Öknavägen 257

Hällby, Eskilstuna Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
349 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
36 775 kr/år

I populära och barnvänliga Hällby ges nu tillfälle att förvärva detta fina radhus om 110 m² fördelat på 4 rum och kök. Bostaden är smakfullt renoverad med ljusa ytskikt och modernt kök. Här är det bara att flytta in! Friköpt gavelradhus med tomt om 349 m² med stenlagd uteplats vid entrén och lättskött täppa med gräsmatta. Förråd vid entrén och garage i länga finns att tillgå. Fiber finns.

Välkomnande hall med klädkammare och snyggt schackrutigt klinkergolv som fortsätter in till det intilliggande köket. Renoverat kök från 2015 med integrerade vitvaror och matplats för 4-6 personer. Den spröjsade skafferidörren med karm som är vackert målad i blå skapar en fin charm till det moderna. Från köket har ni access till tvättstugan. Gott om sällskapsytor i det rymliga vardagsrummet med parkettgolv och de generösa fönsterpartierna ger ett fint ljusflöde. Härifrån kommer ni ut på det trevliga altandäcket som byggdes 2019 med utsikt över tomten. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum. En trappa upp finns badrum och tre sovrum, varav ett med en rymlig klädkammare.

Belägen på en lugn återvändsgata i barnvänliga Hällby. Naturnära och barnvänligt område med fina öppna allmänningar, gräsytor, pulkabacke, bollplan och lekplatser. Ett stenkast till skogspromenader utmed häst- och fårhagar. Flera förskolor och grundskola (årskurs 1-6) i området. Bra kommunikationer med täta bussförbindelser in till centrum och även cykelbana hela vägen. Ca 5 min med bil till Tuna Park.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna