Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsmunderud Hagalund 1, Åsmunderud, Grums kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Åsmunderud Hagalund 1, Åsmunderud, Grums kommun, bild 2
Åsmunderud Hagalund 1, Åsmunderud, Grums kommun, bild 3

Åsmunderud Hagalund 1

Gård/Skog
Åsmunderud, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
6 500 000 kr
180 m²
6 rum
37 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska oas, där gårdens äldre charm möter modern lyx. Det nyrenoverade boningshuset är en dröm som blivit verklighet. Beläget i en naturnära miljö, omringat av 37 hektar mark, inklusive 27 hektar produktiv skogsmark, finns här gott om utrymme att utforska och njuta av. Mysiga promenadvägar och perfekt bär & svampskog. Naturen är din närmsta granne! Detta hem har allt du kan önska dig och mer därtill med sina stora ytor på både in och utsida. En stor amerikansk veranda välkomnar dig till entrén, medan solen skiner hela dagen på den öppna altanen med egen pool i västerläge. Inuti huset finner du ett platsbyggt kök helt i trä från Kulladalkök tillsammans med två vardagsrum/allrum finns det gott om utrymme för familjen att trivas och umgås. Fyra sovrum och ett mindre kontor. Fönster från allmogesnickerier i 3-glas blir som pricken över i:et i denna härliga villa. Renoveringarna har varit omfattande och ingenting har lämnats åt slumpen. Med ny fasad, tillbyggnad och höjt tak har huset fått en helt ny karaktär. Bergvärme och tilläggsisolering garanterar låga energikostnader och hög komfort året runt. Förutom det fantastiska boningshuset finns här även ett gästhus, en maskinhall, en ladugård med stor gårdsbutik och nybyggd loge. Den härliga gårdsmiljön är komplett med alla byggnader samlade på ett ställe. Denna pärla ligger bara drygt 20 minuter från Bergviks köpcenter i Karlstad och erbjuder även bra pendlingsavstånd till andra närliggande orter. Till samhällets centrum tar ni er enkelt via cykel eller promenad. Missa inte chansen att äga denna drömfastighet!

 • Premium
Sippolastigen 34, Karlberg, Grums kommun

Sippolastigen 34

Lägenhet
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
595 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
5 831 kr/mån
6 467 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera Sippolastigen 34 och denna hemtrevliga bostadsrätt, populärt belägen på Karlbergsgärdet. Bostadsrätten består av ett 1-plans parhus om 92 kvadratmeter boyta om fyra rum och kök som ger gott om utrymme för barnfamiljen men även dig som behöver ytterligare yta för gäster med sina tre sovrum. Entréhallen ansluter till bostadens övriga rum på ett naturligt sätt, direkt till höger finner vi köket som erbjuder gott om arbetsytor, skafferi och fönster mot framsidan som ger ett gott ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett sällskapligt vardagsrum med gott om yta för soffgrupp, här finns även utgång till baksidans uteplats under tak! Duschrum med våtrumsmatta på golvet och klinkrade väggar. Med god belägenhet på Karlbergsgärdet promenerar vi från huset till centrala Grums på endast 10 minuter, här erbjuds allt från matbutiker till apotek samt skola från låg till högstadienivå! Alldeles intill bostaden finns ett stort skogsområde som ger goda möjligheter för härliga dagar i naturen. Busshållplats finns på kort gångavstånd som tar dig vidare till Karlstad på 30 minuter. Intresserad? Ta mer än gärna kontakt med ansvarig mäklare!

 • Uteplats
Annelundstorget 2B, Annelund, Säffle kommun

Annelundstorget 2B

Lägenhet
Annelund, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
185 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 097 kr/mån
3 426 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna väl omhändertagna tvårumslägenhet i lugna och centrala Annelund, Säffle. Lägenheten har en genomgående god standard med nya ytskikt i samtliga rum. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och god anslutning till vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Ljust kök med diskbänk i rostfritt, nya skåpluckor under 2018 och ett naturligt ljusinsläpp från fönstret i söder. Helkaklat duschrum som renoverats under 2014 i samband med stambyte. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering, och tv. El tillkommer. Från Annelundstorget 2B tar du dig med endast en kort promenad till centrala Säffle där de flesta bekvämligheter erbjuds, här finns bland annat matbutik, skola, vårdcentral och ett flertal restauranger att välja på. E18 med god kommunikation till Karlstad, Stockholm och Göteborg. Välkommen på visning!

 • Balkong
Gamla vägen 150, Grönberg, Grums kommun

Gamla vägen 150

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 150 000 kr
113 + 75 m²
987 m² tomt

1,5-plansvilla på Grönberg i Grums med praktisk tegelfasad och vidbyggt garage. Tomten är tilltagen med gott om gräsyter och uteplats i söder. Husets källare dränerades under 2012. Marksten är lagd på uteplats, uppfart och entré till huset. Inomhus finns fem rum varav fyra sovrum samt rymlig källare. Helkaklat badrum med golvvärme. Huset har fått flera nya fönster under 2023. Grönberg är ett populärt område i Grums där du har nära till det mesta. På promenadavstånd finns mataffärer, apotek, vårdcentral och låg -till högstadieskola. Vidare finns goda kommunikationer till Karlstad, Göteborg och Stockholm från den centrala tåg -och busstationen. Välkomna på visning!

Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun
 • Budgivning pågår
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Gärdeskullen 1

Gård/Skog
Degerbyn, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
2 700 000 kr
84 m²
4 rum
6 ha tomt

Välkommen till denna idylliska gårdsfastighet belägen i det poplära området Värmskog med adress Degerbyn Gärdeskullen. Här ges möjlighet att förvärva denna väl omhändertagna fastighet på cirka 6,7 hektar mark i tre skiften, perfekt för dig som söker en kombination av det lantliga boendet men med närhet till centralorten. Marken fördelas på 5 hektar produktiv skogsmark och cirka 1 hektar åker/inägomark. Jakträtt och fiskerätt finns samt båtplats i Degerbyviken. En nyligen upprättade skogsbruksplan finns tillgänglig och kan översändas vid intresseanmälan. Skogsmarken har en beräknad medelbonitet om 7-8 m3sk/ha. Fastigheten präglas av en prydligt skött gårdsplan med bostaden centralt placerad intill ett flertal komplementbyggnader. Här finns bland annat en välskött ladugård, ett fristående dubbelgarage, vedskjul och jordkällare. I tillägg finns gäststuga samt ett gavelrum intill enkelgaraget, båda med el-element och god isolering som ger goda övernattningsmöjligheter för gäster! Själva villan ger ett gott intryck och är utrustad med två härliga uteplatser i form av inglasat uterum och tralldäck intill farstukvisten. Väl inne i bostaden möts du av ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och en vacker vedspis med bakugn. Luckor från Härjedalskök och vitvaror från bland annat Electrolux. Vardagsrummet, med sin fina ekparkett bjuder på två eldstäder - en kakelugn samt en braskamin, vilket skapar ett sällskapligt utrymme. Murstock och eldstäder har genomgott provtryckning samt brandskyddskontroll under 2023, sotning sker årligen. Huset har under 1990-talet genomgott ett antal utbyggnationer, vilket har resulterat i ett tvätt -och duschutrymme samt ett rymligt sovrum. Från entréhallen nås övervåning som erbjuder ytterligare ett sovrum och extra sällskapsutrymme som med fördel kan göras om till ett tredje sovrum. Fastighetens VA-system består av en djupborrad vattenbrunn från 1990 samt 3-kammarbrunn med infiltration från 1988. För ytterligare information om utförda åtgärder hänvisas vi till fliken "Renoveringar" under byggnadsinformationen.

 • Premium
Björnbärsvägen 40, Gamla Slottsbron, Grums kommun
 • Ons 17 apr kl 16:00

Björnbärsvägen 40

Villa
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 795 000 kr
99 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och påkostade 1-plansvilla på populära Björnbärsvägen i natursköna Grums! Här erbjuds en bekväm och trivsam boendemiljö med samtliga sovrum belägna på samma våning. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen, som är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Ett stort plus i denna villa är den mysiga eldstaden, som skapar en varm och inbjudande atmosfär i de gemensamma utrymmena. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus. Det praktiska enplanshuset erbjuder även ett garage för parkering av bilen. Dessutom finns det två förrådsbyggnader på tomten för extra förvaringsmöjligheter. Huset har genomgått flertalet renoveringar, både av tidigare och nuvarande ägare, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora renoveringsprojekt. Allt från kök till ett nytt tak och fasadpanel samt badrum och ytskikt att skapa en stilren och funktionell bostad. Missa inte chansen att bli ägare till denna välskötta pärla med barnvänligt läge och alla bekvämligheter du kan önska dig! Kontakta oss redan idag för mer information och boka in din visning.

 • Plus
Bryngelsrud 311, null, Karlstads kommun

Bryngelsrud 311

Gård/Skog
Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
4 750 000 kr
160 + 80 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård i Edsvalla, där drömmen om ett liv i harmoni med naturen blir verklighet. Med en tomt på 2,3 hektar tillsammans med eget stall och hästhagar finns här goda förutsättningar för att ha sina egna hästar hemma på gården. Här bor ni på landet men med endast 20 minuter bilfärd till Karlstad. Stallet är välutrustat med tre rymliga boxar och en uppvärmd sadelkammare, vilket gör skötseln av hästarna till en ren fröjd. En mindre paddock finns också tillgänglig för träning och lek. Dessutom erbjuds fina ridvägar runt området. I närheten finns även Trossnäs terrängbana. Den nybyggda villan var färdigställd 2022 och har en boyta om 160 kvadratmeter. Huset är en verklig pärla med högt i tak och en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet och hallen har tak öppet till nock, vilket ger en unik atmosfär. Det välutrustade köket från Marbodal kommer att glädja även den mest kräsna kocken. I övrigt finns även tre sovrum, stort badrum, separat duschrum med gäst wc samt rymlig tvättstuga med grovéntre. Uteplatsen, belägen i västerläge, bjuder på fantastisk kvällssol och en underbar utsikt över de egna ängarna. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner. Denna gård erbjuder också en trädgård med stor potential, på framsidan finns ett trädgårdsförråd. Fastigheten om 23.082kvm är i tre skiften. Majoriteten av ytan finns runt huvudbyggnaden i skifte 1. Skifte 2 & 3 är mindre avdelade markområden och finns specificerade under dokument eller bilder. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett liv på landet. Välkomna på visning!

Stationsgatan 9, Segmon, Grums kommun

Stationsgatan 9

Villa
Segmon, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
120 + 65 m²
4 rum
1 259 m² tomt

Varmt välkomna till Stationsgatan 9 och detta hemtrevliga 1,5-planshus i Segmon. Här möts ni av en rymlig trädgårdstomt om 1 259 kvadratmeter med en generös gräsmatta som ger möjlighet till ett flertal utomhusaktiviteter. Utöver detta finns fristående garage inklusive carport, gruslagd parkeringsplats och en sällskaplig altan mot baksidan! Villan ger ett gott intryck och har tagits väl om hand av nuvarande ägare, de senaste åren har uppdateringar så som nytt yttertak, nya ytskikt och delvis nya fönster gjorts. Här är det en yta om 120 kvadratmeter + 65 kvadratmeter biyta som fördelas på tre sovrum, nyligen renoverat kök och ett trivsamt vardagsrum med fönster i flera väderstreck! Välskött källare med gott om förvaring, tvättstuga och pannrum. Uppvärmningssystem i form av bergvärmepump av märket CTC. Fiber är installerat! Fastigheten är besiktigad och protokoll lämnas ut på visning!

Västra Gärdesgatan 18, Karlberg, Grums kommun

Västra Gärdesgatan 18

Villa
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
1 040 m² tomt

På Västra Gärdesgatan 18 i Grums finner vi en 2-familjsvilla med två separata lägenheter för uthyrning. I dagsläget står byggnaden tom vilket ger köparen större valmöjlighet för eventuell uthyrning eller eget boende. De två lägenheterna är båda på två rum och kök med eget duschrum. Från trapphuset når vi övervåningens balkong och framsidans altan. Lägenheten på bottenvåningen har tillgång till stor altan under tak. På tomten finns ett förråd som idag brukas av hyresvärden. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Grums. Nära till natur och fina promenader på de lantliga grusvägarna i närheten. Ni tar er enkelt till Grums centrum med de flesta bekvämligheter bara någon kilometer bort. Perfekt pendlingsavstånd till Karlstad med busshållplats i närheten och ca 20 minuter med bil. Hör av er till oss för med information eller för att boka er visning!

Leonardsbergsgatan 23, Leonardsberg, Grums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Leonardsbergsgatan 23

Villa
Leonardsberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
105 m²
4 rum
602 m² tomt

Välkomna till detta praktiska kedjehus i ett plan på Leonardsberg i Grums. Huset ligger på en återvändsgatan med gemensamt grönområde. Lugnt och fridfullt! Från huset tar ni er enkelt till Grums centrum för de flesta bekvämligheter. Med bil, buss eller tåg tar ni er till Karlstad, Göteborg eller Stockholm. Bra pendlingsavstånd till Karlstad med endast ca 20min i bil. Huset har i dagsläget två sovrum men med möjlighet för ett ytterligare. Köket har utgång till baksidans härliga trädgård i västerläge. Vardagsrum och matsal i fil med parkettgolv i Ek. WC/Dusch samt tvättstuga med groventré att tillgå från hallen. Uteplatser i form av trallgolv samt altan under tak i västerläge. Asfalterad uppfart samt carport med tillhörande förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul för dödsbos räkning.

Siriusgatan 7A, null, Säffle kommun

Siriusgatan 7A

Lägenhet
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
50 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 301 kr/mån
758 kr/m²

Rymlig tvårumslägenhet i markplan. Kök från byggåret med vita skåpluckor, rostfri diskbänk och gott om förvaring. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har ett rymligt sovrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg .Hallen har slitstark plastmatta på golvet och gott om förvaringsutrymmen, här finns en praktisk garderob samt klädkammare. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Siriusgatan 7C, Centralt, Säffle kommun

Siriusgatan 7C

Lägenhet
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
190 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 636 kr/mån
2 262 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch trerumslägenhet belägen på tredje våningen. Trevligt och välutrustat kök med ljusgrå luckor och gott om arbetsyta, beiget kakel och bänkskivor i laminat samt rostfritt stål. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har två rymliga sovrum med laminat varav ekparkettgolv och tapetserade väggar. Nyligen renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg . Hall med golv av laminat och nymålade väggar, här finns en praktisk garderob. Utöver det finns två ytterligare garderober intill sovrum samt inre hallen. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Måsvägen 11, Värmlandsbro, Säffle kommun

Måsvägen 11

Villa
Värmlandsbro, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
139 m²
5 rum
360 m² tomt

Varmt välkomna till detta kedjehus i 1,5-plan beläget på lugnt område med gångavstånd till både skola, lekplats och busshållplats. Med bil från Värmlandsbro tar man sig till Karlstad på ca 30 minuter och till Säffle på ca 10 minuter. Huset har en tegel och träfasad samt garage med plats för 1 bil. Bostaden har en bra planlösning med fem rum varav tre sovrum där övervåning renoverats med nya ytskikt och omstrukturerad planlösning. Från nedervåningens vardagsrum tar ni er via altandörr till husets trädäck på baksidan. Luftvärmepump håller ned driftskostnaden. Välkommen på visning!

Siriusgatan 13D, Höglunda, Säffle kommun

Siriusgatan 13D

Lägenhet
Höglunda, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 818 kr/mån
2 727 kr/m²

Tvårumslägenhet om 55 kvm boyta på andra våningen. Bostadsrätten har adress Siriusgatan 13D och erbjuder ett sovrum, välutrustad kokvrå, badrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostaden är del av föreningen Apollo i Säffle som har en god belägenhet med närhet till centrala Säffle, fina vandringsleder och köpcentrum. Varmt välkomna på visning!

Hotellgatan 41B, Orrby, Grums kommun

Hotellgatan 41B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
185 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 573 kr/mån
4 868 kr/m²

Välkomna till Hotellgatan 41b och denna lite större enrumslägenhet med ett centralt läge! Lägenheten har en boyta om 38 kvm och ligger på tredje våningen. I lägenheten finns entréhall med två garderober och ett allrum med sovalkov. Här finns en fransk balkong som vetter i öst för goda vädringsmöjligheter samt plats för säng och soffgrupp. Mindre kök med laminatgolv och slitstark diskbänk i rostfritt. Duschrum i direkt anslutning till entréhallen med våtrumsmattor på golv och väggar. Perfekt boende för den som vill ha låga boendekostnader. Månadsavgift om endast 2 339 kr/ månad där Telia lagom TV-paket ingår. Med ett centralt och trivsamt läge i Grums nås de flesta bekvämligheter med en kort promenad. I anslutning finns busshållplats, matbutik, idrottsanläggning och vandringsled vilken leder till den natursköna badplatsen Lassehall. Varmt välkomna på visning!

