Gavelvägen 4

Storvreta, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
577 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
34 291 kr/år
Antal besök
2 026
Dagar på Hemnet
4

På lugn gata med närhet till skolor och förskolor finner du detta kedjehus.
Här har du en härligt grönskande baksida utan störande insyn där barnen kan leka. Husets yta fördelas på hall, kök, sovrum, vardagsrum och duschrum på entréplan. Det finns även ytterligare ett rum en halvtrappa ner som kan användas som gästrum, kontor eller extra sovrum om så önskas.
På övre plan finner du två sovrum som båda har varsin kattvind med god förvaring. Här uppe finns även wc samt ytterligare förvaring i vindsförråd.

Utvändigt finner du ett mindre gräsparti på husets framsida som även avgränsas från gatan av en grönskande häck. Här har du garage för en bil samt plats för ytterligare bil på uppfarten.
På husets baksida har du en altan i sydväst där delar är under tak. Det finns även rabarber till sommarfikat och gott om plats för både bollspel och kubb i sommarsolen.

I Storvreta bor du med närhet till all service du kan tänka dig med bl.a. skolor, dagis, grönområden med pulkabackar, matbutiker, gym, frisör, apotek, vårdcentral, tandläkare m.m. I området finns även lekplatser skyddade från trafik. Bra pendlingsläge med kommunala transporter både mot Stockholm och Gävle. Från Storvreta når ni även nya E4:an för pendling via bil. Bekvämt avstånd in till Uppsala.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.