Mäklare Malin Strid

Malin Strid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgmästargatan 18, Centrum, Landskrona kommun

Borgmästargatan 18

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 895 000 kr

57 m²

2 rum

3 289 kr/mån

33 246 kr/m²

I Kronan 5 bor du i en av stadens mest iögonfallande fastigheter. Som ett smycke ligger den på hörnet av Borgmästargatan och Rådmansgatan och många av lägenheterna har en fin utsikt över det som tidigare var den gamla brandstationen. Idag huserar stadens bibliotek här och runt knuten finns allt som önskar av ett centrumläge. Denna genomgående bostad har förmånen att ligga högst upp i huset och det bjuds hiss från markplan för lätt tillgänglighet. Bostaden fördelar sig på ett kök, vardagsrum, sovrum med utgång till den underbara balkongen i söder, ett rymligt badrum samt väldigt god förvaring i form av en klädkammare. De klassiska attributen för en vindsvåning är på plats och de vackra takbjälkarna pryder samtliga rum. Detta är ett hem att trivas i! varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun
 • Sön 4 jun kl 12:15
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 495 000 kr

32 m²

1 rum

2 058 kr/mån

46 719 kr/m²

I samma ögonblick som du kliver in i trapphuset märker du att bostäderna här är något annat. De sticker ut, är lite tuffare och det vackra bevarade trapphuset tar oss upp till plan två. Önskar du ta hissen finns även denna möjlighet. Den rejäla ståldörren är entrén till denna kvadratsmarta etta på 32 kvm. Här finns alla bekvämligheter såsom rymligt badrum med kombimaskin, tufft kök i svart från HTH med diskmaskin och ett ljust parkettgolv som bryter av snyggt mot de svarta detaljerna i bostaden. De spröjsade fönstren i svart ger detta hem karaktär och i bostaden ryms både matplats, fåtöljer och en sovhörna. Förvaringen är god med ett generöst garderobsparti i anslutning till hallen och i källarplan finns ett praktiskt förråd. I föreningen finns dessutom en gästlägenhet med fyra bäddar! Denna bostad fungerar utmärkt som förstagångsbostad, extra bostad eller övernattningslägenhet - allt efter dina behov. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Bondegatan 1, Egna hem, Landskrona kommun
 • Sön 4 jun kl 13:15

Bondegatan 1

Villa
Egna hem, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 495 000 kr

116 m²

4 rum

328 m² tomt

Välkommen till detta hörnhus på trivsamma och familjevänliga Egna hem. Som ett av få hus i området så finns här goda parkeringsmöjligheter i from av uppställningsplats och garage. Huset är genomgående i gott skick och bjuder på en öppen och härlig planlösning med en vacker kakelugn i centrum. På övre plan finns generösa sovrum med badrum en suite. Den fräscha klinkerbelagda källaren bjuder på två väl tilltagna sovrum/allrum, och tvättstuga samt fin dusch och toalett. Källaren har en egen ingång vilket gör den till det perfekta tonårsboendet. Trädgården är belägen i bästa västerläge och besitter ett av områdets mest soldränkta tomter. Varm välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Bruket, null, Landskrona kommun
 • 8 lediga bostäder

Bruket

Villa
Landskrona kommun
Svensk Nyproduktion Landskrona

fr. 6 350 000 kr

129 m²

5 rum

270 m² tomt

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt hösten 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad. Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande. I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar. Tillvalsmöjligheter finns interiört samt även solpaneler vilket ger möjlighet i dessa energisnåla nyproducerade radhus att bli självförsörjande av el med hjälp av solcellspaket.

 • Nybyggnadsprojekt
Badhusgatan 25, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Sön 4 jun kl 15:00

Badhusgatan 25

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

4 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 625 kr/mån

52 378 kr/m²

Livet på Badhusgatan är något vi alla drömmer om! Att kunna vakna upp och blicka ner mot Danmark är nu fullt möjligt för dig som låter din dröm gå i uppfyllelse med denna bostad. Hemmet har genomgått en omfattande renovering med påkostade materialval och här finns dessutom en eldstad att vila ögonen på när du inte förtrollats av havet. Bostaden huserar förutom två sovrum med god förvaring, ett badrum och en gäst-wc. Det stilfulla köket i vitt från HTH med bänkskiva av kvartskomposit från Silestone gör vem som helst matlagningsglad. Här är förvaringsmöjligheter dessutom optimerade och de kvalitativa vitvarorna är integrerade. Välkommen till detta förtjusande och stilfulla hem med utsikt över hav eller hamn från samtliga rum! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Strandridaregatan 40, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 40

