Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anne-Lé Johansson

Anne-Lé Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Runedalsgatan 11, Åker, Nässjö kommun
  • Tis 13 aug kl 16:30

Runedalsgatan 11

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
950 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
4 616 kr/mån
11 310 kr/m²

Välkommen till Runedalsgatan 11! En ljus och trevlig lägenhet med en härlig inglasad balkong som man njuta av hela sommaren. Två bra sovrum samt ett trivsamt vardagsrum med fransk balkong. Badrum med dusch samt grovkök med tvättho och tvättmaskin. Ljust kök med stort fönster vid matplatsen. Tillhörande förråd finns i källaren. Närhet till skola, förskola, Almenäs köpstad samt resecentrum. Fin utsikt från den inglasade balkongen över innergården.

  • Plus
  • Balkong
Kaprifolvägen 4, Gisshult, Nässjö kommun

Kaprifolvägen 4

Fritidshus
Gisshult, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
750 000 kr
65 m²
4 rum
1 000 m² tomt

En idyll med sjönära och lugnt läge i populära Gisshult - cykelavstånd från Nässjö. Arrendetomt. Här finns plats för hela familjen och extra besökare. Sommarstugans trädgård erbjuder en insynsskyddad vy, där det finns möjligheter att odla både grönsaker och blommor om man önskar.

Mellangatan 26A, Åker, Nässjö kommun

Mellangatan 26A

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
700 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 331 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till en trevlig och välplanerad 3:a som nu är till salu på Mellangatan 26A. Två bra sovrum samt ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong med eftermiddagssol. Trevligt kök med matplats och badrum. Bra och välskött förening. Mervärde då boendet ligger med gångavstånd till Resecentrum, skola, förskola, Skogsvallen och Almenäs köpstad. Varmt välkommen till visningen!

  • Balkong
Västanbogatan 5B, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 5B

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
550 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 946 kr/mån
8 661 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i Västanbo. Lägenheten har tilltalande planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Härlig balkong med eftermiddagssol och utsikt över naturområde. Här bor man med en låg månadskostnad i en stabil förening. Extra plus så ingår dessutom el , internet/tv via Tele 2 i månadsavgiften. Ett stenkast från centrum och affärer. Välkommen på visningen!

  • Balkong
Karinlundsgatan 24, Åker, Nässjö kommun

Karinlundsgatan 24

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 100 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
3 088 kr/mån
16 418 kr/m²

Ett tillfälle till en av HSB Timmermans välplanerade och populära bostadsrätter. Här erbjuds nu en ursprunglig 3:a som planerats om till en modern 2:a om hela 67 kvm, första våningen. I boendet finner du såväl renoverat kök samt badrum och en i övrigt väldigt välskött lägenhet. Trivsam planlösning med tillgång till balkong erbjuds också. Övriga fördelar är den otroligt låga månadsavgiften samt närhet till såväl Almenäs köpstad, förskola/skola, Skogsvallens breda utbud samt naturen. Bosätt dig i en stabil HSB förening som dessutom är helt skuldfri. I anslutning till bostaden finns en stor parkeringsyta att ställa sig på, kostnadsfritt. Välkommen på visningen!

  • Balkong
Björnbärsvägen 48, Hultet, Nässjö kommun

Björnbärsvägen 48

Lägenhet
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 638 kr/mån
10 625 kr/m²

Bo i en välskött och trevlig 3:a i populära HSB Brf Hultet. Låg månadsavgift där elen ingår. Ljust och trevligt vardagsrum och kök med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Två bra sovrum samt en rymlig klädkammare. Ljust och bra badrum med duschkabin och tvättmaskin/tumlare. Bra förvaring i lägenheten samt genom tillhörande förråd utanför dörren till lägenheten. Nära till naturområde, handel, förskola, lekplats samt cykelavstånd till centrala Nässjö. Välkommen till visning!

  • Balkong

Visar alla 6