Kommande

Gulmåragatan 3

Munksundet, Enköpings kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
37 732 kr/år
Kommande

Ett perfekt boende för alla åldrar! Här erbjuds ett inbjudande stilfullt, renoverat och välskött hus på mycket populära Munksundet. Huset passar lika bra för barnfamiljen som för pensionären. Detta underbart renoverade enplans kedjehus ligger på lättskött tomt med optimalt solläge, trevlig uteplats och inglasad altan som vetter mot allmänningen. Välkomna till Gulmåragatan 3!

Kliv in i den mycket fina hallen med klinkergolv och vidare in till det ljusa köket med vita köksluckor med marmorerade kakelplattor, här finns det även plats för matbord intill fönster mot gatan. Boendet har idag 3 sovrum, men möjligheten finns att göra ännu ett, genom att dela av det mycket rymliga vardagsrummet som även har utgång till den inglasade altanen. Ett av sovrummen används idag till kontor där man har satt in en industri-vägg med skjutdörr, vilket ger ett fint ljusinsläpp och binder ihop bostaden på ett trevligt sätt men som ändå skänker en känsla av avskildhet. Bostaden har ett stort och utsökt renoverat badrum (2021) samt renoverad gästtoalett. Här finns separat tvättstuga med groventré, ingång till garaget och förråd. Huset präglas av en hög standard i modern tappning med många smakfulla tillval och har genomgående stilrena ljusgråa golv i hela huset.

Här bor man med närhet till Munksundskolan, Enavallen och med kort promenadavstånd till centrum och till Enköpings vackra parker och promenadstråk, grönområden, hamnen och till sjukhuset. Med bilen kommer man snabbt till påfarten till E18.

Varmt välkommen med din intresseanmälan och kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Karin Sköld

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Karin Sköld, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 59

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.