Bergkullevägen 71

Skoftebyn, Trollhättans kommun Se på karta

1 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Tomtarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Driftkostnad
59 626 kr/år

Söker ni ett radhus där barnen kan springa rakt ut och leka och där hunden kan njuta av frihetskänsla på den egna tomten utan att riskera att sekunden senare finna nygrävda gropar i gräsmattan? Längtar ni efter att kunna bjuda över vänner på grillkväll oavsett väder och även om regnet öser ner? Önskas även maximalt antal soltimmar och då på förmiddagen såväl som på dagen och kvällen? Välkommen till Bergkullevägen 71 där allt detta uppfylls och mer därtill. Här finner ni en tomt med minimalt underhåll tack vare trädäck över hela tomten och önskas gräsmatta så är det inget som hindrar köparen att återställa men förslagsvis används istället den gemensamma gräsmattan på framsidan. Här slipper ni det ständiga gräsklippandet och kan istället öppna en öl och slå er ner i den gemensamma gräsmattan, lapa sol på det egna trädäcket i sydvästläge eller avnjuta en underbar grillrätt under skärmtaket. Dvs här ges möjligheten att spendera mer tid trivsammare saker som ger livskvalité. Addera tät, insynsskyddad thujahäck mot gatan, lekplats med bland annat gungor utöver grönområden direkt utanför. Dessutom egen garageplats i garagelänga och med eluttag, renoverat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett hemtrevligt kök med fullhöjdskyl och -frys utöver diskmaskin. Säljarna har uppskattat det geografiska läget väldigt mycket där ni når 45an med bil på ett par minuter, bussen tar er in till Drottningtorget och vidare till Resecentrum där busshållplatsen ligger ca 2 minuters promenad från dörren. Önskas en resa till Överby så finner ni ytterligare en busslinje med hållplats inom ytterliggare ett par minuters promenad. Promenadstigarna i Ryrbäckens naturreservat och Slätthults friluftsområde har varit även varit mycket uppskattade där säljarna har spenderat många timmer med att promenera och springa i naturen. Därtill närhet till ICA har även varit uppskattad och ligger ungefär en kilometer promenad-/cykelväg bort. Mest har de ändå uppskattat altanen där de spenderat stor del av tiden hemma från vår till höst med att grilla och umgås med vänner, eller bara ta det lugnt.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att ta del av besiktningsutlåtande och energideklaration. Huset säljs försäkrat mot dolda fel upp till 1 miljon/10 år.

Ps. I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, sotning, vatten/avlopp, renhållning, garagebyggnaderna, gemensamma gårdsutrymmen, kommunikationsleder m m.

Läs mer hos mäklaren
Lisenstedt Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Vera Lisenstedt

Lisenstedt Fastighetsförmedling
Mäklare Vera Lisenstedt, Lisenstedt Fastighetsförmedling
+46708907020