Svenska Mäklarhuset Landskrona

Svenska Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trettongården 6, Ven, Landskrona kommun

Trettongården 6

Lägenhet
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

2 695 000 kr

70 m²

3 rum

2 545 kr/mån

38 500 kr/m²

Att få vakna här och ta sitt morgonkaffe med utsikt över fälten är drömlikt. Denna idyll har varit i nuvarande ägares händer i 18 år och paradiset står nu öppet för någon annan att ta vid. Man har sannerligen trivts och njutit av alla årstider på ön. Under öns mest myllrande tider kan du njuta av stillheten och lugnet på Trettongården. I de vackra teglade byggnaderna finns totalt 18 bostadsrätter med gemensam gård med uppvärmd pool, grönytor och boulebana. Här umgås man om man önskar eller så njuter man av sin egen trädgård med utsikt över de svajande fälten. Detta är det ultimata boendet för dig som söker det där extra i tillvaron. Med 30 minuters båtfärd från fastlandet i Landskrona välkomnas du av denna vackra ö. Bostaden som huserar två sovrum, kök, badrum, vardagsrum och trädgård i två väderstreck gör ölivet njutbart. Välkommen att förverkliga din dröm om ett alldeles eget paradis!

 • Uteplats
Titangatan 3C, Karlslund, Landskrona kommun

Titangatan 3C

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 550 000 kr

55 m²

2 rum

3 387 kr/mån

28 182 kr/m²

Här erbjuds en fin tvåa i markplan med härlig uteplats i västerläge i lugnt område med närhet till rekreationsområde. Entrén är rymlig och välkomnande med klädkammare och stort badrum i anslutning. Vidare in i bostaden nås köket vilket är stilrent vitt med gott om förvaring. På golvet ligget vitkalkat ekgolv och väggarna är vita. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och från vardagsrummet finns utgång till den härliga uteplatsen. Från vardagsrummet nås även det rymliga sovrummet som har yta för dubbelsäng samt garderober. Uteplatsen nås från vardagsrummet och är belägen i västerläge, har trädäck i två nivåer samt därefter gräsmatta. En välskött och mysig uteplats att längta till. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Sommargatan 42, Hyllingelyckan, Landskrona kommun

Sommargatan 42

Villa
Hyllingelyckan, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

2 495 000 kr

80 m²

3 rum

548 m² tomt

Nu saluförs detta ombonade hus på Sommargatan 42 som är beläget i ett tryggt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, tågstation och vårdcentral. Bostaden är i två plan där de sociala ytorna kan få ta plats på bottenplan och de privata utrymmena på övre plan. Dessutom finns här en tilltagen källaren med badrum, tvättstuga och ytterligare rum. Vi bjuds på en välskött tomt i soligt läge med ett inglasat uterum samt fina planteringar och blomsterrabatter för den som älskar trädgård och utemiljö. Välkomna till Sommargatan 42!

Borgmästargatan 18, Centrum, Landskrona kommun

Borgmästargatan 18

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 895 000 kr

57 m²

2 rum

3 289 kr/mån

33 246 kr/m²

I Kronan 5 bor du i en av stadens mest iögonfallande fastigheter. Som ett smycke ligger den på hörnet av Borgmästargatan och Rådmansgatan och många av lägenheterna har en fin utsikt över det som tidigare var den gamla brandstationen. Idag huserar stadens bibliotek här och runt knuten finns allt som önskar av ett centrumläge. Denna genomgående bostad har förmånen att ligga högst upp i huset och det bjuds hiss från markplan för lätt tillgänglighet. Bostaden fördelar sig på ett kök, vardagsrum, sovrum med utgång till den underbara balkongen i söder, ett rymligt badrum samt väldigt god förvaring i form av en klädkammare. De klassiska attributen för en vindsvåning är på plats och de vackra takbjälkarna pryder samtliga rum. Detta är ett hem att trivas i! varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Badhusgatan 5, Nyhamn, Landskrona kommun

Badhusgatan 5

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

4 295 000 kr

91 m²

3 rum

5 786 kr/mån

47 198 kr/m²

Ett hem vid havet att förälskas i vid första anblick! Livet på Badhusgatan är njutbart i samma stund du vaknar på morgonen. Denna bostad är perfekt belägen på våning två, och som en av få bostäder, har den fri utsikt mot hamnbassängen mellan Stadshuset och Hotell Öresund. Morgonsolens strålar fångar dig på den väl tilltagna balkongen och kaffet avnjuter du mer än gärna här. Morgontidningen varvas med inslag från livet kring hamnen. Den välplanerade bostaden gör det trivsamt att leva här. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är social och inbjudande. De båda sovrummen är belägna i väster och bostadens andra balkong nås från vardagsrummet, även den med ett fritt och trivsamt läge med såväl kvällssol som parkutsikt. Bostadens badrum är väl tilltaget och erbjuder både tvättmöjligheter och goda avlastningsytor. Dessutom är bostaden utrustad med en gästtoalett och två extra fönsterpartier i norr vilket ger bostaden och de sociala ytorna extra luft och rymd. Varmt välkomna till denna genomgående gaveltrea med två balkonger på sällan skådat läge!

 • Balkong
 • Hiss
Pilängsrundeln 21E, Karlslund, Landskrona kommun

Pilängsrundeln 21E

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

2 095 000 kr

117 m²

5 rum

6 892 kr/mån

17 906 kr/m²

I Brf Pilkronan bor du på ett läge med närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med lekplats och grönområden men även ishall och badland för alla åldrar. Ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess utbud. I detta trevliga bostadsrättsradhus som är uppfört 2020 finns inte mycket mer att önska. Snygga ljusa ytskikt med ett större kök med plats för det stora sällskapet och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården i härliga väster. Trädäcket blir som en förlängning av bostaden under sommarens heta månader och gräsmattan bjuder in till lek och rekreation. Här finns även ett förråd beläget där trädgårdsmöblerna och verktyg får gott om plats. I den rymliga hallen ligger badrummet i direkt anslutning samt städskåp för alla städattiraljer och gott om utrymme för hela familjens utomhuskläder. Bostadens sovrum är praktiskt belägna på andra våningen och där till även ett trevligt allrum. Här finns bostadens andra badrum som är smart beläget mellan sovrummen. Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i barnvänliga Karslund!

 • Uteplats
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun
 • Idag kl 12:15
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 495 000 kr

32 m²

1 rum

2 058 kr/mån

46 719 kr/m²

I samma ögonblick som du kliver in i trapphuset märker du att bostäderna här är något annat. De sticker ut, är lite tuffare och det vackra bevarade trapphuset tar oss upp till plan två. Önskar du ta hissen finns även denna möjlighet. Den rejäla ståldörren är entrén till denna kvadratsmarta etta på 32 kvm. Här finns alla bekvämligheter såsom rymligt badrum med kombimaskin, tufft kök i svart från HTH med diskmaskin och ett ljust parkettgolv som bryter av snyggt mot de svarta detaljerna i bostaden. De spröjsade fönstren i svart ger detta hem karaktär och i bostaden ryms både matplats, fåtöljer och en sovhörna. Förvaringen är god med ett generöst garderobsparti i anslutning till hallen och i källarplan finns ett praktiskt förråd. I föreningen finns dessutom en gästlägenhet med fyra bäddar! Denna bostad fungerar utmärkt som förstagångsbostad, extra bostad eller övernattningslägenhet - allt efter dina behov. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Tångvägen 8, Häljarp, Landskrona kommun

