Lisenstedt Fastighetsförmedling

Lisenstedt Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Drottninggatan 59, Centrum, Trollhättans kommun
Drottninggatan 59, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Drottninggatan 59, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Drottninggatan 59

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
4 262 kr/mån
23 585 kr/m²

Packa väskan och flytta in! Detta hem är riktigt fräscht och när visning väl kommer ske så är den inflyttningsredo för sin nya ägare. 2021 gjordes en omfattande renovering av bostaden (ej av aktuell ägare). Ett nytt, smakfullt, kök sattes in inklusive diskmaskin, badrummet renoverades och blev helkaklat samt erbjuder golvvärme och nu även tvättmaskin (ingår). Väggarna målades och ekparkett sattes in genomgående i hela bostaden. Här finner du vindslägenhetens karaktäristiska snedtak och även ett stort skafferi i köket. Klädkammare samt inbyggda garderober som ger gott om förvaring utöver att nuvarande ägare har satt in extra garderober i hallen samt akustikpanel. Utanför ytterdörren finner du föreningens gemensamma takterrass som kommer genomgå en renovering (talas om inglasning och nytt kanalplasttak) och kommer sannolikt ge dig många minnesvärda stunder utöver en härlig utsikt över takåsar. Du kommer säkert även uppskatta att du finner varken någon granne ovanför eller i sidled utan bor själv på hela våningsplanet i aktuell port. Direkt utanför bostaden finner du även ett av bostadens två förråd. Här bor du på optimalt läge i staden och några få kvarter bort så finner du kanalen och härliga promenadstråk. Lika nära är det till Högskolan Väst och Drottningtorget och efter ca 800 m ytterligare är du vid Resecentrum. På gatan finner du såväl gratis parkeringsplatser som platser som kostar 20 kr/dag och i föreningen finns parkeringsplatser, med separat kö (ingen ledig i dagsläget).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjortmossegatan 100, Hjortmossen, Trollhättans kommun
Hjortmossegatan 100, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 2
Hjortmossegatan 100, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 3

Hjortmossegatan 100

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
830 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 886 kr/mån
21 013 kr/m²

Otroligt fräsch och hemtrevlig lägenhet om ca 40 kvm och med en stor, tilltagen, inglasad balkong i härligt söderläge och dessutom med matta på golv, eluttag (perfekt till mobilladdare eller till minikylskåpet för lata dagar på balkongen) och rullgardiner - för de varma sommardagarna när solen skiner som mest eller när man vill titta på en film på tv ute på balkongen; bara för att man kan och vill. Tack vare den väl genomtänkta planlösningen i kombination med genomtänkta kulörval upplevs bostaden fantastiskt rymlig och ljus (även tack vare våningsplanet). Även köket imponerar med sin storlek och har otroligt bra förvaringsmöjligheter bakom de högblanka köksluckorna och skåpen och notera för all del skafferiet direkt in till höger. Kort och gott en bostad som upplevs svårslaget välplanerad och hemtrevlig utöver att ni även får vardagslyx genom diskmaskinen. Allrummet är otroligt lättmöblerat och rymmer plats för soffa, säng och skrivbord för studier/gaming/arbete hemifrån. Därtill ett helkaklat badrum från stambytet och med extra förvaring monterad på väggen. I hallen finner ni 3 st. platsbyggda garderober inkl. med överskåp utöver ett städskåp och ytterliggare förvaringsmöjligheter har ni i de två förråden som följer med bostaden. Kort och gott, en bostad som gör att man känner; här vill man vara! Därtill i en ytterst attraktiv samt välskött bostadsrättsförening där det i månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, internet och elnät utöver att föreningen fakturerar hushållselen, varför ni slipper teckna separat avtal för detta. I föreningen finner ni även garage, parkeringsplatser, gym, bastu, pingisrum, hobbyrum, två miljöstationer, övernattningslägenhet, HSB-sal samt samlingslokal utöver tvättstugor samt grillplats med lekplats på innergården och cykelgarage. Åker ni kollektivtrafik så går flera linjer i omgivningarna. Addera därtill att det är i ett lugnt, omtyckt och populärt område med gångavstånd till högskola, promenadstråk och city utöver välsorterad livsmedelsbutik, konditori, pizzeria och kollektivtrafik. Ska ni ut och röra på er så har ni ca 5 minuters promenad till kanalen med dess vackra promenadstråk, ca 10 minuter till centrum/högskolan och vill ni ta bussen in så finner ni ofantligt många busslinjer som stannar ca 75 m/380 m från bostaden beroende på linje. Bekvämt och smidigt läge med andra ord. Föreningen har gott om parkeringsplatser och det brukar gå relativt snabbt att få en parkeringsplats. Detta är en bostad ni inte vill missa. Varmt välkomna att boka in er på visning! Ps. Tillträde går "när som"!

