Brädstigen 9B (preliminärt)

Ornäs, Borlänge Karta & restider

3 195 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive Nyproduktion 

Parhus med 5 rum och kök fördelat på 134 kvm boarea. Isolerat garage och ca 428 kvm tomt. Planlösningarna gör så att ljuset kan flöda fritt genom bostaden. Huset är byggt med genomgående hög kvalitet som standard. Ekparkett på golven i alla torra utrymmen. I hallen vid entrén är det klinker på golvet. I badrummen är det klinker och kaklade väggar. Duschen har duschväggar och på övervåningen finns dusch och badkar. Tvättstuga med energiklassad tvättmaskin och torktumlare. Köket har vita släta luckor som standard och rostfria handtag. Vitvarorna är energiklassade och spisen har häll och ugn. Flera tillval finns på bland annat golv, köksluckor, vitvaror, kakel och klinker, så att ni är med och sätter tonen på ert nya boende.

I ditt nyproducerade hus i Ornäs har du naturen direkt utanför dörren, uteplatser i flera väderstreck och en lättskött vacker trädgård. Ta på långfärdsskridskorna i farstun och glid ut över isen på Runn och Ösjön. Båtklubben har ni runt knuten och med två fina golfbanor bara några kilometer bort. Fina stränder och bryggor att ta ett morgondopp från eller ta med picknickkorgen och tillbringa hela dagen ute på äventyr. Tänd en kvällsbrasa i öppna spisen, laga middag tillsammans.

Hur vill du bo?

Kontakta mäklaren för mer information angående Parhusen i Ornäs.

Köpare kommer att köpa tomt separat av Borlänge Kommun med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hultqvist Mark AB.
Kostnaden för tomten är inräknad i priset.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
134 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
428 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
19 238 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brädstigen 9B (preliminärt) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Driftkostnad
19 238 kr/år

Statistik

4 539
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips