Mäklare Malin Strid

Malin Strid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Härslövsvägen 239, Vadensjö, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00

Härslövsvägen 239

Villa
Vadensjö, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
125 m²
4 rum
1 708 m² tomt

På lantligt läge med oslagbara vyer finns denna villa med väl tilltagen tomt i härlig söder. På fastigheten finns dessutom ett garage som till fördel fördelar sig på en garagedel, förråd samt ett utrymme som lämpar sig utmärkt för den egna företagaren. Villan är perfekt belägen för den som sätter pris på ett ostört läge med goda kommunikationer. Bussen stannar endast ett stenkast bort och tågstationen i Tågarp är belägen 2 km från bostaden. Från Tågarp tar du dig till såväl Lund, Malmö och Helsingborg. Detta är ett hem att trivas i med nyrenoverat kök och modern social planlösning. Utsikten är något utöver det vanliga där fälten är som en tavla alla dagar om året. Välkommen på visning!

  • Plus
Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Badhusgatan 26

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 173 kr/mån
47 182 kr/m²

Med optimalt hörnläge kommer du att trivas utmärkt i denna tvåa med en härlig inglasad balkong. Lägenheten är belägen på våning fyra med hiss från markplan och bjuder på en öppen och modern planlösning samt härliga vyer från den inglasade balkongen. På Badhusgatan 26 bor du ostört i utkanten av området och med en fördelaktig månadsavgift. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjörloffsgatan 22, Centrum, Landskrona kommun

Gjörloffsgatan 22

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
5 114 kr/mån
16 915 kr/m²

Nu finns chansen till denna fräscha renoverade tvåa på ypperligt läge! På Gjörloffsgatan bor man centralt med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Med gångavstånd till centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mataffärer men även närhet till vackra promenadstråk och grönområden, har man det mesta man kan önska strax utanför dörren. Här erbjuds ett ljust och fräscht boende med en trevlig öppen planlösning. Köket är stilrent och går i vitt med ett trivsamt fönster ut mot soliga sydväst. Vardagsrummet är öppet med en trevlig social yta med plats för både soffgrupp och matplats. Här finns pardörrar i glas som ger härligt med ljus till rummet och som tar en ut till föreningens innergård. Vidare i lägenheten finner man bostadens sovrum som är rymligt och erbjuder gott om förvaring. Bostadens badrum är fräscht och har allt man kan önska, även tvättmaskin och torktumlare. Här får man ett hemtrevligt boende med hög komfort på centralt läge! Varmt välkomna på visning!

Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun
Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun, bild 2
Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun, bild 3

Vattenverksallén 23

Lägenhet
Lasarettet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 4/4
7 772 kr/mån
19 955 kr/m²

Modern och otroligt stilren gavelfyra på fjärde våningen med fönster i hela fyra väderstreck och en fri och härlig utsikt! Vardagsrum och kök förenas i en öppen social yta med utgång till den inglasade balkongen med västersol. Från balkongen har man utsikt över föreningens fina innergård och här bor man praktiskt med parkeringsplats intill bostaden och med närhet till väldigt goda kommunikationer. Bostaden har försetts med ett nytt kvalitetskök från Ballingslöv med granitskiva och vitvaror från Siemens. Bostadens storslagna takhöjd gör ingen besviken. Välkommen till ett trivsamt hem med ett av föreningens absolut trevligaste lägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 2C, Väster, Landskrona kommun

Fabriksgatan 2C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 650 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkomna till Fabriksgatan 2C! Här erbjuds man en lägenhet om tre rum och kök med inglasad balkong i härligt söderläge. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck som ger fint ljus i alla rum. När man kommer in möts man av hallen med gott om förvaringsutrymme i de inbyggda garderoberna. Från hallen når man lägenhetens badrum som är utrustat med allt man behöver, även tvättmaskin. Badrummet är stambytt och renoverat av föreningen. Vidare in i lägenheten finner man kök, två rymliga sovrum samt vardagsrum. I vardagsrummet ligger fin originalparkett som är slipad. Från vardagsrummet tar man sig ut på den trevliga inglasade balkongen i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen. På Väster och Fabriksgatan bor man strategiskt mitt i Landskrona med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Väster är beläget mitt mellan centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mataffärer och på andra sidan trevliga Borstahusen med bland annat badplatser, restauranger och golfbana. På Fabriksgatan har man även gott om kommunikationsmöjligheter nära med stadsbussar som kan ta en till både centrum, Borstahusen eller mot stationen. På några minuters promenad når man även fina grönområden vid bland annat Citadellparken med trevliga promenadstråk och vackra vyer över det blommande koloniområdet. Vidare ytterligare någon minut är man allra längst ner vid havet där man kan blicka ut över Öresund och Ven. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 2
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 3

Landsvägen 255

Villa
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 500 000 kr
144 m²
7 rum
600 m² tomt

