Nyproduktion

Hus 1

Ledet, Nässjö Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
415 m²
Driftkostnad
16 000 kr/år
Nyproduktion

Bostadsområdet Ledet har genom åren vuxit fram till ett omåttligt populärt villaområde med spektakulär bebyggelse. Här planeras det nu att byggas ytterligare åtta bostäder med hög standard och bekvämlighet samt en låg driftkostnad. Kvarter Borgen kommer att erbjuda totalt åtta friköpta boenden fördelat på fyra parhus. Boendet har en genomtänkt planlösning på två plan och härliga uteplatser i lugn omgivning.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan i stolt samarbete med Småländska Hem erbjuda dig helhetslösningen för ditt nya hem. Projektet Borgen kommer erbjuda denna populära husmodell framtagen av Anebyhusgruppen vilken ger en trygghet för kvalitet rakt igenom. Välkommen att kontakta oss reda idag för mer information om projektet. Obs, först till kvarn!

Arkitektens tankar:
-Med närhet till centrum och naturen runt hörnet skapas ett nytt parhusområde för både den yngre och äldre familjen.
För att anpassa den nya bebyggelsen till den befintliga miljön placeras parhusen med en egen lokalgata och för att återkoppla till naturen har dessa hus en flackare taklutning med sågtandat pulpettak och kläs med en grönnyanserad hållbar Superwoodpanel.
Hustyperna har en social planlösning där man redan i entrén kan blicka in genom hela bostaden. Köket som är placerat i främre delen av huset samspelar med matplatsen i husets centrum som sedan har en fin kontakt med vardagsrummet. Husen som utförs i två plan har en privat del i det övre planet med tre väl planerade sovrum, en generös klädkammare och fullstort badrum.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö