Mäklare Dino Dobric

Dino Dobric

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalkstensvägen 8, Lundby, Örebro kommun

Kalkstensvägen 8

Villa
Lundby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 595 000 kr
159 + 105 m²
8 rum
610 m² tomt

Välkommen till Kalkstensvägen 8, ett är en rymlig och välrenoverad villa som erbjuder en harmonisk kombination av gott om utrymme, modern bekvämlighet och lugn atmosfär. Med sex sovrum fördelade över två våningar finns det tillräckligt med plats för hela familjen att trivas och växa. De två sovrummen på entréplanet erbjuder bekvämt boende för äldre familjemedlemmar eller gäster, medan de fyra sovrummen på övre våningen och ytterligare två i källaren ger gott om utrymme för barnen att ha sina egna rum eller för att skapa en hemmakontor eller en mysig läshörna. Totalt 159 kvm boyta ger gott om utrymme för vardagliga aktiviteter och umgänge, medan den extra biarean på 105 kvm erbjuder möjligheter till förvaring eller att skapa en hobbyrum eller gym. Renoveringar och förbättringar har gjorts noggrant genom åren för att säkerställa att detta hem är både modernt och väl underhållet. Ett av höjdpunkterna i hemmet är det stora uterummet som bjuder in till avkoppling och umgänge med en underbar utsikt över skogen på baksidan. Det är en perfekt plats för familjen att samlas för middagar eller för att bara njuta av naturen i lugn och ro. Området runt Kalkstensvägen 8 är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär. Här finns grönområden, lekplatser och mysiga promenadstråk där barnen kan leka fritt och utforska. Förskolor och skolor ligger också inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett idealiskt val för barnfamiljer som värdesätter en trygg och nära gemenskap. Kommunikationsmässigt är huset väl beläget med närliggande bussförbindelser och enkel åtkomst till centrala Örebro och andra delar av regionen med bil. Sammanfattningsvis är Kalkstensvägen 8 en dröm för familjer som söker en bekväm och trivsam livsstil i en lugn och fridfull miljö. Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

Trängkårsvägen 68, Gamla Hjärsta, Örebro kommun

Trängkårsvägen 68

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 695 000 kr
133 + 75 m²
5 rum
493 m² tomt

Välkommen till Trängkårsvägen 68! Beläget i det väletablerade och familjevänliga området Gamla Hjärsta i Örebro. Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och trivsel. Med närhet till skolor, förskolor och andra nödvändigheter, inklusive det livliga stadskärnan, lockar denna fastighet familjer och par som söker en balanserad livsstil mellan stadsliv och avkoppling. På entréplanet möts man av en öppen och inbjudande planlösning, där vardagsrummet, matplatsen och köket smidigt smälter samman och skapar en atmosfär av samhörighet och gemenskap. Här finns även möjlighet till ett extra sovrum eller kontor, vilket ger flexibilitet för att anpassa utrymmet efter familjens behov och livsstil. Ett badrum på detta plan erbjuder extra bekvämlighet och komfort. Denna väl underhållna villa sträcker sig över två våningar och har varit en älskad del av familjen sedan 2002. Med en total boyta på 133 kvadratmeter är detta hem rymligt nog för att rymma olika familjebehov. På övervåningen välkomnas du av tre rymliga och väldisponerade sovrum som är avsedda för familjen. Det finns även ett badrum på denna våning, vilket underlättar för en smidig vardag. Källarvåningen ger inte bara generösa förvaringsmöjligheter utan även ett extra rum som tidigare fungerat som tonårsrum & gästrum. Den mångsidiga användningen av denna plats gör det till en tillgång för familjen och ökar dess funktionalitet. Trädgården är en fridfull oas där grönska och växtlighet skapar en avkopplande atmosfär. Under sommarmånaderna blir trädgården en naturlig förlängning av hemmet, där man kan njuta av utomhusaktiviteter och långa avslappnade kvällar med nära och kära. Detta hem har genom åren blivit omhändertaget och varsamt uppdaterat av dess ägare. Renoveringar och förbättringar har utförts med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i en välkomnande och funktionell bostad. Se alla renoveringar samt förbättringar under "övrigt". För den som söker en plats att kalla hem, en plats där familjen kan växa och skapa minnen tillsammans, är Trängkårsvägen 68 ett utmärkt val. Kontakta Dino Dobric för mer information.

