Björnkärrsvägen 76

Skärpäng, Täby kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
280 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
29 070 kr/år

Med ett eftertraktat läge i Skarpäng, och ett optimala microläge i området finner ni detta trevliga gavelradhus med en bobar yta om ca 128 m² fördelat på fyra rum. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppna samband mellan matsal och vardagsrum och ett renoverat kök med matplats i direkt anslutning. De två uteplatserna är optimalt placerade vilket gör att minst en uteplats alltid badar i sol, oavsett tid på dygnet.

Huset entréplan erbjuder ett tilltaget kök med separat matplats, vardagsrummet och matsalen ligger i öppen disposition med en härlig utsikt över det grönskande området. Matsalen var tidigare avdelad från vardagsrummet och är ni i behov av ytterligare sovrum går den planlösningen enkelt att återställa. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med dusch.

På nedervåningen ligger den privata sfären. Här finns två ordentliga sovrum varav det ena är försett med walk in closet, helkaklat badrum med badkar, stor klädkammare samt effektiv tvättstuga. Då denna fastighet är belägen med gavelläge kan nedervåningen med hjälp av en Attefallstillbyggnad disponeras om så att ni skapar fyra ordentliga sovrum, alternativt tre sovrum och allrum (se alternativ planlösning).

Utvändigt finns en carport för bilen samt en förrådsbyggnad och bostadens gavelläge gör det enkelt att ta sig utevägen till både fram och baksida.

Här bor du med närhet till bra skolor och förskolor, Mörtsjön med motionsspår, Rösjön med badplats, matbutik samt goda kommunikationer med buss både till Täby Centrum och Mörby Centrum.

Välkommen till detta trevliga boende i barnvänliga Skarpäng.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta mäklaren

Sebastian Wallster

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Mäklare Sebastian Wallster, Mäklarhuset Täby & Danderyd
070 755 75 69

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas