Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Herman Silén

Herman Silén

Om mig

Jag har alltid haft stort förtroende hos mina vänner och bekanta vilket jag värderar högt. I min vardag som mäklare är det någonting jag alltid försöker leva upp till. Min bakgrund inom både försäljning och bankvärlden gör att jag tillsammans med stor kunskap om fastigheter och lägenheter ger mina kunder trygghet på alla plan genom processen. Som uppvuxen på landet tar jag gärna med mig fru och barn ut i naturen när det inte ligger bil- eller mc-racing i kalendern.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ensta skogsväg 3, Gunsta, Uppsala kommun

Ensta skogsväg 3

Fritidshus
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 350 000 kr
60 + 8 m²
2 rum
1 490 m² tomt

Ett rogivande fritidshus eller mindre permanentboende i fint skick endast 15 min med bil från centrala Uppsala. Huset har ett duschrum, mindre sovrum, kök och ett stort vardagsrum med kamin och samt utgång till den altanen som ligger åt väster med möjlighet till härliga soltimmar och utsikt mot naturen med stor naturtomt framför. För den som önskar så denna tomt inte knuten till någon husleverantör som många andra tomter i området utan här ges du frihet att själv välja ditt egna drömhus inom ramen för den detaljplan som finns. Välkommen att boka in dig för visning!

Ärnevilundsvägen 4 A (tomt 1), Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 4 A (tomt 1)

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
1 340 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Totalpriser på nyckelfärdigt hus inkl. tomt och anslutningar mm. startar från 5 431 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 143". En riktigt smart planerad enplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl.a. Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Ärnevilundsvägen 7 F, Gunsta, Uppsala kommun

Ärnevilundsvägen 7 F

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
5 431 000 kr
178 m²
7 rum
1 137 m² tomt

Nu släpper vi 14 st prisvärda tomter, varav 11 redan sålda, med riktigt toppläge i populära Gunsta! Här får du möjlighet att tillsammans med Eksjöhus bygga ditt drömhus. Tomterna är stora och ger därför möjlighet att verkligen bygga det huset ni önskar. Omgivna med äldre bebyggelse och med skogen in på knuten. Färdigt hus från 5 431 000 kr. Tomterna säljs med fasta priser. Först till kvarn och ingen budgivning. Totalpriser på nyckelfärdigt hus inkl tomt och anslutningar mm. startar från 5 431 000 kr. I detta annonsexempel har du färdigt hus av modell "Prio 143". En riktigt smart planerad enplansvilla, perfekt för barnfamiljen. Här kan du se mera om utbudet hos Eksjöhus. https://www.eksjohus.se/ Har du frågor om olika hustyper, priser eller liknande. Vänligen kontakta Eksjöhus; Nina Karlsson 018-474 43 50 [email protected] Anders Rönnings 018-474 43 52 [email protected] Tomterna är förberedda för anslutning till kommunalt V/A, el samt fiber. Dessutom är stora markarbeten redan utförda vilket ger en stor besparing i den totala byggkostnaden. I natursköna Gunsta bor du ca 10 kilometer öster om Uppsala. Här är kombinationen av friluftsliv på knuten i en citynära miljö svårslagen och en stor anledning till att Gunsta blivit så populärt. Flera sjöar i närheten möjliggör både bad och fiske. Här finns även trevliga badplatser som bl a Fjällnora och Lännabadet (Borgardalen). Gunsta är ett område som enligt kommunens översiktsplan kommer att växa de närmaste åren. Bebyggelsen som planeras i Södra Gunsta ligger mellan Gunsta och Bärby Äng, här planeras växa med ca 1 500 bostäder/lägenheter fram till 2030. Utbyggnaden kommer att börja närmast länsväg 282 och successivt dra sig söderut. I planen finns det en tomt avsatt för en ny låg- och mellanstadieskola, en fullstor idrottshall samt en förskola. Närmast infarten från länsväg 282 planeras ett område för livsmedel och handel. Kommunikationerna är goda med regiontrafikens bussar (linje 809) som trafikerar området med täta avgångar. Dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. I Gunsta finns Stiernhielms på landet Krog och Livs, Trädgårdshandel, flera förskolor och Funboskola (F-3). OBS att tomterna är knutna till Eksjöhus och inte kan köpas utan att byggnation sker via Eksjöhus.

Hjulaxelvägen 146, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 146

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 102 kr/mån
25 694 kr/m²

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med dörr till klädkammare samt stort badrum med tvättmöjligheter. Vidare finns två bra sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket med matplats. Från sällskapsdelen nås också den inbjudande balkongen med kvällssol. Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett förråd om ca 5 kvm. I bostadsrättsföreningen Skrindan Boklok bor du i en förening med 32 lägenheter i byggnader som uppfördes 2022. Grönskande gemensamma gårdar och föreningen har 54 parkeringsplatser varav 32 st är med elplint. Byggnaderna har öppet nätverk via GlobalConnect. Medlemmen själv bestämmer vilken leverantör man vill ha. Endast 10 kilometer öster om Uppsala ligger det populära landsortsamhället Gunsta i Funbo socken. Området ligger naturnära med flera sjöar i närheten som möjliggör både bad och fiske sommartid och skridskoåkning vintertid. Museijärnvägen Lennakatten har en station i närbelägna sommar- och vinteroasen Marielund med badplats och båtbryggor. I Gunsta finns även Funbo Plantskola, förskola ca 100m från bostaden och Stiernhielms krog, och en dryg kilometer bort finner ni även Funbo skola, åk F-3 och funbo Kyrka. I Södra Gunsta kommer en helt ny grundskola med idrottshall att byggas intill huvudgatan. Kommunikationerna är goda med busslinje 809 som trafikerar området med täta avgångar, dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. Från Gunsta är det utmärkt pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Stockholm tack vare påfarten till E4:an som man når inom ca 7 minuter med bil. Vid infarten till Centrala Uppsala finns all tänkbar service i Boländerna.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Möjbro 26, Hagby, Uppsala kommun

Möjbro 26

Villa
Hagby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
1 379 m² tomt

Med vacker utsikt över fälten där sensommarsolen går ner om kvällarna kommer du här hem till ett härligt hem med både vattenburet värmesystem och nytt avlopp. Här har du ett mindre hus med praktisk källare och grönskande trädgård med flera äppelträd och buskar. Inne i huset har du ett entréplan med ett renoverat kök i tidstypisk stil, sovrum, vardagsrum samt ett badrum. En trappa upp finner du ytterligare ett sovrum plus en större hall som också kan nyttjas som sovrum. I källarplanet finner du förutom mängder av förvaringsmöjligheter även tvättstuga, pannrum och matkällare. På husets baksida har du en rymlig altan som vetter ut mot fälten i sydväst där du ser solen gå ner om kvällarna. Härifrån kan du njuta av årstidsförändringarna och se rådjuren göra spår i snön likväl som se bondens skörd växa upp under sommaren. Huset har ett vattenburet uppvärmningssystem som drivs av en luftvattenvärmepump och för den som behöver finns även en extra varmvattenberedare installerad. Med bil tar du dig lätt in till centrala Uppsala på dryga 25 minuter och önskar du ta buss så har du hållplats precis utanför tomtgränsen. Förskola och skola (F-6) finns i Vänge som du når på 10 minuter. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Hagby Rosenberg 8, Hagby, Uppsala kommun

Hagby Rosenberg 8

Villa
Hagby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 795 000 kr
155 m²
5 rum
1 907 m² tomt

Endast 20 minuter från Uppsala finns denna bostad med oändliga möjligheter för den stora familjen, den som önskar att bo tillsammans flera generationer, hyra ut ett av husen, vilket ger ett billigt boende eller för den egna företagaren. Fastigheten ligger med ett lugnt läge på en mindre återvändsväg med utsikt över vackra landskap. När ni kommer in på tomten möts ni av en grusgång upp till det stora bostadshuset och en avskild mindre väg till det mindre huset (byggt -77). Det stora huset byggdes 2017 och har en entré under tak på farstukvisten, som tar dig vidare in till den stora öppna planlösningen i de sociala delarna som binder samman vardagsrummet och köket. Härifrån finns utgång till den stora altanen som sträcker sig runt hörnet och mot baksidan av huset. Innanför köket finns tvättstuga/groventré. I den andra delen av huset finns två bra sovrum och badrummet. På övre plan finns ett stort öppet allrum med pysselhörna vid fönsterparti, ett sovrum och ett duschrum. Bostaden har genomgående stora sällskap och umgänges ytor, som med enkla medel kan göras om till fler upp till tre till sovrum. Det separata huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och köksdel, med en braskamin centralt placerad som sprider värme och mysfaktor i hela huset, 2,5 sovrum samt dusch/tvättrum. Huset har en egen uteplats på framsidan av huset. Här bor du dryga 20 minuter med bil från Uppsala och en kortare cykeltur bort finns busshållplats där buss 109 tar dig in till stan om så önskas. I närheten finner du Hagby IP där flertalet fotbollsplaner finns. Gott om skog och mark för avkopplande promenader eller svamp- och bärplockning. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6