Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Herman Silén

Herman Silén

Om mig

Jag har alltid haft stort förtroende hos mina vänner och bekanta vilket jag värderar högt. I min vardag som mäklare är det någonting jag alltid försöker leva upp till. Min bakgrund inom både försäljning och bankvärlden gör att jag tillsammans med stor kunskap om fastigheter och lägenheter ger mina kunder trygghet på alla plan genom processen. Som uppvuxen på landet tar jag gärna med mig fru och barn ut i naturen när det inte ligger bil- eller mc-racing i kalendern.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flogstavägen 5E, Flogsta, Uppsala kommun
Flogstavägen 5E, Flogsta, Uppsala kommun, bild 2
Flogstavägen 5E, Flogsta, Uppsala kommun, bild 3

Flogstavägen 5E

Lägenhet
Flogsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 900 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 2/5
6 991 kr/mån
24 902 kr/m²

Trea till salu i populära Ekeby Hus! Här bor seniorer +55 som uppskattar riktigt god service och närheten till grönska. Lägenheten har en stor hall med ingång till ett förråd, ett sovrum med god förvaring samt ett mindre sovrum perfekt som gäst- eller arbetsrum. Här finns även ett kök med matplats i härligt burspråk med utsikt över grönområde, ett vardagsrum med balkong i söder plus ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. I föreningen finns allt man kan önska sig med fina tvättstugor, cykelförråd, bastu, en mycket trevlig restaurang, gästmatsal, gästrum att hyra, bibliotek, hobbyrum och motionsrum. Som boende i Ekeby Hus kan man också vara med i dom gemensamma aktiviteterna så som måleri, bridge, bokcirklar och mycket annat. De boende har tillgång till sjuksköterska och det finns hårvård och fotvård till subventionerade priser. Hågadalen är inte långt bort för den som vill njuta av en promenad och det finns även flertalet promenadstråk i direkt anslutning till bostaden som tar dig runt i området samt in mot city. Mataffärer såväl som påfart till större vägar är lättåtkomliga. I årsavgiften om 6 991 kr/månad ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Utöver årsavgiften tillkommer en obligatorisk serviceavgift om 3 476 kr/månad som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar lättare städning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. I Ekeby Hus populära och nyligen renoverade restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 matkuponger (3 kvartal) för 9 450 kr/år, dvs 50 kr per måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar. Vill du läsa mer om föreningen rekommenderar jag att gå in på deras hemsida där man får mycket bra information. https://ekebyhus.bostadsratterna.se/ Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sparrisgatan 7B, Årsta, Uppsala kommun

Sparrisgatan 7B

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/5
2 062 kr/mån
31 809 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyrenoverade lägenhet. Pricken över i:et är en stor inglasad balkong i sydvästläge! Lägenhetens välplanerade yta inrymmer hall med avhängningsmöjlighet och alldeles nyrenoverat kök i stilrena färger samt matplats vid fönster. Vidare finns ett helkaklat badrum och ett rymligt rum som rymmer såväl sov- samt sällskapsdel. Härifrån nås också den inbjudande balkongen av generöst mått i sydvästläge. Här bor du i en bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och med bra gemensamma utrymmen som hobbyrum, ett mindre gym samt en fin tvättstuga. Trots ett centralt läge vid centrumet så är det nära till grönytor. Som granne till Årsta centrum har du mycket goda servicemöjligheter "runt knuten" och om behov av ytterligare servicemöjligheter uppstår så är det promenadavstånd till Gränby centrum. Det finns också bra busskommunikationer och den bilburne tar sig snabbt ut på E4-påfarten. Med cykel så tar du dig ner till city på drygt tio minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Björklundavägen 14, Norby, Uppsala kommun

Björklundavägen 14

Lägenhet
Norby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 747 kr/mån
31 667 kr/m²

I omtyckta villakvarter med möjlighet till egen odling i trädgården hittar du denna rymliga lägenhet för dig +55. Genom entrén kliver du rakt in i föreningens egen vinterträdgård där det finns sittgrupper och möjlighet till social samvaro. Ta hissen eller trappan upp till det övre planet och kliv in i lägenheten som möter dig med både ljus och rymd. Lägenheten har ett ordentligt kök med matplats och gott om förvaring, ett sovrum med plats för säng och förvaringsmöblemang. Vardagsrummet är stort med flera möbleringsmöjligheter och utgång till den rymliga balkongen med inglasning. Lägenhetens badrum nås från hallen varifrån du även når ett rymligt förråd/klädkammare. Perfekt lägenhet för dig som vill bo med lägenhetens bekvämlighet men inte tumma på känslan av villakvarter. Njut av grönska och lugna gator likväl som närhet till matbutik och övrig service på Svamptorget. Föreningen tillhandahåller praktisk tvättstuga i markplan och har även både rymlig samlingslokal och hobbyrum. Vill du inte cykla eller ta bilen så kan du lätt ta bussen som avgår med täta avgångar bara ett femtiotal meter bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ensta skogsväg 3, Gunsta, Uppsala kommun

Ensta skogsväg 3

Fritidshus
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 250 000 kr
60 + 8 m²
2 rum
1 490 m² tomt

Ett rogivande fritidshus eller mindre permanentboende i fint skick endast 15 min med bil från centrala Uppsala. För den som behöver kan ett omgående tillträde ordnas. Huset har ett duschrum, mindre sovrum, kök och ett stort vardagsrum med kamin och samt utgång till den altanen som ligger åt väster med möjlighet till härliga soltimmar och utsikt mot naturen med stor naturtomt framför. För den som önskar så denna tomt inte knuten till någon husleverantör som många andra tomter i området utan här ges du frihet att själv välja ditt egna drömhus inom ramen för den detaljplan som finns. Kontakta mäklaren för visning.

Ärnevilundsvägen 4 A (tomt 1), Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 4 A (tomt 1)

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
1 340 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Totalpriser på nyckelfärdigt hus inkl. tomt och anslutningar mm. startar från 5 431 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 143". En riktigt smart planerad enplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl.a. Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Ärnevilundsvägen 7 F, Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 7 F

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
5 431 000 kr
178 m²
7 rum
1 137 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter, varav 11 redan sålda, med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Färdigt hus från 5 431 000 kr. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Totalpriser på nyckelfärdigt hus inkl tomt och anslutningar mm. startar från 5 431 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 143". En riktigt smart planerad enplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Kilsdal 3 B, Börje, Uppsala kommun

Kilsdal 3 B

Villa
Börje, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 700 000 kr
133 m²
5 rum
1 652 m² tomt

Uppe på höjden kommer du hem till detta hus med härlig utsikt över fälten, värmande braskamin och jordkällare. Huset består av en äldre del samt en modern tillbyggnad som uppfördes 2015. För den som önskar är det möjligt med ett snabbt tillträde! Via farstukvisten kliver du in i en liten men effektiv hall för att sedan komma in till köket med dess matplats. Köket har även en gammal vedspis med egen murstock som i nuläget inte används men som kan ge ett härligt tillskott till charmen. Från köket har du även utgång till en av altanerna där solen kommer tidigt på dagarna. På denna altan finns även en enklare pool nedsänkt. Vidare in i huset finner du vardagsrummet och det är här som utbyggnaden tar vid. Här ryms gott om socialt möblemang och du har både braskamin och härliga glasdörrar ut till den stora altanen. Altanen, med plats för allt du kan önska, sträcker sig runt husknuten för att du ska kunna njuta av så många timmar utomhus som möjligt när vädret bjuder till. Innanför vardagsrummet har du ett rymligt badrum med både badkar och dusch, perfekt för barnfamiljen! Här finns även separat tvättstuga med gott om förvaring. En trappa upp finner du en mindre hall med plats för förvaring. Från hallen når du tre sovrum och en wc. Sovrummen är rymliga och det större av de tre har även fristående garderober. Tomten är mestadels av skogskaraktär med utmärkta ytor för barnen att leka på och minimalt med gräs att ta hand om. Plats för bilar finns på den grusade uppfarten och förvaring finns i ett förråd. Skönt att veta är att vattenbrunnen borrades 2021 med godkänt vattenprov och även avloppet anlades samma år. Huset är även anslutet till fibernät. I Börje bor du med naturen som en av dina närmsta grannar samtidigt som du har flera nybyggda hus alldeles i närområdet och endast ca 15 minuter med bil in till Uppsala. Här har du åkermark såväl som skog för härliga promenader och avkopplande miljöer. Omtyckt förskola och skola (åk F-6) ligger bara några kilometer bort och i närheten finns även flera fotbollsplaner samt en mycket välskött grustennisbana. Om man önskar åka buss in till Uppsala så trafikerar linje 106 alldeles ute på vägen. Välkommen att boka in dig för visning.

Visar alla 7