolv och en värmande kamin. Utöver detta finns duschrum med golvvärme, dusch och badkar. Praktiska ytor som kan formas för just ditt behov, från gillestugan finns hobbyrum som ansluter till teknik- och pannrum. Villan har ett energieffektivt värmesystem via Nibe bergvärmepump från 2020. Kombipanna och ackumulatortankar finns. Fiber är installerat! Huset är besiktigat innan visning!

  • Plus
Annelundsvägen 53, Annelund, Säffle kommun

Annelundsvägen 53

Villa
Annelund, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

595 000 kr

115 m²

5 rum

1 276 m² tomt

Välkomna till Annelundsvägen 53 med ett lugnt och familjevänligt läge. Här möts du av en rymlig trädgårdstomt om 1 276 kvm med uteplats på baksidan, balkong från övervåningen och garage i huskroppen. Boyta om 115 kvm + 80 kvm biyta med fyra rum och kök. På nedervåningen finns bland annat toalett, tvättstuga, gästrum samt två matkällare och pannrum. Utöver detta finns även ingång till garaget från insidan. Bostaden har ett renoveringsbehov på grund av vattenskada. Vidare till övervåningen som har utgång till två uteplatser i olika väderstreck. Kök från byggåret med bänkskiva i laminat, bruna skåpluckor och gott om förvaringsmöjligheter. Ytskikt i form av plastmatta och tapetserade väggar. Direkt från trappen når du det stora vardagsrummet med en öppen planlösning, öppen spis och stora fönster partier samt utgång till övervåningens balkong. Bergvärme sköter uppvärmningen. Fiber är installerat! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul! Varmt välkomna på visning

Gamla vägen 138, Grönberg, Grums kommun

Gamla vägen 138

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

1 350 000 kr

115 m²

5 rum

1 358 m² tomt

På Gamla vägen 138 finner vi en välskött 1-plansvilla med renoverade ytskikt, stora utbyggda uterum och ett härligt lantkök med bänkskiva i Granit. Området Grönberg har nära till det mesta. På promenadavstånd finns matbutiker, skola, förskola, simhall och goda kommunikationer till Karlstad. Härlig insynsskyddad trädgård med altan intill uterummet på baksidan. Även isolerat uterum om 50kvm med isolerglasfönster och laminatgolv som följer hela södra sidan av huset. Huset har delvis källare med pannrum, garage samt förvaringsutrymmet. Uppvärmningen sker via luft/vattenvärmepump installerad under 2021! Varmt välkomna på visning!

Anjalagatan 25, Karlbergsgärdet, Grums kommun

Anjalagatan 25

Lägenhet
Karlbergsgärdet, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

650 000 kr

108 m²

4 rum

6 048 kr/mån

6 019 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Anjalagatan 25 och detta 2-plans bostadsrättsradhus beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Här möts du av fina gräsytor, planteringslådor och utsikt över grönskande ängar. Välplanerat boende om 108 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Uteplats på både fram och baksidan i markplan samt balkong från största sovrummet som har härlig kvällssol. Radhusets insida rymmer tre sovrum, två renoverade bad/duschrum och ett praktiskt kök med gott om förvaring. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och ett naturligt ljusinsläpp. Från-luftsvärmepump från Nibe utbytt 2020. Luft -/luftvärmepump installerad i garaget år 2020. Fiber är installerat! Bostaden har del i bostadsrättsföreningen HSB Brf Karlberg i Grums som vårdas väl av dess medlemmar samt styrelse. 2005 påbörjades en renovering av balkonger i samband med att renoveringen monterades tak över samtliga balkonger för att minska slitaget pga väder & vind. Föreningen har även en tvättstuga med nya maskiner (2006) och bra torkmöjligheter som medlemmarna får använda. Lekplatser renoverade (2007) de har försetts med fallskyddsplattor vilket ger en mer säker lekpark för barnen och mer tillgängliga för funktionshindrade. På gångavstånd har du centrala Grums med tillgång till bland annat buss- /tågstation, matbutiker, apotek och skola från låg till högstadienivå. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, festlokal och tvättstuga i angränsande fastighet.

  • Balkong
  • Uteplats
Trädgårdsgatan 22, Grönberg, Grums kommun

Trädgårdsgatan 22

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

1 550 000 kr

137 m²

4 rum

1 880 m² tomt

Rymlig 2-plansvilla med renoverat kök och badrum. Trevligt läge i ett lugnt och barnvänligt villaområde! På Trädgårdsgatan finns de flest bekvämligheter alldeles i närheten, med en kort promenad når vi matbutiker, vårdcentral, fotbollsplan och skola från låg -till högstadie nivå. Fastigheten har en praktisk asfalterad uppfart i anslutning till garaget. Trädgårdstomt om 1 880 kvadratmeter med gräsmatta och en altan under tak för trevliga kvällar i gott sällskap! Villan har en boarea om 137 kvadratmeter samt 91 kvadratmeter biarea som fördelas på fyra rum och kök samt källare. Med entré via farstukvisten möts ni av en praktisk entréhall som ansluter till kök, källare, vardagsrum och övervåning på ett naturligt sätt. Direkt till höger om hallen finns köket som renoverats under 2014 med nya luckor och stommar från Ikea samt slitstark bänkskiva i kvartskomposit i svart utförande. Vitvaror från Ikea och Siemens. Hemtrevligt vardagsrum med parkettgolv i körsbär samt utgång till baksidans altan under tak. Övervåningen har två rymliga sovrum, ett allrum och trappa till vinden vilket tillför goda förvaringsmöjligheter. Stort plus är det fina duschrummet på övervåningen som renoverats under 2013 enligt standard, certifikat finns. Källare med goda ytor som rymmer flera förråd, pannrum, tvättstuga och grovingång från baksidan. Energieffektivt uppvärmningssystem via Bergvärmepump av märket CTC, installerad 2016. Varmt välkomna på visning!

Vassängsgatan 7, Dufvåsen, Grums kommun

Vassängsgatan 7

Villa
Dufvåsen, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

795 000 kr

118 m²

5 rum

728 m² tomt

Hemtrevlig 1,5-plansvilla nära Grums och bra pendlingsavstånd till Karlstad. Fastigheten är belägen i det lugna villaområdet Dufvåsen i Slottsbron. Vid ankomst möts ni av en gedigen stenläggning som täcker uppfart och gångväg till entrén. Garaget har gjuten betongplatta och gott om förvaringsmöjligheter. Trevlig trädgårdstomt med gräsytor, fina rabatter och en sällskaplig altan under tak. Välplanerad villa om 118 kvadratmeter som erbjuder en god rumsindelning i båda plan. På nedervåningen möts du först av en rymlig entréhall centralt placerad i bostaden som ansluter till kök, tre sovrum, hygienutrymmen och vardagsrum. Köket, som befinner sig direkt till höger har grå skåpluckor, rostfri diskbänk och vitt kakel som stänkskydd vid matlagning. Trivsamt vardagsrum med fin ekparkett och utgång till altanen. Tvättstuga som nås via duschrummet. Här erbjuds praktisk arbetsbänk med tillhörande handfat samt tork -och tvättmaskin. Övervåningen har god takhöjd och två stora sovrum som erbjuder ett flertal infällda garderober. Varmt välkomna på visning!

Lerbäcksvägen 21, null, Grums kommun
Lerbäcksvägen 21, null, Grums kommun, bild 2
Lerbäcksvägen 21, null, Grums kommun, bild 3

Lerbäcksvägen 21

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

550 000 kr

98 m²

4 rum

827 m² tomt

Varmt välkomna till Lerbäcksvägen 21 i Segmon, här erbjuds en välplanerad 1-plansvilla med goda utvecklingsmöjligheter. Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt om 827 kvadratmeter med plana gräsytor, asfalterad uppfart, fristående förråd och uteplats under tak. Villan har praktisk tegelfasad och betongpannor på taket. Bostaden har en boarea om 98 kvadratmeter + 18 biarea som fördelas på fyra rum och kök varav tre sovrum. Vid entré möts du av en praktisk entréhall med wc i direkt anslutning och en rymlig klädkammare. Ytskikt i form av laminatgolv och tapteserade väggar. Direkt till höger om hallen finns köket som har vita skåpluckor, rostfri diskho och vitvaror från Electrolux och Bosch. Tvättstuga med ingång från köket, här finns arbetsbänk, torkskåp och groventré. Stort vardagsrum med plastmatta på golvet och utgång till baksidans altan som skyddas av plasttak. Välkomna på visning!

  • Premium
Strandgatan 18, Slottsbron, Grums kommun
Strandgatan 18, Slottsbron, Grums kommun, bild 2
Strandgatan 18, Slottsbron, Grums kommun, bild 3

Strandgatan 18

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

475 000 kr

59 m²

2 rum

1 230 m² tomt

Välkomna till Strandgatan 18 och denna lite mindre 1,5-plansvilla i centrala Slottsbron! Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt om 1 230 kvm som erbjuder rymlig uppfart och stor gräsmatta, perfekt för diverse utomhusaktiviteter. Mot baksidan finns även ett fristående förråd med en trivsam altan i direkt anslutning. Villan har praktiskt plåttak, plåtfasad och delvis utbytta fönster. Grundrenovering där delar av bjälklaget uppdaterats och grundmuren förstärkts under 2019. Bostaden har en boarea om 59 kvm + 17 kvm biarea som fördelas på ett sovrum, kök, duschrum och sällskapligt vardagsrum. Från Farstukvisten når vi entréhallen som ansluter till köket rakt fram och vardagsrum direkt till höger. Köket har fint plankgolv, vita skåpluckor och slitstark arbetsbänk i rostfritt. Vitvaror från Elektro Helios. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och fina ytskikt som uppdaterats i samband med grundrenoveringen. Från entréhallen når vi övervåningen som rymmer bostadens duschrum med våtrumsmattor, duschhörna och toalett. Alldeles intill finns sovrummet som har goda förvaringsmöjligheter i form av vindsgarderober. Luft -/luftvärmepump från 2010 med god placering i hallen för ett mer energieffektivt hem! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Norra Villagatan 3, Slottsbron, Grums kommun

Norra Villagatan 3

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

750 000 kr

70 m²

3 rum

1 203 m² tomt

Varmt välkomna till Norra Villagatan 3 och denna 1,5-plansvilla i Slottsbron. Rymlig trädgårdstomt om 1 203 kvadratmeter med fin uteplats intill entrén, växthus och friggebod. Uppfart med plats för flera bilar i direkt anslutning till fristående garage och carport. Villan har träsfasad, plåttak och en betongtrappa mot entrén. Boarea om 70 kvm + 32 kvm biarea som fördelas på ljust och fint vardagsrum, kök med matsal i direkt anslutning samt två sovrum på övervåningen. Från entréhallen nås övervåningen via trappa, här har det flesta ytskikten uppdaterats med nya laminatgolv, målning av väggar och nya fönster i PVC. Här finns även helkaklat badrum och tvättstuga med tork -och tvättmaskin från Samsung. Praktisk källare som nås via trappa från entréhallen alternativt via grovingång från utsidan. Här finns goda möjligheter att komplettera bostaden med extra dusch eller tvättstuga. Välkomna på visning!

Västra Gärdesgatan 33, Karlberg, Grums kommun

Västra Gärdesgatan 33

Villa
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

750 000 kr

119 m²

5 rum

826 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en 1,5-plansvilla på Västra Gärdesgatan med ett lugnt och trivsamt läge. Fastigheten är belägen på en återvändsgata med närhet till centrala Grums. Här erbjuds bland annat matbutiker, apotek, bibliotek och skola från låg- till högstadienivå! Utöver detta finns Åsmunderuds skogsområde alldeles intill, perfekt för härliga vandringsturer i skogen! Vid ankomst möts du av en lättskött trädgårdstomt om 826 kvm med plana gräsytor, rabatter, fruktträd och ett flertal insynsskyddande buskage. Vidbyggt garage i direkt anslutning till uppfarten. Villan har en boyta om 119 kvm med fyra sovrum varav två finns på övervåningen. Praktisk tvättstuga intill köket med arbetsbänk och tillhörande vitvaror. Välplanerade ytor där kök och vardagsrum finns lättillgängligt från entréhallen. Duschrum på vardera våningsplan och goda förvaringsmöjligheter tack vare klädkammare på övervåningen. Varmt välkomna på visning! Renoveringsbehov föreligger. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul för dödsbosräkning.

Pråmgränd 6, Gamla Slottsbron, Grums kommun

Pråmgränd 6

Radhus
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

750 000 kr

93 m²

4 rum

392 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga parhus med vacker sjöutsikt, närhet till båthamn och badplats! Fastigheten har en sluttande trädgårdstomt om 392 kvm. Utöver detta finns en asfalterad uppfart, carport och en sällskaplig altan mot framsidan. Uppförd 2022. Vidare finns uterum i anslutning till altanen. Huset, som är uppfört 1978 har en boarea om 93 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav tre är sovrum. På entréplan nås köket direkt till vänster om hallen, här finns gott om arbetsytor och plats för matsalsbord. Utöver detta finns två sovrum varav ett har utgång till baksidans balkong som vetter i söder med rogivande utsikt över Vänern. Med nedgång via hallens trappa når du nedervåningen som har ett sällskapligt vardagsrum med utgång till baksidan, ett sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns en användbar garderob som kan göras om till walk-in closet. Luft-/luft värmepump från Samsung i trapphuset som installerats 2022. Fiber är installerat! På Pråmgränd är det lätt att trivas, med en kort promenad nås den populära badpatsen Trulsön som har vacker vandringsled längst Vänern, båthamn och gångavstånd till för -och lågstadieskola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Stockvägen 32, Treabackarna, Säffle kommun

Stockvägen 32

Villa
Treabackarna, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

1 700 000 kr

184 m²

5 rum

890 m² tomt

Se hit! Nu ges chansen att förvärva en rymlig familjevilla med adress Stockvägen 32 på Treabackarna i Säffle. Lugnt, välskött villaområde på lågtrafikerad gata med fin lekpark alldeles i närheten. Behagligt promenadavstånd till centrum via en cykel -/gångväg och tillgång till ett stort skogsområde alldeles intill tomten. Här finns fina vandringsleder samt elljusspår att tillgå. Huset, som är uppfört 1978 utgörs av en rymlig 1-plans souterrängvilla om 184 kvadratmeter boyta + 86 biyta med kallgarage, asfalterad uppfart och en trivsam bakgård. Här välkomnas man in i ett välplanerat hus som erbjuder fem rum och kök varav fyra är sovrum och ett kombinerat vardagsrum/matsal med öppen planlösning till köket. Köket har en praktisk köksö och utgång till det isolerade uterummet via 3-glas skjutdörrar som byggts till under 2015. Under uterummet finns även ett isolerat förråd med egen ingång från baksidan som byggts till i samband med uterummet. Från entréhallen nås källarvåningen via trappa, här finns flera praktiska utrymmen i form av tvättstuga, förråd, pannrum och utgång till uteplats i markplan mot baksidan från källarens sovrum samt gillestugan. Vidare erbjuds helkaklat duschrum renoverat 2020, Bastu med tillhörande relaxavdelning samt en gillestuga. Bostaden har en Kombipanna för uppvärmning som drivs av vedeldning alternativt elpatron. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 14