Mäklare Amanda Rosvall Stenman

Amanda Rosvall Stenman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Lör 18 maj
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Grönfinkvägen 15

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 900 000 kr
102 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Varmt välkommen till Grönfinkvägen 15 och denna fina enplansvilla om 102 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 2 sovrum. Här bor ni på en lugn återvändsgata i populära och trivsamma Borsökna. Huset är tillbyggt och totalrenoverat under senare år av tidigare ägare. Väldisponerat boende med trevliga gemensamma utrymmen både inne och ute. Kök och matsal/allrum i öppen planlösning med värmande insatskamin och utgång till inglasat uterum. Mindre entréhall med plats för avhängning och från hallen nås ett minde sovrum samt ett helkaklat badrum. Badrummet har el-golvvärme, både badkar och dusch samt tvättavdelning. I den tillbyggda delen finns ett rymligt vardagsrum med spotlights i taket och ett stort sovrum med egen klädkammare, loft för förvaring samt utgång till altandäcket. Härlig trädgårdstomt om 1 107 kvm samt fint altandäck om ca 50 kvm utmed hela baksidan av huset. Litet uthusskjul, friggebod och uppställningsplats för flera bilar på den grusade uppfarten. Fiber indraget och huset är app-styrt. Borsökna är ett mycket attraktivt och barnvänligt villaområde med närhet till busshållplats, förskola och skola. Naturen finns nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Här finns flera badplatser, stora som små. På vintern förvandlas sjön till skridskobana och elljusspåret till skidspår. Endast ca 10-15 min med bil in till centrumkärnan.

  • Premium
  • Uteplats
Koloniföreningen Linnea, stuga nr 14, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Koloniföreningen Linnea, stuga nr 14

Fritidshus
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
295 000 kr
16 m²
1 rum

Varmt välkommen till denna sommaridyll och stuga nr 14 i Koloniföreningen Linnéa (arrenderätt), en fantastisk oas mitt i stan! Prydliga grusgångar leder dig fram genom områdets blomstrande trädgårdar till denna charmiga sommardröm. Belägen i bästa solläge finner du denna fina timmerstuga om 16 kvm med ett litet sovloft ovan verandan. Det trevliga altandäcket är inbjudande och binder ihop stugan och redskapsboden på ett trevligt sätt. Här kan ni njuta av solen och utsikten över den fantastiska trädgården med en liten damm och odlingslotten. Här blommar det i rabatter, träd och buskar och i skuggan från fruktträden kan du svalka dig från solen eller ta en paus från trädgårdsarbetet i pergolan omgärdad av klätterväxter. Stugan har solpaneler som ger el till kokplattan, kaffebryggaren, mikrovågsugn och laddning av mobil. Den lilla trädgården med tillhörande odlingslott på andra sidan grusgången erbjuder det mesta man kan önska sig av både blomster och ätbara rikedomar som återkommer från år till år. Här finns bla. vinranka, minikiwi, rabarber, krusbär, sommar- och hösthallon, röda och svarta vinbär samt amerikanska blåbär. Äppel-, plommon- och körsbärsträd. Av blomster kan nämnas rhododendron, krollilja, pioner, olika sorters tulpaner samt ca 20 st olika sorters rosor så som honungsros, kanadaros och "The Fairy". Perenner så som olika sorters funkia/hosta, astilbe och glansmiskantus. Här finns även violviva, olika hortensia-sorter, rödbladig smällspirea och praktspirea "Little Princess". Väl tilltagen odlingslott med goda odlingsmöjligheter. Koloniföreningen grundades 1924 och är Eskilstunas äldsta koloniföreningen som fortfarande är aktiv. Området har bevarad karaktär från starten med små stugor som ligger runt öppna odlingslotter. I området finns 2 st utedass, dricksvatten vid ingången samt gräsklippare, skottkärra och jordfräs att låna. Här finns det även möjlighet att köpa grus till grusgångarna runt odlingslotterna. I augusti varje år har området Öppen Grind för besökare och koloniföreningen deltar i Sveriges största trädgårdsarrangemang Tusen Trädgårdar. Köpare måste vara folkbokförd i Eskilstuna kommun. Den fina angränsande Kronskogen har elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. Endast några minuter med cykel till centrum med shopping, restauranger och högskola. Nära till busshållplats med täta avgångar.

