Nyproduktion

Lägenhet nr 9 Diamantvägen / Topasvägen

Hyllinge, Åstorps kommun Se på karta

2 816 200 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Byggår
2022
Avgift
5 863 kr/mån
Pris/m²
23 084 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge!

Under Kvartal 1, 2022 avser man att påbörja nyproduktionen av föreningens hus, 26 radhus på två våningar, på fastigheten Hyllinge 36:388. Preliminär inflyttning och tecknande av upplåtelseavtal beräknas ske kvartal 1 2023.

Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver.

Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på frånluften.

Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser. Förberett med tomrör för framtida installation av elbilsladdare till respektive lägenhet.

Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten.

För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se de bifogade rumsbeskrivningen samt byggnadsbeskrivningen under dokument.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen.

Avstånd från Hyllinge:
Helsingborg - 13 km
Väla köpcentrum - 9 km
Ängelholm - 18 km
Malmö - 72 km

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakt

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821