Svenska Mäklarhuset Landskrona

Svenska Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Carl XI:s väg 12F, Väster, Landskrona kommun

Carl XI:s väg 12F

Villa
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
103 + 50 m²
4 rum
190 m² tomt

Med ett av Landskronas mest uppskattade lägen intill havet och Exercisfältet finner vi Kvarteret Sjömannen som ritades 1955 av Thore Öberg. Radhuslängorna i kvarteret är tidstypiskt utformade med dess gula tegel och putsade fasader. Med ett av kvarterets mest optimala lägen finner du detta radhus i fint skick! Huset är vackert beläget med en lättskött tomt i söderläge med trädäck i olika nivåer och med en insynsskyddad sittplats intill huskroppen. Ytorna är öppna och moderna och bostaden är renoverad löpande på såväl insidan som utsidan. Huset som värms upp med fjärrvärme ger låga uppvärmningskostnader tillsammans med eldstaden som extra värmekälla. Detta är ett hem att trivas i från första anblick. Här finns goda kommunikationer, härlig natur och möjlighet till en trivsam tillvaro. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

Parkgatan 8E, Citadellet, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Citadellet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
6 500 000 kr
178 m²
5 rum
vån 2/5
8 512 kr/mån
36 517 kr/m²

I Tvålfabriken saluförs nu en bostad som imponerar och får hjärtat att slå ett extra slag! Så fort du kliver över tröskeln märker du att detta är en bostad som inte är någon annan lik. Med fönster åt tre håll, balkong och utsikt mot hamnen och Citadellparken är det lätt att tappa andan. Men här är det inte bara ljuset och vyerna som stjäl showen utan den kulturskyddade Sylvabron som erbjuder något helt unikt i sitt slag. Bron förband den tidigare tvålfabrikens Sylva två tvillingbyggnader och fyllde då en praktisk funktion. Idag utgör den en del av bostadsytan till denna helt fantastiska bostad. Inred ditt eget orangeri eller varför inte ett samlingsrum med utsikt åt både Nyhamns marina och staden. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då de tidstypiska fönstren bjuder in omgivningarna oavsett var du befinner dig. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås i, stora som små sällskap. Kök och badrumsinredning från HTH garanterar hög kvalitet och genomtänkt design i hemmets viktigaste utrymmen. De befintliga pelarna har bevarats och sätter en industriell stil tillsammans med synliga installationer. Bostaden erbjuder två sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Just denna lägenhet är anpassningsbar och du kan välja att ha 3,2 eller 1 sovrum och på så sätt öka eller minska de sociala ytorna. Ljusflödet är utmärkande med sina stora vackra fönster är vattnet, hamnen, staden och parken alltid närvarande. Då Tvålfabriken Sylva lade ner sin verksamhet tog anrika Hotel Öresund över lokalerna. Nu är det dags för nästa kapitel och du har möjlighet att föra kulturarvet vidare. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Vagnmansgatan 7A, Kvarntorget, Landskrona kommun

Vagnmansgatan 7A

Lägenhet
Kvarntorget, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
595 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/4
2 030 kr/mån
25 870 kr/m²

Kan detta vara Landskronas mest väloptimerade bostad? Jag tror nästan det! Med dess 23 kvm har man lyckats få plats med allt, utan att det känns trångt. Denna mysiga bostad rymmer både säng, matbord, soffa och har dessutom försetts med ett nyrenoverat och fullutrustat kök. Badrummet är stambytt av föreningen och den generösa, inglasade balkongen i söder njuter man mer än gärna av. Att bo i området innebär otroligt goda kommunikationer och mysiga kvarteret Kvarntorget utanför dörren. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Prästgatan 8B, Centrum, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 15:00

Prästgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
4 568 kr/mån
18 559 kr/m²

På ett centralt och trivsamt läge har du nu möjligheten att förvärva en bostad med närheten till stadskärnans stora utbud, goda kommunikationer och trevliga promenadstråk. På tredje våningen nås bostaden som är en av de större 2:orna och med genomgående i fint skick och utrustad med ett nyrenoverat klassiskt kök och renoverat badrum sedan föreningen utförde stambytet 2005. Vi erbjuds genomgående ljusa väggar, fina parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en balkong i härliga söder med utsikt över föreningens välskötta innergård. Här bor du i en stabil och bra förening med goda intäkter från det populära Trädsgårdsgatans Konditori i bottenplan. Välkomna till Prästgatan 8B!

 • Plus
 • Balkong
Norra infartsgatan 55B, Väster, Landskrona kommun

Norra infartsgatan 55B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 366 kr/mån
22 547 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och renoverade tvårumslägenhet med balkong i västerläge mot föreningens innergård. En halvtrappa upp är bostaden belägen och vi möts av ljusa fina materialval och genomgående gott skick. Badrummet renoverades under 2005 i samband med stambytet och övriga rum och ytor renoverades under 2019. Bostaden är väldigt bra planerad och balkongen nås såväl från vardagsrummet som sovrummet. Det tilltagna vardagsrummet lämnar plats åt det större möblemanget och köket med sittplats intill fönsterparti. Föreningen är stabil och ekonomin är god med låg belåning och attraktiva månadsavgifter. Dessutom bor du i ett tryggt och trevligt område med det mesta att önska inom promenadavstånd. Centrala Landskrona ligger enbart på 15 minuters avstånd och likaså strandpromenaden och de norra delarna av Landskrona. Välkommen!

 • Balkong
Strandridaregatan 20, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 20

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 341 kr/mån
47 877 kr/m²

Att få bo så här nära havet är en ynnest. Att kunna vakna upp med vattnet som närmsta granne och avnjuta sitt morgonkaffe på bryggan är något vi alla drömmer om. Denna otroligt välplanerade 3:a med kvadratmeterna på de rätta ställena kommer inte att göra dig besviken. Den vintergröna trädgården med träddäck och delvis tak njuter du mer än gärna av. Bostaden fördelar sig på två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter, rymligt kök med social anknytning till vardagsrummet som erbjuder utgång till den härliga trädgården. Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Ärlagatan 35, Kågeröd, Svalövs kommun

Ärlagatan 35

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 795 000 kr
143 + 18 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Intill Kågerödslund ligger denna fantastiska suterängvilla på absolut bästa läge med grönskan direkt utanför dörren! Den härligt stora tomten är belägen på en hörna med en stor gräsmatta som vetter mot lunden och som bjuder in till såväl lek som rekreation. På gaveln erbjuds det än mer ytor för den trädgårdsintresserade och för de som hellre vill ta det lugnt kan man slå sig ner i en behaglig möbel på den stensatta uteplatsen med full uppsikt över trädgården. Uterummet ger bra skydd från väder och vind och kan nyttjas under de varmare månaderna om året. Bostaden är uppförd i två plan varav entréplanet bjuder på två stora sovrum, ett badrum och de sociala ytorna med kök, matplats och ett tilltaget vardagsrum. Den härliga balkongen nås såväl från köket som vardagsrummet och bjuder på sol hela dagen. Här kan man njuta av den vackra lunden som snart står i full blom och barn lekandes vid den porlande bäcken. Det nedre planet bjuder på flertalet rum och en större gillestuga där inredningsmöjligheterna är många. Här finns även bostadens tvättstuga med dusch och utgång till den stenlagda uteplatsen samt uterummet i söderläge. På Ärlagatan bor man på ett av de bästa lägena i Kågeröd med gångavstånd till mataffär, pizzeria, tågstation samt förskola och skola där barnen själv kan promenera genom vackra omgivningar utan att passera trafikerade vägar. Varmt välkomna till detta underbara 60-tals hus i omåttligt populära Kågeröd, beläget på Söderåsens sluttning med naturen som närmsta granne!

Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Skördevägen 12

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 395 000 kr
124 + 124 m²
3 rum
1 156 m² tomt

Välkomna till denna fina villa på lugn återvändsgata i familjevänligt område! Här väntar ett trivsamt och väl omhändertaget hem med stora ytor och en underbar trädgård som nu söker nya ägare. Husets är ett enplanshus med källare och har en väl tilltagen yta som bjuder på mycket ljusinsläpp och en inbjudande varm atmosfär. Källaren är delvis inredd och har utrymme för mycket förvaring samt sovrum och allrum. Trädgården är en riktig oas med orangeri, altan och pool. Dessutom bjuds det på fri utsikt och kvällssol på altanen. På bekvämt avstånd från huset finns ICA Nära samt förskolor och skolor. För er som jobbar på annan ort är det ypperligt pendlingsläge med närhet till väg 17 samt E6:an. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
Lilla Byvägen 2E, Häljarp, Landskrona kommun

Lilla Byvägen 2E

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 095 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 499 kr/mån
31 269 kr/m²

Välkommen till denna marklägenhet i trevliga Häljarp. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljus och öppna sociala ytor. Här finns två sovrum, generöst badrum med både tvättmaskin och torktumlare, öppet och socialt kök som bjuder in till umgänge. Terrassen med dess söderläge är extra stor och här finns plats för både matplats och loungehörna. Trädäcket ger en ombonad och härliga känsla och man njuter mer än gärna av soliga dagar här. Varmt välkommen till ett bekvämt boende i ett expansivt område i trevliga Häljarp. Här finns båda goda kommunikationer och grönområden att njuta av i vardagen. Välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Järnvägsgatan 27, Centrum, Landskrona kommun

Järnvägsgatan 27

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 595 000 kr
48 + 20 m²
2 rum
vån 1/4
4 333 kr/mån
33 229 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och charmiga tvåa i den otroligt vackra gamla Tuppaskolan! Här erbjuds man en lägenhet med den perfekta kombinationen av historisk miljö och modern komfort. Bostaden är fördelad på två rum och kök, samt även två loft där möjligheterna är många. Det nyrenoverade smakfulla köket tillsammans med matplats och vardagsrum ger en härligt öppen och social yta. I vardagsrummet bidrar de stora fönsterna och den rejäla takhöjden till ett ljust och rymligt rum. På väggarna sitter tidstypisk bröstpanel som ger den där lilla extra känslan av ett ombonat och karakteristiskt hem. Vidare in i sovrummet fortsätter bröstpanelen och även här finns ett rejält fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Utöver sällskapsytorna och sovrummet erbjuder denna pärla till lägenhet två loft fördelat på ungefär 20 kvm som går att inreda utefter önskemål. Loften fungerar till exempel bra som extra sovrum, förvaring eller kontor. Tuppaskolan är belägen centralt med närhet till butiker, restauranger och bra förbindelser. Med bara en minuts gångavstånd från lägenheten finner man den snart blommande Citadellparken att avnjuta i vårsolen. Missa inte chansen till detta charmiga hem, välkomna på visning!

 • Hiss
Enoch thulins väg 30C, Lasarettet, Landskrona kommun

Enoch thulins väg 30C

Lägenhet
Lasarettet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/8
4 902 kr/mån
22 013 kr/m²

Det här är ett bekvämt boende för dig som vill bo med närhet till Landskronas olika stadsdelar och med gångavstånd till station, välsorterade matbutiker och bra bussförbindelser. En otroligt inbjudande gavelbostad som är belägen på sjätte våningen med en balkong med inglasning i härliga sydväst. Här kan du sitta och njuta av vackra solnedgångar över Landskronas horisont under hela året. Bostaden är totalrenoverad med ett snyggt kök som håller hög kvalité, ett helkaklat badrum i samma anda och nya fräscha ytskikt i hela bostaden. Detta är en bostad som måste ses och där inget lämnats åt slumpen med genomgående hög kvalité. Dessutom belägen på hörna med fönsterpartier i i tre väderstreck och en större balkong med inglasning och fria vyer över Landskrona med uppsikt över koloniområdet S:t Olov vång som närmsta granne och som bjuder på rekreation och odlingsglädje under sommarens praktfulla månader. Välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Timmermansgatan 10, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 10

