Lummergången 49

Krusboda, Tyresö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Tomtarea
345 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
54 600 kr/år
Antal besök
2 631

Nu har du chansen att bo i detta charmiga och välplanerade enplanshus på en fantastiskt vacker trädgårdstomt i ett av Krusbodas absolut bästa lägen!

Här njuter du av solen från morgon till kväll i ett helt insynsskyddat läge mot skogsallmänning. Tomten har bl.a. ett växthus, fina blomsterrabatter, svarta- och röda vinbär, björnbär, vindruvor, rabarber och hallon. Stor solig träaltan från 2020 samt ett mycket fint spa-bad från 2021. Flera mysiga stenlagda uteplatser och härligt inglasat uterum med utgång från vardagsrummet. På entrésidan finns en stor praktisk entrégård med träaltan under tak och gott om plats för barnvagn och cyklar.

Hjärtligt välkommen till denna idyll!

HUSET
Ljus och rymlig entréhall med ljust laminatgolv och vacker mönstrad tapet. Vitlaserat paneltak och gott om förvaring bakom skjutbara dörrar. Öppet mot sovrumsavdelning, vardagsrum och kök. Separat duschrum/wc renoverad 2005, med ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Kaklad dusch med skjutbar duschvägg. Ljust och fint ombyggt KÖK med vit skåpsinredning med högblanka luckor och grå laminatbänkar samt stänkskydd i vitt kakel i förband samt rökfärgat glas. Underbart ljusinsläpp från ett stort takfönster. Vacker vitlaserad ekplanksparkett och vitlaserat paneltak . Stor matplats intill fönster och altandörr med utgång till en mycket stor träaltan och den vackra trädgårdstomten direkt gränsande mot fin skogsbacke. Med ingång från köket ligger den ljusa fina tvättstugan med svart klinkergolv och vitmålade väggar.
Mycket stort VARDAGSRUM med ekparkett, vitlaserat paneltak och vitmålade väggar. Fin vit braskamin samt utgång till härligt glasat uterum med stort spa-bad från 2021 intill. Sovrumshallen har två inbyggda dubbelgarderober och två inbyggda linneskåp. Här finns även ingång till helkaklat duschrum/wc renoverat 2003 med vitt kakel, mörkt klinkergolv med golvvärme, tak med infällda spotlights och litet vädringsfönster. Ingång via glasad dörr till stor bastu. Sovrum 1 med ljust laminatgolv, vitmålade väggar och vitlaserat paneltak.
Sovrum 2 med ljust laminatgolv, färgglatt målade väggar och fin barntapet samt vitlaserat paneltak. Båda dessa sovrum har fin utsikt mot den grönskande trädgården och skogen. Stort sovrum 3 med vitlaserat furuplanksgolv, ljusmålade väggar och vitlaserat paneltak. I slutet av sovrumshallen finns en altandörr med utgång till tomten. Här finns det bygglov för en utbyggnad på 18 kvm (se bifogade alternativa planritningar).

TOMT OCH LÄGE
Huset ligger helt fristående på en extra stor tomt som gränsar direkt ut mot en fin skogsbacke. På entrésidan finns ett lugnt och grönt torg på återvändsgränd med gräsmatta, sandlåda, grillplats och fin pergola. Tomten har en stor praktisk entrégård med träaltan under tak. Den soliga och mycket vackra trädgårdstomten har bl.a. en stor vinklad träaltan som förbinder kök och matplats med det mysiga glasade uterummet och fina spa-badet. Tomten är helt plan och är omgärdad av plank (2021-2022) mot granntomter samt ett luftigt Gunnebostängsel med grind mot skogen (perfekt för småbarnsfamiljer och hundägare). Här finns fina blomsterrabatter, svarta- och röda vinbär, björnbär, vindruvor, rabarber och hallon.

MÖJLIG UTBYGGNAD
Det finns ett befintligt bygglov för en utbyggnad på 18 kvm (se bifogade alternativa planritningar).

FÖRRÅD OCH ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns ett stort separat förråd på 12 kvm på tomten. Det finns även ett växthus.

GARAGE, PARKERING OCH ELBILSLADDNING
Garage i länga (

Läs mer hos mäklaren
Eget Hem

Kontakta mäklaren

Christer Blomberg

Eget Hem
Mäklare Christer Blomberg, Eget Hem
070-729 45 75