Har ni som så många andra alltid drömt om ett hus på natursköna Ven? Nu finns ett ypperligt tillfälle att förverkliga era bostadsdrömmar, endast en båtresa bort. Vi tar oss en bit längs och möts av denna underbara bostad belägen mellan bördiga åkermarker och gröna ängar. Vid första anblick ett fridfullt och förtjusande hus som senare visar sig bjuda på en fantastiskt härlig tomt med vidsträckta vyer. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan och fördelad på två bostäder. Detta öppnar upp för utmärka möjligheter till uthyrning, generationsboende eller liknande. Interiört blir vi inte besvikna när vi mötes av de sociala ytorna på första plan, flertalet sovrum, två stilfullt renoverade badrum och ett inbjudande kök. Bostaden på övre plan nås via en separat ingång och är även den renoverad. Även här finns kök, badrum och två sovrum och generösa sociala ytor. Tomten och trädgården breder ut sig i tre väderstreck med träddäck som löper kring huset, en terrass med vidsträckta vyer över åkrarna i västerläge. På Ven bor du i en unik miljö där du under hösten och vinterns framtåg kan du njuta av det stilla lugnet och under sommartid ta del av den sprudlande turismen. Med sitt fantastiska läge störs du aldrig av Landsvägens trafik men på endast fem minuter tar dig ner till Bäckviken via bil eller cykel. Varmt välkomna till Landsvägen 255!

  • Premium
Erikstorpsvägen 81, null, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 81

Villa
Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 950 000 kr
147 + 80 m²
5 rum
262 m² tomt

Unik fastighet i Borstahusen med uthyrningsmöjligheter. Detta parhus är beläget endast några få meter från ett svalkande Öresund. Från övre plan njuter du av en ljuvlig utsikt över gamla Borstahusens takåsar med havet i bakgrunden. Huset fördelar sig på två separata lägenheter där bostaden på entréplan huserar två sovrum, rymligt vardagsrum, renoverat kök och badrum. Övre plan består av ett sovrum, vardagsrum med balkong och kök med social planlösning. Vinden som huserar två sovrum kan optimeras för den som önskar och källarplan erbjuder rejält med förvaringsutrymmen och tvättmöjligheter. En fastighet med otrolig potential i form av uthyrning eller om man önskar bo väldigt fördelaktigt i ena bostaden med uthyrning av den andra. Läget är fantastiskt och gör en inte besviken! Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

Heimdalsgatan 40A, Glumslöv, Landskrona kommun

Heimdalsgatan 40A

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
178 + 34 m²
6 rum
673 m² tomt

På centralt läge i barnvänliga Glumslöv finns detta generösa hus. Här finns gott om ytor för samvaro, väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter i form av garage och förråd. Huset är välplanerat och här finns de ultimata ytorna för familjen, däribland en väl tilltagen tvättstuga. Det är genomgående i fint skick och passar ypperligt för familjen. Här finns dessutom en insynsskyddad trädgård som omringas av en vintergrön häck. Här finns även en inglasad balkong samt uterum som förlänger utesäsongen. I Glumslöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg och buss. Här bjuds dessutom på mataffär, skola och fritidsaktiviteter. Med hav och natur inom kort avstånd är detta en by att trivas i alla dagar om året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Parkgatan 8E, Centrum, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00

Parkgatan 8E

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 195 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
4 891 kr/mån
35 500 kr/m²

Med fåtal steg från vackra Citadellparken och hamninloppet bjuder Tvålfabriken in till detta exceptionella hem med industrikänsla. Lägenheten är belägen på markplan med en av de större terrasserna med fritt och fint läge med utsikt över parkens grönska. Interiört bjuder bostaden på två sovrum och ett passande svart kök från HTH med bänkskiva av kompositsten. Den inbjudande stilen ger ett ståtligt uttryck och här bjuds på extra takhöjd och synliga pelare för en rustik och industriell känsla. Ett hem med oslagbar karaktär med stadskärnan runt knuten och vackra promenadstråk utanför fönstret. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Rya ängaväg 71, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Rya ängaväg 71

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
55 m²
3 rum
419 m² tomt

Välkommen till detta paradis med storslagna vyer över fält och grönska. Från husets takterrass bjuds på utsikt över ett glittrande Öresund och många passerande kryssningsfartyg! Husets trädgård har anlagts med varsam hand och man har sannerligen skapat en oas att njuta av. Trädgården har dessutom varit en del av Trädgårdsrundan! Med ett av områdets mest optimala lägen kommer du att njuta av detta arkitektritade och insynsskyddade hem där varje kvadratmeter optimerats på bästa möjliga sätt. Bostadens inre binds samman med det yttre på ett otroligt harmoniskt sätt. Hemmet fördelar sig på sociala ytor med utsikt över trädgården, ett renoverat kök, badrum samt sovloft. Till bostaden hör också en gäststuga som är utrustad med wc och dusch för ett bekvämt boende. Här bor du med 500 meter till hav och strand och med Rya golfklubb som granne. Varmt välkommen på visning!