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 733 kr/mån
19 167 kr/m²

På trivsamma väster finns nu chans att förvärva denna inflyttningsklara och välplanerade tvåa. Lägenheten är belägen på första våningen med endast fåtal trappsteg upp från markplan och bjuder på en väl tilltagen yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en rymlig känsla och en fin samvaro. I den väl tilltagna ytan finns det stor plats att inreda med ett trevligt vardagsrumsmöblemang och ett matbord. Köksön smälter passande in och angränsar till kök, denna medföljer köpet. I hall och vardagsrum har väggarna målats i en mörkgrön nyans vilket ger ett unikt och mysigt intryck. Köket är väldisponerat och har en brun nyans på luckor samt är utrustat med bland annat integrerad ugn samt två rostfria diskmaskiner. Ovanför bänkskivan finns vitt kakel och hyllor i rostfritt stål. Lägenhetens sovrum inrymmer en dubbelsäng och i anslutning finns det fräscha helkaklade badrummet som är inrett med badkar, vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Det optimala boendet för er som vill bo i ett trivsamt område med närhet till vackra promenadstråk och centrum med dess utbud en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

Vallåkravägen 251, Hilleshög, Landskrona kommun

Vallåkravägen 251

Villa
Hilleshög, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 250 000 kr
105 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till denna otroligt välskötta villa i utkanten av Landskrona perfekt beläget för den som söker ett boende med goda kommunikationer! På Vallåkravägen möts vi av ett charmigt hus om 105 kvm med en fantastisk stor tomt som sträcker sig i västerläge. Den vackra trädgårdstomten är noggrant arrangerad med flera sittplatser för sköna stunder utomhus. Bostaden är öppen och ljus med fina detaljer så som synliga takbjälkar som för tankarna till husets uppförandetid och dess historia. Bostaden har löpande renoverats sedan 2012 och lämnar inte mycket mer att önska. Ett socialt och stort kök med påkostade materialval, ett badrum med såväl badkar som dusch, vardagsrum med en sprakande braskamin i blickfånget och uppgång till bostadens övre plan. Beläget mellan Landskrona och Härslöv erbjuder detta hem inte bara närhet till naturen utan även goda kommunikationer för pendlaren. Välkommen till denna ombonade bostad I Hilleshög!

Löpargatan 170C, Tornet, Landskrona kommun

Löpargatan 170C

Lägenhet
Tornet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
5 659 kr/mån
29 568 kr/m²

Välkomna till detta trevliga radhus beläget i det populära området Tornet! Här möts man av ett välplanerat hus fördelat på tre rum och kök. Gemensamt för alla rum är de stora fönsterpartierna som bidrar till ljusa och fina rum. När man kommer in möts man av en hall i anknytning till matplatsen och köket. Köket har genomgående ljus inredning och bänkskiva av laminat och på väggarna sitter det kakel. Från matplatsen når man det första sovrummet som är ljust och rymligt. Vidare in i bostaden möts man av en stor sällskapsyta i form av vardagsrummet. Rummet är stort och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det rejäla fönsterpartiet i söder. I vardagsrummet ligger det nylagt laminatgolv. Längst in i huset hittar man det andra sovrummet, som även det har fönster mot söder som bidrar till ett ljust och fräscht rum. Mitt i bostaden ligger badrummet som har vask med ljus inredning, toalett, duschhörna och ett extra skåp med lådor för förvaring. Till höger om badrummet finner man den väl tilltagna tvättstugan utrustad mad tvättmaskin, torkskåp och en extra vask. I tvättstugan finns även gott om förvaring i form av garderober längs väggarna. Varmt välkomna till ett av de populära enplanshusen i trevliga Tornet!

 • Uteplats
Klättermusgården 31, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Klättermusgården 31

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
8 044 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkomna till detta generösa radhus om 107 kvm beläget på trevliga Klättermusgården. Här bor du bekvämt med hela ditt boende samlat på ett plan. Bilen parkerar du med lätthet i garaget eller på uppställningsplatsen utanför din bostad. I samma ögonblick som du kliver in i detta hem möts du av ett härligt ljus från de stora fönstren som går från golv till tak. Takhöjden är verkligen slående och takfönstret vid matplatsen ger extra trevligt ljus. I bostaden finns en social och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även en kamin. Bostaden huserar dessutom två badrum, tre sovrum samt ett väldigt trivsamt uterum. Trädgården vetter i väst och bjuder på många soltimmar. Denna oas är insynsskyddad och privat. Intill bostaden finns ett förråd som nås från trädgårdssidan.

 • Uteplats
Suellsgatan 7, Väster, Landskrona kommun
 • Lör 20 apr kl 13:00

Suellsgatan 7

Villa
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 995 000 kr
207 m²
7 rum
213 m² tomt

Ett unikt hem med härlig charm och vackra attribut. På Suellsgatan bor du i en oas med närhet till såväl stan som stranden. Detta generösa hus andas personlighet och kreativitet. Här bor man i tre plan och ytorna är många. Här finns även en källare med gott om möjlighet till förvaring. Husets tre plan erbjuder hela fem sovrum samt sociala ytor och dessutom en ljuvlig balkong i väster med utsikt över den privata trädgården! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Segergatan 8C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 8C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 150 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/8
3 071 kr/mån
28 049 kr/m²

Varmt välkomna till en av de populära ettorna i Brf Kungen med inglasad balkong på första parkett med fria vyer över havet och Ven i bakgrunden! Lägenheten är i väldigt fint skick och har löpande renoverats. Vi möts av en tilltagen hall med snyggt klinkergolv och en garderob med skjutdörrar som rymmer otroligt mycket. Det rymliga köket med plats för ett matbord intill fönster i västerläge går i klassiskt vitt och passar utmärkt mot de vita väggarna och snygg parkett på golv. Badrummet som renoverades under stambytet är nytt och fräscht med ljusa färgsättningar och dessutom förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet med sovalkov vetter mot väst och här får man plats med såväl soffmöblemang som en större säng, väldigt praktiskt planerat. Vidare nås den inglasade balkongen i perfekt västerläge som under sommarmånaderna blir en förlängning av bostaden och här har man otroligt vackra vyer över det snart grönskande området.

 • Balkong
 • Hiss
Fältgatan 9, Exercisfältet, Landskrona kommun

Fältgatan 9

Villa
Exercisfältet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 895 000 kr
71 + 68 m²
3 rum
643 m² tomt

