Mäklare Malin Strid

Malin Strid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 2C, Väster, Landskrona kommun

Fabriksgatan 2C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 650 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkomna till Fabriksgatan 2C! Här erbjuds man en lägenhet om tre rum och kök med inglasad balkong i härligt söderläge. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck som ger fint ljus i alla rum. När man kommer in möts man av hallen med gott om förvaringsutrymme i de inbyggda garderoberna. Från hallen når man lägenhetens badrum som är utrustat med allt man behöver, även tvättmaskin. Badrummet är stambytt och renoverat av föreningen. Vidare in i lägenheten finner man kök, två rymliga sovrum samt vardagsrum. I vardagsrummet ligger fin originalparkett som är slipad. Från vardagsrummet tar man sig ut på den trevliga inglasade balkongen i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen. På Väster och Fabriksgatan bor man strategiskt mitt i Landskrona med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Väster är beläget mitt mellan centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mataffärer och på andra sidan trevliga Borstahusen med bland annat badplatser, restauranger och golfbana. På Fabriksgatan har man även gott om kommunikationsmöjligheter nära med stadsbussar som kan ta en till både centrum, Borstahusen eller mot stationen. På några minuters promenad når man även fina grönområden vid bland annat Citadellparken med trevliga promenadstråk och vackra vyer över det blommande koloniområdet. Vidare ytterligare någon minut är man allra längst ner vid havet där man kan blicka ut över Öresund och Ven. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun
 • Sön 30 jun kl 11:00
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 2
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 3

Landsvägen 255

Villa
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 500 000 kr
144 m²
7 rum
600 m² tomt

Har ni som så många andra alltid drömt om ett hus på natursköna Ven? Nu finns ett ypperligt tillfälle att förverkliga era bostadsdrömmar, endast en båtresa bort. Vi tar oss en bit längs och möts av denna underbara bostad belägen mellan bördiga åkermarker och gröna ängar. Vid första anblick ett fridfullt och förtjusande hus som senare visar sig bjuda på en fantastiskt härlig tomt med vidsträckta vyer. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan och fördelad på två bostäder. Detta öppnar upp för utmärka möjligheter till uthyrning, generationsboende eller liknande. Interiört blir vi inte besvikna när vi mötes av de sociala ytorna på första plan, flertalet sovrum, två stilfullt renoverade badrum och ett inbjudande kök. Bostaden på övre plan nås via en separat ingång och är även den renoverad. Även här finns kök, badrum och två sovrum och generösa sociala ytor. Tomten och trädgården breder ut sig i tre väderstreck med träddäck som löper kring huset, en terrass med vidsträckta vyer över åkrarna i västerläge. På Ven bor du i en unik miljö där du under hösten och vinterns framtåg kan du njuta av det stilla lugnet och under sommartid ta del av den sprudlande turismen. Med sitt fantastiska läge störs du aldrig av Landsvägens trafik men på endast fem minuter tar dig ner till Bäckviken via bil eller cykel. Varmt välkomna till Landsvägen 255!

 • Premium
Erikstorpsvägen 81, null, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 81

Villa
Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 950 000 kr
147 + 80 m²
5 rum
262 m² tomt

Unik fastighet i Borstahusen med uthyrningsmöjligheter. Detta parhus är beläget endast några få meter från ett svalkande Öresund. Från övre plan njuter du av en ljuvlig utsikt över gamla Borstahusens takåsar med havet i bakgrunden. Huset fördelar sig på två separata lägenheter där bostaden på entréplan huserar två sovrum, rymligt vardagsrum, renoverat kök och badrum. Övre plan består av ett sovrum, vardagsrum med balkong och kök med social planlösning. Vinden som huserar två sovrum kan optimeras för den som önskar och källarplan erbjuder rejält med förvaringsutrymmen och tvättmöjligheter. En fastighet med otrolig potential i form av uthyrning eller om man önskar bo väldigt fördelaktigt i ena bostaden med uthyrning av den andra. Läget är fantastiskt och gör en inte besviken! Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

Heimdalsgatan 40A, Glumslöv, Landskrona kommun

Heimdalsgatan 40A

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
178 + 34 m²
6 rum
673 m² tomt

På centralt läge i barnvänliga Glumslöv finns detta generösa hus. Här finns gott om ytor för samvaro, väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter i form av garage och förråd. Huset är välplanerat och här finns de ultimata ytorna för familjen, däribland en väl tilltagen tvättstuga. Det är genomgående i fint skick och passar ypperligt för familjen. Här finns dessutom en insynsskyddad trädgård som omringas av en vintergrön häck. Här finns även en inglasad balkong samt uterum som förlänger utesäsongen. I Glumslöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg och buss. Här bjuds dessutom på mataffär, skola och fritidsaktiviteter. Med hav och natur inom kort avstånd är detta en by att trivas i alla dagar om året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Parkgatan 8E, Centrum, Landskrona kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00

Parkgatan 8E

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 195 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/5
4 891 kr/mån
35 500 kr/m²

Med fåtal steg från vackra Citadellparken och hamninloppet bjuder Tvålfabriken in till detta exceptionella hem med industrikänsla. Lägenheten är belägen på markplan med en av de större terrasserna med fritt och fint läge med utsikt över parkens grönska. Interiört bjuder bostaden på två sovrum och ett passande svart kök från HTH med bänkskiva av kompositsten. Den inbjudande stilen ger ett ståtligt uttryck och här bjuds på extra takhöjd och synliga pelare för en rustik och industriell känsla. Ett hem med oslagbar karaktär med stadskärnan runt knuten och vackra promenadstråk utanför fönstret. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Rya ängaväg 71, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Rya ängaväg 71

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
55 m²
3 rum
419 m² tomt

Välkommen till detta paradis med storslagna vyer över fält och grönska. Från husets takterrass bjuds på utsikt över ett glittrande Öresund och många passerande kryssningsfartyg! Husets trädgård har anlagts med varsam hand och man har sannerligen skapat en oas att njuta av. Trädgården har dessutom varit en del av Trädgårdsrundan! Med ett av områdets mest optimala lägen kommer du att njuta av detta arkitektritade och insynsskyddade hem där varje kvadratmeter optimerats på bästa möjliga sätt. Bostadens inre binds samman med det yttre på ett otroligt harmoniskt sätt. Hemmet fördelar sig på sociala ytor med utsikt över trädgården, ett renoverat kök, badrum samt sovloft. Till bostaden hör också en gäststuga som är utrustad med wc och dusch för ett bekvämt boende. Här bor du med 500 meter till hav och strand och med Rya golfklubb som granne. Varmt välkommen på visning!

Hantverkargatan 44A, Centrum, Landskrona kommun

Hantverkargatan 44A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 156 kr/mån
16 574 kr/m²

Ytterst välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Här bor du praktiskt på andra våningen och välkomnas av en rymlig hall, trivsamt kök med matplats, sovrum med vackert fönster med utsikt mot grönska, vardagsrum med gott om plats för möblemang och en härlig balkong i väster. Välskött föreningen med stambytta badrum och nytt tak på hela fastigheten. På Hantverkargatan bor du med närhet till såväl centrum som inköp och kommunikation. Välkommen att boka dig på visning av denna trivsamma bostad!

 • Balkong
Parkgatan 8E, Citadellet, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Citadellet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
6 500 000 kr
178 m²
5 rum
vån 2/5
8 512 kr/mån
36 517 kr/m²

I Tvålfabriken saluförs nu en bostad som imponerar och får hjärtat att slå ett extra slag! Så fort du kliver över tröskeln märker du att detta är en bostad som inte är någon annan lik. Med fönster åt tre håll, balkong och utsikt mot hamnen och Citadellparken är det lätt att tappa andan. Men här är det inte bara ljuset och vyerna som stjäl showen utan den kulturskyddade Sylvabron som erbjuder något helt unikt i sitt slag. Bron förband den tidigare tvålfabrikens Sylva två tvillingbyggnader och fyllde då en praktisk funktion. Idag utgör den en del av bostadsytan till denna helt fantastiska bostad. Inred ditt eget orangeri eller varför inte ett samlingsrum med utsikt åt både Nyhamns marina och staden. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då de tidstypiska fönstren bjuder in omgivningarna oavsett var du befinner dig. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås i, stora som små sällskap. Kök och badrumsinredning från HTH garanterar hög kvalitet och genomtänkt design i hemmets viktigaste utrymmen. De befintliga pelarna har bevarats och sätter en industriell stil tillsammans med synliga installationer. Bostaden erbjuder två sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Just denna lägenhet är anpassningsbar och du kan välja att ha 3,2 eller 1 sovrum och på så sätt öka eller minska de sociala ytorna. Ljusflödet är utmärkande med sina stora vackra fönster är vattnet, hamnen, staden och parken alltid närvarande. Då Tvålfabriken Sylva lade ner sin verksamhet tog anrika Hotel Öresund över lokalerna. Nu är det dags för nästa kapitel och du har möjlighet att föra kulturarvet vidare. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Strandridaregatan 20, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 20

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 341 kr/mån
47 877 kr/m²

Såld med förbehåll - Att få bo så här nära havet är en ynnest. Att kunna vakna upp med vattnet som närmsta granne och avnjuta sitt morgonkaffe på bryggan är något vi alla drömmer om. Denna otroligt välplanerade 3:a med kvadratmeterna på de rätta ställena kommer inte att göra dig besviken. Den vintergröna trädgården med träddäck och delvis tak njuter du mer än gärna av. Bostaden fördelar sig på två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter, rymligt kök med social anknytning till vardagsrummet som erbjuder utgång till den härliga trädgården. Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Klättermusgården 31, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Klättermusgården 31

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
8 044 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkomna till detta generösa radhus om 107 kvm beläget på trevliga Klättermusgården. Här bor du bekvämt med hela ditt boende samlat på ett plan. Bilen parkerar du med lätthet i garaget eller på uppställningsplatsen utanför din bostad. I samma ögonblick som du kliver in i detta hem möts du av ett härligt ljus från de stora fönstren som går från golv till tak. Takhöjden är verkligen slående och takfönstret vid matplatsen ger extra trevligt ljus. I bostaden finns en social och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även en kamin. Bostaden huserar dessutom två badrum, tre sovrum samt ett väldigt trivsamt uterum. Trädgården vetter i väst och bjuder på många soltimmar. Denna oas är insynsskyddad och privat. Intill bostaden finns ett förråd som nås från trädgårdssidan.

 • Uteplats
Timmermansgatan 32B, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 32B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
27 031 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna inflyttningsklara bostad i två plan. Här har man samlat de sociala ytorna på första planet i bostaden. Här finns ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den härliga balkongen i väster. Här finns ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum på detta plan. Övre plan består av två sovrum där master bedroom har utgång till den väl tilltagna takterrassen med härlig utsikt över området och staden. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch. Bostaden är i otroligt fint skick med stilrent kök i vitt och vitvaror i rostfritt utförande. På väster bor du med närhet till hav och stad. Med endast några få minuters promenad till vattenkanten tar du mer än gärna dina promenader här. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Ängsgatan 13, Svalöv, Svalövs kommun

Ängsgatan 13

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 995 000 kr
128 + 152 m²
6 rum
752 m² tomt

På utmärkt och lugnt läge i barnvänliga kvarteret Västervång i Svalöv finns denna enplansvilla med uterum, garage och källare. Villan välkomnar en med uppställningsplats för en bil och med plats för ytterligare en på andra sidan huset. Interiören bjuder på härligt med ljus och generösa, sociala ytor. Här finns totalt tre sovrum som alla renoverats. Ett kök med öppen planlösning och utgång till den härliga trädgården och träddäcket i söder. Uterummet som byggdes 2012 är en otrolig tillgång och förlänger utesäsongen. Huset värms till fördel upp med pellets för effektiva driftskostnader. I Svalöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg med förbindelser till Malmö som Lund!

Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Fogdegatan 45

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
114 m²
5 rum
5 988 kr/mån
34 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för förhandsvisning! Nu finns möjligheten att förvärva en av de fina bostäderna i Brf Vårbruket med större tomt än de flesta och dessutom på gavel! Den tilltagna trädgårdstomten sträcker sig runt huset i västerläge och bjuder på sol hela dagen. Trädäcket i söderläge nås från vardagsrummet och här har du en fin vy över bostadsområdet. I anslutning till trädäcket finns ett förråd där trädgårdsmöbler och verktyg kan få bo. På gaveln finns ytterligare en sittmiljö i rakt västerläge och här finns även en pergola. På bostaden framsida finns en uppställningsplats för två bilar. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och sobra materialval med en vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar, ljusa fönsterpartier med snygg natursten samt ett kök med klassiskt vita luckor. Två badrum med dusch som går i ljusgråa toner med tvättmöjlighet, tvättställ och goda förvaringsytor i skåp. På bostadens övre plan huserar de fyra sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och linneskåp ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Laddstolpe ingår! Varmt välkomna till Fogdegatan 45 i Norra Borstahusen!

 • Premium
 • Uteplats
Badhusgatan 25, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Sön 30 jun kl 14:45

Badhusgatan 25

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/5
6 244 kr/mån
44 512 kr/m²

För film se SMHLANDSKRONA på Instagram. Välkommen till områdes mest välrenoverade bostad. Njut av en härliga stunder vid brasan och med full vy över ett glittrande Öresund. Havet njuter du som bäst av inifrån detta hem avkopplad i soffan. Tänd upp i brasan som komplement till en varmare innertemperatur. Att kunna vakna upp och blicka ner mot Danmark är nu fullt möjligt för dig som låter din dröm gå i uppfyllelse med denna bostad. Hemmet har genomgått en omfattande renovering med påkostade materialval och här finns dessutom en eldstad att vila ögonen på när du inte förtrollats av havet. Bostaden huserar förutom två sovrum med otroligt god förvaring, ett badrum och en gäst-wc. Det stilfulla köket i vitt från HTH med bänkskiva av kvartskomposit från Silestone gör vem som helst matlagningsglad. Här är förvaringsmöjligheter dessutom optimerade och de kvalitativa vitvarorna är integrerade. Välkommen till detta förtjusande och stilfulla hem med utsikt över hav eller hamn från samtliga rum! Här bor du i ett attraktivt och expansivt där det under 2024 invigs ett nytt kallbadhus. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 100 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 359 kr/mån
21 154 kr/m²

Snabb inflytt om så önskas! Stig in i denna fantastiska 2-rumslägenhet och upplev en omedelbar känsla av ljus och trivsamhet. Med nymålade väggar och stilrent nylagt golv är detta ett hem att trivas i. Vardagsrummet är det där lilla extra i denna bostad och erbjuder en fransk balkong med en spektakulär utsikt över takåsarna. Här kan du njuta av solen och vackra vyer. Denna pärla ligger högst upp i byggnaden och har den extra bekvämligheten av en hiss, vilket gör vardagen smidigare och stressfri. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet som kombinerar stil, ljus och utsikt på ett härligt sätt. Välkommen att boka dig på visning av denna 2:a mitt i centrala Landskrona.

 • Hiss

Visar alla 15