Tångvägen 8

Fritidshus
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

450 000 kr

50 m²

2 rum

I Axeltofta koloniförening finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga koloni med härliga uteplatser i solsäkert läge. Här möts vi av en stor uppfart med plats att parkera två bilar och genom grinden till trädgården finns två uteplatser varav en stenlagd samt en med trädäck längs med kolonins entrésida. Kolonin är inflyttningsklar med härligt ljusinsläpp från fönsterna i olika väderstreck. Planlösningen i kolonin fördelas på en rymlig hall, ett vardagsrum med stora fönsterpartier, ett rymligt badrum med dusch och förbränningstoalett, ett sovrum samt ett kök. Kolonin är ypperligt belägen med närhet till golfbana, matbutik och tågstation. För att köpa kolonin måste man vara folkbokförd i Landskrona kommun. Välkomna på visning!

Hambostigen 4, Asmundtorp, Landskrona kommun

Hambostigen 4

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 895 000 kr

180 m²

4 rum

1 423 m² tomt

En bit ner på Hambostigen möts vi av en helt underbar villa med ett stort inglasat och tillbyggt uterum som är förenat med vardagsrum och med takhöjd upp till nock, vänt mot den prunkande trädgården och direktaccess till trädäcket med utedusch och spabad. Huset bjuder på härligt stora ytor och det generösa köket renoverades för ca 10 år sedan och här lämnades minsann inget åt slumpen. Inredning i ljust utförande gifter sig fint med övriga detaljer så som bänkskiva i granit och fondvägg i sten intill matplatsen. Vardagsrummet öppnar upp sig mot den fantastiska tillbyggnaden med takhöjd upp till nock och stora fönsterpartier med skjutbara altandörrar för att sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Den sprakande braskaminen är belägen mitt i den sociala utrymmet och värmer gott under de kalla månaderna och en härlig mysfaktor därtill. En källardel har dessutom bytts till under nuvarande ägares regi och möjliggör fler rum och badrum för den som har det behovet. Den stora trädgårdstomten sträcker sig i alla väderstreck men med minimal insyn från grannar när träd och buskar står i full blom. Här kan man umgås tillsammans med hela familjen där ben med mycket spring i kan spela boll på gräsmattan och för de som hellre vill ta det lugnt och njuta av solen finns ett tilltaget trädäck med vy över trädgården och plats för härliga grillkvällar och spabad. Välkomna till familjevänliga Munkebäck!

Vattenverksvägen 2, Billeberga, Svalövs kommun

Vattenverksvägen 2

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 800 000 kr

105 m²

4 rum

958 m² tomt

Nu finns en fantastisk möjlighet att lägga vantarna på ett charmigt 50-tals hus med stor potential! Den vackra trädgårdstomten sträcker sig i alla väderstreck och bjuder på flertalet fruktträd med fina singellagda gångstigar och en tilltagen uppfart för flertalet bilar. Huset är till stor del i original utförande och bjuder på ett stort kök, vardagsrum och matsal i bottenplan tillsammans med en tilltagen tambur och härligt stora fönsterpartier. Övre plan lämnar plats åt två sovrum samt ett allrum och en toalett tillsammans med förvaring i klädkammare. Källardelen nås såväl inifrån som utifrån. Här finns flertalet rum, pannrum, tvättstuga med full takhöjd och ljusinsläpp. Välkomna till Vattenverksvägen i hjärtat av Billeberga!

Strandvägen 2, Väster, Landskrona kommun

Strandvägen 2

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 195 000 kr

85 m²

3 rum

4 940 kr/mån

37 588 kr/m²

Drömmer du också om ett läge där bilen helst får stå parkerad och du strax utanför dörren möts av ett naturreservat, en vattenfästning med vallgravar, en småbåtshamn, strandpromenad, badplatser och färgrika solnedgångar? Lägerplatsen ligger precis där Citadellvägen möter Strandvägen och Exercisfältet möter Granet. Här bor du precis mellan havet och staden och mitt i naturen! Så fort du kliver in i trapphuset märker du att detta är en bostadsrättsförening som inte är någon annan lik, detta är bostäder som lämnar avtryck och där kvalité är en av de främsta ledorden. Bostaden är belägen på första plan och på gavel med egen uteplats i vinkel för att optimera soltimmarna och bjuder på flera sittplatser. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum gör det möjligt att umgås mellan rummen och gör de sociala ytorna mycket flexibla. Det exklusiva köket från Vedum går i behaglig varmgrå ton som tillsammans med bänkskivan i naturlig kvartssten och den genomgående tvåstavsparketten gifter sig otroligt fint. Det helkaklade badrummet bjuder på tvättmöjlighet och iögonfallande takhöjd med ett vädringsfönster för ett bra och behagligt ljus. Sovrummen är generösa i sin storlek och i master bedroom ryms även en klädkammare. Flertalet fönster fyller bostaden med mycket ljus från flera väderstreck och förstärker rymden och luftigheten tillsammans med den generösa takhöjden om fantastiska 2,8 meter!

 • Uteplats
 • Hiss
Koriandergatan 11, Kryddgränderna, Landskrona kommun

Koriandergatan 11

Villa
Kryddgränderna, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

5 395 000 kr

146 m²

6 rum

353 m² tomt

Drömmer du om ett hus med arkitektonisk karaktär och som är belägen på ett eftertraktat läge med hav och strandpromenad runt knuten? Detta enplanshus bjuder på härligt stora sällskapsytor som numera är förenade till en öppen planlösning med vackert stora fönsterpartier i öster mot atriumgården som luckrar upp gränsen mellan inomhus och utomhus. Ljusflödet är slående och den fina trädgården som snart står i full blom nås via vardagsrummet. Här njuter man av solens värmande strålar fram till eftermiddagen och sedan bjuder framsidan fortsättningsvis på sol fram till kvällning. Huset har löpande renoverats under åren där bland annat tak, kök, ytskikt, braskamin och fönster i öster har förnyats. I övrigt finns det möjlighet att sätta egen prägel och inreda rummen efter eget behov och tycke. Välkomna till Koriandergatan 11 i Landskronas nordvästra delar!

Bondegatan 1, Egna hem, Landskrona kommun
 • Idag kl 13:15

Bondegatan 1

Villa
Egna hem, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 495 000 kr

116 m²

4 rum

328 m² tomt

Välkommen till detta hörnhus på trivsamma och familjevänliga Egna hem. Som ett av få hus i området så finns här goda parkeringsmöjligheter i from av uppställningsplats och garage. Huset är genomgående i gott skick och bjuder på en öppen och härlig planlösning med en vacker kakelugn i centrum. På övre plan finns generösa sovrum med badrum en suite. Den fräscha klinkerbelagda källaren bjuder på två väl tilltagna sovrum/allrum, och tvättstuga samt fin dusch och toalett. Källaren har en egen ingång vilket gör den till det perfekta tonårsboendet. Trädgården är belägen i bästa västerläge och besitter ett av områdets mest soldränkta tomter. Varm välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Larvigatan 27D, Väster, Landskrona kommun

Larvigatan 27D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 450 000 kr

80 m²

3 rum

5 809 kr/mån

18 125 kr/m²

På Larvigatan ligger denna bostad högst upp i huset och som nu söker en ny ägares förtänksamhet. Bostaden bjuder på bra planlösning samt renoverat badrum och kök. Det moderna gråa köket med gott om arbetsytor är tilltalande och bjuder på matplats och utsikt i väst. Bostadens helkaklade badrum är från när föreningen utförde stambytet och bjuder på en dusch, handdukstork samt spotlights i tak. Lägenhetens hjärta, den rymliga inglasade balkongen i västerläge som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum större delen av året. Brf Norregården är en välskött förening där många av de större renoveringar redan är utförda. Föreningens ekonomi är väldigt god och höjningen i år var marginell, dessutom avsätts årligen likvida medel för framtida underhåll. På väster bor du i ett lugnt och härligt område med närhet till såväl stad som hav. Varmt välkomna till denna trea på ypperligt läge!

 • Balkong
Titangatan 3B, Karlslund, Landskrona kommun

Titangatan 3B

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

3 387 kr/mån

25 364 kr/m²

Välkomna till denna fina genomgående 2:a i fräscht och inflyttningsklart skick. Här bor ni med härliga promenadstråk utanför dörren och rekreationsområden ett stenkast bort i mysiga Karlslund. När bilen parkeras på sin privata parkeringsplats nås lägenheten genom trapphuset med hiss eller trappa upp till tredje våningsplanet. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har genomgående vitkalkat ekgolv och vita väggar. Planlösningen bjuder på öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, stort badrum, bra förvaring i klädkammare i anslutning till hall samt balkong i västerläge. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Segergatan 8B, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 8B

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

1 450 000 kr

63 m²

2 rum

4 122 kr/mån

23 016 kr/m²

Med hiss från markplan upp till 6e våningen nås denna genomgående 2:a med stor potential. Detta är den ultimata lägenheten för dig som genom hantverk och kärlek har möjlighet att skapa din drömlägenhet. Badrummet är nyrenoverat i samband med föreningens utförda stambyte och är stilrent med vitt kakel på väggar, ljusgrått klinker på golv samt vikbara duschväggar i glas. Från den inglasade balkongen kan man njuta av fantastisk havsutsikt och vackra solnedgångar. Läget är optimalt med närhet till vårdcentral, gym, matbutik och vackra promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Badhusgatan 25, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Idag kl 15:00

Badhusgatan 25

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

4 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 625 kr/mån

52 378 kr/m²

Livet på Badhusgatan är något vi alla drömmer om! Att kunna vakna upp och blicka ner mot Danmark är nu fullt möjligt för dig som låter din dröm gå i uppfyllelse med denna bostad. Hemmet har genomgått en omfattande renovering med påkostade materialval och här finns dessutom en eldstad att vila ögonen på när du inte förtrollats av havet. Bostaden huserar förutom två sovrum med god förvaring, ett badrum och en gäst-wc. Det stilfulla köket i vitt från HTH med bänkskiva av kvartskomposit från Silestone gör vem som helst matlagningsglad. Här är förvaringsmöjligheter dessutom optimerade och de kvalitativa vitvarorna är integrerade. Välkommen till detta förtjusande och stilfulla hem med utsikt över hav eller hamn från samtliga rum! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Strandridaregatan 40, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 40

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

5 295 000 kr

119 m²

5 rum

6 026 kr/mån

44 496 kr/m²

Ett oerhört stilfullt hem med väl genomtänkta materialval och en färgskala som harmonierar fint genom hela bostaden. Utmärkt belägenhet på hörnet av Strandridaregatan bor du med havsblick från såväl trädgård som inne ifrån bostaden. Bostadsrättsradhuset är uppfört av Midroc och andas kvalitet. Med påkostade tillval är detta hem något utöver det vanliga och dess läge gör dig inte besviken. Huset fördelar sig på en härlig och social planlösning på entréplan. Köket från Vedum i varmgrått utförande och kompositsten inbjuder till härliga middagar. På entréplan finns också ett generöst badrum samt ett grovkök med egen entré som nuvarande ägare nyttjar med glädje. Att takhöjden är 2,70 och att golvvärmen löper genom hela entréplan gör bostaden extra trivsam. Övre plan huserar sovrum, där nuvarande ägare valt till ett extra rum. Här finns även ett badrum utrustat med badkar. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Uteplats
Kung Hans väg 12G, Norra Borstahusen, Landskrona kommun

Kung Hans väg 12G

Lägenhet
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 695 000 kr

112,5 m²

5 rum

3 695 kr/mån

32 844 kr/m²

På Kung Hans väg 12 G finns nu möjlighet att lägga vantarna på ett inflyttningsklart radhus i två plan med stor tomt i nordvästligt läge. De sociala ytorna på bottenplan är härligt stora och rymliga med gott om ytor för matsalsmöblemang och en större soffgrupp. Köket med inredning från Marbodal går i vita toner och passar utmärkt till övriga materialval i ljusa kulörer. De två badrummen är belägna på varsitt våningsplan vilket är otroligt bra och vi erbjuds såväl dusch som badkar. På övre plan huserar sovrummen och ett allrum som kan inredas efter den egna smaken och tycket. I brf Tegelbyn bor du tryggt och lugnt med en blandad bebyggelse i området med närhet till skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, gym samt goda kommunikationer. Föreningens ekonomi är väldigt god och det återspeglas tydligt i de låga avgifterna. Detta är ett bostad för den som söker ett praktiskt boende med närhet till hav, strand och välrennomerade restauranger. Välkomna till Tegelbyn!

 • Uteplats
Erikstorpsvägen 84, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 84

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

4 595 000 kr

116 m²

4 rum

5 567 kr/mån

39 612 kr/m²

Gatuhus på 116 kvm längs Erikstorpsvägen med havsblick från såväl matplats som sovrum. Här bor du endast 200 meter från havet och kan njuta av det anrika fiskeläget Borstahusen. Här finns småbåtshamnen, badbryggor, golfbanor och de vackra kuststräckorna med all sin mångfald. Området ger ett underbart tillskott i din vardag och detta välplanerade gatuhus som ritats av JAIS-arkitekter är både välbyggt och anpassningsbart utifrån dina önskemål. Bostadens övre plan fördelar sig med totalt tre sovrum samt badrum. Nedre plan huserar de sociala ytorna som gör det enkelt att umgås. Även här finns det ett badrum. Trädgården är grönskande och fin alla dagar om året och den stenlagda uteplatsen kan lätt täckas över vid soldränkta dagar med den elektriska och vindstyrd markis. I HSB Brf Brisen bor du i en stabil förening där månadsavgiften inkluderar både värme och vatten. Bo stabilt och bra med havet som närmsta granne - Varmt välkommen till Erikstorpsvägen!

 • Plus
 • Uteplats
Badhusgatan 28, Nyhamn, Landskrona kommun
 • Tis 6 jun kl 17:15

Badhusgatan 28

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 295 000 kr

86 m²

3 rum

4 681 kr/mån

38 314 kr/m²

Drömmen om en havsnära bostad kan nu bli sann och just nu finns det lediga garageplatser! Här vaknar du på morgonen och kan börja dagen med en härlig promenad längs hamnen och kustlinjen. Att bo på Badhusgatan ger en livskvalitet alla dagar om året. I detta hem bor du problemfritt med en utmärkt planlösning med två generösa sovrum och en öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Den väl tilltagna terrassen blir ett extra rum till din bostad och här lever man under sommarmånaderna. Dagen avslutar du på bästa sätt här med hav och solnedgång som bakgrund. Varmt välkommen till Badhusgatan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Algatan 5, Teckomatorp, Svalövs kommun

Algatan 5

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona

3 195 000 kr

115 m²

4 rum

912 m² tomt

Välkomna till detta mysiga och familjevänliga hus i Teckomatorp beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Husets är ett enplanshus med källare och nivåskillnader i form av några enstaka trappsteg upp till övre entréplan vilket gör att det blir en väldigt fin samvaro med varje plan. I huset har det utförts större renoveringar såsom nytt kök och badrum samt tak, så för nästa ägare är det enkelt att flytta i och bara njuta! Ett stort plus är att solceller är beställt och kommer att installeras under våren 2023 och detta övertar nästa ägare fördelen med att nyttja samt även kostanden. Huset är optimalt beläget i Teckomatorp med närhet till ICA butik, gångavstånd till tågstation samt förskola och skola. I närheten finns även vackra natursköna parker att vandra och njuta i. Välkomna på visning!

Visar alla 22