Mäklare Carol Hansson

Carol Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodavägen 2E, Åker, Nässjö kommun

Bodavägen 2E

Radhus
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 425 000 kr
110 m²
5 rum
116 m² tomt

Ypperlig planlösning med sällskapsytor så som kök, vardagsrum och gästtoalett på entréplan och sovrummen samt badrum på övre plan. Praktiskt och snygga badrum på båda våningarna som är renoverade stilfullt och i moderna färger med kakel och klinker. Smakfullt kök även det med en modern touch. Perfekt med en mindre och lättskött trädgård om man vill ha en liten yta för att kunna vistas utomhus på, men ändå inte vara knuten till så mycket trädgårdsarbete. Ett trivsamt och familjevänligt boende då närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik samt resecentrum med alla pendlingsmöjligheter via tåg och buss är på gångavstånd.

Stolmakaregatan 8A, Åker, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Stolmakaregatan 8A

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
575 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 580 kr/mån
11 058 kr/m²

Trevlig och välplanerad 2:a med en härlig inglasad balkong med eftermiddagssol i attraktivt område i Åker! En trivsam bostadsrätt med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på! Detta är för dig/er som söker ett billigt boende i en bra förening med låg månadsavgift. Dessutom är det gångavstånd till livsmedelsbutik, handel, förskola, skola, resecentrum, Skogsvallen med sitt breda idrottsutbud samt den ljuvliga naturen.

  • Balkong
Ridstigen 8, Bodafors, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Ridstigen 8

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
685 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
1 382 m² tomt

Familjevilla på hörntomt i Bodafors! Ett läge med naturen som granne och ändå närhet till faciliteter så som affär, skola, busshållplats, apotek, vårdcentral och badplats på gångavstånd. Denna fastighet erbjuder en bra planlösning med 3 sovrum angränsade till varandra på entréplan. Där finns även det mycket trivsamma och rymliga vardagsrummet med eldstad. Inglasad altan finns med läge för att njuta av eftermiddagssol och kvällssol. Ett tillfälle att skapa sitt nya hem i denna villa med högt i tak som ger en fin trivselkänsla och luftighet!

Ingrid Mariegatan 2A, Alsberg, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Ingrid Mariegatan 2A

Lägenhet
Alsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 395 000 kr
81,7 m²
4 rum
vån 2/2
6 103 kr/mån
17 075 kr/m²

En ljus och fin 4:a med en känsla av nyskick i Norra Alsberg ger ett mycket trivsamt och bekvämt boende! År 2019 stod denna bostad klar med sin moderna inredning och sina praktiska lösningar. Perfekt med egen tvättmaskin och torktumlare i bostadsrätten. Bra och öppen planlösning med ett kök och vardagsrum som har generösa fönster samt att ingång/utgång till balkongen där solens strålar kan värma upp. P-plats följer med bostadsrätten. Boendet ligger i närheten av förskola, skola, Skogsvallen med ett brett idrottsutbud samt att den lugna naturen med promenadslingor finns runt hörnet.

  • Balkong
Villavägen 10, Fredriksdal, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Villavägen 10

Villa
Fredriksdal, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 500 000 kr
104 + 125 m²
5 rum
1 231 m² tomt

Fin familjevilla med en tilltalande planlösning gör denna bostad till ett attraktivt boende! Rymligt kök som med fördel kan möbleras till det stora sällskapet. Vardagsrum med generösa fönster mot en blomstrande trädgård vid rätt årstid. Denna trädgård har en vacker inramning med flera olika sorters blommor i flera partier samt att en mindre damm med guldfiskar i och ett litet vattenfall finns. Ett växthus för grönsaker och kryddor gör trädgården komplett för den odlingsintresserade. En rymlig inglasad altan med infravärme att slå sig ner på kan förlänga utomhussäsongen på ett mycket trivsamt sätt!. Huset ligger på promenadavstånd till Fredriksdalasjön där ett dopp kanske kan locka?! I Fredriksdal finns en förskola. Bra pendlingsavstånd till både Nässjö, Torsvik och Jönköping.

Runedalsgatan 11, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 11

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
875 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
4 616 kr/mån
10 417 kr/m²

Trivsam 3:a med bra läge med närhet till resecentrum, handel, förskola och skola! Bostadsrätten har en bra planlösning med en rymlig inglasad altan åt söder och en fransk balkong åt norr. Generöst vardagsrum där det finns gott om plats att både ha soffa, TV-hörna samt matsalsgrupp. Fräscht badrum i moderna färger samt att det finns tvättmaskin och torktumlare i bostadsrätten. Välskött förening som tar hand om föreningens ytor så som den fina innergården och gemensamma utrymmen. Fri parkering för föreningens medlemmar.

  • Balkong

Visar alla 6