Mäklare Therese Björkheim

Therese Björkheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Stallgatan 6, Mossastan, Älmhults kommun
 • Tor 7 mar kl 16:30

Västra Stallgatan 6

Villa
Mossastan, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
4 700 000 kr
270 + 90 m²
6 rum
1 054 m² tomt

Söker ni ett fantastiskt boende utöver det vanliga? På Västra Stallgatan 6 finner vi denna unika 1920-tals villa med poolhus. Det charmiga huset byggdes 1926 och genomsyras av en interiör av hög standard, smakfulla materialval och bevarade detaljer. Detta gedigna och magnifika hus erbjuder ett oslagbart ljus och en härlig känsla av rymd genom den generösa takhöjden och de vackra fönsterna. På baksidan av huset finns en insynsskyddad oas med en generös uteplats. Här ges ett unikt tillfälle att förvärva ett av Älmhults mest unika boende och ett hus som lever upp till bilden av en riktig idyll! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Sparvgatan 17, Klöxhult, Älmhults kommun
 • Tis 12 mar kl 12:15

Sparvgatan 17

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 900 000 kr
155 m²
5 rum
1 051 m² tomt

På ett lugnt och trevligt läge i Klöxhult ligger denna välplanerade villa med carport. Huset rymmer generösa och sociala ytor att umgås med vänner och familj på, samt tre sovrum. Den härliga trädgården ligger mot en uppväxt och lummig baksida i soligt söderläge. Närheten till skola, förskola och fritidsaktiviteter gör läget perfekt för barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Regnbågsvägen 5, Liatorp, Älmhults kommun

Regnbågsvägen 5

Villa
Liatorp, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
950 000 kr
120 + 65 m²
4 rum
1 174 m² tomt

På ett lugnt läge i Liatorp, med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik, ligger denna ljusa och trevliga villa! Entréplanet har en smidig planlösning och rymmer ett mysigt vardagsrum med öppen spis samt matrum och kök i social och öppen planlösning. På övre plan ligger två sovrum samt ett nyrenoverat badrum. Varmt välkomna på visning!

Skånevägen 6A, Froafälle, Älmhults kommun

Skånevägen 6A

Villa
Froafälle, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 995 000 kr
174 + 40 m²
7 rum
740 m² tomt

På Skånevägen 6A finner vi detta gedigna och trivsamma hus med carport. Ett rymligt och välskött hus designat för den stora familjen. Huset är varsamt renoverat med 60-tals charmen och retro-uttrycket bevarat. Här erbjuds ett välplanerat och fräscht boende med generösa sociala ytor samt fem mysiga sovrum. Suterrängplanet bjuder in till så väl förvaring som extra allrum från gillestuga. Varmt välkomna att visa Ert intresse på detta härliga hus på centralt läge!

Långhultsvägen 2, Häradsbäck, Älmhults kommun

Långhultsvägen 2

Villa
Häradsbäck, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
550 000 kr
109 + 26 m²
6 rum
2 519 m² tomt

På ett trivsamt läge i Häradsbäck ligger detta 30-talshus. Perfekt för dig som vill bo i en liten by, nära skogen och dess natursköna strövområden, men ändå ha nära in till bekvämligheterna i Älmhult! Häradsbäck erbjuder en mycket aktiv by och har gångavstånd till lekpark, aktivitetshall, livsmedelsbutik, restaurang och café. Huset har en väldisponerad planlösning med generösa sociala ytor, upp till fem sovrum och passar bra både som permanentboende och fritidsbostad. Varmt välkomna på visning!

Stenhuggarevägen 42C, Hagabo, Älmhults kommun

Stenhuggarevägen 42C

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 910 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/1
5 126 kr/mån
23 293 kr/m²

Välkommen till en mycket väldisponerad och smakfull fyra om 82 kvm belägen i Hagabo. Här bor du bekvämt i ett område med vackra omgivningar med Haganässkogen samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Lägenheten erbjuder genomgående hög standard med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning som förenklar vardagsbestyren samt tre sovrum varav ett med klädkammare. Från vardagsrummet nås uteplatsen med trädäck i västerläge. Runt trädgården finns planterade häckar som gör känslan lite mer privat. Till bostadsrätten tillhör ett fristående förråd samt parkering. Varmt välkomna på visning!

Eriksgatan 25C, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 25C

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
675 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
5 488 kr/mån
12 500 kr/m²

Nu finns denna smakfullt renoverade tvårumslägenhet i centrum till salu. En trappa upp finner ni denna välplanerade bostad med trevlig planlösning och härlig inglasad balkong i sydvästligt läge. Det stilrena köket med vita luckor ger en modern och inbjudande känsla. I kombination med fräscht badrum och ljusa ytor ges ett hem att längta till. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Målarevägen 27 C, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 27 C

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 856 kr/mån
20 764 kr/m²

I Hagabo finner du denna stilrena och härliga lägenhet. Bostadsrätten ligger på första plan med uteplats och trädgård mot söder och med utsikt över dammen. Hagabo har ett svårslaget läge med naturen runt knuten och bara en kort cykeltur iväg finns handel, skola och förskola. Alldeles i närheten finner du bland annat vackra rekreationsområden, golfbana och simhall. Här ges möjlighet att förvärva ett modernt boende med solpaneler samt välplanerade ytor som utgörs av såväl öppen planlösning som gott om förvaring. Härligt ljusinsläpp med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två sovrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Hantverksgatan 22B, Centrum, Älmhults kommun

Hantverksgatan 22B

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
949 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 449 kr/mån
14 945 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna moderna bostadsrätt om två rum och kök på Hantverksgatan 22B. Lägenheten är belägen på andra våningen och har ett mycket centralt läge med bekvämligheter bara ett stenkast bort. Omfattande renoveringar är gjorda under 2020 så som nytt kök, golv och ytskikt. I köket finns ett trevligt burspråk som ger ett stort ljusinsläpp och en luftig känsla till bostaden. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Eriksgatan 21A, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 21A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
675 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 966 kr/mån
11 842 kr/m²

Välkomna till denna fräscha lägenhet på Eriksgatan 21A! En trevlig och ljus lägenhet fördelad på 2,5 rum. Här erbjuds härliga sociala ytor med kök och matrum samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i väster mot kvällssolen. Läget är centralt med gångavstånd till alla bekvämligheter i centrum samt till IKEA:s kontor och tågstationen.

 • Hiss
Bryggerivägen 1, Diö, Älmhults kommun

Bryggerivägen 1

Villa
Diö, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 945 000 kr
176 m²
6 rum
915 m² tomt

Nu finns denna rymliga och generösa villa i Diö till salu! Här finns gott om plats att samla vänner och familj i de härliga och sociala sällskapsytorna med öppen planlösning. Huset genomgick 2017 en omfattande renovering och 2018/2019 byggdes carporten. Välkomna på visning!

Hjortvägen 18, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 18

Radhus
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 750 000 kr
104 m²
4 rum
6 497 kr/mån
16 827 kr/m²

På ett lugnt och härligt läge i Norregård ligger denna trevliga bostadsrätt med trädgård och tillhörande carport. Omtyckt förening på mysigt läge med lekplats på framsidan. En fint renoverad bostadsrätt med ljus och fräsch interiör. Här får ni bra sociala umgängesytor, tre sovrum samt två badrum. På baksidan finns en uteplats med plattor som vetter mot den lilla trädgården. Till lägenheten hör en carport samt ett förråd. Välkomna på visning!

