Nyproduktion

Sjunningsfälten HUS 10

Östra, Mjölby Se på karta

2 430 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111,5 m²
Byggår
2019
Avgift
4 674 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
21 794 kr/m²
Nyproduktion

Brf Tallkotten består av 36 st par- och radhus om 111,5 kvm i två plan om 4-5 rok. Tomtstorlekarna varierar från 166-499 kvm och är vända i flera väderstreck som gör det möjligt att välja det solläget som passar just er bäst. Inflyttning planeras till första kvartalet 2021.

Utomhus färdigställs trädgården med både gräs och plattor på framsida och baksida. I anslutning till varje hus finns tillgång till carport samt förråd på sin egna tomt.
Husen kommer hålla modern och hög standard. Entréplan med öppna ytor mellan kök och vardagsrum, våtrumsmiljö med dusch och egen tvättdel, samt förråd under trappen. Uppvärmningen på entréplan är golvvärme.
Övre plan erbjuder alternativa planlösningar även här finns en våtrumsmiljö. Uppvärmningen på övre plan är radiatorer.
Området och tomten är idag obebyggd och angränsar till ett naturområde med tallskog, samt till ett befintligt villaområde. Området är under exploatering, det planeras för uppförande av förskola, friliggande bostadshus och rad-och parhus i bostadsrättsform.
I Mjölby finns goda kommunikationer både inom kommunen och till närliggande områden. Mellan Mjölby och Linköping finns bland annat pendeltåg. I Mjölby city finns allt man kan önska sig. Bra shopping, livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, bibliotek, vårdcentral, motionsanläggningar och badhus.
I månadsavgiften ingår värme, telefoni, tv och bredband. Det ingår även carport, förråd och färdigställd trädgård med plattsatt uteplats.
Det som tillkommer är individuell mätning för varm- och kallvatten, eget elabonnemang samt hemförsäkring.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Mjölby