Hantverkargatan 44A, Centrum, Landskrona kommun

Hantverkargatan 44A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 156 kr/mån
16 574 kr/m²

Ytterst välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Här bor du praktiskt på andra våningen och välkomnas av en rymlig hall, trivsamt kök med matplats, sovrum med vackert fönster med utsikt mot grönska, vardagsrum med gott om plats för möblemang och en härlig balkong i väster. Välskött föreningen med stambytta badrum och nytt tak på hela fastigheten. På Hantverkargatan bor du med närhet till såväl centrum som inköp och kommunikation. Välkommen att boka dig på visning av denna trivsamma bostad!

  • Balkong
Parkgatan 8E, Citadellet, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Citadellet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
6 500 000 kr
178 m²
5 rum
vån 2/5
8 512 kr/mån
36 517 kr/m²

I Tvålfabriken saluförs nu en bostad som imponerar och får hjärtat att slå ett extra slag! Så fort du kliver över tröskeln märker du att detta är en bostad som inte är någon annan lik. Med fönster åt tre håll, balkong och utsikt mot hamnen och Citadellparken är det lätt att tappa andan. Men här är det inte bara ljuset och vyerna som stjäl showen utan den kulturskyddade Sylvabron som erbjuder något helt unikt i sitt slag. Bron förband den tidigare tvålfabrikens Sylva två tvillingbyggnader och fyllde då en praktisk funktion. Idag utgör den en del av bostadsytan till denna helt fantastiska bostad. Inred ditt eget orangeri eller varför inte ett samlingsrum med utsikt åt både Nyhamns marina och staden. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då de tidstypiska fönstren bjuder in omgivningarna oavsett var du befinner dig. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås i, stora som små sällskap. Kök och badrumsinredning från HTH garanterar hög kvalitet och genomtänkt design i hemmets viktigaste utrymmen. De befintliga pelarna har bevarats och sätter en industriell stil tillsammans med synliga installationer. Bostaden erbjuder två sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Just denna lägenhet är anpassningsbar och du kan välja att ha 3,2 eller 1 sovrum och på så sätt öka eller minska de sociala ytorna. Ljusflödet är utmärkande med sina stora vackra fönster är vattnet, hamnen, staden och parken alltid närvarande. Då Tvålfabriken Sylva lade ner sin verksamhet tog anrika Hotel Öresund över lokalerna. Nu är det dags för nästa kapitel och du har möjlighet att föra kulturarvet vidare. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 5B, Centrum, Landskrona kommun

Trädgårdsgatan 5B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
102 m²
3 rum
vån 4/4
6 539 kr/mån
34 265 kr/m²

Intresserad av visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! Stig upp till nya höjder i stil och komfort med denna hissförsedda vindsvåning som tar boendet till en helt ny nivå! När du kliver in möts du av en öppen planlösning som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket, signerat Ballingslöv, är en mästerverk i sig självt med en elegant kompositstenbänkskiva som inte bara ser fantastisk ut, utan är också praktisk och tålig. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet medan du njuter av utsikten genom de vackra fönstren. Badrummet är rymligt och modernt, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen. Dessutom finns det en gäst-WC för dina besökares bekvämlighet. De två sovrummen är pärlor i den här bostaden. Det ena är placerat i torndelen och ger en unik känsla av rymd och charm. Det andra sovrummet är ljust och inbjudande med en fransk balkong som släpper in frisk luft och naturligt ljus. För att göra ditt boende ännu mer behagligt har vindsvåningen genomgående golvvärme som håller dina fötter varma under de kallaste dagarna. Denna vindsvåning kombinerar elegans med praktiskt boende på bästa sätt och väntar på att bli ditt nya drömhem. Här är chansen att höja din livsstil till nya höjder - bokstavligen!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 100 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 359 kr/mån
21 154 kr/m²

Snabb inflytt om så önskas! Stig in i denna fantastiska 2-rumslägenhet och upplev en omedelbar känsla av ljus och trivsamhet. Med nymålade väggar och stilrent nylagt golv är detta ett hem att trivas i. Vardagsrummet är det där lilla extra i denna bostad och erbjuder en fransk balkong med en spektakulär utsikt över takåsarna. Här kan du njuta av solen och vackra vyer. Denna pärla ligger högst upp i byggnaden och har den extra bekvämligheten av en hiss, vilket gör vardagen smidigare och stressfri. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet som kombinerar stil, ljus och utsikt på ett härligt sätt. Välkommen att boka dig på visning av denna 2:a mitt i centrala Landskrona.

  • Hiss

Visar alla 14