Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnbärsvägen 78, Hultet, Nässjö kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00

Björnbärsvägen 78

Radhus
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 795 000 kr
112 m²
4 rum
179 m² tomt

I attraktiva Hultet finner man det fräscha radhusboendet med ett suveränt läge. Här erbjuds nu ett bekvämt boende som är lättskött, lagom stort och mycket välplanerat. Ett perfekt och bilfritt läge som gränsar mot grönområde med lekplatsen bara ett par steg från entrén. Dubbla badrum, 3 st sovrum i samma våningsplan och altanen i perfekt solläge höjer boendemiljön ytterligare. För dig som vill flytta in i detta kompletta hem så har du möjlighet att göra dig hemmastadd innan skolstart i augusti. I närområdet finns förskolor, grönområden, fotbollsplaner och närhet till Lövhults friluftsområde. Välkommen att boka dig på en intressant visning !

 • Plus
Björkbacken 2, Flisby, Nässjö kommun
 • Sön 2 jun kl 15:30

Björkbacken 2

Villa
Flisby, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
3 750 000 kr
296 + 20 m²
7 rum
7 735 m² tomt

Välkommen till detta unika boende som erbjuder det som många drömmer om. Nu finns möjligheten att få bo i den här ståtliga mangårdsbyggnaden från sekelskiftet. Fastigheten ligger inbäddad i det öppna och vackra landskapet med Flisbysjön i blickfånget och med Knutstorpssjön i närheten.Interiören består av vackra rum med hög takhöjd, utmärkta sällskapsutrymmen, välplanerad sovrumsavdelning och ett härligt lantkök som erbjuder det lilla extra. Fastigheten erbjuder även fler möjligheter för uthyrning då det finns en lägenhet i gårdshuset att disponera, ett stall för den hästintresserade, snickarverkstad och garage att välja mellan. För den låga driftskostnaden finns bergvärmeanläggningen som gör det ekonomiskt fördelaktigt. Välkommen att boka in dig på en intressant visning !

 • Plus
Norråsagatan 9C, Centralt, Nässjö kommun

Norråsagatan 9C

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
525 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 379 kr/mån
10 000 kr/m²

Central och trivsam 2:a med rymlig balkong. Ett fint vardagsrum med burspråk. Bekvämt med hiss till lägenheten och med promenadavstånd till stadens utbud och kommunikationsmöjligheter. Trivsam innergård med tillgång lusthus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mariagatan 47A, Centralt, Nässjö kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00

Mariagatan 47A

Radhus
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 575 000 kr
150 + 36 m²
5 rum
370 m² tomt

Upptäck detta otroligt välplanerade och rymliga radhus, ett stenkast från Nässjö stadskyrka och kortare gångavstånd till centrala Nässjö samt Norråsa högstadium. Totalt fördelar sig detta hus på tre plan om totalt 150 kvm boarea. Få tillgång till trevliga sällskapsytor, lättskött trädgård samt suterrängplan med goda möjligheter. Modernt kök installerat under senare år med hög standard. Upptäck också fördelarna med en lättskött tomt som ändå ger dig frihetskänslan att ha din egna täppa att nyttja. Garage har man tillgång till i anslutande garagelänga. Upplev ett spännande och smart boende, välkommen!

 • Plus
Storgatan 55C, Centralt, Nässjö kommun

Storgatan 55C

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 061 kr/mån
12 619 kr/m²

Vill du också bo i en trygg och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening? Då kan detta boende vara just för dig. För nu erbjuds nämligen en mycket välplanerad och rymlig 2:a om hela 63 kvm i en obelånad HSB förening. Här bor du med låg månadsavgift om dryga 3000 kr där bl.a värme, vatten och internet är inkluderad. Få också tillgång till en härlig inglasad balkong. Kombinera dessa fördelar med närhet till centrala Nässjö och man har få önskemål som inte är uppfyllda. Ett kanonboende för dig som söker det trygga, välkommen på visning!

 • Balkong
Kaprifolvägen 4, Gisshult, Nässjö kommun

Kaprifolvägen 4

Fritidshus
Gisshult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
750 000 kr
65 m²
4 rum
1 000 m² tomt

En idyll med sjönära och lugnt läge i populära Gisshult - cykelavstånd från Nässjö. Arrendetomt. Här finns plats för hela familjen och extra besökare. Sommarstugans trädgård erbjuder en insynsskyddad vy, där det finns möjligheter att odla både grönsaker och blommor om man önskar.

Vare Bergholmen 1, På Landet- Bodafors, Nässjö kommun

Vare Bergholmen 1

Gård/Skog
På Landet- Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
3 950 000 kr
150 + 21 m²
6 rum
22 ha tomt

Ett tillfälle att förvärva en gård som innehåller en perfekt kombination och inriktning av hästgård, skog och härlig livsstil på landet. Läget är unikt med närhet till samhället, all bekvämlighet och dessutom känslan att vara ute på landet. Fastigheten innehåller både rymlig mangårdsbyggnad, modernt stall och ett 3-bilsgarage. För en bra uppvärmning finns installerad bergvärme och solcellsanläggning. Areal: 22 ha, varav skog ca 16ha, bete/åker ca 4 ha, Impediment/övrigt ca 2 ha, förteckning/skogsbruksplan finns att tillgå innan visning.

Sandsjövägen 12A, Bodafors, Nässjö kommun

Sandsjövägen 12A

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 795 000 kr
162 + 16 m²
5 rum
1 288 m² tomt

Tillfälle för den som verkligen vill drömma sig bort och förvärva en otroligt välskött och väldisponerad villa med centralt läge i Bodafors. Huset har en härlig karaktär med öppna rymliga ytor där härligt ljus och takhöjd kombineras samt flertalet vackra eldstäder i huset. Huset har också genom åren genomgått större renoveringar såsom omlagt yttertak, målad fasad, renoverat badrum och indragen fiber vilket borgar för en bekväm och skön vardag. Tack vare nyare fönster och värme via jordvärme kommer också driftskostnaderna ner även om man skämmer bort sig med denna generösa yta. Dra också nytta av den härliga trädgården samt gårdshuset som bjuder in till att bedriva egen verksamhet. Ett riktigt kanonboende, välkommen att uppleva det på plats!

Lärkvägen 3, Äng, Nässjö kommun
 • Tor 23 maj kl 16:30

Lärkvägen 3

Villa
Äng, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 550 000 kr
107 + 50 m²
4 rum
1 115 m² tomt

Välplanerad enplans villa i familjevänliga Äng! En öppen planlösning på detta hus gör boendet mycket tilltalande och bekvämt med sovrum åt ett håll och sällskapsytor åt andra hållet. I mitten av huset är en eldstad placerad, vilket är förmånligt både för trivselfaktorn och ekonomin. Stort och rymligt kök med gott om förvaring och två toaletter gör att det här kan vara det perfekta huset för familjen som önskar bo i ett lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola, skola årskurs 1-3 samt goda pendlingsmöjligheter till Jönköping och Nässjö.

 • Plus
Djurseryd 8, Djurseryd - På Landet nära - Nömmen, Nässjö kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00

Djurseryd 8

Villa
Djurseryd - På Landet nära - Nömmen, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 750 000 kr
175 + 57 m²
7 rum
2 505 m² tomt

Lugnt beläget vid skog, sjö och ängsmarker hittar du fastigheten Djurseryd 1:14. Här erbjuds en fri och vacker vy. Villan som erbjuder extra komfort och generösa ytor ger god plats för hela familjen. Rymliga och välplanerade sällskapsytor finns att tillgå med det ljusa och imponerande vardagsrummet som ger det lilla extra i boendekänslan. Dessutom har villan har nyligen utrustats med ny effektiv bergvärmeanläggning vilket ger dig låga boendekostnader. Från flera rum har man vacker utsikt mot ett öppet landskap och närliggande sjön Nömmen. Praktiskt dubbelgarage med förråd.

