Bagarbyvägen 13 H

Tureberg, Sollentuna Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Förening
BRF Tärnan nr 2
Om föreningen
Avgift
5 139 kr/mån
Driftkostnad
7 764 kr/år
Pris/m²
40 306 kr/m²
Antal besök
2 126
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till detta smakfullt renoverade radhus i den bakre längan med direktanslutning till större gräsytor för lek och spring. Bostadens 98 kvm är smakfullt renoverade och detaljerna har verkligen fått stå i fokus. Entrévåningen, som blir familjens naturliga sällskapsvåning, disponeras av kök, matplats och vardagsrum som tillsammans bildar en trevlig och social helhet. Övervåningen har tre bra sovrum och gott om förvaring i två klädkammare. Båda badrummen är stambytta 2015 och renoverade i sobra färger. Bostadens uteplatser är väl omhändertagna och skapar en ombonad och inbjudande känsla. Övervåningen har 2018-2019 fått genomgående nya trägolv (enstavigt parkettgolv som behandlats med vit hårdvaxolja från Tarkett). För samtliga förbättringsåtgärder se pdf:en "Renoveringslista Lgh D27".

Område
För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. På promenadavstånd finns enorma naturområden på Järvafältet med fina naturområden och motionsmöjligheter. Kring Edsviken finns flera fina badplatser och båtklubbar. På vintern finns möjlighet att åka skridskor på både Norrviken och Edsvikens plogade banor. Vill man åka skidor tar man sig på mindre än en kvart till Väsjöbacken.

Service
Vardagspusslet blir enkelt tack vare närmaste förskola och skola på några minuters promenadavstånd - inget stressande och skjutsande med bil med andra ord. Till fots är det knappt 15 minuters promenad (ca 500 m) till Sollentuna centrum där det finns både pendeltåg och ett stort utbud av både restauranger, butiker och service samt gym (SATS). Bara fem minuter promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Tistelvägen 21. Lockas man av restaurangbesök ligger Pizzeria Rosa Bella i närheten. Med bil nås Häggviks handelsplats på ett par minuter där det finns Friskis & Svettis, Systembolaget och närliggande stormarknader som Ica Maxi och Coop Forum - och mycket mer. För större shoppingbehov når du både Sollentuna centrum och nya Mall of Scandinavia med bil eller pendeltåg alternativt Täby Centrum med bil eller buss.

Kommunikationer
För att ta sig till arbete och nöjen i city finns det flera smidiga alternativa kommunikationer. Närmsta busshållplats är Bagarbyvägen där buss 537 tar dig till Sollentuna Centrum och Sollentuna station (hållplats Mossvägen) på 6 minuter. Buss 516, busshållplats Bagarbyvägen ca 150 meter bort, är en direktbuss som går till och från Sergels Torg vardagar i rusningstafik.

Från Sollentuna station in till city tar det ca 16 minuter med pendeltåget. Åt andra hållet tar det ca 22 minuter till Arlanda. Med bil tar det runt 17 minuter in till city och cirka 20 minuter till Arlanda beroende på trafik tack vare närheten till E4:an.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 26
  nov
  Imorgon kl. 18:00–18:30
  Förhandsvisning - Varmt välkommen med din anmälan!
 • 29
  nov
  Sön 29 nov kl. 13:00–13:45
  Varmt välkommen med din anmälan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.