Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anne-Lé Johansson

Anne-Lé Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smålandsgatan 24, Handskeryd, Nässjö kommun

Smålandsgatan 24

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 850 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
829 m² tomt

Nu erbjuder Handskeryd ytterligare en villa med finfint läge. På Smålandsgatan 24 bor du i det lugna villakvarteret samt med en härlig trädgård för barnen att trivas på. Villan inrymmer tre bra sovrum, ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster, braskamin samt ett fint parkettgolv. Härligt inglasat uterum som man njuta i och terrass med eftermiddagssol samt tomt som gränsar mot naturen. En villa med stor potential att inreda efter egen smak och behov. Varmt välkommen på visningen!

  • Energieffektiv
Sävegatan 5, Bodafors, Nässjö kommun

Sävegatan 5

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
500 000 kr
85 + 85 m²
3 rum
1 202 m² tomt

Välkommen att upptäcka denna intressanta villa med stor tomt och ett lugnt läge i Bodafors. Planlösningen erbjuder idag en bra kombination med rymligt vardagsrum och samtidigt möjlighet att kunna avdela till 3st sovrum i samma våningsplan. Enklare garage. Gångavstånd till förskola , skola och affär. Ett tillfälle att skapa sitt nya hem i denna villan. Varmt välkommen på visningen!

Karinlundsgatan 24, Åker, Nässjö kommun

Karinlundsgatan 24

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
1 100 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
3 088 kr/mån
16 418 kr/m²

Ett tillfälle till en av HSB Timmermans välplanerade och populära bostadsrätter. Här erbjuds nu en ursprunglig 3:a som planerats om till en modern 2:a om hela 67 kvm, första våningen. I boendet finner du såväl renoverat kök samt badrum och en i övrigt väldigt välskött lägenhet. Trivsam planlösning med tillgång till balkong erbjuds också. Övriga fördelar är den otroligt låga månadsavgiften samt närhet till såväl Almenäs köpstad, förskola/skola, Skogsvallens breda utbud samt naturen. Bosätt dig i en stabil HSB förening som dessutom är helt skuldfri. I anslutning till bostaden finns en stor parkeringsyta att ställa sig på, kostnadsfritt. Välkommen på visningen!

  • Balkong
Granviksgatan 17, Handskeryd, Nässjö kommun

Granviksgatan 17

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
2 100 000 kr
156 + 46 m²
4 rum
659 m² tomt

Nu finns Granviksgatan 17 till salu. En unik villa med fantastiskt läge i populära Handskeryd. Ett boende med en härlig och bra planlösning som gör att du trivs från dag 1. Området som är mycket efterfrågat ger dig närhet till förskola, skola och naturområde. Perfekt för barnfamiljen. Bergvärmen ger en en bra driftskostnad. En smakfull inglasad altan, här kan man njuta av lugnet och förmiddagssolen. Ett bra vidbyggt dubbelgarage. Ett stort plus är den härliga trädgården med sin grönska, mångfald av blommor och bär. Välkommen till visningen!!

  • Plus
Björnbärsvägen 48, Hultet, Nässjö kommun

Björnbärsvägen 48

Lägenhet
Hultet, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 638 kr/mån
10 625 kr/m²

Bo i en välskött och trevlig 3:a i populära HSB Brf Hultet. Låg månadsavgift där elen ingår. Ljust och trevligt vardagsrum och kök med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Två bra sovrum samt en rymlig klädkammare. Ljust och bra badrum med duschkabin och tvättmaskin/tumlare. Bra förvaring i lägenheten samt genom tillhörande förråd utanför dörren till lägenheten. Nära till naturområde, handel, förskola, lekplats samt cykelavstånd till centrala Nässjö. Välkommen till visning!

  • Balkong

Visar alla 5