Mäklare Johan Hesselstedt

Johan Hesselstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plommonvägen 2, Paradiset, Älmhults kommun

Plommonvägen 2

Villa
Paradiset, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
4 800 000 kr
203 m²
7 rum
1 431 m² tomt

På härligt läge i Paradiset ligger denna moderna och stilsäkra 2-plans villa med fristående garage med carport och isolerat och uppvärmt förråd! Här har du nära till Bökhults strand samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. Som nav finns ett vackert kök med köksö, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där de stora fönsterpartierna ger känslan av rymd och ljus. Villan erbjuder fyra trivsamma sovrum varav Master Bedroom och ytterligare ett sovrum har egen klädkammare. Välkomna på visning av denna rymliga villa, designad för gemenskap!

Hantverksgatan 29E, Centrum, Älmhults kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 29E

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 325 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 303 kr/mån
18 929 kr/m²

Söker ni ett bekvämt, stilsäkert och kvadratsmart boende? Se hit! I de populära Boklok-husen finns nu denna ljusa och trivsamma trea till salu! Här erbjuds det perfekta läget med närhet till centrums bekvämligheter, tågstation och IKEA-kontor. Ett fräscht och ljust boende med stilsäkra materialval samt en väldisponerad planlösning. Lägenheten är klassiskt och tidlöst inredd med stilrent kök, genomgående ekparkett och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Välkomna på visning!

  • Balkong
Östergatan 76, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Östergatan 76

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 650 000 kr
173 + 215 m²
5 rum
1 160 m² tomt

På en härlig insynsskyddad tomt på Elmiersområdet finns denna ljusa och moderna villa med stilfulla materialval! Ett centralt och tilltalande läge med närhet till centrums bekvämligheter men också med närhet till naturen samt upplyst motionsspår med utegym i Haganässkogen. Villan bjuder på generösa sällskapsytor med kök, fyra sovrum och stort vardagsrum och matrum i öppen planlösning vilket ger god plats att samla familj och vänner. Här ges möjlighet att förvärva ett hus som är smakfullt renoverat med fina materialval. Varmt välkomna på visning och låt er inspireras.

  • Plus
Vinbärsvägen 11D, Paradiset, Älmhults kommun

Vinbärsvägen 11D

Lägenhet
Paradiset, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 225 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 320 kr/mån
17 500 kr/m²

Välkommen till denna stilrena nya bostadsrätt från 2018 på tre rum och kök i Paradiset på ett bekvämt avstånd till centrum samt närhet till skola, förskola och badplats! Här erbjuds ni ett boende med materialval i ljusa färger och klassiskt tidlös inredning med ljusa väggar samt ett ekparkettgolv. Lägenheten har luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Vattenburen golvvärme finns i alla ytor. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Kompassgatan 9B, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 9B

Lägenhet
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 995 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 236 kr/mån
18 645 kr/m²

I natursköna Västra Bökhult, med närhet till badstrand och vackra strövområden, ligger denna nybyggda marklägenhet! En mycket välplanerad och stilsäker 4:a om 107 kvm fördelat på 2 plan som erbjuder en hög standard och genomgående stilrena materialval. Lägenheten har öppna och sociala ytor på nedre plan mellan kök, matplats och vardagsrum. Nedre plan har också ett kombinerat badrum med tvättstuga. Den mer privata ovanvåningen rymmer två sovrum, allrum, badrum och klädkammare. Till bostadsrätten tillhör ett generöst förråd samt parkeringsplats. Varmt välkomna att visa ert intresse!

Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 2
Eriksgatan 27, Centrum, Älmhults kommun, bild 3

Eriksgatan 27

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
6 323 kr/mån
9 267 kr/m²

Nu finns denna trivsamma och välplanerade trea på Eriksgatan i centrala Älmhult till försäljning. Två trappor upp finner ni denna ljusa lägenhet med trevlig planlösning och härlig inglasad balkong i västläge. Här erbjuds ett ljust kök med klassiska gråa luckor, badrum med våtrumsmatta och dusch, generöst vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen samt två sovrum i ljusa färger. Två förråd finns i källaren. Välkomna på visning!

  • Premium
Eneborgsvägen 4, Eneryda, Älmhults kommun

Eneborgsvägen 4

Villa
Eneryda, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
900 000 kr
121 + 100 m²
4 rum
877 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och väl underhållna 60-talsvilla med garage! Huset ligger på en trevlig tomt med trädgård mot en lummigt baksida och passar perfekt för barnfamiljer med närhet till lekplats och fotbollsplan. Villan har en smidig planlösning som erbjuder sociala sällskapsytor, ett trevligt kök med bra arbetsytor samt tre ljusa och rymliga sovrum. Dessutom erbjuds gillestuga och gästrum i husets välhållna källarplan. Varmt välkomna på visning!

Bävervägen 54, Norregård, Älmhults kommun

Bävervägen 54

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
1 650 000 kr
118 m²
5 rum
6 953 kr/mån
13 983 kr/m²

I populära Norregård med närhet till skola, förskola och centrum ligger denna trivsamma marklägenhet om fem rum och kök! Bostaden är byggd i två plan med sociala ytor såsom kök och vardagsrum i vinkel på bottenplan samt en mer privat ovanvåning med fyra ljusa sovrum och badrum. Garage med el-port tillhör lägenheten och fiber finns indraget för praktisk uppkoppling. Varmt välkomna att visa Ert intresse!

Källargatan 24, Centrum, Älmhults kommun

Källargatan 24

Radhus
Centrum, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 275 000 kr
110 + 75 m²
4 rum
705 m² tomt

Nu finns detta trivsamma radhus med garage till salu! Huset ligger på en hörntomt med närhet till centrums bekvämligheter, skola och förskola. Villan har en välplanerad planlösning med stora sociala sällskapsytor på bottenvåningen och en mer privat sovavdelning på övre plan. På baksidan av huset ligger en insynsskyddad uteplats och trädgården. Välkomna på visning!

Stenbrohult 28, null, Älmhults kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stenbrohult 28

Villa
Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
950 000 kr
76 + 74 m²
3 rum
1 600 m² tomt

I vackra Stenbrohult ligger detta charmiga hus på generös och lummig tomt med härliga omgivningar! Här bor ni på landet med närhet till sjön Möckeln, Linnés Råshult, Möckelsnäs, Taxås, Höö och bara några minuters bilfärd från Älmhults tätort alt. nära till busshålssplats. Huset, som består av tre rum och kök samt källare har en trivsam och ljus känsla och bjuder in till social umgänge med vänner och familj. Varmt välkomna på visning!

Klöxhultsvägen 9, Klöxhult, Älmhults kommun

Klöxhultsvägen 9

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 300 000 kr
154 + 117 m²
6 rum
978 m² tomt

På en hörntomt i gamla Klöxhult ligger denna trevliga familjevilla med suterräng och garage! Huset är beläget med närhet till förskola, skola, motionsspår samt centrums bekvämligheter. Här erbjuds välplanerade ytor i kombination med ljusa sociala ytor. Den inbjudande sällskapsdelen med stort fönsterparti mot trädgården bjuder in till en trivsam och rofylld plats att samla vänner och familj i. Varmt välkomna på visning av Klöxhultsvägen 9!

  • Plus
Rådjursvägen 10, Norregård, Älmhults kommun

Rådjursvägen 10

Villa
Norregård, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 650 000 kr
160 + 40 m²
5 rum
853 m² tomt

I populära och lugna Norregård ligger denna smakfulla enplansvilla perfekt för barnfamiljen! Här har du nära till Bökhults strand samt naturområden för motion och sköna promenader samtidigt som centrum ligger inom komfortabelt avstånd. I närheten av huset ligger också skola och förskola. Den öppna planlösningen ger en härlig rymd till bostaden och generösa sociala ytor att umgås på. På baksidan av huset ligger en altan och trädäck med spabad som vetter mot den trivsamma trädgården mot skogsdunge och grönområde. Hela huset har golvvärme och fiber finns indraget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Furugatan 15, Klöxhult, Älmhults kommun

Furugatan 15

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
3 295 000 kr
156 m²
6 rum
1 057 m² tomt

På ett trevligt läge i Klöxhult ligger denna fräscha, nyrenoverade och välplanerade familjevilla med garage. Den härliga trädgården, med flertalet fruktträd, ligger mot en uppväxt och lummig baksida i soligt söderläge. Närheten till centrum, Ikea-kontor, skola och fritidsaktiviteter gör läget perfekt för barnfamiljen. Huset är tilltalande i ljusa färger och rymmer bra sällskapsytor. Varmt välkomna på visning!

Ugglestigen 5, Klöxhult, Älmhults kommun

Ugglestigen 5

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 975 000 kr
169 + 134 m²
8 rum
995 m² tomt

Nu finns chans att bli ägare till denna rymliga villa på Ugglestigen 5 i populära Klöxhult! Huset har närhet till skola, förskola och fritidsaktiviteter vilket passar perfekt till barnfamiljen. Villan rymmer trevliga sociala ytor, sex sovrum, samt två badrum. Här erbjuds även en stor insynsskyddad trädgård med en mysig uteplats på baksidan av huset. Varmt välkomna på visning!

Dalgatan 32, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Dalgatan 32

Villa
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
2 750 000 kr
99 + 60 m²
4 rum
960 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna smakfulla och villa i härliga Elmiersområdet! Här får ni närhet till både centrum, fritidsaktiviteter och grönområdet i Haganässkogen! Bostaden är totalrenoverad 2016 med moderna och stilrena materialval samt rymmer öppna sociala sällskapsytor, två fräscha badrum och tre sovrum. Till fastigheten finns även en carport med anslutande förråd. Varmt välkomna på visning!

Odlingsvägen 1, Diö, Älmhults kommun

Odlingsvägen 1

Övrigt
Diö, Älmhults kommun
Fastighetsbyrån Älmhult
6 000 000 kr
878 m²
6 536 m² tomt

Välskött industri och lagerlokal. Totalt 878 kvm.

Visar alla 16