På lugn gata och familjevänligt område alldeles intill Exercisfältet ligger detta enplanshus med källare och stor tomt i härligt västerläge. Här har du möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar och bygga ut och till eller inreda källaren och låta den vara en del av bostadsytan. Det fina vardagsrummet med värmande braskamin vetter i söder och med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket intill vetter mot trädgården till och med fönster i nordväst med en given yta för matsalsbordet intill fönsterpartiet. På entréplan har du dessutom två tilltagna sovrum med klädkammare och toalett i hallen. I källaren finns bostadens badrum och flertalet rum som kan inredas eller användas helt efter det egna behovet. På tomten finns dessutom en inredd stuga med kök som kan användas när gäster kommer över eller som tonårsrum. Intill carporten finns dessutom ett förråd där verktygen kan få plats och hela källarutrymmet erbjuder på mycket goda förvaringsytor. Här bor du mellan Landskronas centrala delar och Borstahusen med stadens puls runt knuten och närhet till fina parker, skolor och förskolor samt Landskronas vackra strandpromenader med populära badstränder bara på några minuters cykelavstånd. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Timmermansgatan 32B, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 32B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
27 031 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna inflyttningsklara bostad i två plan. Här har man samlat de sociala ytorna på första planet i bostaden. Här finns ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den härliga balkongen i väster. Här finns ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum på detta plan. Övre plan består av två sovrum där master bedroom har utgång till den väl tilltagna takterrassen med härlig utsikt över området och staden. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch. Bostaden är i otroligt fint skick med stilrent kök i vitt och vitvaror i rostfritt utförande. På väster bor du med närhet till hav och stad. Med endast några få minuters promenad till vattenkanten tar du mer än gärna dina promenader här. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun
 • Sön 21 apr kl 13:15
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
35 409 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i centrala Landskrona mot havet till. Hamnoasen erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är strategiskt beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas hög livskvalitet. På entréplan erbjuds en insynsskyddad uteplats i västerläge och på översta våningsplanet - en takterrass med sol i stort sett hela dagen och vackra vyer. På entréplan välkomnas vi in via hallen där ett av hemmets badrum är beläget praktiskt intill de sociala ytorna. Därefter nås vardagsrummet med en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan och om ca 5 meter! Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot köket från HTH med vita släta luckor och fönster i två väderstreck. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. Praktiskt när du parkerat strax utanför! På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp hela dagen och i det stora sovrummet i två lägen. I anslutning till sovrummen finns hemmets andra badrum, även detta med dusch samt tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare. På tredje våningen välkomnas vi upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot den härliga takterrassen. Ett drömskt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt och du kan följa solens strålar hela dagen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stora Norregatan 190, Kvarntorget, Landskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stora Norregatan 190

Radhus
Kvarntorget, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
5 595 000 kr
178 + 100 m²
8 rum
334 m² tomt

På pittoreska och kulturskyddade Kvarntorget, omgärdad av grönskande träd och välvårdade trädgårdar, finns detta imponerande och ståtliga hus. Detta hem som är ett av Kvarntorgets större radhus är en klass för sig själv och en hyllning till tidlös elegans. Varje detalj är noggrant planerad och genomförd med en kärlek till påkostade materialval och en känsla för stil. Husets fasad är ett konstverk i sig själv, klädd i ljusgrå slätputs. Fönsterna med spröjs och kuporna med den svartbruna touchen ger en varm och inbjudande känsla till husets exteriör. Fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket får de stilfullt inredda rummen att glänsa ännu mer. När man kliver in genom dörren möts man av en inredning som många drömmer om. Golven är täckta med vitpigmenterat ekparkett vars mjuka glans reflekterar ljuset på ett fint sätt tillsammans med de vita väggarna. Vardagsrummet har en väl tilltagen yta med plats för lyxig avkoppling med sina bekväma soffor och möjlighet till öppen spis mellan vardagsrumsdel och matplats. Köket från Ballingslöv har moderna bekvämligheter och traditionell charm. Grå bas med vackra utvalda handtag från Beslag Design, vitvaror från Siemens, integrerad kyl och frys samt bänkskiva i komposit från Landernäs Marmor. Detta skapar en sofistikerad matlagningsyta och en inbjudande atmosfär tillsammans med köksön av samma karaktär. I de privata delarna av huset på ovanvåningen finns sovrummen, varav alla i generös storlek med genomgående vitpigmenterat golv och vita väggar som följer en enhetlig tråd genom hela huset. Varje sovrum har sitt eget unika tema och är inrett med omsorgsfullt utvalda möbler och textilier. I ett av rummen som används som walk in closet finns även en balkong belägen ut mot trädgården. Badrummet är smakfullt renoverat i sobra färgval med stilfull inredning med vit kommod, vikbara duschväggar i glas samt bekväm och snygg belysning bland annat under kommod och bakom spegel. Trädgården nås via det mysiga uterummet och bjuder in till avkoppling och nöje. Den privata carporten på husets baksida är detaljen för extra bekvämlighet och komfort. Hjärtligt välkomna på visning!

