Kompassgatan

Västra Bökhult, Älmhult Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Avgift
4 518 kr/mån
Pris/m²
15 841 kr/m²
Nyproduktion 

I Älmhult växer den helt nya stadsdelen Västra Bökhult fram, med livskvalitet för både stora och små. Här bygger OBOS 16 bostäder i form av radhus på 107 m² och 120 m², med tillhörande parkering och förråd. Inflyttning startar april 2020.

Välkommen in i en ljus och trivsam lägenhet där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Från vardagsrummet kommer du ut på en härlig uteplats med trädäck. På nedervåningen finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare, såväl som ett sovrum i anslutning till entrén.

På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett badrum, en klädkammare och ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fransk balkong.

Till varje bostad hör uteplats, ett förråd och egen parkering. Varje parkeringsplats kommer dessutom att tilldelas ett eluttag.

Med olika gång- och cykelstråk knyts området ihop med såväl natur, centrum och badplats. Här bor du lugnt och skönt samtidigt som du har nära till affärer, service, kommunikationer. Välkommen till Brf Körsbärsdalen!

Husen byggs av OBOS Sverige AB och säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Älmhult.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB