Kungshultsvägen 63

Maria Park, Helsingborgs kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2001
Förening
HSB BRF Eos i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
7 663 kr/mån
Driftkostnad
19 500 kr/år
Pris/m²
30 360 kr/m²

Fantastiskt läckert radhus beläget på soligt söderläge med underbar och uppväxt trädgård som vetter mot Kungshultsdammen. Just denna bostad har en unik planlösning på ovanvåningen där man skapat ett luftigt allrum av två sovrum. Önskar man så är det enkelt att återställa till originalplanlösning. I samband med ombyggnationen gjordes en smakfull renovering.

När man stiger in i huset får man en välkomnande känsla samt en fantastisk vy över den öppna ytan, glaspartierna och vidare ut i trädgården. Det stilrena köket med köksö sattes in 2019 då man även lade det ljusa golvet. Från allrum/kök har man utgång till den mysiga och inramade trädgården. På entréplan finns även badrum med tvättpelare samt ett generöst förråd. Via den karaktäristiska trappan med takfönsterna över kommer vi upp till ovanvåningen. På ovanplan fördelar sig ett stort allrum samt ett sovrum. Det finns dessutom en klädkammare som kan konverteras till duschrum om så önskas samt en bra yta för hemkontor i den möblerbara hallen. Takfönsterna löper längs med hela bostadens längd och ger härligt ljusinsläpp. Golvvärme på båda planen ger god komfort. Läs mer om renoveringarna under fliken "Interiör".

År 2001 lät HSB uppföra Brf Eos. Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet. 27 stycken bostäder som slingrar sig som en orm genom området och med många riktigt läckra detaljer. Stora fönsterpartier, takfönster, rejäl takhöjd, golvvärme på båda våningsplanen m.m.

Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Roger Billsten

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Roger Billsten, 3etage Fastighetsmäklare
0735179333

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.