Nyproduktion

Hus 5

Ledet, Nässjö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
710 m²
Driftkostnad
16 000 kr/år
Nyproduktion

Välkommen på informationskväll den 10 november, anmäl er på 0380-137 70!
Vill du bo i framtiden hus? Då är du varmt välkommen till Kvarter Borgen. Här får du möjligheten till att bo i ett nyproducerat hus med modern byggteknik som bidrar till låga driftkostnader. Här kan du bo från 3 800 kr/månaden exkl. amortering och inkl. räntebidrag. Vid köp av nyproducerat hus har du möjlighet till 5 års amorteringsfritt.

Bostadsområdet Ledet har genom åren vuxit fram till ett omåttligt populärt villaområde med spektakulär bebyggelse. Här planeras det nu att byggas ytterligare åtta bostäder med hög standard och bekvämlighet samt en låg driftkostnad. Kvarter Borgen kommer att erbjuda totalt åtta friköpta boenden fördelat på fyra parhus. Boendet har en genomtänkt planlösning på två plan och härliga uteplatser i lugn omgivning.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan i stolt samarbete med Småländska Hem erbjuda dig helhetslösningen för ditt nya hem. Projektet Borgen kommer erbjuda denna populära husmodell framtagen av Anebyhusgruppen vilken ger en trygghet för kvalitet rakt igenom. Välkommen att kontakta oss reda idag för mer information om projektet. Obs, först till kvarn!

Arkitektens tankar:
-Med närhet till centrum och naturen runt hörnet skapas ett nytt parhusområde för både den yngre och äldre familjen.
För att anpassa den nya bebyggelsen till den befintliga miljön placeras parhusen med en egen lokalgata och för att återkoppla till naturen har dessa hus en flackare taklutning med sågtandat pulpettak och kläs med en grönnyanserad hållbar Superwoodpanel.
Hustyperna har en social planlösning där man redan i entrén kan blicka in genom hela bostaden. Köket som är placerat i främre delen av huset samspelar med matplatsen i husets centrum som sedan har en fin kontakt med vardagsrummet. Husen som utförs i två plan har en privat del i det övre planet med tre väl planerade sovrum, en generös klädkammare och fullstort badrum.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Kontakt

Krister Hempel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
Mäklare Krister Hempel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö
076-11 21 700

Visningstider

  • 10
    nov
    Ons 10 nov kl. 18:00–19:00
    Välkommen på informationskväll - anmäl dig via länken eller på 0380-137 70!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.