Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bellmansgatan 148, Bellman, Uppsala kommun

Bellmansgatan 148

Lägenhet
Bellman, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

2 195 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 298 kr/mån
26 933 kr/m²

Ljus och välplanerad trea med högt och fritt läge i mycket välskött och populär förening. Lägenheten erjbuder stort trivsamt kök med rymlig matplats som vetter mot föreningens fina lummiga innergård, ljust och lufitgt vardagsrum med fint parkettgolv samt stor inglasad balkong i sydväst. Två sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin samt separat wc. Området är mycket barnvänligt. Du har mycket bekvämt gångavstånd till förskola/grundskola. Föreningen satsar mycket på trivseln på innergårdarna med grönytor och lekplatser. De har mycket stabil ekonomi och gemensamma utrymmen att nyttja såsom cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, gästrum, sex tvättstugor och två grovtvättstugor. Nära till bekvämligheter och allt ni kan tänkas önska er vid Heidenstamstorg och Råbyvägen med ICA-affär, frisörer, vårdcentral, apotek, bankomat, gym och kemtvätt. Gränby centrum med shopping, restauranger och matbutiker, allmänna kommunikationer med buss ca 200 meter från bostaden och Uppsala resecentrum ca 2,5 km bort, nära påfarter för pendlare, Uppsala Universitet finns på behagligt cykelavstånd, nära många sportsliga event med många intilliggande idrottsanläggningar såsom UTK-Hallen, IFU-Arena, Gränby ishall och Relitahallen. Naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo.

  • Balkong
Salagatan 19 B, Centrum, Uppsala kommun

Salagatan 19 B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 295 000 kr

84,4 m²

3 rum

4 422 kr/mån
39 040 kr/m²

Ljus och välplanerad gaveltrea belägen högst upp i hus med hiss! Lägenheten som är i bra skick har ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare från 2010, påkostat ekkök med hög maskinell standard från 2011 som har gott om förvaring och rymlig matplats samt utgång till en stor möblerbar balkong mot lugn och trivsam innergård. Dessutom ett mycket stort vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matsalsgrupp och två jämnstora sovrum. Här bor man mitt i händelsernas centrum med allt vad Uppsala har att erbjuda alldeles runt hörnet och endast några minuters promenadsträcka till Resecentrum i en välmående bostadsrättsförening med låg belåningsgrad, skyddad innergård, god extern förvaring till varje bostad, gemensam tvättstuga samt gästrum att nyttja.

  • Balkong
  • Hiss
Gösta Wahlströms väg 10, Rickomberga, Uppsala kommun

Gösta Wahlströms väg 10

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

3 395 000 kr

107 m²

4 rum

5 480 kr/mån
31 729 kr/m²

Rymlig fyra med synnerligen bra planlösning som erbjuder tre sovrum, två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare, samt stort luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Lägenheten är belägen näst högst upp i hus med hiss och har en stor möblerbar balkong med fin utsikt och bra solläge. Välskött bostadsrättsförening med mycket låg belåning där bredband ingår i avgiften och just nu är det kort kö till parkeringplats. Här i lugna Rickomberga bor du bekvämt i attraktivt område med cykelavstånd till city, universitetet, Ekonomikum och all tänkbar service samtidigt som naturen och fina strövområden finns alldeles intill. Dessutom är pendlingsmöjligheterna goda med närheten till 55:an och E4:ans påfart.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3