Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Runedalsgatan 4B, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 4B

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

750 000 kr

91 m²

4 rum

5 024 kr/mån

8 242 kr/m²

En praktisk 4:a som är en gavellägenhet är nu till salu i populära Åker! En av få 4:or i föreningen. Denna hemtrevliga lägenhet har ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket gör att boendet känns ljust och luftigt. Den inglasade balkongen har ett läge med eftermiddagssol och kvällssol som inbjuder till att njuta av den fina utsikten till innergården medan kanske en kopp kaffe avnjuts?! På innergården finns en lekplats samt små odlingar för de som är intresserade av det. Ett extra plus är att ingång/utgång finns från 2 olika rum till balkongen. Dessutom är det en rofylld sjöutsikt över Runnerydssjön samt ett grönområde från köksfönstret. Bostadsrätten finns i en välskött förening.

 • Balkong
Skyttevägen 5, Ormaryd, Nässjö kommun
 • Sön 11 jun kl 15:00

Skyttevägen 5

Villa
Ormaryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 495 000 kr

167 m²

7 rum

972 m² tomt

Mitt emellan Nässjö och Eksjö finner man det förtrollande och vackra samhället Ormaryd med närhet till såväl sjö samt natur. Och i detta samhället erbjuds nu möjligheten att förvärva ett riktigt drömboende. På Skyttevägen 5 finns nämligen sedan 1975 en högst trivsam och rymlig familjevilla. Villa erbjuds nu ut på öppna marknaden för nästa familj att ta vid och trivas i. Huset fördelar sig smidigt på två plan om totalt sju rum varav fem sovrum. I huset finns även två badrum, ett på vardera plan. Trivsamma uteplatser och tomt är en annan fördel man har med dig i detta hus. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo i ett lugnt område där barnen kan växa upp men ändå med närhet till flera orter. Sannerligen ett hus som bör upplevas på plats. Varmt välkommen!

 • Plus
Möcklamo Södragården 1, null, Nässjö kommun

Möcklamo Södragården 1

Villa
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 175 000 kr

205 m²

6 rum

4 326 m² tomt

Fantastisk idyll mitt ute på landet med många wow-faktorer! Till Möcklamo Södergården 1 erbjuds du nu att få möjligheten att uppleva något annat. Ett fantastiskt hus uppfört år 1921 med härlig takhöjd genomgående i huset och rikligt ljusinsläpp. Sällskapsytorna går inte av för hackor och i delar av huset finns vackra kakelugnar installerade samt en klassisk vedspis i köket. De dryga 200 kvm fördelar sig på två plan där man erbjuder totalt sex rum att nyttja efter behov. Två badrum finner man också, ett på vardera plan. Omgivningen är vacker och omges av vackra fält och skog men ändå med närhet till grannar. Nära har man också till riksvägen som tar en vidare till Nässjö samt Sävsjö och övriga kringliggande orter. En sann dröm, välkommen!

Kanalgatan 12, Ingsberg, Nässjö kommun

Kanalgatan 12

Villa
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 595 000 kr

87 m²

4 rum

102 m² tomt

Renoverat radhus med perfekt läge i Ingsberg. Här bor du både lugnt men ändå nära centrum och Ingsbergssjön. Snyggt kök och renoverat badrum. Härligt vardagsrum som är inbjudande och utgång till altan i rätt solläge. 3 sovrum på övervåningen, varav ett större vilket också har utgång till balkong med fin utsikt. Genomgående smakfullt inrett. Ett lättskött boende som du kan njuta av redan i sommar. Välkommen med din intresseanmälan.

Hagarydsgatan 46, Åker, Nässjö kommun

Hagarydsgatan 46

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 500 000 kr

124 m²

5 rum

916 m² tomt

Vi erbjuder er nu en perfekt familjevilla som innehåller det mesta som finns på en köpares önskelista. En riktigt inbjudande planlösning, snyggt kök, fräscht badrum, imponerande altan, lättskött trädgård och friliggande rymligt garage som är isolerat. Villan är tilltalande med öppna sociala ytor och samtidigt välplanerat med 3 st sovrum varav ett av sovrummen har en egen walking closet. Härlig uteplats med en imponerande altan vilken är belägen i det perfekta solläget. I boendet finns den fina gillestugan med braskassett och även ett hobbyrum för spel/lek samt goda förrådsutrymmen. Ett villaboende som ska upplevas på plats!

Malmgatan 17, Malmbäck, Nässjö kommun

Malmgatan 17

Villa
Malmbäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 250 000 kr

136 m²

5 rum

1 911 m² tomt

På Malmgatan 17 finner man ett välbyggt och stabilt hus uppfört år 1967 med en genomtänkt planlösning för sin tid. Huset fördelar sig på två plan med många bra ytor och en total area om 276 kvm. Boendeplanet erbjuder generösa ytor och trevliga sällskapsytor. På källarplanet återfinns bl.a. ett otroligt rymligt garage för den som har hobbyintresse, gillestuga samt bastu. Uppvärmning sker smidigt via bergvärme. Ett hem för nästa ägare att ta vid och återställa till sina forna glansdagar med en otroligt bra grund att utgå ifrån. Tomten är väldigt härlig och vetter delvis mot lugn natur. Ett tillfälle, välkommen på visning!

Köpmansgatan 14B, Centralt, Nässjö kommun

Köpmansgatan 14B

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

875 000 kr

76,5 m²

3 rum

3 699 kr/mån

11 438 kr/m²

Precis mitt i centrum finns nu den här välplanerade 3:an. Välplanerat med ett fint genomljus och ett vackert vardagsrum. Ett bekvämt boende på första våningen och en låg månadskostnad om 3 699 kr gör lägenheten mycket attraktiv. Sist men inte minst måste läget lyftas fram då man genom att gå utanför porten har hela Nässjös utbud utanför sin dörr. Nära och bekvämt avstånd till Nässjö resecentrum. Välkommen med din visningsanmälan!

Sjögärdsgatan 68B, Ingsberg, Nässjö kommun

Sjögärdsgatan 68B

Radhus
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 695 000 kr

117 m²

4 rum

290 m² tomt

På en trivsam hörntomt på mycket lugna Sjörgärdsgatan återfinns detta parhus. Redo för nästa ägare att ta vid och bosätta sig med hög standard redan från dag ett. Ett perfekt boende för såväl den mindre som den större familjen. På två våningsplan har man totalt fyra rum varav tre sovrum. Möjlighet att få till ytterligare ett sovrum om behov finns. På senare tid har man moderniserat huset och bl.a. totalrenoverat badrummet med mycket smakfull standard. Trivsamma sällskapsytor erbjuds på entréplan med möjlighet att ta sig ut till uteplats samt trädgård. Ett kanonfint och lättskött boende för dig som söker det smidiga, varmt välkommen på visning!

Lingonstigen 10, Hultet, Nässjö kommun

Lingonstigen 10

Villa
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 395 000 kr

152 m²

5 rum

721 m² tomt

På en mycket bra adress i Hultet finns den här familjevänliga villan som har generös planlösning! Boendet har ett av områdets bästa lägen med lugn omgivning. Villan som är välplanerad i två våningsplan erbjuder upp till 4 st sovrum. Interiören består av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en rymlig/solig balkong. På entrévåningen finns även ett all/tv-rum som är perfekt för barnen att disponera utöver det generösa vardagsrummet som finns en trappa upp. Villan har en lättskött trädgård och en altan med kvällsolsläge. I närheten finns fina grönytor med pulkabacke, fotbollsplaner, lekplats och förskola. Välkommen att boka in dig på Visning!

