Nyproduktion

Tunnlandsgatan 13

Borstahusen, Landskrona kommun Se på karta

6 400 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
183 m²
Nyproduktion

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt våren/sommaren 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad.

Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande.

I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Landskrona

Kontakt

Malin Strid

Svensk Nyproduktion Landskrona
Mäklare Malin Strid, Svensk Nyproduktion Landskrona
0708-96 22 96