Ekgatan 29

Gullbrandstorp, Halmstads kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
354 m²
Byggår
1973
Energiklass
E
Driftkostnad
27 539 kr/år

Välkommen till ett mycket välplanerat och välskött, enplans, kedjehus i populära och barnvänliga Gullbrandstorp. Planlösningen är mycket väl genomtänkt och inrymmer vardagsrum, kök, badrum, gäst-WC, tvättstuga med groventré samt tre sovrum. Omfattande invändiga renoveringar gjordes 2008 då nuvarande ägare köpte huset. Trädgården är välvårdad, lagom stor och lättskött och fördelas på en solig framsida och en lugn trädgårdssida. Framsidan vetter mot syd/sydväst och baksidan mot nord/nordost. Ett ljust och rymligt inglasat uterum fungerar som ett extra vardagsrum stora delar av året. Detta byggdes till så sent som 2017.

Observera att taket mot gatan kommer att bytas ut av fackman under januari/februari 2023, så ny ägare får ett helt nytt tak med ny papp, läkt och pannor mm.

Det isolerade garaget med rymligt varmförråd är vidbyggt huset och skapar välbehövlig förvaringsyta. Huset ligger på en lugn återvändsgata i ett mysigt och uppvuxet område med direkt närhet till förskolor, skola ÅK 0-9, strövområden, idrottshall, matbutik med mera.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info eller boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Kontakta mäklaren

Pugh Rengensjö

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Mäklare Pugh Rengensjö, Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
+46706359495