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

5 295 000 kr

119 m²

5 rum

6 026 kr/mån

44 496 kr/m²

Ett oerhört stilfullt hem med väl genomtänkta materialval och en färgskala som harmonierar fint genom hela bostaden. Utmärkt belägenhet på hörnet av Strandridaregatan bor du med havsblick från såväl trädgård som inne ifrån bostaden. Bostadsrättsradhuset är uppfört av Midroc och andas kvalitet. Med påkostade tillval är detta hem något utöver det vanliga och dess läge gör dig inte besviken. Huset fördelar sig på en härlig och social planlösning på entréplan. Köket från Vedum i varmgrått utförande och kompositsten inbjuder till härliga middagar. På entréplan finns också ett generöst badrum samt ett grovkök med egen entré som nuvarande ägare nyttjar med glädje. Att takhöjden är 2,70 och att golvvärmen löper genom hela entréplan gör bostaden extra trivsam. Övre plan huserar sovrum, där nuvarande ägare valt till ett extra rum. Här finns även ett badrum utrustat med badkar. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Uteplats
Tunnlandsgatan 13, Borstahusen, Landskrona kommun

Tunnlandsgatan 13

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Nyproduktion Landskrona

6 400 000 kr

129 m²

5 rum

183 m² tomt

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt våren/sommaren 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad. Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande. I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

 • Nyproduktion
Erikstorpsvägen 84, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 84

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

4 595 000 kr

116 m²

4 rum

5 567 kr/mån

39 612 kr/m²

Gatuhus på 116 kvm längs Erikstorpsvägen med havsblick från såväl matplats som sovrum. Här bor du endast 200 meter från havet och kan njuta av det anrika fiskeläget Borstahusen. Här finns småbåtshamnen, badbryggor, golfbanor och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald. Området ger ett underbart tillskott i din vardag och detta välplanerade gatuhus som ritats av JAIS-arkitekter är både välbyggt och anpassningsbart utifrån dina önskemål. Bostadens övre plan fördelar sig med totalt tre sovrum samt badrum. Nedre plan huserar de sociala ytorna som gör det enkelt att umgås. Även här finns det ett badrum. Trädgården är grönskande och fin alla dagar om året och den stenlagda uteplatsen kan lätt täckas över vid soldränkta dagar med den elektriska och vindstyrd markis. I HSB Brf Brisen bor du i en stabil förening där månadsavgiften inkluderar både värme och vatten. Bo stabilt och bra med havet som närmsta granne - Varmt välkommen till Erikstorpsvägen!

 • Plus
 • Uteplats
Badhusgatan 28, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Tis 6 jun kl 17:15

Badhusgatan 28

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 295 000 kr

86 m²

3 rum

4 681 kr/mån

38 314 kr/m²

Drömmen om en havsnära bostad kan nu bli sann och just nu finns det lediga garageplatser! Här vaknar du på morgonen och kan börja dagen med en härlig promenad längs hamnen och kustlinjen. Att bo på Badhusgatan ger en livskvalitet alla dagar om året. I detta hem bor du problemfritt med en utmärkt planlösning med två generösa sovrum och en öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Den väl tilltagna terrassen blir ett extra rum till din bostad och här lever man under sommarmånaderna. Dagen avslutar du på bästa sätt här med hav och solnedgång som bakgrund. Varmt välkommen till Badhusgatan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tunnlandsgatan 15, Borstahusen, Landskrona kommun

Tunnlandsgatan 15

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Nyproduktion Landskrona

6 550 000 kr

129 m²

5 rum

270 m² tomt

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt våren/sommaren 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad. Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande. I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

 • Nyproduktion
Spannlandsgatan 10, Borstahusen, Landskrona kommun

Spannlandsgatan 10

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Nyproduktion Landskrona

6 350 000 kr

129 m²

5 rum

189 m² tomt

I projektet i Norra Borstahusen kommer det att uppföras 12 friköpta radhus med beräknad inflytt våren/sommaren 2024. Att projektet går under namnet Bruket är inte en slump. Just ordet bruk betyder förädling och på platsen för bostäderna drevs under 1900-talet en växtförädling av företaget Weibulls. Längs kustremsan från Borstahusen till Ålabodarna i norr finns en historik av flertalet bruk, nämligen tegelbruk, och det är inte heller en slump att man därför valt just tegel som fasadmaterial. Radhusen som ritats av arkitektfirman FOJAB kommer att byggas med tegelbeklädda fasader med inslag av stående panel i svart trä. Generösa fönsterpartier som andas modern arkitektur och harmoniska färgval gör dessa bostäder extra iögonfallande. Husen värms upp med frånluftsvärmepump och fiber via Stadsnätet finns indraget till varje bostad. Som standard ingår ett välutrustat kök från Ballingslöv i färgen ”ostronbeige” och bänkskiva av stenmaterial. Den väl tilltagna köksön gör köken sociala och matlagningen inbjudande. Köken utrustas med nedsänkt fläkt för att skapa största möjlig rymd och inget som hindrar vyn över vardagsrummet och trädgården. Bostäderna utrustas dessutom med kamin i standardutförande. I projektet finns 10 bostäder i två plan och 2 bostäder i ett plan. Till samtliga bostäder hör uppställningsplats för 1-2 bilar.

 • Nyproduktion

Visar alla 11