Erikstorpsvägen 39F, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 39F

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
123 m²
4 rum
236 m² tomt

Välkomna till Erikstorpsvägen och detta trevliga 1,5 plansradhus på gavel med trädgård, uteplats och balkong i solsäkert västerläge. Nedanför radhuset finns en mindre lekplats, perfekt för de minsta barnen. Enbart 400 meter bort finns den populära lekplatsen vid Cement som lockar barn i alla åldrar. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med bara några minuters gångavstånd till välbesökta badstränder och pittoresk småbåtshamn, flertalet skolor och förskolor, restauranger, Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby och inte att förglömma Landskronas fantastiska golfbana. Minst sagt ett väldigt populärt läge där närheten till havet, stränder, promenadstråk och Landskronas vackra norra delar lockar. Radhuset genomgick en totalrenovering under 2006 däribland med nytt kök i ek, nya helkaklade badrum med tvättmöjligheter och samtliga ytskikt. En bostad för familjen eller för de som vill njuta av alla bekvämligheter på nära avstånd.

Ängsgatan 13, Svalöv, Svalövs kommun

Ängsgatan 13

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 995 000 kr
128 + 152 m²
6 rum
752 m² tomt

På utmärkt och lugnt läge i barnvänliga kvarteret Västervång i Svalöv finns denna enplansvilla med uterum, garage och källare. Villan välkomnar en med uppställningsplats för en bil och med plats för ytterligare en på andra sidan huset. Interiören bjuder på härligt med ljus och generösa, sociala ytor. Här finns totalt tre sovrum som alla renoverats. Ett kök med öppen planlösning och utgång till den härliga trädgården och träddäcket i söder. Uterummet som byggdes 2012 är en otrolig tillgång och förlänger utesäsongen. Huset värms till fördel upp med pellets för effektiva driftskostnader. I Svalöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg med förbindelser till Malmö som Lund!

Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Fogdegatan 45

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
114 m²
5 rum
5 988 kr/mån
34 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för förhandsvisning! Nu finns möjligheten att förvärva en av de fina bostäderna i Brf Vårbruket med större tomt än de flesta och dessutom på gavel! Den tilltagna trädgårdstomten sträcker sig runt huset i västerläge och bjuder på sol hela dagen. Trädäcket i söderläge nås från vardagsrummet och här har du en fin vy över bostadsområdet. I anslutning till trädäcket finns ett förråd där trädgårdsmöbler och verktyg kan få bo. På gaveln finns ytterligare en sittmiljö i rakt västerläge och här finns även en pergola. På bostaden framsida finns en uppställningsplats för två bilar. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och sobra materialval med en vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar, ljusa fönsterpartier med snygg natursten samt ett kök med klassiskt vita luckor. Två badrum med dusch som går i ljusgråa toner med tvättmöjlighet, tvättställ och goda förvaringsytor i skåp. På bostadens övre plan huserar de fyra sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och linneskåp ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Laddstolpe ingår! Varmt välkomna till Fogdegatan 45 i Norra Borstahusen!

 • Premium
 • Uteplats
Skansgatan 6, Borstahusen, Landskrona kommun

Skansgatan 6

Villa
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
8 295 000 kr
145 m²
5 rum
222 m² tomt

Nybyggt gavelhus med betongstomme ritat av arkitektfirman JAIS och med endast 100 meter till havet. Högkvalitativa inredningsval och väl tilltagna sociala ytor med en gaskamin som samlingspunkt. Här är ett hem som planerats in i minsta detalj för att optimera ytor i kombination med smarta lösningar. Klassisk fiskbensparkett, bänkskivor av natursten och integrerade garderobslösningar gör detta till ett ytterst tilltalande hem. Betonggjuten uppställningsplats för två bilar, laddbox och en grovingång gör vardagen till en fröjd. Fritiden spenderas mer än gärna i den vackra natur som finns omkring i form av såväl promenadstråk längs havet, restauranger och golfbanor. Ett liv här är en förnöjelse varje dag! Dessutom befriat från fastighetsskatt i ytterligare 12 år. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information kring detta arkitektritade stenhus!

 • Plus
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 41