Målarevägen 33A, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 33A

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 710 kr/mån
16 273 kr/m²

I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo finner du denna fräscha och mysiga tvårummare. Bostadsrätten ligger på första plan med balkong mot söder och utsikt över dammarna. Hagabo har ett svårslaget läge med naturen runt knuten och bara en kort cykeltur ner till centrum. Alldeles i närheten finner du bland annat vackra rekreationsområden, golfbana och simhall. Du bor i ett lugnt och välplanerat område med gångavstånd till service, handel, skola och förskola. Här ges möjlighet att förvärva ett modernt boende med välplanerade ytor som utgörs av såväl öppen planlösning som gott om förvaring. Härligt ljusinsläpp med kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt sovrum och generöst badrum. Denna kombination gör detta till ett boende du inte kan motstå! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Hjortvägen 39, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 39

Radhus
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 875 000 kr
104 m²
4 rum
6 163 kr/mån
18 029 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna moderna och stilrena bostadsrätt fördelat på ett plan på Hjortvägen i Norregård! Här ges friheten med trädgård, en mysig altan samt garage. Lägenheten har en väldisponerad planlösning och inrymmer ett exklusivt kök, generöst vardagsrum, tre trivsamma sovrum samt badrum med dusch. Varmt välkomna att visa Ert intresse!

Målarevägen 27, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 27

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 320 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 856 kr/mån
18 333 kr/m²

I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo finner du denna fräscha och mysiga lägenhet. Bostadsrätten ligger på tredje plan med balkong mot söder och utsikt över dammarna. Hagabo har ett svårslaget läge med naturen runt knuten och bara en kort cykeltur ner till centrum. Alldeles i närheten finner du bland annat vackra rekreationsområden, golfbana och simhall. Du bor i ett lugnt och välplanerat område med gångavstånd till service, handel, skola och förskola. Här ges möjlighet att förvärva ett modernt boende med solpaneler samt välplanerade ytor som utgörs av såväl öppen planlösning som gott om förvaring. Härligt ljusinsläpp med kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt två sovrum. Denna kombination gör detta till ett boende du inte kan motstå! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Boastad 506, Boastad, Älmhults kommun

Boastad 506

Fritidshus
Boastad, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 790 000 kr
100 + 5 m²
4 rum
997 m² tomt

Söker ni ett natur- och sjönära läge en kort biltur från centrum? Nu finns chansen! Denna trivsamma villa med garage är belägen ca 7km från byn i vacker omgivning i Boastad med bara några hundra meter till sjön Möckeln. Husets väldisponerade kvadratmetrar rymmer kök, generöst vardagsrum, två-tre sovrum samt badrum. Varmt välkomna till detta fantastiska läge!

Odengatan 1, Centrum, Älmhults kommun

Odengatan 1

Villa
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 550 000 kr
90 + 35 m²
3 rum
932 m² tomt

På centralt läge ligger denna trevliga villa! Huset är beläget på en lättskött och trivsam tomt med närhet till förskola, skola, motionsspår samt centrums bekvämligheter. Entréplanet erbjuder generösa sociala ytor att samla vänner och familj på. På övre plan ligger den mer privata delen av huset med sovrum och badrum. Varmt välkomna på visning!

Målarevägen 11, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 11

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 200 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
5 625 kr/mån
16 000 kr/m²

I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo finner du denna fräscha trea med carport. Bostadsrätten ligger på tredje plan med inglasad balkong. Hagabo har ett svårslaget läge med naturen runt knuten och bara en kort cykeltur ner till centrum samt förskola, skola och affärer kring knuten. Här ges möjlighet att förvärva ett modernt boende med välplanerade ytor som utgörs av såväl öppen planlösning som gott om förvaring. Härligt ljusinsläpp med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, två sovrum samt gott om förvaring. Denna kombination gör detta till ett boende du inte kan motstå! Välkommen på visning.

 • Hiss
Sollidenvägen 8, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sollidenvägen 8

Fritidshus
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd
725 000 kr
123 + 45 m²
5 rum
1 518 m² tomt

Varmt välkomna till Sollidenvägen 8 och detta trevliga hus på lummigt och privat läge. Huset ligger med närhet till badplats, förskola och butiker i centrum. Villan rymmer generösa sociala ytor samt två sovrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 19