Fastighetsbyrån Älmhult

Fastighetsbyrån Älmhult

Mäklare

Horshultsvägen 12, Virestad, Älmhults kommun

Horshultsvägen 12

Villa
Virestad, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

675 000 kr

167 m²

6 rum

2 763 m² tomt

I gemytliga Virestad med naturen kring knuten och närhet till badplatsen i Välje finner vi denna 1 1/2-plansvilla med två lägenheter. På generös tomt med härliga ytor för både odling och prunkande blomsterland ligger detta välskötta och rymliga hus. Huset som byggdes 1950 är idag är inrett med två lägenheter som antingen kan hyras ut eller slås ihop till ett rejält boende. På tomten finns dessutom garage samt förråd. Välkomna på visning!

Södra Gamla vägen 2A, Möckeln, Älmhults kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00

Södra Gamla vägen 2A

Villa
Möckeln, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

4 975 000 kr

236 m²

7 rum

5 093 m² tomt

Söker Ni ett boende som har nära till centrum, skola och förskola, men samtidigt ligger i anslutning skog och natur? Då är denna nybyggda och generösa familjevillan i Möckeln något för Er! Huset är byggt i stilsäkra och moderna material, har golvvärme på både entréplan och övre plan och rymmer trevliga och rymliga sociala ytor, ett vackert kök, två badrum samt fem sovrum. På tomten finns ett stort garage med tre portar. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Älmhultsvägen 20, Häradsbäck, Älmhults kommun

Älmhultsvägen 20

Villa
Häradsbäck, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 450 000 kr

124 m²

4 rum

3 120 m² tomt

Som taget ur en inredningstidning! På ett trivsamt läge i Häradsbäck, med fantastisk trädgård omgiven av stenmur, ligger detta vackra arkitektritade 30-talshus. Huset är beläget ca 15 minuters bilväg från Älmhult och passar bra både som permanentboende och fritidsbostad. Här finner ni ett hus som genomgått omfattande och väl genomtänka renoveringar med varsam hand och charmen bevarad. En riktig pärla där den generösa takhöjden ger en härlig rymd och de gamla trägolven finns bevarade. Till fastigheten hör ett uthus som idag används till hönshus och en prunkade trädgård, en dröm för den med gröna fingrar! I detta otroliga hus får ni ett idylliskt boende i rogivande omgivning och med närhet till byns lanthandel. Varmt välkomna på visning!

Lupinvägen 1, Klöxhult, Älmhults kommun

Lupinvägen 1

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 500 000 kr

139 m²

5 rum

1 766 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade villa på ett lugnt och trevligt läge i Klöxhult! Här har du nära till naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Området är barnvänligt och erbjuder närhet till lekplats, förskola och skola. Husets hjärta är sociala ytorna med kök och vardagsrum i nära anslutning som ger en naturlig samlingsplats för familj och vänner samt trädgården med blomsteräng att njuta av på sommaren. Välkomna på visning av Lupinvägen 1!

Möckelns väg 8, Möckeln, Älmhults kommun

Möckelns väg 8

Villa
Möckeln, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 800 000 kr

100 m²

5 rum

861 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl omhändertagna hus i Möckeln till salu! Här finns chansen att sätta egna prägel och skapa ert drömboende! Huset ligger på en mysig tomt med baksidan mot en skogsdunge. I närheten av huset ligger badplats, förskola och mysiga promenadstråk längs med sjön. Villan rymmer sociala sällskapsytor samt fyra ljusa och trevliga sovrum. På fastigheten finns också ett garage med förråd. Välkomna på visning!

Gäddstigen 2, Möckeln, Älmhults kommun

Gäddstigen 2

Villa
Möckeln, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 175 000 kr

150 m²

6 rum

1 138 m² tomt

Nu finns denna ljusa och trivsamma familjevilla med generösa sociala ytor och väldisponerad planlösning till salu! På härligt läge i Möckeln med närhet till både bekvämligheter, grönområde och sjön finner vi detta rymliga och välskötta hus. Här erbjuds en lummig och trivsam trädgård, stora umgängesytor, fyra sovrum samt god plats för hela familjen och öppnar upp för trevliga sociala sammankomster! Varmt välkomna på visning!