  • Premium
  • Balkong
Bergkullevägen 110, Skoftebyn, Trollhättans kommun
Bergkullevägen 110, Skoftebyn, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 110, Skoftebyn, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 110

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
1 680 000 kr
83 + 19 m²
3 rum
153 m² tomt

Vill du bo i ett charmigt och prisvärt radhus med egen tomt och utsikt över grönska? Då är Bergkullevägen 110 något för dig! Här kan du njuta av en härlig altan med tak, en mysig gräsplätt och direkt tillgång till Ryrbäcksparkens natur. Huset har två plan med ett rymligt vardagsrum, ett ljust och funktionellt kök, två stora sovrum och där flertalet grannar skapat ett tredje sovrum på nedre plan. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till lekplatser, fotbollsplan, basketplan och skogsdungar. Dessutom har du Ica, parkeringsplats och tvättstuga på bekvämt avstånd. Tomten är friköpt och i samfällighetsavgiften ingår bland annat värme, vatten, renhållning, egen parkeringsplats med motorvärmare och förråd. Missa inte detta tillfälle att förvärva ett drömboende i ett omtyckt område! Denna bostad säljs förbesiktigad och försäkrad upp till 1 miljon/10 år mot dolda fel. Besiktningsprotokoll fås på förfrågan alt. mailas ut inför visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kaflegatan 7 C, Götalunden, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
Kaflegatan 7 C, Götalunden, Trollhättans kommun, bild 2
Kaflegatan 7 C, Götalunden, Trollhättans kommun, bild 3

Kaflegatan 7 C

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 720 kr/mån
20 863 kr/m²

Äntligen en trerummare till försäljning och då på efterlängtat våningsplan (första våningen) och med en möbleringsbar balkong i härligt sydvästläge, dvs med sol från ca lunchtid till kvällen. Addera därtill att bostaden är belägen i en lågt belånad bostadsrättsförening utöver att det är högt i tak, har två redigt tilltagna sovrum (en saknar dörr) och att sovrummen dessutom är belägna på var sin "ände" av bostaden (dvs ej vägg i vägg med varandra, vilket kan vara skönt om gästen snarkar högt eller den hemmaboende tonåringen har musiksmak från annan planet). Dessutom är badrummet förberett för tvättmaskin (el, vatten och avlopp), så om tonåringen klagar på att du missade tvätta något vid det senaste tvättpasset så är det bara att introducera hen till tvättmaskinen (införskaffas i så fall av köparen) i badrummet. Med andra ord; perfekt ifall ni eller tonåringen behöver "paniktvätta" eller önskar tvättmöjligheter inne i bostaden. Som om det inte vore nog så får köparen även riktigt goda chanser till en egen parkeringsplats enligt föreningens ordförande utöver att köparen även får 1 st. gästparkeringskort att använda till sina gäster. Gäster som ni kanske väljer att ta spendera en avkopplande kväll i föreningens bastu, efter att ha avnjutit en pizza från Pizzeria Emma (belägen "tvärs" över gatan" eller grillmåltiden ni tillagat på en av föreningens gemensamma gårdar med året-runt grillplatser. På tal om förvaringsmöjligheter i bostaden så är dessa superb och då i hallen (mitt emot badrummet), klädkammaren men även att det finns riktigt gott om utrymme i bägge sovrummen för fristående möbler utöver självfallet en dubbelsäng i respektive rum. Extra förvaringsmöjligheter finns även i källar- som vindsförrådet och städskåp finner ni i köket. I föreningen finner ni dessutom tvättstuga, grovtvättstuga, cykelrum (i varje huskropp), fritids- och möteslokal, kall- och varmgarage, mc-platser och parkeringsplatser (med/utan motorvärmare) utöver soprum med bra källsorteringsmöjligheter. Önskar ni ut på äventyr så finner ni närmsta busshållplatsen inom ca 80 m, pendeltåget inom ca 600 m promenadväg, Ica Jätten inom ca 900 m och önskar ni njuta av stadens diverse aktiviteter på Drottningtorget (med konserter, allsång, skridskobana, marknader etc.) så finner ni det inom ca 1,5 km promenadavstånd. Här bor ni med andra ord med ett fantastiskt läge utan att för den delen bo mitt i smeten. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Danska vägen 28J, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Ons 31 jul
Danska vägen 28J, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 2
Danska vägen 28J, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 3

Danska vägen 28J

Lägenhet
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
5 416 kr/mån
13 441 kr/m²

Äntligen en 4:a till salu i Sjuntorp och då Brf Skogsvillan! Här erbjuds 3 st. tilltagna sovrum, ett stort kök, ett rejält badrum med plats för såväl tvättmaskin som torktumlare utöver badkar och sist men inte minst finner ni en altan vänd mot grönskande baksida i sydväst läge (vilket bådar gott för härliga sommarkvällar på altanen). Får ni gäster och behöver extra utrymme så finner ni gemensam trädäck med grillplats, en gemensam lekstuga för barnen utöver grönområdena och står bad på schemat så har ni Smörsjön inom kort promenadavstånd (ca 600) och som erbjuder bad från såväl brygga som klippor ut. Behöver ni extra förvaring för era tillbehör så ingår ett förråd i förrådslängan (utöver att ni även har ett förråd inne i bostaden och att garderoberna inne i bostaden ingår i köpet). Här erbjuds ett smidigt boende med egen parkeringsplats med eluttag (med timer) för motorvärmare och gästerna hänvisar ni till de fyra besöksparkeringsplatserna som finns i föreningen. Bäst av allt är kanske våningsplanet som tidigare nämnts: markplan. Notera att bostaden är handikappanpassad och återställning görs av en köpare. I avgiften ingår värme, vatten, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg (en försäkring för bostadsrätter) ingår i avgiften.

  • Premium
  • Uteplats
Bangårdsgatan 5A, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
Bangårdsgatan 5A, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Bangårdsgatan 5A, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Bangårdsgatan 5A

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
850 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 756 kr/mån
21 795 kr/m²

Välkommen till en ytterst hemtrevlig lägenhet med ett centralt läge på populära Tingvalla. Ett perfekt boende för dig som pendlar och/eller har bil och behöver prisvärd parkeringsplats (200 kr/månad) och parkeringsplatser finns i föreningen (ingen ledig i dagsläget) utöver att det är lätt att få parkeringsplats i nära anslutning till addressen. Här har ni "allt" inom behändigt promenadavstånd såsom restauranger, nöje, utomhuskonserter, festivaler, livsmedelsbutiker, bio, pizzeria, Högskolan Väst (ca 550 m), pendeltåg (ca 160 m) och bussar. Här bor ni med endast ett par minuters gångavstånd till ljuvliga promenadstråk längs kanalen och vidare ner till Spikön, och Gamle Dal samt även populära Älvhögsborg. Men åter till bostaden som erbjuder högt i tak, vita väggar, enhetliga golv, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, djupa fönsternischer, fönsterbrädor i Carrara marmor och dessutom får ni bra förvaringsmöjligheter då bostaden har två förråd (ett i källaren och ett på vinden) utöver tre rymliga garderober i hallen. I köket finner ni även diskmaskin utöver ugn på midjehöjd och inbyggd mikrovågsugn. Ni får även en möbleringsbar balkong i bästa möjliga väderstreck för maximalt antal soltimmar och då i sydvästläge och behöver ni en svalkande dusch så håller badrummet en hög standard genom helkaklade väggar och klinkers på golv. Sist men inte minst så finner ni i föreningen festlokal (upp till 30 personer), hobbyrum, cykelrum och tvättstuga med torkrum och strykrum. Miljöstation finns också i huset. Vi ses väl på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Karlstorpsvägen 99, Karlstorp, Trollhättans kommun
Karlstorpsvägen 99, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Karlstorpsvägen 99, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Karlstorpsvägen 99

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/4
3 575 kr/mån
16 935 kr/m²

Ytterst fräsch fd. tvårummare som byggts om till en välplanerad och rymlig minitrea som upplevs betydligt större än sina 62 kvm. Här har ni en fin bostadsrätt som är i inflyttningsklart skick och där samtliga rum (exklusive badrummet) har renoverats under år 2021. Vi talar om nya ytskikt, nya innerdörrar inkl. dörrhandtag, ny el, nya strömbrytare och nya el-uttag. Köket renoverades inkl. köksstommar och fick även nya vitvaror. Badrummet har säljaren låtit vara som det är då det redan håller en hög standard genom helkaklade väggar, klinkers på golv med golvvärme utöver att det är förberett för tvättmaskin. I badrummet finner ni även en rymlig duschkabin så att mindre barn kan duscha själva utan att ni för den delen behöver oroa er för vattenstänk "överallt". För att skapa utrymme för den stora duschkabinen så har tvättmaskinen istället placerats i det renoverade köket, där ni även finner bland annat diskmaskin och dubbel uppsättning kyl/frys! Därutöver med påkostad (dyr) mosaikkakel ovan köksbänk och med läcker belysning i vitrinskåpet. Ni finner även en induktionshäll och varmluftsugnen är placerad på bekväm höjd; midjenivå. Bostaden har ni på ett smidigt våningsplan och då endast en våning upp och erbjuder även en underbar lummig utsikt och utan någon som helst insyn. Därtill har lägenheten även en inglasad balkong i ca sydostläge (med sol till ca 14-15 tiden) och tröttnar ni på solen och önskar skugga, så finns det rullgardiner som ni kan dra för. Kort och gott så har ni en fantastisk möjlighet att köpa en välrenoverad och kvadratsmart 3:a i en lågt belånad bostadsrättsförening och dessutom med låg månadsavgift om 3 575 kr där värme, vatten och bostadsrättillägg (en bostadsförsäkring) ingår. Föreningen har förhandlat fram ett kanonavtal till sina medlemmar och då tv-kanaler och internet (100 Mbits/s) för endast 183 kr i månaden (obligatorisk kostnad). Som om detta inte vore nog så hälsar ordförande att det eventuellt finns några lediga garageplatser (250 kr/månad/st) utöver att ni får två parkeringskort. Får ni långväga gäster så har föreningen en övernattningslägenhet med gratis wifi, fyra bäddar, kök och toalett för 100 kr/natt utöver att det även finns gym (gratis), cykelrum, hobbyrum, extra förråd för uthyrning samt en ny miljöstation. Har ni elbil så finns laddstolpar för även detta och inom kort så har föreningen även solceller på taken för att leverera el till sina medlemmar. Så ja, här har ni en modern bostadsrättsförening som är lågt belånad kombinerat med att flera stora och dyra renoveringar är utförda (exempelvis stambyte och takrenovering). Behöver ni tar en in till centrum eller tågstationen så ligger närmarste busshållplats ca 50 meter från porten och därifrån tar ni er in till Trollhättans järnvägsstation på endast 10 minuter. Ska ni handla så ligger välsorterade Hemköp Hjortmossen inom ca 950 m/13 minuters promenadavstånd. Så vad väntar ni på? Detta kallar vi för en möjlighet som heter duga. Relativt snabbt tillträde får att ordna om det är av intresse för en köpare. Hos föreningen är bostaden registrerad som 2 r.o.k.

  • Premium
  • Balkong
Repslagaregatan 6 B, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
Repslagaregatan 6 B, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Repslagaregatan 6 B, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Repslagaregatan 6 B

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
850 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 059 kr/mån
20 482 kr/m²

Ytterst prisvärd bostad belägen i en otroligt solid bostadsrättsförening som är skuldfri. Därtill att nästan allt ingår i avgiften såsom bredband (100/100), kabel-tv, värme, vatten och bostadsrättstillägg (vilket är en försäkring för bostaden) utöver att en köpare kan få parkeringsplats omgående om så önskas. Addera möbleringsbar balkong i härligt solläge (ca sydöst), två förråd (vinds- och källarförråd), högt i tak och som pricken över i; läget! Det geografiska läget i staden är helt perfekt med ett skyddat, lugnt, läge på en tvärgata och samtidigt med "krypavstånd" till såväl pendeltåg (ca 300 m), högskolan (ca 450 m) och centrums utbud av nattklubbar (flera inom ca 600 m), restauranger (flera inom ca 600 m), livsmedelsbutiker (Hemköp ca 300 m, Ica Matmor ca 500 m), shopping (Odenhuset ca 300 m) och evenemang. Trollhättans centrum är levande med gott om folkrörelse såväl dagtid som kvällstid om helger. Med andra ord ett svårslaget läge och för den som önskar bo mitt i staden men slippa det värsta stadsbruset tack vare att den är belägen på en tvärgata med skyddande huskroppar runtom. I föreningen finns hobbyrum, tvättstugor (lätt att få tid) och övernattningslägenhet (med toalett i korridor, ingen dusch och ej med kök) med 3 st. bäddar (täcke och kuddar finns) som går att hyra för ca 150 kr/natten. Du missar väl inte denna möjlighet? Varmt välkomna på visning! (Möbleringen i bilderna är ett fotomontage för att visa på hur det skulle kunna se ut i bostaden).

  • Premium
  • Balkong
Bergkullevägen 249, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 249

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Lisenstedt Fastighetsförmedling
425 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 034 kr/mån
5 592 kr/m²

Äntligen en trerummare till salu och då om ca 76 kvm med grönskande utsikt kombinerat med ett trivsamt och skyddat läge från störande biltrafik. Här får ni alla möjligheter att av en stor inglasad balkong utöver att slå till på ett ytterst tilltalande begärt pris som endast gäller vid snabb och smidig affär utan några krångel, då säljaren önskar om möjligt slippa fotografering invändigt. Läget är ytterst bra och då med direkt närhet till lekplatser, hundrastgård, grönområde men även Ica samt busshållplats inom kort promenadavstånd. Invändigt finner ni en bostad där ytskikten har delvis setts över genom åren dock kommer en köpare troligen önska genomföra en modernisera till enhetliga golv och moderna kulörer på väggar utöver ett nytt kök (inklusive vitvaror). Idag är bostaden fullt bebolig såsom den står idag och ni finner även ett badrum från föreningens stambyte (-96) med badkar utöver såväl tvättmaskin som torktumlare, vilka ingår i köpet. Därtill två stora sovrum, bägge med inbyggda originalgarderober, och ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkong med lummig utsikt mot grönområde. Kort och gott en trevlig bostad och behövs extra förvaring så finner ni lägenhetens förråd smidigt nog på samma våningsplan, det kallar vi bekvämt och bra. Föreningen hälsar att det finns ledig parkeringsplats till en köpare, så vad väntar vi på? Jo, vem som hinner slå till först. Blir det du eller blir det en annan person? Tillträde enligt överenskommelse och matbutiken, den finner ni inom 500 m promenad såväl som pizzerian, vårdcentralen och apotek och ska ni in till centrum så ligger närmaste busshållplatsen inom ca 320 m. Direkt utanför finner ni hundrastgården och en liten bit bort även Myrtuveparken, därefter Ryrbäcksparken och näst på tur Slätthults motionsanläggning. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9