Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Helen Andersson

Helen Andersson

Om mig

Jag har under mina 30 år i branschen haft äran att förmedlat över 1400 bostäder på Uppsalas bostadsmarknad. För mig är det ett privilegium att få hjälpa kunder att hitta sitt drömboende och jag jobbar mycket hårt för att du ska bli nöjd. Många av mina kunder är återkommande kunder och det är den största belöningen för mig när en kund återkommer. Vill du ha hjälp med försäljningen av din bostad eller fastighet, hitta ditt drömhem eller har du frågor kring bostad- Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Siktargatan 18, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Siktargatan 18

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 475 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/6
5 373 kr/mån
36 397 kr/m²

Välkommen till en rymlig och mysig tvåa med ett lugnt och trevligt läge nära torget i den "äldre delen" av Kungsängen endast en kort promenad till omgivningarna vid Fyrisån. Lägenheten är i mycket bra skick med genomgående nyslipade ekparkettgolv och nytapetserade väggar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt mycket gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i externt förråd. Dimbar belysning i kök, vardagsrum och sovrum. Stor härlig balkong med elektrisk markis i sydväst mot lugn gata. Hiss från markplan gör att såväl gammal som ung kan njuta av ett modernt och bekvämt boende. Mycket välskött förening med solid ekonomi och fantastiskt fin innergård. Föreningen erbjuder garageplatser i källaren, i nuläget finns det ledig garageplats. Kungsängen är ett av de mest utvecklade moderna stadsdelar i Uppsala, här finns idag bl. a. välsorterad mataffär Willys, klädbutik Lager 157, flera förskolor, frisör och restauranger. Ett utmärkt läge med närhet till såväl Resecentrum som stadskärnan med all tänkbar service. Det fina promenadstråket längs med ån tar dig till stadskärnan, till Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset. Fyrisån flyter stilla genom staden och sommartid är det många som passar på att avnjuta lunchen på någon av uteserveringarna som finns belägna kring den. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 43 E, Höganäs, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 43 E

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
36 m²
1 rum
2 293 kr/mån
47 083 kr/m²

Cool etta med lite "studiokänsla" i mycket fint skick! Genomgående fint trägolv, stort fint helkaklat badrum med ny tvättmaskin samt ett mycket funktionellt och snygg kök med hög maskinell standard. Lägenheten är mycket välplanerad och har en funktion som en tvåa dvs vardagsrum och sovrum. Lägenheten har en hög tak höjd 3.10 m och många takfönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad där bredband och kabel-TV ingår. Attraktivt område med allt nödvändigt inom gång- eller cykelavstånd. Bra pendlarläge, nära mataffärer, Uppsala konsert & kongress samt direkt närhet till Resecentrum, affärscentrumet Kvarnen och Uppsalas stadskärna. Föreningen har en trevlig innergård med utemöbler och goda grillmöjligheter. För de som är intresserade av träning finns Friskis & Svettis på nära håll. Flexibelt tillträdet- välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Kungsgatan 71, Centrum, Uppsala kommun

Kungsgatan 71

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/7
1 591 kr/mån
60 972 kr/m²

Mycket välplanerad etta i bra skick med ett mycket centralt läge. Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin, praktisk klädkammare och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fransk balkong. Stabil och solid förening och låg belåningsgrad med stor härlig uteplats på taket. Här bor man mitt i händelsernas centrum! - Granne med Resecentrum och city. Gym finns i samma hus och i närområdet finns flera trevliga och populära restauranger att välja bland. Närhet till stadsparken och Årummet med dess mysiga atmosfär och promenadstråk längs Fyrisån.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3