Stenhuggarvägen 40

Herrhagen, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Byggår
2008
Förening
BRF Prästkragen, Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 861 kr/mån
Driftkostnad
31 800 kr/år
Pris/m²
25 381 kr/m²

Välkommen till detta fina och trivsamma radhus, i bekväm bostadsrättsform, med ett bra läge i området. Det moderna och välplanerade huset är välskött och har en hög standard. Flera grannar har inrett vinden i sina hus så det kan ev finnas möjlighet att låta huset växa i takt med familjen.

Entréplan erbjuder välkomnande hall, hemtrevligt kök med matplats samt inbjudande vardagsrum med utgång till altanen med västerläge. Vidare finns tvättstuga med groventré, praktiskt förrådsutrymme under trappan samt helkaklat badrum med dusch. På övre plan erbjuds hall med klädkammare, tre sovrum samt fint helkaklat badrum med badkar.

Tomten erbjuder en stensatt uppfart för flera bilar samt carport med vidbyggt förråd. Här finns även en rymlig uteplats i västerläge och gräsmatta där barnen fritt kan leka. På gatan och i området finns det gott om barn i alla åldrar vilket kan ge många lekkamrater för barnen.

På Stenhuggarvägen bor du med närhet till natur- och friluftsliv med bl.a. fotbollsplan, skidspår, skridskois samt kolonilotter i området där det också finns förskolor och skolor. Goda servicemöjligheter vid Herrhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi och Willys. Till Uppsala stadskärna tar du enkelt cykeln på välutvecklade cykelvägar. Stadsbussen går ofta och bilfärden är kort om du ska in till city. För dig som bilpendlar så tar du dig direkt ut på 55:an mot Enköping, 72:an mot Sala eller om du istället ska ut på E4:an så tar det dig knappa tio minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan