Torsten Fogelqvists gata 21

Klockaretorpet, Norrköpings kommun Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
133 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
44 553 kr/år

Radhus på friköpt tomt i Klockaretorpet! Kontakta mäklaren för att boka din visningstid!

Varmt välkommen till Torsten Fogelqvists gata 21! Nu har ni möjligheten att förvärva detta fina radhus med trivsamt och insynsskyddat läge i Klockaretorpet.

Här bor ni bekvämt med tillgång till bland annat garage, P-platser, och en mysig uteplats. Närhet till fina promenadstråk och motionsspår i Kättsätterskogen samt livsmedelsbutiker, restauranger och goda kommunikationer via spårvagn.

Bostaden är ett välplanerat radhus om två plan med sociala ytorna på entréplan och privata ytorna på övre plan. Huset är i genomgående gott skick och har bland annat nya kvalitetsfönster från 2017.

Insynsskyddad uteplats med altan, stenläggning och förrådsutrymme. Här finns möjlighet att skapa er egen oas med odlingar, växter och en härlig känsla där ni kan avnjuta sommarkvällarna med familj och vänner!

Entréplan rymmer ett ljust och fint kök med alla bekvämligheter ni kan önska. I anslutning till köket finner ni det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och med plats för både soffa samt matbord. Från köket når ni även tvättstugan och det helkaklade duschrummet. Här finns även ett av de tre sovrummen smart placerat. En trappa upp hittar ni de två andra sovrummen, en stor klädkammare samt ett badrum.

Nuvarande ägare köpte tomten av Norrköpings kommun år 2021 för 220 000 kr.

Fiber finns installerat!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Filip Karlsson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Filip Karlsson, Mäklarhuset Norrköping
0768679817

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas