Nyproduktion

Hagvägen 5-7

Borås Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109,6 m²
Tomtarea
150 m²
Driftkostnad
18 000 kr/år
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att köpa ett 2-plans radhus i sjönära läge i trevliga Fristad Parkstad! Fastigheten ligger med ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada både från brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. Till samtliga bostäder ingår solceller på taken!
Området har stora, öppna ytor med låg bebyggelse och grön karaktär. Här finns flera lekplatser och fotbollsplaner i den omedelbara närheten. I Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan.
I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km från planområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service.
Planområdet har många kopplingar med gång- och cykelbana till angränsande områden. Närmaste busshållplats är Hedagården som är belägen 275 m från fastigheten.

Här bor du med tre rymliga sovrum, ett allrum, två WC och ett social och ljust vardagsrum/kök/marplats, allt fördelat på två plan. Du har även tillgång till ditt egna förråd på utsidan samt en stor och rymlig altan på baksidan, in mot den trevliga innergården.
Vid intresse kontakta Magnus Mattiasson på Hemm eller Andreas Klarström på HusArvid på tel. nr. 0735-22 90 91.

Välkomna till Fristad Parkstad!

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri

Kontakt

Magnus Mattiasson

Hemm Mäkleri
073-3358000