 • Plus
Klockargårdsgatan 13, Malmbäck, Nässjö kommun

Klockargårdsgatan 13

Villa
Malmbäck, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
895 000 kr
110 + 68 m²
5 rum
1 276 m² tomt

Klockargårdsgatan 13 är huset för dig som vill ha grundförutsättningarna för ett framtida trygg och trivsamt boende. Här har man en härlig 50-tals villa på två plan samt källarplan. Huset fördelar sig på totalt fem rum med plats för såväl den större som den mindre familjen. Här har man några fördelar såsom installerad bergvärme och fiber installerad. Trivsam braskamin placerar sig snyggt i vardagsrummet. Dra också nytta av praktisk hörntomt som inte kommer ta upp all din fritid för att sköta. På tomten finns även carport samt mindre garage. Välkommen till ett gediget byggt hus med möjligheter!

Björkgatan 9, Handskeryd, Nässjö kommun
 • Mån 20 maj kl 17:00

Björkgatan 9

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 100 000 kr
129 + 13 m²
5 rum
815 m² tomt

Välkommen till en av Handskeryds lugnaste gator som erbjuder dig det trivsamma villalivet. På Björkgatan 9 har du möjlighet att bosätta dig smidigt på ett plan i ett hus där man kontinuerligt förbättrat standarden. Större åtgärder såsom köksrenovering, installation av fönster samt en nyligen installerad braskamin är några förbättringar värda att nämna. Få också tillgång till en väldigt lugn och behändig trädgård för dig och familjen att trivas i. Till huset finns även ett garage. Med gångavstånd från huset nås också områdets skola samt förskola. Detta hus passar perfekt för dig som vill flytta in och njuta från dag ett, välkommen!

 • Plus
Vattugatan 11, Handskeryd, Nässjö kommun

Vattugatan 11

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 475 000 kr
256 + 192 m²
10 rum
980 m² tomt

Här finns nu ett mycket rymligt villaboende till salu som är perfekt för den större barnfamiljen. Ett hem som ger flexibilitet och även perfekta förutsättningar för den egna företagaren. Övervåningen inrymmer 5-Rok med vackra sällskapsrum i fil. God möjlighet att även indela villan i 2 st rymliga lägenheter vilket passar bra för uthyrning. I bottenvåningen finner man även kontorsrum/allrum med både öppen planlösning samt ytterligare data/sovrum. 2st garage.Trädgård med många fruktträd. Välkommen att boka in dig på en intressant visning!

Mellangatan 26A, Åker, Nässjö kommun

Mellangatan 26A

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
700 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 274 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till en trevlig och välplanerad 3:a som nu är till salu på Mellangatan 26A. Två bra sovrum samt ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong med eftermiddagssol. Trevligt kök med matplats och badrum. Bra och välskött förening. Mervärde då boendet ligger med gångavstånd till Resecentrum, skola, förskola, Skogsvallen och Almenäs köpstad. Varmt välkommen till visningen!

 • Balkong
Älvshultsgatan 15, Erkabo, Nässjö kommun

Älvshultsgatan 15

Villa
Erkabo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 295 000 kr
117 m²
5 rum
812 m² tomt

Ljus och trevlig enplans villa på en lugn familjevänlig gata! Huset har en trivsam och intressant planlösning med sällskapsytor i en del och sovrummen i den andra delen, som gör boendet mycket tilltalande och bekvämt. Toppa trivselfaktorn med ett extra rum på vindsvåningen, vilket kan vara den perfekta platsen att ha hemmakontoret eller varför inte tonårsrummet!? Ett vackert golv löper genom hela byggnaden som ger en fin och fräsch känsla. Samtliga sovrum går i behagliga toner. Vardagsrummet är byggt i vinkel och innehar idag både TV-hörna, soffa, matsalsmöbler med tillhörande möblemang. Här finns möjlighet att ändra i planlösningen om man önskar fler sovrum. Närhet till lekplats, förskola, skola årskurs 1-9, gymnasium samt goda pendlingsmöjligheter till Jönköping och Eksjö.

Källeryd 7, Källeryd, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 20 maj kl 15:00

Källeryd 7

Fritidshus
Källeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
650 000 kr
120 m²
3 rum
1 220 m² tomt

Nu erbjuds ett vackert missionshus till försäljning. Byggnaden är bevarad med en ljus interiör och hög takhöjd i kyrksalen tillsammans med generös fönstersättning. Den sociala ytan har en öppen planlösning med tillgänglighet till den lilla salen. Genuina trägolv i båda våningsplanen, spegeldörrar och pärlspontpanel på väggar och i trapphus. På övre våningsplan finns ytterligare ett Sov/Allrum med ett enklare kök. Golvad vindsvåning. Sidolänga med trädgårdsförråd, vedbod och torrtoa. Fastigheten är belägen i ett naturskönt läge med fri vy i öppet landskap.

 • Plus
Mellangatan 17B, Åker, Nässjö kommun

Mellangatan 17B

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 800 000 kr
149 + 15 m²
5 rum
1 404 m² tomt

Finn den härliga och väldisponerade familjevillan på Mellangatan 17B, bara en kortare promenad från centrala Nässjö samt den samlade handeln i Almenäs köpstad. Villa står ståtligt på denna tomt som möter drygt 1400 kvm vilket ger utrymme för mycket. Huset fördelar sig på två plan och erbjuder totalt fem rum varav fyra sovrum. Entréplanet är väldigt trivsamt tack vare sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum där ditt sällskap inte behöver trängas. Nyttja även kaminen samt kakelugnen som en mysig detalj i huset. Uppvärmningen sker smidigt via fjärrvärme som borgar för en jämn och stabil uppvärmning. På tomten finns även en gårdsbyggnad för den händige att inreda och inreda för diverse egen hobbyverksamhet. Ett verkligt tillfälle som upplevs bäst på plats, missa inte visningen!

Ingsbergsgatan 49, Nyhem, Nässjö kommun

Ingsbergsgatan 49

Villa
Nyhem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 975 000 kr
132 + 66 m²
6 rum
1 011 m² tomt

Trevlig familjevilla i attraktiva Nyhem! Denna välskötta villa har karaktär och charm med en fräsch och naturlig känsla genomgående med högt i tak, vackra trägolv och behagliga färgval. Rymligt kök med en trivsam stil och ett vardagsrum med generösa ytor inbjuder till härliga möten med nära och kära. Nytt badrum med stilfulla detaljer ger en fin inramning! Större sovrum med möjlighet att förändra beroende på hur många man är i familjen gör detta boende extra attraktivt för många! Dessutom är det gångavstånd till förskola, skola samt härliga promenadstråk.

 • Energieffektiv
Vegagatan 12, null, Nässjö kommun
 • Tis 28 maj kl 17:00

Vegagatan 12

Radhus
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 625 000 kr
129 m²
5 rum
233 m² tomt

Hemtrevligt radhus med en lättskött mindre trädgård i ett populärt område! Ett trivsamt boende med en förmånlig planlösning med generösa gemenskapsytor och 4 st sovrum. Samtliga sovrum är rymliga och kan med fördel möbleras med större möblemang. Radhusets trädgård erbjuder en insynsskyddad vy, där det finns möjligheter att odla både grönsaker och blommor om man önskar. Gångavstånd till förskola, skola, resecentrum och city! Närhet till riksväg 40 för den som tex pendlar till Jönköping eller Eksjö.

 • Plus
Köpmansgatan 14 A, Centralt, Nässjö kommun

Köpmansgatan 14 A

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
785 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
3 700 kr/mån
13 534 kr/m²

Välplanerad 2:a med öppen planlösning vid köket samt trivsamma rum i behagliga färgval. Hela bostadsrätten håller generellt en god standard med bland annat fräscht kök och helkaklat stilfullt badrum. Placera utemöblerna på den rymliga balkongen och njut av eftermiddagssolen. Mitt i centrum kan klassas som det perfekta läget för många! Nära och bekvämt till stadens utbud så som affärer, restauranger och resecentrum. Dessutom är det en stabil förening som ger en låg månadskostnad!

 • Balkong
Södra Skogsvägen 54, Handskeryd, Nässjö kommun

Södra Skogsvägen 54

Radhus
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 500 000 kr
100 m²
4 rum
287 m² tomt

Välkommen till Södra skogsvägen 54 som erbjuder ett lättskött boende med attraktivt och lugnt läge. Boendet som är mycket välplanerat har en genomtänkt planlösning i vinkel som är perfekt för många. Radhuset innehåller ett smakfullt, nyare kök, tre sovrum, badrum, tvättstuga, vardagsrum och gästtoalett vilket ökar bekvämligheten ytterligare. Innergården som är insynsskyddad trädgård med altan, en del av altanen är inglasad samt en lättskött grästäppa. Garage i länga och parkeringsplats finns. Ett bra förråd och redskapsbod finns på tomten. I närheten till förskola/skola och nära till motionsspåret är ytterligare fördelar. Varmt välkommen till visningen!

Midsommarvägen 6, Sandsjöbaden, Nässjö kommun

Midsommarvägen 6

Fritidshus
Sandsjöbaden, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
975 000 kr
46 m²
2 rum
899 m² tomt

Med sjön, naturen och fågelkvitter utanför dörren är det väl inte mycket mer man kan efterfråga? För det är just vad som erbjuds i Sandsjöbaden, en bit från såväl Nässjö och Sävsjö samt med bra pendlingsavstånd till Vetlanda samt Eksjö. På Midsommarvägen 6 är det som att ha midsommarkänsla varje dag. Speciellt i denna årstid med grönskan och det fina vädret runt hörnet. Huset i sig är väldigt mysigt med separat sovrum samt ett trivsamt vardagsrum. Fullt utrustat kök erbjuds också vilket gör att du kan nyttja bostaden stora delar av året. Varmt välkommen på visning!

Västanbogatan 5B, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 5B

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
550 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 946 kr/mån
8 661 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i Västanbo. Lägenheten har tilltalande planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Härlig balkong med eftermiddagssol och utsikt över naturområde. Här bor man med en låg månadskostnad i en stabil förening. Extra plus så ingår dessutom el , internet/tv via Tele 2 i månadsavgiften. Ett stenkast från centrum och affärer. Välkommen på visningen!

 • Balkong
Mariagatan 21B, Centralt, Nässjö kommun

Mariagatan 21B

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 050 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/4
4 004 kr/mån
11 170 kr/m²

Välplanerad 4:a med generösa rum och vackra detaljer så som glasdörrar, fina trägolv, ljusa toner på väggarna och högt i tak vilket ger en känsla av luftighet. Hela bostadsrätten håller generellt en god standard med bland annat fräscht kök och helkaklat badrum. Placera utemöblerna på den rymliga, inglasade balkongen och njut av sjöutsikten och parkområdet. Mitt i centrum kan klassas som det perfekta läget för många! Nära till stadens utbud så som affärer, restauranger och resecentrum . Dessutom är det en stabil förening som ger en låg månadskostnad!

 • Plus
 • Balkong
Västanbogatan 5 b, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 5 b

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
550 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 728 kr/mån
12 644 kr/m²

Nytt boende i sommar ? Här finns din bostadsrätt som erbjuder en öppen och synnerligen kvadratsmart yta. Lägenheten är modern och smakfullt renoverad från en 1:a till en yt-effektiv 2:a. Fint kök och ett helkaklat badrum. Här bor man med en låg månadskostnad(2 728 kr/mån) i en stabil förening. Som ett extra plus så ingår dessutom el , internet/tv via Tele 2 i månadsavgiften.

Visar 1 - 25 av 55