Mäklare Hanna Olofsson Wikingsson

Hanna Olofsson Wikingsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gäddstigen 2, Möckeln, Älmhults kommun

Gäddstigen 2

Villa
Möckeln, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 175 000 kr

150 m²

6 rum

1 138 m² tomt

Nu finns denna ljusa och trivsamma familjevilla med generösa sociala ytor och väldisponerad planlösning till salu! På härligt läge i Möckeln med närhet till både bekvämligheter, grönområde och sjön finner vi detta rymliga och välskötta hus. Här erbjuds en lummig och trivsam trädgård, stora umgängesytor, fyra sovrum samt god plats för hela familjen och öppnar upp för trevliga sociala sammankomster! Varmt välkomna på visning!

Transtigen 1, Klöxhult, Älmhults kommun

Transtigen 1

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

3 495 000 kr

192 m²

6 rum

1 025 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade villa med carport! Huset är belägen på en lugn återvändsgata med en fantastiskt insynsskyddad och lummig trädgård. Huset rymmer härliga sociala ytor och tre sovrum. Perfekt för barnfamiljen! På baksidan av huset ligger ett trädäck samt inglasad altan som vetter mot trädgården, inbäddad i grönska. Här kan ni njuta av solens alla timmar. Varmt välkomna på visning!

Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 2
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 3

Eriksgatan 27

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

900 000 kr

75 m²

3 rum

6 448 kr/mån

12 000 kr/m²

Nu finns denna trivsamma och välplanerade trea på Eriksgatan i centrala Älmhult till försäljning. Två trappor upp finner ni denna ljusa lägenhet med trevlig planlösning och härlig inglasad balkong i västläge. Här erbjuds ett ljust kök med klassiska gråa luckor, badrum med våtrumsmatta och dusch, generöst vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen samt två sovrum i ljusa färger. Två förråd finns i källaren. Välkomna på visning!

  • Premium
Grengatan 1, Gemön, Älmhults kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grengatan 1

Villa
Gemön, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

2 950 000 kr

128 m²

6 rum

1 609 m² tomt

På en liten kulle med hörntomt ligger detta fantastiska hus på lummig tomt! Familjevillan erbjuder en väldisponerad planlösning och en härlig trädgård med sol stora delar av dagen där det finns plats för både umgänge, lek och odlingar. Huset rymmer öppna och generösa sociala ytor, två badrum samt tre sovrum. Gemöskolan och förskola ligger bara en kort promenad bort vilket gör villan perfekt för barnfamiljen. På tomten finns en mysigt gäststuga som kan användas för egen del som extra ytor till familjen eller hyras ut för extra inkomst. Välkomna att visa Ert intresse!

Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun
Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun, bild 2
Stenhuggarevägen 38 B, Hagabo, Älmhults kommun, bild 3

Stenhuggarevägen 38 B

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult

1 825 000 kr

75 m²

3 rum

3 844 kr/mån

24 333 kr/m²

Välkommen till en mycket väldisponerad och smakfull trea om 75 kvm belägen i Hagabo. Här bor du bekvämt i ett område med vackra omgivningar, skola och centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Lägenheten erbjuder genomgående hög standard med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning som förenklar vardagsbestyren samt två sovrum varav ett med klädkammare. Från vardagsrummet går ni direkt till uteplatsen med trädäck. Till bostadsrätten tillhör ett förråd samt parkering.

  • Premium

Visar alla 5