Svenska Mäklarhuset Landskrona

Svenska Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hantverkargatan 44A, Centrum, Landskrona kommun

Hantverkargatan 44A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 156 kr/mån
16 574 kr/m²

Ytterst välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Här bor du praktiskt på andra våningen och välkomnas av en rymlig hall, trivsamt kök med matplats, sovrum med vackert fönster med utsikt mot grönska, vardagsrum med gott om plats för möblemang och en härlig balkong i väster. Välskött föreningen med stambytta badrum och nytt tak på hela fastigheten. På Hantverkargatan bor du med närhet till såväl centrum som inköp och kommunikation. Välkommen att boka dig på visning av denna trivsamma bostad!

  • Balkong
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Sigyngården 12

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
8 500 000 kr
189 + 20 m²
5 rum
792 m² tomt

Med sin eleganta fasad och imponerande arkitektur välkomnas man till detta fantastiska hem. De exklusiva materialvalen är tydliga redan från första ögonkastet, med en perfekt balans mellan moderna och tidlösa detaljer. Här välkomnas man av en ljus och rymlig entré följt av ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Denna ljusa och inbjudande plats är hjärtat i hemmet och erbjuder gott om utrymme för familj och vänner att samlas. En elegant kamin skapar en mysig atmosfär och ger både värme och en touch av lyx till vardagsrummet. Köket är en kulinarisk dröm med modern utrustning och högkvalitativa ytor. Det är utformat med både funktionalitet och estetik i åtanke och är perfekt för dem som älskar att laga mat. Mellan kök och vardagsrum finns utrymme för matplats och plats att duka upp långbord. På entréplan finns ett av husets sovrum samt ett badrum med dusch och en separat tvättstuga. En av de praktiska aspekterna av detta hem är det anslutna garaget vilket gör det bekvämt att parkera sin bil och hålla dem skyddade från väder och vind. Dessutom finns en rymlig uppfart som rymmer tre bilar. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, var och en noggrant utformad för komfort och avkoppling. I master bedroom finns även en walk in closet. Badrummet är stilfullt med exklusiva materialval från bland annat Villeroy Boch samt har både dusch och badkar. Ett hus med inte bara en visuell sensation utan också lättskött och nästintill underhållsfritt. De högkvalitativa materialen och den noggranna planeringen minimerar behovet av regelbundet underhåll, vilket ger dig mer tid att njuta av hemmet och dess omgivningar. På bekvämt promenadavstånd från huset nås busshållplats samt tågstation som gör det lätt att pendla till närliggande städer på kort tid. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Flädervägen 8, Häljarp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 11:00

Flädervägen 8

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 650 000 kr
138 m²
5 rum
576 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska enplanshus beläget på en hörntomt med en iögonfallande röd träfasad och vackra fönster med spröjs som ger karaktär åt hemmet. Lägg därtill en generös uppfart och carport där det finns gott om plats att parkera bekvämt för hela familjen och gästerna. Interiört erbjuder detta hem inte bara charm utan också gott om plats för hela familjen med sina fyra sovrum och två rymliga helkaklade badrum. Det rymliga och funktionella köket från Ballingslöv är perfekt för matälskaren och vardagsrummet har en väl tilltagen yta med mysig kamin perfekt placerad i rummet för att kunna njutas av och sprida värme. Ett välplanerat hem stora sociala ytor och en harmoniska atmosfär. Huset har haft samma ägare sedan huset byggdes 2006 och har blivit väl omhändertaget under dessa år. Läget är ypperligt med närhet till bland annat Häljarps ICA-butik, tågstation, golfbana, restaurang, förskolor och skola. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Ängsgatan 12, Exercisfältet, Landskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Ängsgatan 12

Villa
Exercisfältet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 350 000 kr
132 + 71 m²
6 rum
595 m² tomt

Vill du förverkliga din husdröm och dessutom sätta din egen prägel och få det precis som du vill? Denna villa besitter otroligt mycket potential med dess utmärkta planlösning med rum i fil, fiskbensparkett, eldstad och dessutom en härlig trädgård med söderläge. Läget gör en inte besviken. Med en utmärkt belägenhet i detta mysiga villakvarter bor du precis mellan hav och stad. Ser du, precis som jag, möjligheterna med detta hus? Då tycker jag att du ska boka in dig på visning! Varmt välkommen!

