Mäklare Therese Björkheim

Therese Björkheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Möckelns väg 8, Möckeln, Älmhults kommun

Möckelns väg 8

Villa
Möckeln, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 800 000 kr

100 m²

5 rum

861 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl omhändertagna hus i Möckeln till salu! Här finns chansen att sätta egna prägel och skapa ert drömboende! Huset ligger på en mysig tomt med baksidan mot en skogsdunge. I närheten av huset ligger badplats, förskola och mysiga promenadstråk längs med sjön. Villan rymmer sociala sällskapsytor samt fyra ljusa och trevliga sovrum. På fastigheten finns också ett garage med förråd. Välkomna på visning!

Kedjegatan 10, Västra Bökhult, Älmhults kommun
  • Borttagen före visning

Kedjegatan 10

Villa
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

3 750 000 kr

125 m²

5 rum

901 m² tomt

På härligt läge i Älmhults nyaste område Västra Bökhult, ligger denna moderna och stilsäkra villa med carport! Här har du nära till Bökhults strand samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. I närheten av huset ligger också skola och förskola. Som nav finns ett vackert kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning där de stora fönsterpartierna och takhöjden ger en känsla av rymd och ljus. Villan erbjuder tre trivsamma sovrum varav Master Bedroom har eget badrum och klädkammare. Välkomna på visning av denna villa, designad för gemenskap!

Eriksgatan 21A, Centrum, Älmhults kommun
  • Imorgon kl 15:45

Eriksgatan 21A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

850 000 kr

70,5 m²

3 rum

6 292 kr/mån

12 057 kr/m²

Söker ni ett bekvämt, stilsäkert och kvadratsmart boende? Se hit! På Eriksgatan finns nu denna ljusa och trivsamma trea till salu! Här erbjuds det perfekta läget med närhet till centrums bekvämligheter, tågstation och IKEA-kontor. Ett fräscht och ljust boende med stilsäkra materialval samt en väldisponerad planlösning. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Gräsholma 4522, null, Markaryds kommun

Gräsholma 4522

Gård/Skog
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 750 000 kr

126 m²

5 rum

6,4 ha tomt

Välkomna till Gräsholma och detta idylliska läge med naturen som närmsta granne! Huset är beläget på ett högt och fritt läge med lantligt charm bara 10 min bilväg från både Markaryd och Strömsnäsbruk. Här erbjuds en välskött villa med lada, garage och jordkällare. Perfekt för dig som vill bo i en liten by, nära skogen och dess natursköna strövområden, men ändå ha nära in till bekvämligheterna i centrum! Villan erbjuder en smidig planlösning med rymliga sociala ytor, tre till fyra sovrum och ett badrum. Uppskattningsvis ca 5 hektar skogsmark och 1 hektar inägomark. Varmt välkommen på visning.

Skärsjödalsvägen 40, Markaryd, Markaryds kommun

Skärsjödalsvägen 40

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

3 400 000 kr

181 m²

6 rum

1 872 m² tomt

Söker ni ett läge utöver det vanliga? Här finns en unik möjlighet att förvärva ett hus på drömläge med egen sjötomt som skänker en rofylld känsla oavsett årstid. Villan ligger perfekt med underbar utsikt över Skärsjön och med en "på landet känsla" samtidigt som det är nära till centrums bekvämligheter. Varmt välkomna på visning och upplev detta speciella och natursköna läge på plats!

Södra Århult 1077, null, Markaryds kommun

Södra Århult 1077

Villa
Markaryds kommun
Fastighetsbyrån Markaryd

1 995 000 kr

144 m²

6 rum

1 189 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa bara några minuters bilfärd från Markaryds centrum. Här erbjuds en fastighet utöver det vanliga! Förutom vardagsrum, kök, fyra sovrum och två badrum får du också en stor inbyggd altan med kamin att njuta av. Om vädret tillåter så kan du slå dig ner i trädgården istället och om du blir för varm så kan du svalka dig i uteduschen. Denna dusch fungerar också utmärkt om du i samband med ett härligt bastubad behöver kyla ner kroppen. Fastigheten har ett dubbelgarage vilket är praktiskt och det bästa med denna byggnaden är att den inrymmer en gästlägenhet med två rum, pentry samt badrum. Här finns chansen för dig som vill bo lantligt men med närhet till tätorten. Varmt välkommen på visning!

Södra Esplanaden 3A, Centrum, Älmhults kommun

Södra Esplanaden 3A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 100 000 kr

77 m²

4 rum

4 074 kr/mån

14 286 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en av de populära bostadsrätterna i Kärringträtan! Lägenheten erbjuder fyra rum och kök och ligger på ett centralt läge med byns bekvämligheter precis invid knuten. Denna väldisponerade lägenhet på andra våningen har mycket charm och ett trevligt ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 7