Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carol Hansson

Carol Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariagatan 21B, Centralt, Nässjö kommun
  • Fre 3 maj kl 16:30

Mariagatan 21B

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 050 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/4
4 004 kr/mån
11 170 kr/m²

Välplanerad 4:a med generösa rum och vackra detaljer så som glasdörrar, fina trägolv, ljusa toner på väggarna och högt i tak vilket ger en känsla av luftighet. Hela bostadsrätten håller generellt en god standard med bland annat fräscht kök och helkaklat badrum. Placera utemöblerna på den rymliga, inglasade balkongen och njut av sjöutsikten och parkområdet. Mitt i centrum kan klassas som det perfekta läget för många! Nära till stadens utbud så som affärer, restauranger och resecentrum . Dessutom är det en stabil förening som ger en låg månadskostnad!

  • Plus
  • Balkong
Bodavägen 2E, Åker, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Bodavägen 2E

Radhus
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 425 000 kr
110 m²
5 rum
116 m² tomt

Ypperlig planlösning med sällskapsytor så som kök, vardagsrum och gästtoalett på entréplan och sovrummen samt badrum på övre plan. Praktiskt och snygga badrum på båda våningarna som är renoverade stilfullt och i moderna färger med kakel och klinker. Smakfullt kök även det med en modern touch. Perfekt med en mindre och lättskött trädgård om man vill ha en liten yta för att kunna vistas utomhus på, men ändå inte vara knuten till så mycket trädgårdsarbete. Ett trivsamt och familjevänligt boende då närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik samt resecentrum med alla pendlingsmöjligheter via tåg och buss är på gångavstånd.

Ridstigen 8, Bodafors, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Ridstigen 8

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
685 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
1 382 m² tomt

Familjevilla på hörntomt i Bodafors! Ett läge med naturen som granne och ändå närhet till faciliteter så som affär, skola, busshållplats, apotek, vårdcentral och badplats på gångavstånd. Denna fastighet erbjuder en bra planlösning med 3 sovrum angränsade till varandra på entréplan. Där finns även det mycket trivsamma och rymliga vardagsrummet med eldstad. Inglasad altan finns med läge för att njuta av eftermiddagssol och kvällssol. Ett tillfälle att skapa sitt nya hem i denna villa med högt i tak som ger en fin trivselkänsla och luftighet!

Runedalsgatan 11, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 11

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
875 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
4 616 kr/mån
10 417 kr/m²

Trivsam 3:a med bra läge med närhet till resecentrum, handel, förskola och skola! Bostadsrätten har en bra planlösning med en rymlig inglasad altan åt söder och en fransk balkong åt norr. Generöst vardagsrum där det finns gott om plats att både ha soffa, TV-hörna samt matsalsgrupp. Fräscht badrum i moderna färger samt att det finns tvättmaskin och torktumlare i bostadsrätten. Välskött förening som tar hand om föreningens ytor så som den fina innergården och gemensamma utrymmen. Fri parkering för föreningens medlemmar.

  • Balkong

Visar alla 4