  • Uteplats
Bryggaregatan 9A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj

Bryggaregatan 9A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 172 kr/mån
24 955 kr/m²

Välkommen till Bryggaregatan 9A och denna fina 2:a om 55,9 kvm högst upp i huset med härlig utsikt mot Eskilstunaån och universitetet. Här erbjuds en välplanerad genomgångslägenhet med härligt ljusinsläpp, ljusa ytskikt och vackra fiskbensparkettgolv. Här är det bara att flytta in! Fint kök i grått och vitt med bra arbetsyta och förvaring, här finns plats för matbord för 4 personer. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel eller kontorshörna. Från vardagsrummet nås den takade balkongen med trevlig å-utsikt. Vidare erbjuds ett bra sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum samt gott om förvaring i klädkammare och garderob med skjutdörrar i hallen. Månadsavgift om 3 172 kr som inkluderar värme, vatten och basutbud via kabel-tv. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Många av de stora renoveringarna i föreningen är gjorda. Här finns en fin innergård med trädäck, spaljéer och konstgräs. Föreningen har centralgarage (separat kö), kostnad per plats ca 400-450 kr/månad. Bredband genom fiber eller Comhem. Gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Centralt belägen i populära kvarter på expansiva Norr med Munktellstaden och bland annat Volvo CE Arena, badhus, badmintonhall och Munktellarenan. Promenadavstånd till universitetet och centrumkärnan med nöjesliv, restauranger, caféer och underhållning Endast ett stenkast till vackra promenadstråk längs ån och Stadsparken. Åt andra hållet leder Stadsparken mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Busshållplats strax intill och en kort promenad bort nås även kulturkvarteret Rademachersmedjorna och tågstationen.

  • Plus
  • Balkong
Törnerosgatan 10A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj

Törnerosgatan 10A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 850 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 085 kr/mån
24 503 kr/m²

Varmt välkommen till Törnerosgatan 10A och en mycket smakfull lägenhet om 75,5 kvm fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Lägenheten har under 2018 totalrenoverats och är i mycket gott skick. Här erbjuds en välplanerad genomgångslägenhet med vitlaserat ekparkettgolv, spotlights i tak samt ljusa och fina ytskikt. Smart belysning har även installerats i lägenheten vilket gör belysningen enkel och bekväm att styra via appen Plejd. Månadsavgift om 4 085 kr/mån som inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Entréhallen har utrymme för avhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Stilrent kök med gråa skåpluckor och svarta köksbeslag, integrerad diskmaskin och inbyggda vitvaror. Här finns gott om förvaring och plats för matbord intill fönstret. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen med härlig eftermiddagssol. Vidare erbjuds två bra sovrum intill varandra. Modernt helkaklat badrum med golvvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk. Brf Nattugglan 89 är en välskött bostadsrättsförening med de flesta av de stora renoveringarna bakom sig såsom nya inglasade balkonger och stambyte. I föreningen finns en liten trevlig gård med en gemensam uteplats. Föreningen har totalt 78 bilplatser varav 38 i ett centralgarage, 27 p-platser ute samt 13 boxgarage. Till dessa är det kö. Här bor ni med ett mycket bra läge på populära Norr. Ett kvarter bort finner ni en mataffär, trevliga Café Norr samt en pizzeria. Bara några minuters promenad till andra sidan ån, där ligger centrumkärnan med universitet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det fräscha badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området.

  • Plus
  • Balkong
Stenkolsgatan 24D, Stenby, Eskilstuna kommun

Stenkolsgatan 24D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
27 615 kr/m²

Varmt välkomna till Stenkolsgatan 24D och detta nyproducerade radhus i bostadsrättsformat om 65 m² fördelat på 3 rum och kök i två plan. Radhuset är beläget med ett fantastiskt bra läge i nya området Stenby Park. Här erbjuds ett mycket smakfullt och modernt boende i toppskick med trevligt altandäck med pergola, lättskött trädgårdstäppa med nylagd gräsmatta samt nytt staket. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan. Månadsavgift om 4 320 kr där parkeringsplats ingår. Tillhörande kallförråd om ca 4 kvm. Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas. Påkostat boende som präglas av fint ljusinsläpp från stora fönster, snygga materialval och genomgående vitlackerat ekplankgolv. Entréplan erbjuder hall med avhängningsyta, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt kök och allrum i öppen planlösning. Köket är stilrent och erbjuder bra förvaring, integrerade vitvaror och trevliga och sociala ytor. Övre plan erbjuder två sovrum, varav det ena används som vardagsrum idag. För den som behöver två sovrum finns det plats för både soffa och matplats på entréplan. Vardagsrummet har fransk balkong, förvaring i 4 st garderober och härlig utsikt från stora fönster. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och har stort fönster med utsikt mot allmänning och grannområdet. Beläget i det nyproducerade området Stenby Park. Ett stenkast bort finns vackra promenadstråk och elljusspår i Kronskogen. I närområdet finns matbutik och busshållplats med täta bussturer in till centrum. Närhet till förskola, grundskola och köpcentret Tuna Park med bl a butiker, restauranger och apotek. Ett toppmodernt boende som måste upplevas på plats!

  • Uteplats
Noachsgatan 14A, Norr, Eskilstuna kommun

Noachsgatan 14A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/6
3 839 kr/mån
18 988 kr/m²

Välkommen till Noachsgatan 14A och denna synnerligen fina och välplanerade 3:a om hela 84 kvadratmeter! Här bor ni i trivsamma kvarter på attraktiva Norr i en välskött förening med månadsavgift om 3 839 kr. Genomgångslägenhet med ett praktiskt och trevligt ljust kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt även extra toalett. Fin planlösning med de två stora sovrummen på skilda håll i lägenheten och bra förvaring i platsbyggda garderober och klädkammare. Här erbjuds även ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Ett av guldkornen med detta boende är utan tvekan den inglasade balkongen med eftermiddags-/kvällssol och vy över gården och bort mot Kloster kyrka. Välskötta och ljusa neutrala ytskikt i hela lägenheten gör det lätt att sätta sin egen prägel! Belägen på våning 1, hiss finns. Brf Nåldynan 1 & 2, "Fläskkorven", är en mycket välskött och populär förening med låga månadsavgifter. Bekvämt boende i fastighet med automatdörrar, hissar, rymliga entréer och parkerings- och garageplatser intill fastigheten. Stammar, tak och fönster mm. är bytta och solpaneler på taket bidrar till miljövänlig och kostnadseffektiv elförsörjning! TV och bredband via Telia. Grön innergård med gemensamma uteplatser bland vackra blommande planteringar. Bra tvättmöjligheter med tvättstugor, torkrum med torkskåp + torktumlare samt även mangelrum. Här bor du attraktivt och lugnt med närhet till grönområden i Stadsparken och Slottsbacken. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior och busshållplats. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum med Mälardalens universitet, tågstationen och allehanda kultur- och nöjesliv. Skola och förskolor bara något kvarter bort. Också nära till det expansiva Munktellområdet med Munktellbadet, Munktellarenan och Volvo CE Arena.

  • Balkong
  • Hiss
Dragonvägen 36, Mesta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dragonvägen 36

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 295 000 kr
105 m²
4 rum
554 m² tomt

Välkommen till en välvårdad 1-plansvilla i omtyckta Mesta. 105 m² fördelat över 4 rum och kök varav 3 sovrum. Trevlig planlösning med sällskapsytorna i nära anslutning till varandra. Kök, matdel och vardagsrum i ena änden av huset och sovrummen skönt avskilda i den andra änden. Från vardagsrummet finns tillgång till ett härligt inglasat uterum med skjutglaspartier som leder vidare ut i trädgården. Tomt om 554 m² med plana lättskötta gräsytor fint insynsskyddade av buskar. Nytt tak -16 och bredband via fiber. Entréhall med avhängningsyta och förvaring i 2 platsbyggda garderober. Praktiskt med gästtoalett i direkt anslutning till entrén. Till höger ligger köket med fina arbetsytor och gott om förvaring. Matdel med ett naturligt ljusinsläpp från fönstren som vetter mot framsidan. I anslutning till köket finns en praktisk groventré med tvättstuga och extra förvaring. Rakt fram från hallen kommer man till det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier och utrymme för en stor soffgrupp. 3 bra sovrum varav det största med förvaring i garderober med skjutdörrar. I anslutning till sovrummen finns tillgång till ett fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och dusch bakom vikväggar. Både från vardagsrummet och det största sovrummet har man utgång till det rymliga inglasade uterummet som kan nyttjas från tidigt vår till sen höst. Lummig insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor för umgänge, spring och lek. Här har man sol stora delar av dagen och vill man komma undan från värmen en stund skänker det stora trädet mitt i trädgården möjlighet till avkoppling i skuggan. Här finns även ett förråd med vidbyggd redskapsbod samt odlingslådor. Samfällighet med tillgång till garage och p-plats i anslutning till huset. Därutöver ingår skötsel av den gemensamma utemiljön och kabel-tv. MESTA Barnvänligt, lugnt och mycket populärt boende med busskommunikationer, förskola och lågstadieskola. Nära till natursköna Borsökna med bara några minuters promenad till ett svalkande dopp vid strand och brygga i Borsöknabadet, eller skridskoåkning på sjön. Naturen finns nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. Elljusspåret i Borsökna förvandlas på vintern även till skidspår. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Större matbutik i Stenby och naturskön promenadväg till Tuna Park.

  • Uteplats
Södra Bangårdsgatan 4B, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 4B

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 070 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2
3 374 kr/mån
22 766 kr/m²

Välkommen till en riktig Söder-pärla! På Södra Bangårdsgatan 4B finner ni en mycket charmig lägenhet om 47 m² fördelat på 1 rum och kök. Smakfullt renoverad lägenhet med vackra 1930-talsattribut så som fiskbensparkett, höga golvsocklar, djupa fönsternischer med stenskivor och en väl tilltagen takhöjd. Välplanerad lägenhet där rummen upplevs rymliga och luftiga tack vare stora fönsterpartier. Månadsavgift om 3 374 kr. Det fina trapphuset leder upp till våning 2 där den röda dörren välkomnar in i lägenheten. Inbjudande hall med fiskbensparkett, fin mönstrad William Morris tapet och bra förvaring i platsbyggd garderob. Rakt fram nås köket där original trägolvet tagits fram och slipats. Det platsbyggda köket är smakfullt i en trevlig grön färg med profilerade luckor och höga skåp och vitrinskåp. Allrummet har vacker fiskbensparkett och utrymme för soffgrupp och säng. Rummet kan med fördel skärmas av eller delas för att få en separat sovdel. Separat wc med golvvärme som nyligen renoverats samt duschrum med tvättmaskin. Ett perfekt boende för dig som söker ett prisvärt kvadratsmart boende, kanske för dig som ska flytta hemifrån, studerar eller behöver en övernattningsbostad! Brf Söderhörnet är en bostadsrättsförening med 108 lägenheter som huserar i de väl igenkända pastellfärgade 1930-talshusen längs Södra Bangårdsgatan. Nya säkerhetsdörrar och fönsterbyte i hela föreningen är nyligen utfört, liksom stambyten i flera av portarna. Tryggt ordnat med tag-system till entréportar samt elektronisk bokning av tvättstugor. Söder är ett trivsamt och populärt centrumnära bostadsområde som präglas av både äldre och nyare bebyggelse. Precis runt hörnet ner mot ån ligger sommarens bästa uteserveringar med kvällssol! I kvarteret finns också den grönskande Eskilsparken och fina promenadstråk längs ån. Inom någon minut nås Sveaplan med allehanda service så som motionscenter, mataffär, vårdcentral, bageributik och lunchrestaurang mm. En kort promenad över ån förbi Fors kyrka leder till centrum, tågstationen och Mälardalens universitet. Lika nära är det åt andra hållet upp till det expanderande Mälarsjukhuset.

Visar alla 8