Liljegatan 27, null, Kumla kommun

Liljegatan 27

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
3 995 000 kr
157 + 116 m²
6 rum
1 802 m² tomt

Detta omsorgsfullt renoverade och utbyggda hem är perfekt beläget i det eftertraktade och charmiga området Haga på Liljegatan 27 i Kumla. Med en hörntomt och ett strålande solläge. Stig in i detta välkomnande hem och låt dig förtrollas av den öppna och inbjudande planlösningen på entréplanet. Här samlas vänner och familj runt det stilfulla köket, med en charmig kamin som sprider en mysig atmosfär och extra värme under kalla vinterkvällar. En rymlig hall med generöst förvaringsutrymme hälsar dig välkommen in. På entréplanet finner du även två sovrum, ett badrum och utgången till det vinterbonade uterummet - en plats att njuta av året om. Den övre våningen erbjuder ytterligare två luftiga sovrum och ett badrum, perfekt för familjer som behöver gott om utrymme. Källarplanet är utrustat med ett extra rum, perfekt som tonårsrum eller gästrum, samt en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Trädgården är en fröjd för ögat, med sitt hörnläge och generösa soltimmar. Här finns en uppvärmd pool, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. För den miljömedvetna finns en laddbox för elbilar. Dessutom är hemmet utrustat med solceller och bergvärme, vilket ger både en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig energilösning. Förvaringsbehoven är inget problem med både garage och en förrådsbyggnad på tomten. Dessutom är detta hemmet idealiskt beläget nära grönområden, skolor, förskolor och matbutiker, vilket gör det perfekt för familjer som söker bekvämlighet och livskvalitet. Med närheten till naturen och samtidigt enkel tillgång till stadens bekvämligheter får du det bästa av två världar. Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen.

Sättravägen 1, Lillån, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Sättravägen 1

Villa
Lillån, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 195 000 kr
120 + 81 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till Sättravägen 1, en charmig och rymlig familjevilla belägen i det eftertraktade området Lillån i Örebro. Med en boarea på 120 kvm och en generös biarea på 81 kvm, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Med sina 120 kvadratmeter boarea och 81 kvadratmeter biarea, är detta huset generöst tilltaget och rymmer allt som behövs för en familj att trivas. Den stora och trevliga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska, medan närheten till skolor och förskolor gör det till ett idealiskt val för familjer med barn. Under årens lopp har detta hem vårdat och förbättrats med kärlek och noggrannhet. Från installationen av bergvärme 2008 till renoveringen av källaren 2021, har varje förbättring gjorts med omtanke om både komfort och hållbarhet. Inte att förglömma är de moderna bekvämligheter som fibernätet för snabb internetåtkomst och de energieffektiva fönstren från 2021. Med sin öppna planlösning och inbjudande atmosfär, är detta huset inte bara en bostad, utan en plats att kalla hemma. Altanen från 2011 erbjuder en plats för utomhusmiddagar och stunder av avkoppling, medan det nya staketet och muren från 2019 ger integritet och charm. I källaren finns även möjligheten att skapa ytterligare ett rum, vilket ger flexibilitet och potential för familjen att anpassa hemmet efter sina behov och önskemål. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker förvaring av fordon och andra tillhörigheter. Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

  • Plus
Bråtenvägen 11, Lillån, Örebro kommun

Bråtenvägen 11

Villa
Lillån, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 995 000 kr
116 + 75 m²
5 rum
538 m² tomt

Välkommen till Bråtenvägen 11 i Lillån! Denna underbara villa på den lugna återvändsgatan erbjuder en perfekt kombination av komfort och charm. Beläget i familjevänliga områden, finns detta hem nära skolor, förskolor och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel för hela familjen. Med en boyta på 116 kvm och en biarea på 75 kvm finns det gott om utrymme för familjelivet att blomstra. Här finns trevliga och välplanerade ytor som passar för både avkoppling och samvaro. Det generösa garaget ger utrymme för förvaring av bilar och utrustning, medan den tilltalande trädgården bjuder in till lek och trivsel. Tomten är tilltalande och öppnar upp sig mot en grönskande bakgård, perfekt för lek och avkoppling. Den öppna planlösningen på entréplanet bjuder in till gemensamma stunder och har en bekväm utgång till trätrallen på baksidan. Köket och badrummet på entréplanet är välutrustade och praktiska för vardagslivet. På övre plan finns två sovrum och ett allrum, som ger gott om utrymme. Det finns även möjlighet att anpassa utrymmet efter behov genom att sätta upp en vägg för att skapa ett extra rum. Denna villa har genomgått omfattande renoveringar och förbättringar för att möta moderna krav på komfort och hållbarhet. Med solceller på taket och ett effektivt bergvärmesystem blir boendet inte bara mer miljövänligt, utan också mer ekonomiskt fördelaktigt för framtiden. Denna villa är inte bara ett hem, det är en möjlighet att skapa en varm och inbjudande miljö där minnen skapas och familjen kan trivas. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer på Bråtenvägen 11. Välkommen att kontakta Dino Dobric redan nu för mer information!

Nasta Gård 7, null, Örebro kommun

Nasta Gård 7

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 995 000 kr
154 m²
7 rum
821 m² tomt

Välkommen till Nasta gård 7 - Ett charmigt och rymligt hus beläget i en av Örebros mest eftertraktade områden. Detta 154 kvm stora hus erbjuder generösa utrymmen med totalt 5 sovrum, vilket ger gott om plats för en familj att trivas i. På entréplan möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Här finner du två av husets fem sovrum, ett modernt badrum och en praktisk tvättstuga. Köket är fullt utrustat och erbjuder en funktionell plats för matlagning, medan vardagsrummet ger tillräckligt med utrymme för avkoppling och umgänge. På övervåningen väntar tre ytterligare sovrum, alla med generöst ljusinsläpp och utrymme. Här finns också ett allrum, vilket erbjuder en extra plats för aktiviteter och avskildhet för familjen. Ett till badrum på övervåningen ger extra bekvämlighet. Huset präglas av en ljus och trivsam atmosfär, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig känsla i varje rum. Huset erbjuder även bra förvaringsmöjligheter för att hålla saker och ting organiserade och i ordning. Utomhusmiljön har en trevlig och inbjudande känsla, och tomten är insynsskyddad vilket ger er lugn och avskildhet. Här finns möjlighet att njuta av fridfulla stunder i trädgården och på den vackra trallen på framsidan. Det avkopplande spabadet ger möjlighet till välbefinnande efter en lång arbetsdag eller för att njuta tillsammans med nära och kära. Nasta gård är ett populärt område i Örebro, vilket ger närhet till grönområden, skolor, förskolor, shoppingmöjligheter och goda kommunikationer - allt inom bekvämt avstånd. Vänligen kontakta Dino Dobric för mer information!

Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun
Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun, bild 2
Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun, bild 3

Nytorpsvägen 22

Tomt
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 495 000 kr
767 m² tomt

Välkomna till ert drömprojekt i hjärtat av Marieberg! Här presenterar vi en unik möjlighet att förverkliga era byggdrömmar på en eftertraktad tomt i ett barnvänligt område. Denna fantastiska tomt ger er utrymme att skapa ert perfekta boende. Med en fastighetsarea på 767kvm och möjlighet att bebygga upp till 25%, öppnar sig en värld av möjligheter för ert drömhus. Bygg i två plan och låt er kreativitet flöda – ni kan även lägga till en komplementbyggnad för extra utrymme. Detaljplanen, tillgänglig på mäklarens hemsida, ger er vägledning för att förstå de spännande möjligheter som tomten erbjuder. Här finner ni också viktig information om anslutningskostnader för vatten och avlopp, vilka tillkommer med 186 930 kr för nyanslutning enligt kommunens prislista. Närheten till förskola och skola F-6 gör detta område perfekt för familjer. Smidiga bussförbindelser ger er enkel tillgång till Mariebergs köpcentrum och Örebro city, medan närheten till E18/E20 och RV51 skapar idealiska pendlingsmöjligheter. För ytterligare information och för att boka en visning av tomten, vänligen kontakta Dino Dobric.

  • Premium
Gullrisgatan 51, null, Kumla kommun

Gullrisgatan 51

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
6 695 000 kr
213 + 21 m²
7 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till Gullrisgatan 51, en plats som andas exklusivitet och komfort mitt i den charmiga staden Kumla. Här erbjuds en fulländad familjeoas som levererar en hög livskvalitet och stil i ett av områdets mest eftertraktade lägen. Denna magnifika tvåplansvilla rymmer hela 213 kvadratmeter, inklusive sju rum och kök, med generösa utrymmen varav fem rymliga sovrum. Planlösningen är noggrant genomtänkt för att erbjuda optimal komfort och användbarhet. Stora fönster flödar med naturligt ljus och skapar en atmosfär av rymd. Vardagsrummet utmärker sig med en imponerande takhöjd på hela sju meter, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Fastigheten är energiklassad som A, tack vare ett effektivt bergvärmesystem som säkerställer en jämn och behaglig inomhusmiljö. Utomhusområdet bjuder in till avkoppling med en privat pool, perfekt för att svalka sig under sommarens heta dagar. Den rymliga altanen utgör den perfekta platsen att njuta av kvällssolen i en fridfull och avslappnad miljö. Dessutom erbjuder den dubbla carporten praktisk förvaring för dina fordon, och de två lyxigt inredda badrummen är en ytterligare bekräftelse på omtanke om detaljerna. Detta boende är idealiskt för en aktiv familj. Med närhet till Kumlas skolor, parker och övriga bekvämligheter, erbjuder det den ultimata livsstilen där allt är inom räckhåll. Bilderna kan knappt förmedla den fulla potentialen av denna fastighet. Du måste beskåda dess majestätiska skönhet med egna ögon. Denna unika möjlighet kommer inte vara tillgänglig länge. För att anmäla ditt intresse och arrangera en privat visning, vänligen kontakta Dino Dobric.

  • Energieffektiv
Bruksgatan 5, Almby, Örebro kommun

Bruksgatan 5

Villa
Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
7 595 000 kr
150 + 150 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Bruksgatan 5, en pärla med en totalarea om 300 kvm, inklusive källare och garage. Med en tomt på hela 1116 kvm är detta hem omgivet av en av områdets största trädgårdar, vilket öppnar upp för spännande utvecklingsmöjligheter. Huset, uppfört 1922 och genomgående renoverat 2014, har fått en modern touch med bevarad karaktär. En omfattande utbyggnad har skapat mer boyta och introducerat ett stort, ljust uterum, perfekt för avkoppling och underhållning. Stort garage, också från 2014, ger inte bara praktisk parkering utan också extra förvaringsutrymme. Dräneringen är professionellt utförd och den äldre delens källare tilläggsisolerad, vilket säkerställer att fastigheten förblir väl omhändertagen. Detta är ett hem där varje detalj har tagits om hand för att ge både komfort och stil. Läget är oslagbart. Centralt beläget nära stadens kärna, här har du närheten till allt Örebro har att erbjuda. Samtidigt befinner du dig i ett lugnt och barnvänligt område. Perfekt för den som vill kombinera stadslivets bekvämligheter med familjevänlig atmosfär. Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

Rönnbärsvägen 5, null, Hallsbergs kommun

Rönnbärsvägen 5

Villa
Hallsbergs kommun
Lejons Mäkleri
3 995 000 kr
160 + 27 m²
5 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till Rönnbärsvägen 5, ditt drömhem i ett eftertraktat område i Hallsberg. Denna högklassiga nybyggnation erbjuder ett harmoniskt samspel mellan stilren design och naturlig skönhet, allt inbäddat i en charmig stadsdel. Villan erbjuder en yta på 160 m² med 4 sovrum, 2 badrum och ett garage på 27 m² med eldriven port. Här finner du även ett trädäck på baksidan som sträcker sig över 50 m² och en takhöjd på 260 cm som ger en känsla av rymd. Huset är utformat med Marbodal kök och Tarkett golv, och i taket finns spotlights som belyser alla rum, inklusive sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, badrum och hall. Fönstersmygarna är också utrustade med spotlights, och alla dessa ljuskällor är kopplade till Plejd-appen för enkelheten. Huset är helt nytt och behöver ingen renovering. Här kan du njuta av modern komfort från första stund. Ditt nya hem är beläget i ett nyetablerat område som erbjuder närhet till skolor, förskolor och matbutiker, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer. Den generösa tomten är redan färdigställd med en välskött gräsmatta, redo att bli en lekplats för barnen och en plats för avkoppling för hela familjen. Huset är utrustat med en frånluftsvärmepump som garanterar effektiv uppvärmning och ventilation, vilket ger en behaglig inomhusmiljö. Den stilrena designen kombinerar modern komfort med den rogivande känslan av lantlivet. Kontakta Dino Dobric redan idag för mer information kring processen!

  • Plus
  • Nyproduktion
Termikgatan 45C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 45C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 250 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/5
3 377 kr/mån
33 784 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 45C – en pärla belägen i det eftertraktade området Södra Ladugårdsängen. Här finner du den perfekta balansen mellan närhet till stadspulsen och lugnet i en trivsam miljö. Denna högstandard 1:a med genomtänkt planlösning och modern design väntar nu på sin nästa ägare. Denna utsökta plats ger dig möjligheten att avnjuta din frukost i solens första strålar och samtidigt ha en perfekt plats för kvällens måltider. Bostaden är strategiskt placerad i ett hörnläge längst in på loftgången, vilket skapar en privat atmosfär. För en extra touch av elegans kan du inreda entréområdet med en cafégrupp och njuta av kvällssolen från väster. Denna 1:a imponerar med noga utvalda och påkostade materialval. Ett stilfullt och ljust kök från Ballingslöv pryds av en hållbar bänkskiva i granit, vilket skapar en elegant och funktionell arbetsyta. Den öppna och unika planlösningen skapar en känsla av rymd, samtidigt som den avskilda sovdelen garanterar privatliv och komfort. Här har du möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Stort och rymligt badrum med förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin med torkfunktion. Denna bostad är inte bara en vacker hemmabas, den är också den perfekta platsen för studenter. Med gångavstånd till universitetet blir din dagliga pendling en bris. För äventyrare väntar den nya Sörbytrappan att erövra. Livsmedelsbutiker, sushirestauranger, pizzerior och systembolag finns nära till hands för din bekvämlighet. Med en kort cykeltur på endast 10 minuter når du både universitetet och stadens pulserande liv. kontakta Dino Dobric för att boka en privat visning av denna fantastiska bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Vibyn 42, null, Lindesbergs kommun

Vibyn 42

Tomt
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
495 000 kr
1 249 m² tomt

Denna generösa tomt sträcker sig över hela 1 249 kvm och erbjuder fantastiska möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Frövi är en idyllisk plats som inte bara har all närservice du behöver, utan också förskola, skola och idrottsplats för barnen. Dessutom har du smidiga kommunikationsalternativ till Örebro, med tåg som tar ca 15 minuter och bil som tar ca 20 minuter. För naturelskare och fiskeentusiaster är Frövi en drömdestination med möjligheter till gösfiske i Väringen, en upplevelse du inte vill missa. Om du älskar att tillbringa sommardagarna vid vattnet, kommer du att uppskatta närheten till en vacker badplats. Detta gör Frövi till den ultimata platsen att bo om du vill ha tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter samtidigt som du kan njuta av en avkopplande livsstil. Observera att anslutningsavgifter för vatten, el och fiber inte ingår i priset. Tveka inte att kontakta Dino Dobric för ytterligare information om denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömhem i Frövi. Välkommen till Vibyn 42!

Baldergatan 21, null, Kumla kommun

Baldergatan 21

Radhus
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 895 000 kr
83 m²
4 rum
226 m² tomt

Välkomna till ett radhus med äganderätt! Här erbjuds ett perfekt och mycket eftertraktat radhus som passar såväl barnfamiljen som det äldre paret. Planlösningen är väl genomtänkt med alla tre sovrum separerade från både kök och vardagsrum. På radhusets framsida finns en trall med möjlighet att planera gröna växter i de befintliga blomsterlådorna för insynsskydd. På baksidan av huset finner ni det det inglasade uterummet som sammansluter med huset och tomten. Kök och badrum renoverades 2016. Köket är från Ballingslöv med vitvaror från Siemens i rostfritt stål. Skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med plastmatta och tvättmaskin. I samfälligheten ingår sophantering, snöskottning samt tillgång till gemensamhetslokal och bastu. Utöver garaget finns även andra parkeringsmöjligheter. Man har tillgång till ett eget garage med elport samt skiljeväggar som möjliggör förvaring. Bostadsområdet är bilfritt vilket skapar en lugn och trygg känsla för den med barn eller husdjur. Bostaden omges av smidiga kommunikationer med gångavstånd till skolor, kollektivtrafik och livsmedelsbutiker. Grannkommunerna Örebro och Hallsberg nås på 10-15 minuter med bil vilket gör det tidseffektivt för den som pendlar. Välkommen att kontakta oss redan nu för en förhandsvisning! [email protected]

Vibyn 18, null, Lindesbergs kommun

Vibyn 18

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
3 195 000 kr
129 m²
6 rum
1 357 m² tomt

Charmig Nybyggd Villa i Idyllisk Miljö - Endast 30 minuter från Örebro. Välkommen till Vibyn 18, där enastående design och modern komfort möter den rogivande känslan av lantlivet. Denna högklassiga nybyggnation erbjuder ett harmoniskt samspel mellan stilren design och naturlig skönhet, allt inbäddat i den charmiga stadsdelen Frövi. Med närhet till både Väringen och Frövis närservice skapar detta hem den perfekta kombinationen av avkoppling och bekvämlighet. Beläget endast 20 minuter från Örebro, erbjuder Vibyn 18 en fridfull tillvaro med närhet till stadens bekvämligheter. Den idylliska närheten till Väringen skapar möjligheter för avkoppling vid badplatsen och fantastiskt gös-fiske. Frövi har allt du behöver inom räckhåll, inklusive närservice, förskola, skola och idrottsplats. Smidig kommunikation med Örebro finns via tåg på bara 15 minuter och med bil på 30 minuter. Den generösa tomten om drygt 1400 kvm ger utrymme för din egen drömträdgård. Skapa din oas av grönska och njut av lugnet och naturen som omger dig. Bakgårdens avskildhet ger möjligheter till utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. Det här är ditt tillfälle att äga en unik kombination av modern design och lantlig charm. Välkommen hem till Vibyn 18 - din framtida plats för harmoni och välbefinnande. Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information!

Kvarnabergsvägen 32, null, Lindesbergs kommun

Kvarnabergsvägen 32

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
995 000 kr
80 + 25 m²
4 rum
2 054 m² tomt

Välkommen till Kvarnabergsvägen 32, en underbar bostad med stor potential och möjlighet att forma efter dina egna önskemål. Beläget i det charmiga området Gusselby, erbjuder denna fastighet ett stort och härligt tomtyta samt ett hus med en yta på 80 kvm och en källare. Huset har en funktionell layout med generösa utrymmen och möjligheter till omgestaltning för att skapa ditt drömhem. Med en källare finns det även möjlighet till extra utrymme för förvaring eller att skapa ytterligare rum efter behov. Tomten är rymlig och erbjuder många möjligheter för trädgårdsentusiaster eller för att skapa en utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av lugnet i området. Här finns utrymme för lek och rekreation samt att skapa en trädgård som passar dina personliga preferenser. Gusselby är en trevlig och fridfull plats som erbjuder närhet till natursköna områden och vacker natur. Samtidigt har du bekvämt avstånd till nödvändiga bekvämligheter såsom mataffärer, skolor och kollektivtrafik, vilket gör detta till ett perfekt läge för den som söker en harmonisk livsstil med stadsnära bekvämligheter. Sammanfattningsvis är Kvarnabergsvägen 32 en unik möjlighet att förvärva en fastighet med stor potential och möjlighet att forma efter dina egna önskemål. Med en generös tomt och ett hus på 80 kvm plus källare finns det utrymme att skapa ett hem som passar din livsstil och behov. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och utforska möjligheterna som Kvarnabergsvägen 32 har att erbjuda!

Framnäs / Almby 13:836, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Framnäs / Almby 13:836

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 700 000 kr
1 275 m² tomt

Byggklara stora och fina tomter i natursköna Framnäs. Nu saluförs 22 tomter som säljs av fastighetsbolaget Lundbergs. Vägar, VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomterna är redo att bebyggas omgående. Detaljplanen tillåter en generös byggrätt om 250 kvm per plan i två plan (Se bifogad plan). Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast 4 kilometer från Örebro med Hjälmaren som närmsta granne. En kort cykeltur längst med de vackra promenadstråken kring Oset tar dig upp till centrum. En bättre start på dagen kan man knappast få. På gångavstånd finns förskola, skola åk f-6 och fotbollsplan. I tomtpriset ingår anslutning för fiber. Utgångspriserna pendlar mellan 1 700 000 - 2 300 000 beroende på storlek och läge. Vid intresse läs igenom bifogade underlag enligt nedan: Regler vid köp, stadgar, prislista, geoteknisk undersökning samt VA-anslutnings info. Försäljning sker genom budgivning. Hjärtligt välkommen att kontakta Dino Dobric på 070-7657013 eller [email protected] för mer info om processen!

Framnäs / Almby 13:845, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Framnäs / Almby 13:845

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 000 000 kr
1 311 m² tomt

Byggklara stora och fina tomter i natursköna Framnäs. Nu saluförs 22 tomter som säljs av fastighetsbolaget Lundbergs. Vägar, VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomterna är redo att bebyggas omgående. Detaljplanen tillåter en generös byggrätt om 250 kvm per plan i två plan (Se bifogad plan). Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast 4 kilometer från Örebro med Hjälmaren som närmsta granne. En kort cykeltur längst med de vackra promenadstråken kring Oset tar dig upp till centrum. En bättre start på dagen kan man knappast få. På gångavstånd finns förskola, skola åk f-6 och fotbollsplan. I tomtpriset ingår anslutning för fiber. Utgångspriserna pendlar mellan 1 700 000 - 2 300 000 beroende på storlek och läge. Vid intresse läs igenom bifogade underlag enligt nedan: Regler vid köp, stadgar, prislista, geoteknisk undersökning samt VA-anslutnings info. Försäljning sker genom budgivning. Hjärtligt välkommen att kontakta Dino Dobric på 070-7657013 eller [email protected] för mer info om processen!

Framnäs / Almby 13:835, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Framnäs / Almby 13:835

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 700 000 kr
1 172 m² tomt

Byggklara stora och fina tomter i natursköna Framnäs. Nu saluförs 22 tomter som säljs av fastighetsbolaget Lundbergs. Vägar, VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomterna är redo att bebyggas omgående. Detaljplanen tillåter en generös byggrätt om 250 kvm per plan i två plan (Se bifogad plan). Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast 4 kilometer från Örebro med Hjälmaren som närmsta granne. En kort cykeltur längst med de vackra promenadstråken kring Oset tar dig upp till centrum. En bättre start på dagen kan man knappast få. På gångavstånd finns förskola, skola åk f-6 och fotbollsplan. I tomtpriset ingår anslutning för fiber. Utgångspriserna pendlar mellan 1 700 000 - 2 300 000 beroende på storlek och läge. Vid intresse läs igenom bifogade underlag enligt nedan: Regler vid köp, stadgar, prislista, geoteknisk undersökning samt VA-anslutnings info. Försäljning sker genom budgivning. Hjärtligt välkommen att kontakta Dino Dobric på 070-7657013 eller [email protected] för mer info om processen!

Pionjärgatan 12, Rynningeåsen, Örebro kommun

Pionjärgatan 12

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 195 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 634 kr/mån
41 930 kr/m²

Äntligen saluförs en centralt belägen lägenhet som lämpar sig perfekt för en student eller som lyxig övernattningslägenhet. Med låg boendekostnad där alla bekvämligheter finns på plats. Något som verkligen sticker ut är den fantastiska inglasade uteplatsen med stort utrymme. Här kan man bjuda in både familj och vänner på middagar under både sommarhalvåret och sent in på våren. Ett rum och kök där planlösningens kvadratmeter är välplanerade och vi bjuds på praktisk hall med klinkers, kök med gott om förvaring, utöver detta så erbjuds även ett utrymme för placering av säng. Helkaklat badrum med elburen golvvärme, Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor man i en modern och bra planerad lägenhet med city några minuters gångväg bort. Det är trots det ett lugnt och vackert område som ligger granne med naturreservatet Rynningeviken, ett familjärt område med mycket bra läge och många vackra strövområden! Flera matbutiker inom gångavstånd, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhus. Förskolor och grundskolor finns i det barnvänliga området. Varmt välkommen att kontakta Erik Lejon för vidare info om processen!

  • Uteplats
  • Hiss
Björksoppsvägen 9, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Björksoppsvägen 9

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
5 295 000 kr
165 + 88 m²
6 rum
761 m² tomt

I Populära och familjevänliga bostadsområdet Ekeby-Almby finner vi denna villa om ca 165 kvm fördelat på två plan, samt 88kvm källare som är bebolig. Huset erbjuder möjligheten att njuta av den lugna tillvaron på husets terrass, där man gärna njuter av morgonkaffe samt bjuder in familj och vänner till middagar. Huset är genomgått ifrån topp till tå, detta betyder att man med lätthet bara kan flytta in och bosätta sig. Man har genomfört en total renovering samt att man har byggt ut huset för att skapa mer öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finner vi närhet till både natur och lugn, närhet till skola och förskola. Bilfärd in till centrala Örebro på ca: 10min. Välkomna att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen.

Skrantåsvägen 1A, null, Lekebergs kommun

Skrantåsvägen 1A

Tomt
Lekebergs kommun
Lejons Mäkleri
1 495 000 kr
1 785 m² tomt

Stor och byggklar tomt i familjära och populära Lanna! Här kan drömvillan byggas i etablerat område med en av Sveriges bästa golfanläggningar, gym, paddel, spa, restaurang, förskola, skola, idrottsplats och populär badplats. En dröm för familjen helt enkelt. Kommunalt VA, Fiber och el finns i tomtgräns. Se detaljplan för mer info om byggnation. Kontakta Lejon för mer info om processen!

Hidingsta 822, null, Örebro kommun

Hidingsta 822

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 495 000 kr
167 + 13 m²
7 rum
4 232 m² tomt

I naturskön och lantlig miljö finner vi denna villa som med utsikt över åkrar och ängar där lugnet infinner sig. Villan lämpar sig utmärkt för den större familjen som drömmer om ett hus utanför stadskärnan. Huset om 167 kvm, i två plan fördelas på 7 rum, varav upp till hela 5 sovrum. Huset har under åren blivit uppdaterat med bl.a. ett mycket vackert kök från HTH kök med stilrena luckor i grått, mässingsdetaljer, bänkskiva i sten, vitvaror ifrån siemens och en vinkyl. Ifrån köket når vi även det välanvända soldäcket i magiskt västerläge. På entréplan finns även två av hustets fem sovrum samt vardagsrum. Från vardagsrummet når man uterummet där man gärna bjuder vänner och familj på middag. 2021 uppdaterades badrummet på entréplan, då med nytt porslin, spegel, kommod och duschväggar. Man kan även göra entré i huset genom groventrén, där står tvättmaskin & torktumlare ifrån Mile. Vattenburet system med värmepump från Nibe med återvinning för låg förbrukning. Övervåningen erbjuder tre sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. 3 stycken luftpumpar med AC funktion installerat i huset 2021-2022 för optimal kom fort under sommarmånaderna. Fiber är installerat och det finns en grusad uppfart med plats för ett flertal bilar. Dubbelgarage med fjärröppning, samt dubbla elbilsladdare. Garaget med gjuten platta samt luftvärmepump. Tak behandlat 2022. Vatten Djupborrad brunn 120 meter med nya filter från 2021 Avlopp Trekammarbrunn med infiltration från 2014 Hidingsta är ett område strax utanför Örebro tätort. Här bor ni på bekvämt avstånd till Örebro centrum. På gångavstånd når man både skola och förskola, Fridhemsskolan! Varmt välkommen att anmäla er till visning på [email protected]

  • Plus

Visar alla 22