Malsjö kvarn 21, Malsjö, Grums kommun

Malsjö kvarn 21

Fritidshus
Malsjö, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 150 000 kr
41 + 8 m²
2 rum
1 600 m² tomt

1-plans fritidshus som har två rum och kök samt wc/dusch. Gäststugan har plats för flera bäddar. Här finns härliga uteplatser så som inglasat uterum, altan under tak samt egen brygga. Även fiskerätt i Långsjön för de som gillar fiske! Tar sig till stugan gör man enklast med båt, som också ingår i köpet. Alternativt promenadstig. Fastigheten har egen sandstrand för härliga bad i sommarvärmen. Inget avlopp, gråvatten till stenkista. Enskilt sommarvatten delas med grannen. Förbränningstoalett samt duschkabin finns i duschrummet. Storstugan har vardagsrum med öppen spis. De flesta inventarier ingår. I närheten finns den fina badplatsen Hasseldalen, här finns lekplats, grillplats kiosk samt hopptorn på flytbrygga. Med bil tar ni er enkelt till Grums tätort och Karlstad där alla bekvämligheter finns att tillgå. Välkommen på visning!

 • Plus
Nya vägen 16, Liljedal, Grums kommun

Nya vägen 16

Villa
Liljedal, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 370 000 kr
79 m²
3 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga enplansvilla belägen i populära Liljedal med adress Nya vägen 16. Här bor du med närhet till Vänern och vackra skogsområden, vilket ger goda möjligheter att njuta av naturen året runt. Denna fastighet har två fina uteplatser, en på östra sidan för härliga morgonstunder samt i väst där kvällssol kan avnjutas! Bostad som lämpar sig både som permanent -eller fritidsboende med en boyta om 79 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Här finns uppfart med plats för ett flertal bilar samt ett vidbyggt garage som ger dig gott om utrymme för förvaring av bil och annat. Köket är nyrenoverat från 2019 med moderna vitvaror och stilrena skåpluckor. Dräneringen och delar av elsystemet har också renoverats 2019. Vardagsrummet erbjuder en mysig braskamin och utgång till baksidan, vilket skapar en härlig atmosfär vinter som sommartid! På fastigheten finns även en vinterbonad gäststuga med elektricitet, som ger möjlighet till övernattning för gäster alternativt som extra yta för hobby eller arbete! Varmt välkomna på visning!

Gullbrandsmyren, Flokerud, Grums kommun

Gullbrandsmyren

Gård/Skog
Flokerud, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
545 000 kr
6 ha tomt

Norra Flokerud 1:37 är en skogsfastighet med fokus på jakt och tillväxt. Fastighetens skog är avverkad ca 2016 och nyligen under 2021. Fastigheten rymmer ca 6ha skogsmark och återplantering efter den senast avverkade skogen gjordes under våren 2021. En stor fördel är fastighetens del i Flokeruds jaktlag vilket ger ägaren möjlighet att gemensamt jaga vildsvin, kronhjort och älg på ett 1285ha stort område. 1st jakträtt för ägaren och dess närmsta anhöriga samt 1 st köttlott. På egen mark får vildsvin och småvilt jagas i egen regi. Skogsbruksplan finns ej, bonitet på närliggande skogsmark är ca 5-7 m3sk/ha.

 • Plus
Gamla vägen 90B, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 90B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
185 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/4
2 315 kr/mån
5 139 kr/m²

Ljus och fräsch 1-rumslägenhet på Gamla Vägen i Grums. Föreningen HSB Brf Orrkullen i Grums är populär och har god ekonomi. I källaren finns cykelförråd, förråd och tvättstuga. Låg månadsavgift om 2315kr i månaden. Tv ingår i avgiften. Under 2023 har golv, väggar och kök renoverats och är hittills oanvänt. Badrummet är helkaklat sedan föreningens stambyte 2005. Centralt läge med närhet till matbutik, busshållplats, motionsspår och mycket mer! Välkommen på visning!

 • Balkong
Sveagatan 120, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 120

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 400 000 kr
138 + 65 m²
5 rum
840 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla i centrala Grums med fristående garage och fjärrvärme som uppvärmningssystem. Fastigheten har en tomtarea om 840 kvadratmeter som rymmer fristående garage, stora gräsytor och en altan med utgång från vardagsrummet. Här finns alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd, från bostaden når du matbutik, apotek, biograf och skola från låg -till högstadienivå! Familjeanpassad bostad som erbjuder fyra sovrum, helkaklat duschrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från hallen nås övervåningen som rymmer villans sovrum och en helkaklad toalett. Källare med tvättstuga och två stora förråd. Varmt välkomna på visning!

Hantverkaregatan 4, Slottsbron, Grums kommun

Hantverkaregatan 4

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
144 + 79 m²
4 rum
1 252 m² tomt

Varmt välkomna till Hantverkaregatan 4 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med fin uteplats! Villan har en boyta om 144 kvm + 79 kvm biyta som fördelas på fyra rum och kök samt källare. Entré sker via den inglasade farstukvisten som byggdes till under 2014. Entréhallen har trappa till övervåningen direkt till vänster och en god planlösning som tar dig vidare till kök, vardagsrum, matsal och duschrum. Köket har vita skåpluckor, gott om överskåp och slitstark diskbänk i rostfritt stål. Vitt kakel som stänkskydd. I direkt anslutning finns vardagsrum och matsal som har ytskikt i form av laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för soffgrupp samt matsalsbord. Via altandörr från vardagsrummet når du baksidans uterum som uppdaterats med luft-/luftvärmepump, 2-glasfönster och isolerat golvbjälklag under 2016. Övervåningen har en mindre hall, tre sovrum och en enklare toalett. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

Hult Lilltomta, Värmlandsnäs, Säffle kommun

Hult Lilltomta

Villa
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 695 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
3 978 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda ett välskött 1-planshus i vackra Värmlandsnäs! Ett ypperligt tillfälle för er som söker er från tätorten för ett mer lugnt och harmoniskt boende, med vackra vyer över åkermark och skog ges möjlighet till avkoppling från den insynsskyddade tomten. Med dubbla infarter möts du av fastighetens gårdsplan som ansluter till farstukvist och groventré. Mot baksidan finns en sällskaplig altan i direkt anslutning till uterummet, här kan kvällens sista timmar avnjutas i gott sällskap. 3 km från fastigheten finns Gaperhult som har gästhamn och badplats för härliga sommardagar samt Ekenäs camping som erbjuder restaurang och badplats! Villan, som är uppförd 1977 har välplanerade ytor där kök, vardagsrum, hygienrum och sovrummen nås på ett naturligt sätt. Från entréhallen tar du dig ner till källarens gillestuga som har gediget klinkergolv och en värmande kamin. Utöver detta finns duschrum med golvvärme, dusch och badkar. Praktiska ytor som kan formas för just ditt behov, från gillestugan finns hobbyrum som ansluter till teknik- och pannrum. Villan har ett energieffektivt värmesystem via Nibe bergvärmepump från 2020. Kombipanna och ackumulatortankar finns. Fiber är installerat! Huset är besiktigat innan visning!

 • Plus
Orrbygatan 15A-B, Orrby, Grums kommun

Orrbygatan 15A-B

Radhus
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
2 185 000 kr
210 m²
8 rum
1 261 m² tomt

Parhus på Orrbygatan i Grums med två fina lägenheter till uthyrning. Bra läge nära centrum, grönområden, kommunikationer och matbutiker. Huset är byggt 1991 och de två lägenheterna har likvärdigt skick förutom nytt kök och badrumsinredning i 15A. Fjärrvärme installerades 2008. Ytskikt har renoverats löpande vid behov. Varje lägenhet har sin egen uteplats på husets baksida och egen entré. Lägenheterna hyrs ut med kallhyror har eget elavtal. Idag har fastighet en total intäkt om 132.000kr i kallhyra per år. Lägenheterna är på 105 kvm vardera och har fyra rum varav tre sovrum. På tomten finns även ett förråd om 20-30 kvm. Kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

Visar alla 23