Eriksgatan 21A, Centrum, Älmhults kommun
 • Ons 15 feb kl 16:30

Eriksgatan 21A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

850 000 kr

70,5 m²

3 rum

6 292 kr/mån

12 057 kr/m²

Söker ni ett bekvämt, stilsäkert och kvadratsmart boende? Se hit! På Eriksgatan finns nu denna ljusa och trivsamma trea till salu! Här erbjuds det perfekta läget med närhet till centrums bekvämligheter, tågstation och IKEA-kontor. Ett fräscht och ljust boende med stilsäkra materialval samt en väldisponerad planlösning. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Transtigen 1, Klöxhult, Älmhults kommun

Transtigen 1

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

3 495 000 kr

192 m²

6 rum

1 025 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade villa med carport! Huset är belägen på en lugn återvändsgata med en fantastiskt insynsskyddad och lummig trädgård. Huset rymmer härliga sociala ytor och tre sovrum. Perfekt för barnfamiljen! På baksidan av huset ligger ett trädäck samt inglasad altan som vetter mot trädgården, inbäddad i grönska. Här kan ni njuta av solens alla timmar. Varmt välkomna på visning!

Kompassgatan 9D, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 9D

Lägenhet
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 400 000 kr

107 m²

4 rum

4 363 kr/mån

22 430 kr/m²

I Natursköna Västra Bökhult, med närhet till badstrand och vackra strövområden, ligger denna moderna marklägenhet byggd 2019! En mycket välplanerad och stilsäker 4:a om 107 kvm fördelat på 2 plan som erbjuder en hög standard och genomgående stilrena materialval. Lägenheten har öppna och sociala ytor på nedre plan och en härlig uteplats. Till bostadsrätten tillhör ett generöst förråd samt parkeringsplats.

Plåtslagargränd 1D, Hagabo, Älmhults kommun

Plåtslagargränd 1D

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 950 000 kr

82,1 m²

4 rum

4 665 kr/mån

23 752 kr/m²

Söker du ett fräscht boende med ytsmart planlösning och närhet till affärer, grundskola, gymnasium och internationella skolan? Nu finns möjligheten att köpa denna fina bostadsrätt med en härlig öppen yta mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds ett boende med materialval i ljusa färger och klassiskt tidlös inredning med vita väggar och golv av vitlaserad ekparkett. Dessutom finns centraldammsugare egen uteplats med trädäck, parkering samt fristående förråd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun
 • Mån 13 feb kl 16:15
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 2
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 3

Eriksgatan 27

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

695 000 kr

75 m²

3 rum

6 448 kr/mån

9 267 kr/m²

Nu finns denna trivsamma och välplanerade trea på Eriksgatan i centrala Älmhult till försäljning. Två trappor upp finner ni denna ljusa lägenhet med trevlig planlösning och härlig inglasad balkong i västläge. Här erbjuds ett ljust kök med klassiska gråa luckor, badrum med våtrumsmatta och dusch, generöst vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen samt två sovrum i ljusa färger. Två förråd finns i källaren. Välkomna på visning!

 • Premium
Granvägen 6, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Granvägen 6

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 200 000 kr

126 m²

5 rum

397 m² tomt

På Granvägen 6 finner vi detta välskötta och trivsamma radhus med garage och carport. Här erbjuds ett välplanerat och fräscht boende med generösa sociala ytor samt fyra mysiga sovrum. Källarplanet bjuder in till så väl förvaring som extra allrum från gillestuga. Varmt välkomna att visa Ert intresse på detta härliga hus på centralt läge!

 • Plus
Dalgatan 32, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Dalgatan 32

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 900 000 kr

99 m²

4 rum

960 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna smakfulla och villa i härliga Elmiersområdet! Här får ni närhet till både centrum, fritidsaktiviteter och grönområdet i Haganässkogen! Bostaden är totalrenoverad 2016 med moderna och stilrena materialval samt rymmer öppna sociala sällskapsytor, två fräscha badrum och tre sovrum. Till fastigheten finns även en carport med anslutande förråd. Varmt välkomna på visning!

