Kommande

Baldergatan 21

Kumla kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83 m²
Tomtarea
226 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
44 563 kr/år
Kommande

Välkomna till ett radhus med äganderätt!

Här erbjuds ett perfekt och mycket eftertraktat radhus som passar såväl barnfamiljen som det äldre paret.
Planlösningen är väl genomtänkt med alla tre sovrum separerade från både kök och vardagsrum. På radhusets framsida finns en trall med möjlighet att planera gröna växter i de befintliga blomsterlådorna för insynsskydd. På baksidan av huset finner ni det det inglasade uterummet som sammansluter med huset och tomten. Kök och badrum renoverades 2016. Köket är från Ballingslöv med vitvaror från Siemens i rostfritt stål. Skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med plastmatta och tvättmaskin.

I samfälligheten ingår sophantering, snöskottning samt tillgång till gemensamhetslokal och bastu. Utöver garaget finns även andra parkeringsmöjligheter. Man har tillgång till ett eget garage med elport samt skiljeväggar som möjliggör förvaring.
Bostadsområdet är bilfritt vilket skapar en lugn och trygg känsla för den med barn eller husdjur. Bostaden omges av smidiga kommunikationer med gångavstånd till skolor, kollektivtrafik och livsmedelsbutiker. Grannkommunerna Örebro och Hallsberg nås på 10-15 minuter med bil vilket gör det tidseffektivt för den som pendlar.

Välkommen att kontakta oss redan nu för en förhandsvisning!
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.