Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carol Hansson

Carol Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitsippevägen 15, Grimstorp, Nässjö kommun

Vitsippevägen 15

Villa
Grimstorp, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
875 000 kr
99 + 95 m²
5 rum
702 m² tomt

Trevlig familjevilla på hörntomt på en attraktiv gata i Grimstorp! Denna fastighet ligger på en lugn gata med hörntomt som angränsar mot naturen, fotbollsplan och lekplats. Villan har en bra planlösning med sällskapsytor i en del, där det även finns möjlighet att skapa fler sovrum om man önskar. Den andra delen har idag rymliga sovrum på entrévåningen samt badrum. En mycket tilltalande gillestuga med stor potential finns på källarvåningen. Huset har en hög trivselfaktor med en känsla av "hemma" och det som hör därtill samt med möjligheter att sätta sin egen prägel med inredning och utformning. För mer information kontakta ansvarig mäklare Carol Hansson 073-0286250!

Älvshultsgatan 15, Erkabo, Nässjö kommun
  • Budgivning pågår

Älvshultsgatan 15

Villa
Erkabo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 195 000 kr
117 m²
5 rum
812 m² tomt

Ljus och trevlig enplans villa på en lugn familjevänlig gata! Huset har en trivsam och intressant planlösning med sällskapsytor i en del och sovrummen i den andra delen, som gör boendet mycket tilltalande och bekvämt. Toppa trivselfaktorn med ett extra rum på vindsvåningen, vilket kan vara den perfekta platsen att ha hemmakontoret eller varför inte tonårsrummet!? Ett vackert golv löper genom hela byggnaden som ger en fin och fräsch känsla. Samtliga sovrum går i behagliga toner. Vardagsrummet är byggt i vinkel och innehar idag både TV-hörna, soffa, matsalsmöbler med tillhörande möblemang. Här finns möjlighet att ändra i planlösningen om man önskar fler sovrum. Närhet till lekplats, förskola, skola årskurs 1-9, gymnasium samt goda pendlingsmöjligheter till Jönköping och Eksjö.

Ingsbergsgatan 49, Nyhem, Nässjö kommun

Ingsbergsgatan 49

Villa
Nyhem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 975 000 kr
132 + 66 m²
6 rum
1 011 m² tomt

Trevlig familjevilla i attraktiva Nyhem! Denna välskötta villa har karaktär och charm med en fräsch och naturlig känsla genomgående med högt i tak, vackra trägolv och behagliga färgval. Rymligt kök med en trivsam stil och ett vardagsrum med generösa ytor inbjuder till härliga möten med nära och kära. Nytt badrum med stilfulla detaljer ger en fin inramning! Större sovrum med möjlighet att förändra beroende på hur många man är i familjen gör detta boende extra attraktivt för många! Dessutom är det gångavstånd till förskola, skola samt härliga promenadstråk.

  • Energieffektiv
Vegagatan 12, null, Nässjö kommun
  • Tis 13 aug kl 16:30

Vegagatan 12

Radhus
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 500 000 kr
129 m²
5 rum
233 m² tomt

Hemtrevligt radhus med en lättskött mindre trädgård i ett populärt område! Ett trivsamt boende med en förmånlig planlösning med generösa gemenskapsytor och 4 st sovrum. Samtliga sovrum är rymliga och kan med fördel möbleras med större möblemang. Radhusets trädgård erbjuder en insynsskyddad vy, där det finns möjligheter att odla både grönsaker och blommor om man önskar. Gångavstånd till förskola, skola, resecentrum och city! Närhet till riksväg 40 för den som tex pendlar till Jönköping eller Eksjö.

  • Plus
Runedalsgatan 11, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 11

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
875 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
4 616 kr/mån
10 417 kr/m²

Trivsam 3:a med bra läge med närhet till resecentrum, handel, förskola och skola! Bostadsrätten har en bra planlösning med en rymlig inglasad balkong åt söder och en fransk balkong åt norr. Generöst vardagsrum där det finns gott om plats att både ha soffa, TV-hörna samt matsalsgrupp. Fräscht badrum i moderna färger samt att det finns tvättmaskin och torktumlare i bostadsrätten. Välskött förening som tar hand om föreningens ytor så som den fina innergården och gemensamma utrymmen. Fri parkering för föreningens medlemmar.

  • Balkong

Visar alla 5