Mäklare Malin Strid

Malin Strid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkgatan 8E, Citadellet, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Citadellet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
6 500 000 kr
178 m²
5 rum
vån 2/5
8 512 kr/mån
36 517 kr/m²

I Tvålfabriken saluförs nu en bostad som imponerar och får hjärtat att slå ett extra slag! Så fort du kliver över tröskeln märker du att detta är en bostad som inte är någon annan lik. Med fönster åt tre håll, balkong och utsikt mot hamnen och Citadellparken är det lätt att tappa andan. Men här är det inte bara ljuset och vyerna som stjäl showen utan den kulturskyddade Sylvabron som erbjuder något helt unikt i sitt slag. Bron förband den tidigare tvålfabrikens Sylva två tvillingbyggnader och fyllde då en praktisk funktion. Idag utgör den en del av bostadsytan till denna helt fantastiska bostad. Inred ditt eget orangeri eller varför inte ett samlingsrum med utsikt åt både Nyhamns marina och staden. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då de tidstypiska fönstren bjuder in omgivningarna oavsett var du befinner dig. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås i, stora som små sällskap. Kök och badrumsinredning från HTH garanterar hög kvalitet och genomtänkt design i hemmets viktigaste utrymmen. De befintliga pelarna har bevarats och sätter en industriell stil tillsammans med synliga installationer. Bostaden erbjuder två sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Just denna lägenhet är anpassningsbar och du kan välja att ha 3,2 eller 1 sovrum och på så sätt öka eller minska de sociala ytorna. Ljusflödet är utmärkande med sina stora vackra fönster är vattnet, hamnen, staden och parken alltid närvarande. Då Tvålfabriken Sylva lade ner sin verksamhet tog anrika Hotel Öresund över lokalerna. Nu är det dags för nästa kapitel och du har möjlighet att föra kulturarvet vidare. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Prästgatan 8B, Centrum, Landskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Prästgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
4 568 kr/mån
18 559 kr/m²

På ett centralt och trivsamt läge har du nu möjligheten att förvärva en bostad med närheten till stadskärnans stora utbud, goda kommunikationer och trevliga promenadstråk. På tredje våningen nås bostaden som är en av de större 2:orna och med genomgående i fint skick och utrustad med ett nyrenoverat klassiskt kök och renoverat badrum sedan föreningen utförde stambytet 2005. Vi erbjuds genomgående ljusa väggar, fina parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en balkong i härliga söder med utsikt över föreningens välskötta innergård. Här bor du i en stabil och bra förening med goda intäkter från det populära Trädsgårdsgatans Konditori i bottenplan. Välkomna till Prästgatan 8B!

  • Plus
  • Balkong
Strandridaregatan 20, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 20

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 341 kr/mån
47 877 kr/m²

Att få bo så här nära havet är en ynnest. Att kunna vakna upp med vattnet som närmsta granne och avnjuta sitt morgonkaffe på bryggan är något vi alla drömmer om. Denna otroligt välplanerade 3:a med kvadratmeterna på de rätta ställena kommer inte att göra dig besviken. Den vintergröna trädgården med träddäck och delvis tak njuter du mer än gärna av. Bostaden fördelar sig på två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter, rymligt kök med social anknytning till vardagsrummet som erbjuder utgång till den härliga trädgården. Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Klättermusgården 31, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Klättermusgården 31

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
8 044 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkomna till detta generösa radhus om 107 kvm beläget på trevliga Klättermusgården. Här bor du bekvämt med hela ditt boende samlat på ett plan. Bilen parkerar du med lätthet i garaget eller på uppställningsplatsen utanför din bostad. I samma ögonblick som du kliver in i detta hem möts du av ett härligt ljus från de stora fönstren som går från golv till tak. Takhöjden är verkligen slående och takfönstret vid matplatsen ger extra trevligt ljus. I bostaden finns en social och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även en kamin. Bostaden huserar dessutom två badrum, tre sovrum samt ett väldigt trivsamt uterum. Trädgården vetter i väst och bjuder på många soltimmar. Denna oas är insynsskyddad och privat. Intill bostaden finns ett förråd som nås från trädgårdssidan.

  • Uteplats
Suellsgatan 7, Väster, Landskrona kommun

Suellsgatan 7

Villa
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
207 m²
7 rum
213 m² tomt

Ett unikt hem med härlig charm och vackra attribut. På Suellsgatan bor du i en oas med närhet till såväl stan som stranden. Detta generösa hus andas personlighet och kreativitet. Här bor man i tre plan och ytorna är många. Här finns även en källare med gott om möjlighet till förvaring. Husets tre plan erbjuder hela fem sovrum samt sociala ytor och dessutom en ljuvlig balkong i väster med utsikt över den privata trädgården! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Timmermansgatan 32B, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 32B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
27 031 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna inflyttningsklara bostad i två plan. Här har man samlat de sociala ytorna på första planet i bostaden. Här finns ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den härliga balkongen i väster. Här finns ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum på detta plan. Övre plan består av två sovrum där master bedroom har utgång till den väl tilltagna takterrassen med härlig utsikt över området och staden. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch. Bostaden är i otroligt fint skick med stilrent kök i vitt och vitvaror i rostfritt utförande. På väster bor du med närhet till hav och stad. Med endast några få minuters promenad till vattenkanten tar du mer än gärna dina promenader här. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ängsgatan 13, Svalöv, Svalövs kommun

Ängsgatan 13

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 995 000 kr
128 + 152 m²
6 rum
752 m² tomt

På utmärkt och lugnt läge i barnvänliga kvarteret Västervång i Svalöv finns denna enplansvilla med uterum, garage och källare. Villan välkomnar en med uppställningsplats för en bil och med plats för ytterligare en på andra sidan huset. Interiören bjuder på härligt med ljus och generösa, sociala ytor. Här finns totalt tre sovrum som alla renoverats. Ett kök med öppen planlösning och utgång till den härliga trädgården och träddäcket i söder. Uterummet som byggdes 2012 är en otrolig tillgång och förlänger utesäsongen. Huset värms till fördel upp med pellets för effektiva driftskostnader. I Svalöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg med förbindelser till Malmö som Lund!

Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Fogdegatan 45

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
114 m²
5 rum
5 988 kr/mån
34 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för förhandsvisning! Nu finns möjligheten att förvärva en av de fina bostäderna i Brf Vårbruket med större tomt än de flesta och dessutom på gavel! Den tilltagna trädgårdstomten sträcker sig runt huset i västerläge och bjuder på sol hela dagen. Trädäcket i söderläge nås från vardagsrummet och här har du en fin vy över bostadsområdet. I anslutning till trädäcket finns ett förråd där trädgårdsmöbler och verktyg kan få bo. På gaveln finns ytterligare en sittmiljö i rakt västerläge och här finns även en pergola. På bostaden framsida finns en uppställningsplats för två bilar. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och sobra materialval med en vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar, ljusa fönsterpartier med snygg natursten samt ett kök med klassiskt vita luckor. Två badrum med dusch som går i ljusgråa toner med tvättmöjlighet, tvättställ och goda förvaringsytor i skåp. På bostadens övre plan huserar de fyra sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och linneskåp ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Laddstolpe ingår! Varmt välkomna till Fogdegatan 45 i Norra Borstahusen!

  • Premium
  • Uteplats
Skansgatan 6, Borstahusen, Landskrona kommun

Skansgatan 6

Villa
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
8 295 000 kr
145 m²
5 rum
222 m² tomt

Nybyggt gavelhus med betongstomme ritat av arkitektfirman JAIS och med endast 100 meter till havet. Högkvalitativa inredningsval och väl tilltagna sociala ytor med en gaskamin som samlingspunkt. Här är ett hem som planerats in i minsta detalj för att optimera ytor i kombination med smarta lösningar. Klassisk fiskbensparkett, bänkskivor av natursten och integrerade garderobslösningar gör detta till ett ytterst tilltalande hem. Betonggjuten uppställningsplats för två bilar, laddbox och en grovingång gör vardagen till en fröjd. Fritiden spenderas mer än gärna i den vackra natur som finns omkring i form av såväl promenadstråk längs havet, restauranger och golfbanor. Ett liv här är en förnöjelse varje dag! Dessutom befriat från fastighetsskatt i ytterligare 12 år. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information kring detta arkitektritade stenhus!

  • Plus
  • Energieffektiv
Badhusgatan 25, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 16:15

Badhusgatan 25

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/5
6 244 kr/mån
44 512 kr/m²

För film se SMHLANDSKRONA på Instagram. Välkommen till områdes mest välrenoverade bostad. Njut av en härliga stunder vid brasan och med full vy över ett glittrande Öresund. Havet njuter du som bäst av inifrån detta hem avkopplad i soffan. Tänd upp i brasan som komplement till en varmare innertemperatur. Att kunna vakna upp och blicka ner mot Danmark är nu fullt möjligt för dig som låter din dröm gå i uppfyllelse med denna bostad. Hemmet har genomgått en omfattande renovering med påkostade materialval och här finns dessutom en eldstad att vila ögonen på när du inte förtrollats av havet. Bostaden huserar förutom två sovrum med otroligt god förvaring, ett badrum och en gäst-wc. Det stilfulla köket i vitt från HTH med bänkskiva av kvartskomposit från Silestone gör vem som helst matlagningsglad. Här är förvaringsmöjligheter dessutom optimerade och de kvalitativa vitvarorna är integrerade. Välkommen till detta förtjusande och stilfulla hem med utsikt över hav eller hamn från samtliga rum! Här bor du i ett attraktivt och expansivt där det under 2024 invigs ett nytt kallbadhus. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slottsgatan 2A, Centrum, Landskrona kommun

Slottsgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 442 kr/mån
24 113 kr/m²

Med hiss från markplan nås denna genomgående tvåa på våning 2/4. Bostaden är belägen på ett ypperligt läge med såväl Citadellsparkens lugn som stadens puls runt knuten. Den utmärkta och välplanerade planlösningen från 50-talet i kombination med en renoverad och inflyttningsklar bostad gör detta till den ultimata tvåan. Bostaden är i genomgående fint skick med helt nytt kök och här bjuds på såväl goda förvaringsmöjligheter som balkong i härliga söder. Från balkongen har man en iögonfallande utsikt över den grönskande parken. Detta är ett hem att trivas ifrån första anblick och här blir du en del av stabil och välmående förening. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Larvigatan 27C, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 27C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 340 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och genomgående 2:a på tredje våningen med stor härlig inglasad balkong i västerläge. Det ljusa köket med gott om arbetsytor är tilltalande. Bostadens helkaklade badrum är från när föreningen utförde stambytet och har en snygg vikbar duschvägg i klarglas. Här finns även takdusch! Såväl vardagsrum som sovrum är väl tilltagna och trivsamma. Lägenhetens hjärta, den rymliga inglasade balkongen i västerläge som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum större delen av året. Brf Norregården är en välskött förening där många av de större renoveringar redan är utförda. På väster bor du i ett lugnt och härligt område med närhet till såväl stad som hav. Varmt välkomna till denna tvåa på ypperligt läge!

  • Balkong
Borgmästargatan 18, Centrum, Landskrona kommun

Borgmästargatan 18

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 795 000 kr
106 m²
3 rum
vån 5/5
5 690 kr/mån
26 368 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Landskrona! Denna exklusiva vindsvåning, nås smidigt med hissen från markplan och är en unik pärla som omsorgsfullt bevarar husets gamla charm samtidigt som den erbjuder modern komfort. När du kliver in möts du av en atmosfär av tidlös elegans med synliga bjälkar som ger lägenheten karaktär och personlighet. Det stilrena köket från Ballingslöv, i en sofistikerad grå ton, är inte bara vackert utan också praktiskt med sin bänkskiva av laminat. Här är matlagning en fröjd och middagar med vänner blir oförglömliga. Badrummet är väl tilltaget och lyxigt utrustat med dubbla handfat, dusch och med tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Men det bästa kommer ännu: en solig balkong i söderläge, perfekt för morgonkaffe eller eftermiddagsfika. Här kan du njuta av solens strålar och den vackra utsikten över stadslandskapet och mot Gråen. Denna vindsvåning är mer än bara en lägenhet - den är en livsstil. Här kan du förena det bästa av det gamla och det nya, och skapa ditt eget drömboende med allt du behöver. Missa inte chansen att uppleva den här unika bostaden på nära håll. Kontakta oss redan idag för visning och låt oss visa dig ditt framtida hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 100 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 359 kr/mån
21 154 kr/m²

Snabb inflytt om så önskas! Stig in i denna fantastiska 2-rumslägenhet och upplev en omedelbar känsla av ljus och trivsamhet. Med nymålade väggar och stilrent nylagt golv är detta ett hem att trivas i. Vardagsrummet är det där lilla extra i denna bostad och erbjuder en fransk balkong med en spektakulär utsikt över takåsarna. Här kan du njuta av solen och vackra vyer. Denna pärla ligger högst upp i byggnaden och har den extra bekvämligheten av en hiss, vilket gör vardagen smidigare och stressfri. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet som kombinerar stil, ljus och utsikt på ett härligt sätt. Välkommen att boka dig på visning av denna 2:a mitt i centrala Landskrona.

  • Hiss

Visar alla 14