Södra Esplanaden 3A, Centrum, Älmhults kommun

Södra Esplanaden 3A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 100 000 kr

77 m²

4 rum

4 074 kr/mån

14 286 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en av de populära bostadsrätterna i Kärringträtan! Lägenheten erbjuder fyra rum och kök och ligger på ett centralt läge med byns bekvämligheter precis invid knuten. Denna väldisponerade lägenhet på andra våningen har mycket charm och ett trevligt ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning!

Grengatan 1, Gemön, Älmhults kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Grengatan 1

Villa
Gemön, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 950 000 kr

128 m²

6 rum

1 609 m² tomt

På en liten kulle med hörntomt ligger detta fantastiska hus på lummig tomt! Familjevillan erbjuder en väldisponerad planlösning och en härlig trädgård med sol stora delar av dagen där det finns plats för både umgänge, lek och odlingar. Huset rymmer öppna och generösa sociala ytor, två badrum samt tre sovrum. Gemöskolan och förskola ligger bara en kort promenad bort vilket gör villan perfekt för barnfamiljen. På tomten finns en mysigt gäststuga som kan användas för egen del som extra ytor till familjen eller hyras ut för extra inkomst. Välkomna att visa Ert intresse!

Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun
Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun, bild 2
Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun, bild 3

Stenhuggarevägen 38 B

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 825 000 kr

75 m²

3 rum

3 844 kr/mån

24 333 kr/m²

Välkommen till en mycket väldisponerad och smakfull trea om 75 kvm belägen i Hagabo. Här bor du bekvämt i ett område med vackra omgivningar, skola och centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Lägenheten erbjuder genomgående hög standard med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning som förenklar vardagsbestyren samt två sovrum varav ett med klädkammare. Från vardagsrummet går ni direkt till uteplatsen med trädäck. Till bostadsrätten tillhör ett förråd samt parkering.

 • Premium
Skånevägen 7, Froafälle, Älmhults kommun

Skånevägen 7

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

3 600 000 kr

187 m²

7 rum

1 373 m² tomt

Välkommen till Skånevägen 7 och detta drömboende! På generös tomt, med härlig insynsskyddad baksida med äppelträd, finns detta renoverade timmerhus från sekelskiftet. Samtliga rum har ett nytt ekparkettgolv med höga golvlister samt nya fönster i stil med huset. Villan som är uppförd 1905 har generös takhöjd på nedre plan vilket ger en känsla av rymd. På entréplan finns ett stilrent kök, tvättstuga med dusch, gästtoalett samt fyra rum, som möjliggör härlig samvaro med nära och kära. På övre plan finns tre sovrum med kattvind samt ett helkaklat badrum. Till huset hör också källare, garage och förrådsbyggnad. Varmt välkomna till detta vackra hus!

Furugatan 15, Klöxhult, Älmhults kommun

Furugatan 15

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

3 500 000 kr

156 m²

5 rum

1 057 m² tomt

På ett trevligt läge i Klöxhult ligger denna fräscha, nyrenoverade och välplanerade familjevilla med garage. Den härliga trädgården, med flertalet fruktträd, ligger mot en uppväxt och lummig baksida i soligt söderläge. Närheten till centrum, Ikea-kontor, skola och fritidsaktiviteter gör läget perfekt för barnfamiljen. Huset är tilltalande i ljusa färger och rymmer bra sällskapsytor. Varmt välkomna på visning!

Odlingsvägen 1, Diö, Älmhults kommun

Odlingsvägen 1

Övrigt
Diö, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

6 000 000 kr

878 m²

6 536 m² tomt

Välskött industri och lagerlokal. Totalt 878 kvm.

Värpeshultsvägen 1, Liatorp, Älmhults kommun

Värpeshultsvägen 1

Villa
Liatorp, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

750 000 kr

75 m²

4 rum

1 160 m² tomt

På ett lugnt läge i Liatorp ligger denna ljusa och trevliga 50-tals villa med garage! Skola och förskola ligger ett stenkast bort, vilket gör villan perfekt för barnfamiljen. Entréplanet har en smidig planlösning och rymmer kök med matplats, badrum, tre sovrum samt vardagsrum. Via vardagsrummet finns utgång till altanen mot husets gavelsida. Varmt välkomna på visning!

 • Plus

Visar alla 20