Grönvretsvägen 1B

Västra Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
148 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
18 189 kr/år
Antal besök
1 667
Dagar på Hemnet
12

Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget, är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Grönvretsvägen 1B i västra Jakobsberg. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress.

Att ni befinner er långt ifrån det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Börja med att se er omkring i den rymliga hallen som leder er vidare till husets självklara medelpunkt. Ett stort och härligt dagsljusbadande vardagsrum med fantastisk takhöjd i halvöppen planlösning med köket som erbjuder er all utrustning en kräsen mästerkock kan önska sig. Härifrån har ni även utgång till den härliga uteplatsen i västerläge. På entréplan finns också ett helkaklat badrum med dusch samt ett pannrum.

En trappa upp väntar tre bra sovrum, varav ett med balkong, en möblerbar trapphall samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Huset bjuder även på ett garage och ett praktiskt förråd.

Här bor ni endast en kort promenad från Jakobsbergs pendeltågsstation i ett lugnt och uppvuxet villaområde med närhet till skolor, förskolor samt natur.

Ett fantastiskt radhus, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni?

Välkomna hem till ljus och rymd på Grönvretsvägen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Leonardo Guevara

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Leonardo Guevara, Mäklarringen Järfälla
0723-11 00 05

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.