Idrottsgatan 23A, Åker, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Idrottsgatan 23A

Radhus
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 975 000 kr

88 m²

3 rum

296 m² tomt

Idrottsgatan 23A erbjuder ett bekvämt boende på hörntomt. Ett lättskött och fräscht radhus som är uppdaterat med nya ytskikt som ger en hög trivsamhetsfaktor. En insynsskyddad grästäppa och en altan med bra solläge finns som extra plus. Med en härlig planlösningen i vinkel som innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum med generös fönstersättning. Vidare finns en genomtänkt fördelning av ytorna med 2 st sovrum, välskött kök och en renoverad hall.För att göra boendet ännu mer fördelaktigt så finns fjärrvärme, v/a och fiber i en låg avgift om ca 2 595kr/mån. Med egen carport når man smidigt till entrén vilket gör fastigheten bekväm att äga och boendet komplett. I närområdet finns Skogsvallens idrottsutbud, bra förskola och skola.

 • Plus
Sörängsvägen 18, Nyhem, Nässjö kommun

Sörängsvägen 18

Övrigt
Nyhem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

3 000 000 kr

330 m²

1 382 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet om totalt fem lägenheter fördelat på huvudbyggnad samt gårdsbyggnad. Huset fördelar sig om två stycken 3:or samt tre stycken 2:or. Total boarea om 330 kvm. Möjlighet att även inreda del av gårdsbyggnad och skapa ytterligare bostad. Total hyresintäkt ca. 339 000 :-/år. Driftskostnad ca. 127 000 :-/år. Direktavkastning om ca. 7 %. Huset är idag fullt uthyrt utan vakanser. Fastigheten överlåts i fastighetsform, ej bolagsöverlåtelse. Boka din plats för visning.

Slånbärsvägen 1D, Hultet, Nässjö kommun

Slånbärsvägen 1D

Lägenhet
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

850 000 kr

64 m²

2 rum

4 812 kr/mån

13 281 kr/m²

Söker du ett boende med lugnt läge och hög bekvämlighetsfaktor? Här erbjuder vi en trevlig 2:a i markplan med uteplats och en grästäppa. Allt i ett plan. Kök med nyare maskinell utrustning. Vardagsrum med utgång till uteplatsen med förmiddagssol. Rymligt badrum med dusch och nyare tvättmaskin. Bra klädkammare samt förråd i angränsande hus. Fri parkering samt kö till garageplatserna. Varmt välkommen!

 • Uteplats
Uppsjövägen 7, Sandsjöbaden, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Uppsjövägen 7

Fritidshus
Sandsjöbaden, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

795 000 kr

40 m²

3 rum

1 394 m² tomt

Tomten längst bort på Uppsjövägen, med ett privat läge mot naturen, erbjuds nu ut på öppna marknaden. Här finner du bl.a. en mysig stuga men möjlighet att bo permanent, perfekt att ha för helgerna eller längre vistelse. Under de senare åren har detta boende utgjort permanentbostad för ägaren. Totalt inrymmer huvudbyggnaden tre rum varav två sovrum samt fullutrustat kök och badrum. Dessutom en rymlig inglasad altan att spendera tid i. På tomten finns även gäststuga med indragen el. I övrigt finns förrådsbyggnad med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Välkommen att uppleva Uppsjövägen 7 på plats!

Cirkelvägen 49, Fredriksdal, Nässjö kommun
Cirkelvägen 49, Fredriksdal, Nässjö kommun, bild 2
Cirkelvägen 49, Fredriksdal, Nässjö kommun, bild 3

Cirkelvägen 49

Villa
Fredriksdal, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 195 000 kr

105 m²

4 rum

981 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma familjevilla fördelad på 1 ½-plan med källare. Med sin genomtänkta yta erbjuds du möjlighet att planera efter önskemål och behov. Totalt erbjuds 4 rum varav 3 sovrum. Även ett mindre kontor/klädkammare finns på entréplan. Njut också av den trivsamma tomten och den inglasade altanen med härligt trädäck. På tomten finns även fristående garage. Samhället Fredriksdal är väldigt populärt tack vare sin fina natur där man med fördel har närhet till Fredriksdalssjön och badplats samt natur. På orten finner man också förskola för dem mindre. Dessutom bra pendlingsavstånd till såväl Nässjö samt Jönköping. Välkommen att uppleva övriga fördelar på plats!

 • Premium
Karpvägen 29, Spexhult, Nässjö kommun

Karpvägen 29

Tomt
Spexhult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 750 000 kr

3 743 m² tomt

Är du på jakt efter att sätta spaden i backen och uppföra ditt drömboende? I Spexhult, med bedårande sjöutsikt, bara cykelavståndet från centrala Nässjö, erbjuds nu en fantastiskt möjlighet att besanna just de drömmarna. På en tomt om hela 3743 kvm ytan är möjligheterna fantastiskt goda att uppföra ett unikt hem för framtiden. Att huset kan placeras på en mindre kulle där vacker sjöutsikt erbjuds är ingen direkt nackdel. Bygg också fritt med önskad husleverantör idag eller när det passar i framtiden. Till tomten har man även erlagt avgiften för kommunalt VA samt avlopp, enbart kostnad för själva inkopplingen kvarstår vid uppförande av hus. Närhet till badplats samt möjlighet till båtplats via samfällighet erbjuds också. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare redan idag för mer info, Tomas Altun, 076-3211218. Mer info om gällande byggregler finner du under fliken dokument och detaljplan.

Vässledavägen 21, Anneberg, Nässjö kommun

Vässledavägen 21

Villa
Anneberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

725 000 kr

56 m²

3 rum

2 380 m² tomt

Nu finns det ett unikt torp med känsla till salu, vilket förmodligen är en av Annebergs äldsta byggnader. Ryttar/soldattorpet har en enkel standard men har vårdats väl och erbjuder mycket känsla. Här finns många av de klassiska detaljerna kvar som spegeldörrar, kakelugn, platsbyggda skåp, skafferi, vedspis i köket och en jordkällare. Dessutom är skorstenen renoverad, yttertaket bytt men samtidigt är fastigheten renoverad på ett tidstypiskt sätt. Ny Friggebod finns på plats och här finns även vedbod, trädgårdsförråd och utedass bevarade. Fastigheten är belägen precis i utkanten av samhället med en stor trädgård och med goda odlingsmöjligheter, omgiven av stenmur och staket.

 • Plus
Hunseberg Törnedal 1, Nässjö, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Hunseberg Törnedal 1

Villa
Nässjö, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 375 000 kr

85 m²

4 rum

2 626 m² tomt

I Hunseberg finns nu en perfekt fastighet för dig som har hobbyintresse med bilar, det egna företaget eller har en dröm om att skaffa eget. Fastigheten som är kombinerad med egen bostad, reparationslokal, verkstad och garage gör det enklare för dig som vill utveckla det du en gång har drömt om. Villan inrymmer både vardagsrum med tillbyggt matsalsrum har dessutom nyare kök. Fastigheten innehåller även personbilsgarage med skärmtak med upp till 10 st bilplatser och en större vändplan. Verkstaden har hög takhöjd med plats för reparation av större fordon. Hunseberg ligger dessutom med nära cykelavstånd till Nässjö som har bra kommunikationer till både resecentrum och väg 40.

Sjögärdsgatan 64, Ingsberg, Nässjö kommun

Sjögärdsgatan 64

Villa
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 575 000 kr

120 m²

5 rum

926 m² tomt

Här finns ett mycket tilltalande villaboende med adress Sjögärdsgatan 64. En tegelvilla som har renoverats och uppdaterats med bibehållen kvalitétskänsla. Härliga öppna sociala ytor blandat med en bra kombination av antal sovrum. Här finns många fördelar att upptäcka med både kök, fräscht badrum, fönster och tak som har bytts nyligen. Dessutom finns ett perfekt uterum med hög takhöjd att njuta av. För dig som bara vill flytta in och och bo snyggt och bekvämt från dag ett. Välkommen att boka in dig på en intressant visning!

Storlomsvägen 33, Rävsnäs, Nässjö kommun

Storlomsvägen 33

Fritidshus
Rävsnäs, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 250 000 kr

44 m²

3 rum

662 m² tomt

Söker du ett läge intill Spexhultasjön. Här finns ett fritidshus med sjöutsikt och bara 40 m till bad/båtbrygga. Fastigheten som har en hörntomt är belägen i ett lugnt och attraktivt område med cykelavstånd från Nässjö centrum. För bekvämligheten finns även kommunalt V/A och i sidobyggnaden finns wc ,dusch och bastu. Rymlig storstuga och 2st altaner varav en mot sjösidan. Storlomsvägen 33 är för dig som söker ett enklare sommarboende eller om du planerar att bygga nytt med perfekt läge nära sjön. Välkommen på visning!

Ambjörngatan 26, Åker, Nässjö kommun

Ambjörngatan 26

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 300 000 kr

127 m²

6 rum

600 m² tomt

Perfekt planerad 1 ½- plans villa med trivsamt läge i Åker där närhet till natur, sjö samt centrala Nässjö erbjuds. Närhet finns även närhet för dem yngre i familjen att ta sig till skola up till årskurs 6. Villan på Ambjörngatan 26 har genom åren moderniserats till att idag vara ett riktigt toppenboende. Bl.a har man lagt om yttertaket, öppnat upp planlösningen mellan kök och vardagsrum, byggt inglasad altan samt renoverat båda badrummen. Totalt finner man här 6 rum varav 4 sovrum. Mycket lättskött och trivsam tomt med behändig grönyta. Till huset finns också ett garage. Varmt välkommen att uppleva detta härliga hus på plats!

Västergatan 15, Solberga, Nässjö kommun

Västergatan 15

Övrigt
Solberga, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

795 000 kr

1 189 m² tomt

På lugna Västergatan ges du nu möjligheten att förvärva denna spännande industrifastigheten där det idag står en verkstad som tidigare nyttjas för snickeribranschen. Ett tillfälle att låta dina ambitioner och visioner att sätta förutsättningarna för denna fastighet. Verkstaden har bra takhöjd och generös yta för olika typer av verksamheter. Total yta om ca. 493 kvm. Del av byggnaden uppförd under 80-talet. Här finner du också fullutrustat kök, kontor/sovrum samt gästwc. Stort vändplan och yta som kan nyttjas som carport. Fastigheten överlåts i fastighetsform (ej bolagstransaktion). I dagsläget inrymmer nuvarande fastighetsägares hela byggnaden. Alla visningar sker i samråd med ansvarig fastighetsmäklare, välkommen med din intresseanmälan!

Cirkelvägen 4, Fredriksdal, Nässjö kommun

Cirkelvägen 4

Villa
Fredriksdal, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 475 000 kr

123 m²

6 rum

1 080 m² tomt

Nu finns en etagevilla med härliga utrymmen till salu i Fredriksdal. Ett attraktivt läge med lugn/insynsskyddad baksida och dessutom närhet till sjön. Planlösningen erbjuder upp till 5 st sovrum och generösa sällskapsytor. Boendet erbjuder även flera uteplatser med inglasad altan och solig balkong. I närheten finns en fin förskola och badplats. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Sjöbergsvägen 40A, Målen, Nässjö kommun

Sjöbergsvägen 40A

Villa
Målen, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 495 000 kr

90 m²

5 rum

1 468 m² tomt

Här erbjuds en sekelskiftesvilla med charm och hög trivsamhetsfaktor. Ett rött hus med vita knutar som har välskött och bevarad interiör. På fastigheten finns dessutom hus nr 2 med uthyrningsmöjligheter eller varför inte som ett generationsboende. Gårdshuset har även eget kök och badrum. Den fina trädgården omger fastighetens hörnläge som även var ett av de första husen som byggdes i Målenområdet. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Plus
Sturegatan 17, Egnahem, Nässjö kommun

Sturegatan 17

Villa
Egnahem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 250 000 kr

106 m²

5 rum

556 m² tomt

Ypperlig familjevilla erbjuds här där möjlighet för dig att flytta in och njuta från dag ett är stor. Huset fördelar sig på två plan sam källare och erbjuder totalt fyra rum. Med en inredd källare är möjligheterna stora att vara fler i familjen. Genomgående god standard med såväl modernt kök samt badrum. Även fönster har bytts ut och taket lagts om av nuvarande ägare. Vill du ha ytterligare yta att trivas i finns det en fantastiskt trevlig inglasad altan där tid kan spenderas stora delar av året. Uppvärmningen sker via smidig fjärrvärmeanläggning och luft/luftvärmepump finns som komplement. På tomten finns även garage att tillgå. Närhet till skola för alla åldrar har man inom gångavstånd vilket är en stor fördel. Övriga fördelar upplevs på plats, välkommen med din anmälan!

Västanbogatan 5B, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 5B

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

600 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 567 kr/mån

9 449 kr/m²

Smidigare boende går knappast att hitta, en trevlig 2:a på markplan i ett lugnt område. Härlig balkong med eftermiddagssol och utsikt mot naturområde. Nära till skolor och centrum. Stabil förening med bra månadsavgift där elen ingår. Hörnlägenhet. Ett tillfälle för dig som söker det bekväma livet, varmt välkommen!

 • Balkong
Lillhemsgatan 4, Norrboda, Nässjö kommun

Lillhemsgatan 4

Övrigt
Norrboda, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

3 500 000 kr

323 m²

1 218 m² tomt

Hyresfastighet med god avkastning och bra lägenhetsfördelning. 6 st lägenheter och Hyresintäkter om 347 784 kr. Driftnetto: 227 446 kr och total yta 323 kvm. Avkastning 6,5 %. Gediget byggnadssätt med lättskött förvaltning. Bra standard även i gemensamma ytor. Fastigheten är nyligen stambytt och har bekväm uppvärmning genom fjärrvärme. Stentrappor, hel-teglad fasad och tak är utbytt. Lägenhetsfördelning : 2 st 3-rok om 69 kvm, 2 st 2-Rok om 58 kvm, 2 st 1-Rok , 40 kvm respektive 29 kvm. Total yta 323 kvm. Övrigt: Nybyggt cykel/soprum, fräsch tvättstuga och torkrum. 3st garage platser. Portkod och fullständig källsortering. Överlåtelsen sker som fastighetsförsäljning och övertagande kan ske i juni månad 2023.

Skärvövägen 2A, Stensjön, Nässjö kommun
 • Tis 13 jun kl 17:30

Skärvövägen 2A

Villa
Stensjön, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

3 950 000 kr

76 m²

3 rum

1 775 m² tomt

Vid sjön Stensjöns södra del erbjuds du en möjlighet som sällan dyker upp. Här finns nu chansen att förvärva en otroligt harmonisk fastighet med privat läge och egen udde med 180 graders sjöutsikt. Gillar du det stilla livet och bara vill luta dig tillbaka och njuta av livet samt av den rofyllda miljön är detta platsen för just dig. Bestäm själv om du vill bosätta dig permanent eller delar av året då valfriheten finns för båda delar. På tomten finns även ett mycket genomtänkt gästhus med eget kök samt badrum. Det svåra med denna fastighet kan vara att bestämma sig för vilken av alla härliga uteplatserna man ska spendera tiden vid. Ett tips kan vara att följa solen... Eller varför inte åtnjuta sig ett bad från den egna stranden. Dubbelgarage finns också att tillgå. Missa inte chansen att komma på visning, varmt välkommen!

 • Plus
Björklidsgatan 7, Handskeryd, Nässjö kommun

Björklidsgatan 7

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 350 000 kr

186 m²

6 rum

1 030 m² tomt

I eftertraktade Handskeryd finner du nu denna välskötta och moderna 2-familjsvilla med inredd källare. Adressen är Björklidsgatan 7 och erbjuder gångavstånd till Handskerydsskolan, Ica Kvantum samt centrala Nässjö. Huset har under senare år genomgått större åtgärder där man bl.a. dränerat källargrunden samt installerat två nya kök och genomgående nyare fönster. Även källaren är inredd med kök och badrum, perfekt för tonåringarna i familjen att flytta ner till. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Möjlighet för nästa ägare att disponera huset efter önskemål. I dagsläget är en av lägenheterna uthyrd till en hyra om 8500 kr/mån. Varmt välkommen på visning!

Skärvövägen 9 och 11, Stensjön, Nässjö kommun

Skärvövägen 9 och 11

Villa
Stensjön, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 850 000 kr

98 m²

5 rum

3 010 m² tomt

Idyllen Stensjön visar sig ytterligare en gång från sin bästa sida då denna härliga fastighet med dubbla sjötomter nu erbjuds ut på öppna marknaden. Totalt 3010 kvm som sträcker sig ned till sjön Stensjön där bryggan väntar på dig för att ta ett dopp. På tomten står idag ett hus på två plan med stor potential och möjlighet att själv sätta sin prägel på. Här finns kommunalt VA indraget för din bekvämlighet. Huset fördelar sig i övrigt på två plan och har totalt fem rum att nyttja efter behov. Från samhället Stensjön har du ett strategiskt bra läge med närhet till flera orter. Värt att nämna också är flera fina sjöar som nås med gångavstånd. Ett verkligt tillfälle som du bör uppleva på plats!

Kanalgatan 8, Ingsberg, Nässjö kommun

Kanalgatan 8

Radhus
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 295 000 kr

87 m²

3 rum

102 m² tomt

Bekvämt och lugnt radhusboende i Ingsberg. Bostaden har ett perfekt läge nära vår fina Stadspark och Ingsbergssjön. Radhuset har en låg driftskostnad och är bekvämt med härligt solläge från både altan och balkong. Rymligt vardagsrum och öppen planlösning i entréplanet. Ett läge som är lugnt och skönt men ändå centralt nära stadskärnan. Garage och förråd finns intill det egna boendet. Välkommen på visning!

 • Plus
Centralgatan 16, Åker, Nässjö kommun

Centralgatan 16

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 100 000 kr

142 m²

5 rum

1 092 m² tomt

Charmigt blått trähus med röda knutar finner du i populära Åker. Ett hus som verkligen passar för såväl den mindre som den större familjen. Totalt i huset har man fem rum varav fyra sovrum. Härliga sällskapsytor och en genomgående god standard i huset. Genom åren har flertalet större åtgärder klarats av såsom installering av bergvärme, byte av yttertak samt fönster och modernisering av kök. Till detta hus har man även en inglasad altan som erbjuder fint solläge och en stor trädgård med fina möjligheter. Dra också nytta av läget då du har kortare avstånd till förskola och skola, handel samt centrala Nässjö. Ett hus som ska upplevas på plats, boka dig till visningen redan idag!

Karlslundsvägen 5, Grimstorp, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Karlslundsvägen 5

Villa
Grimstorp, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

895 000 kr

92 m²

4 rum

943 m² tomt

Vill du bo smidigt med allt samlat på ett plan och njuta av vacker sjöutsikt? Det är nämligen bland annat vad Karlslundsvägen 5 i samhället Grimstorp erbjuder. Bortsett från liten tillbyggd källardel är allt i detta boende samlat på ett plan och håller genomgående en modern standard med renoverat kök och badrum. Huset fördelar sig på totalt fyra rum varav tre sovrum. Tvättstuga samt badrum även det på boendeplan. I tidigare tillbyggnad finns mindre källardel. Trivsam uteplats mot baksidan samt vacker sjöutsikt mot framsidan. Från Grimstorp har du närmare avstånd till såväl Nässjö samt Bodafors. Välkommen att uppleva ett genomtänkt och praktiskt boende på plats!

Karinlundsgatan 18, Åker, Nässjö kommun

Karinlundsgatan 18

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 000 000 kr

67 m²

3 rum

3 042 kr/mån

14 925 kr/m²

På Karinlundsgatan 18 i HSB Timmermannen erbjuds nu en otroligt trivsam och trevlig 3:a. Här blir du bortskämd i en oerhört ekonomiskt trygg förening med låg månadsavgift och god standard. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning samt bredband. Bostaden i sig fördelar sig på smarta kvadratmetrar om totalt 67 kvm på tre rum och kök. Balkong erbjuds också med härligt solläge att njuta av under kommande vår och sommar. Köket har inte många år på nacken och erbjuder en neutral ton. Från bostaden har du gångavstånd till det mesta vilket också är en fördel. Välkommen på platsvisning!

 • Balkong
Mellangatan 17B, Åker, Nässjö kommun

Mellangatan 17B

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 100 000 kr

149 m²

5 rum

1 404 m² tomt

Finn den härliga och väldisponerade familjevillan på Mellangatan 17B, bara en kortare promenad från centrala Nässjö samt den samlade handeln i Almenäs köpstad. Villa står ståtligt på denna tomt som möter drygt 1400 kvm vilket ger utrymme för mycket. Huset fördelar sig på två plan och erbjuder totalt fem rum varav fyra sovrum. Entréplanet är väldigt trivsamt tack vare sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum där ditt sällskap inte behöver trängas. Nyttja även kaminen samt kakelugnen som en mysig detalj i huset. Uppvärmningen sker smidigt via fjärrvärme som borgar för en jämn och stabil uppvärmning. På tomten finns även en gårdsbyggnad för den händige att inreda och inreda för diverse egen hobbyverksamhet. Ett verkligt tillfälle som upplevs bäst på plats, missa inte visningen!

Per Hörbergs väg 30, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 30

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 200 000 kr

97 m²

5 rum

750 m² tomt

På Per Hörbergs väg 30 i Bodafors finner du den ultimata familjevillan där du bereds möjlighet att lämna en intresseanmälan och uppleva huset på plats. Huset har genom åren moderniserats till att idag hålla en väldigt jämn och god standard på såväl boendeplan samt källarplan. En perfekt familjevilla med flertalet sovrum samt inredda rum på källarplan för tonåringarna i hemma. Njut också av en trevlig baksida med inglasad altan och trädäck. Låga energivärden med energiklass B. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Altun för mer information!

Klappa 30, null, Nässjö kommun
Klappa 30, null, Nässjö kommun, bild 2
Klappa 30, null, Nässjö kommun, bild 3

Klappa 30

Tomt
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

700 000 kr

Nu erbjuds 2st avstyckade tomter med härlig sjöutsikt vid Klappasjön. Ett naturskönt och härligt läge på toppen av det småländska Höglandet. Tomterna Klappa 1:59 och 1:60 är belägna vid sjöns västra sida kommer att försäljas med vatten och avlopp som är inkluderat i priset. Båtplats ingår. Storlek från 1270 kvm - 1158 kvm enligt bifogad skiss. Omgivningen består främst av fritidshusbebyggelse och gårdsmiljö omgiven av skogen. Vid Klappasjön (100 m) finns fin badplats med hopptorn, brygga och servering i kiosken sommartid. Avstånd från Malmbäck ca 4 km, Från Nässjö 18km, från Jönköping 40 km, ca 30 min bilväg. Tomterna kommer att avstyckas och förrättningskostnaden kommer att ingå i försäljningspriset.

 • Premium

Visar alla 36