  • Plus
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Råga Hörstadsvägen 10B

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 795 000 kr
150 + 28 m²
6 rum
774 m² tomt

På lugn återvändsgata i mysiga Råga Hörstad finns nu chans att bli nästa ägare av detta otroligt charmiga hus. Bakom den karaktäristiska gula fasaden bjuds man in till ett hem som andas charm och lantlighet. Köket är renoverat i en brun ton som följsamt följer husets enhetliga stil i de väl tilltagna ytorna med synliga takbjälkar. Trädgården är något som många drömmer om med flera trevliga uteplatser och ett steg ut genom dörrarna från matplatsen når man den stenlagda uteplatsen där man kan njuta av en blommande och charmig trädgård. Husets planlösning fördelas på fyra sovrum, stora sociala ytor och mycket förvaring, en separat wc, samt ett badrum. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Asmundtorps välsorterade ICA butik, förskola och skola samt utmärkta pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Repslagargatan 6, Egna hem, Landskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 14:45
Repslagargatan 6, Egna hem, Landskrona kommun, bild 2
Repslagargatan 6, Egna hem, Landskrona kommun, bild 3

Repslagargatan 6

Radhus
Egna hem, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 495 000 kr
160 + 174 m²
5 rum
360 m² tomt

Drömmer du också om att få driva och förvalta en hyresfastighet med möjlighet till att utveckla och utöka verksamheten på ett perfekt läge? Nu finns äntligen chansen! På Repslagargatan saluförs nu denna 30-talsfastighet med stor potential. Här finns alla de fina attribut med högt i tak och vackra detaljer som takrosetter, djupa fönsternischer och härligt ljusinsläpp. Fastigheten är i behov av renovering men besitter en fantastisk potential med sitt populära läge och alla de tidstypiska detaljerna som följer denna 30-talist, ett arv att förvalta! På bottenplan finns en fräsch hyreslokal som idag är uthyrd med egen ingång från gatan och privat ingång från tomtens baksida. Intill finns en bostad som inte använts på många år men som möjliggör ytterligare en lokal eller bostad med vardagsrum, sovalkov och kök. På andra våningen finner vi en inredd bostad om ca 80 kvm och som varit uthyrd under en längre period men där hyresgästen valt att flytta i samband med försäljningen. Här finns ett större vardagsrum, matplats, kök, badrum, två sovrum och en balkong i sydvästläge med utsikt över Repslagargatan. Den oinredda vinden möjliggör fler bostäder och här kan man inreda helt efter eget smak och tycke eller fortsätta använda som förvaring. I källarplan finns flertalet utrymmen och även tvättmöjlighet för de potentiellt boende. På gården finns ett garage som kan nyttjas som förvaring eller plats för en bil ståendes. Tomten ligger skyddad från gatan och bjuder på eftermiddagssol med parkeringsmöjligheter direkt utanför och runt fastigheten. I nära anslutning finns goda möjligheter för pendlaren att ta sig vidare med buss till Landskrona station och som fortsättningsvis tar dig vidare med tåg till Helsingborg, Göteborg, Lund, Malmö och Köpenhamn. Varmt välkomna att höra av er med ert intresse!

  • Premium
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Saxåvägen 3C

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 773 kr/mån
27 857 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trerumslägenhet belägen i mysiga Häljarp. Fasadens gula kulör ger en varm inbjudande känsla och när bilen parkerats nås lägenheten på bekvämt avstånd. Lägenheten är belägen på andra våningen och är påkostad med smakfulla tillval som wood on wall i vardagsrum och sovrum, inredd tvättstuga, beige kulör på väggar och nytt kakel i kök vilket ger en stilfull röd tråd genom hela lägenheten. Planlösningen är trivsamt fördelad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och därefter en hall som binder samman sovrum, badrum och tvättstuga. Läget är optimalt med gångavstånd till tågstationen, buss, samt cykelväg till Landskrona. I närheten finns även Häljarps välsorterade ICA butik. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Linneagården 10E

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 745 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 990 kr/mån
23 462 kr/m²

I familjevänliga Häljarp finns nu detta fina bostadsrättsradhus som är fördelad på två plan med två badrum och uteplats i perfekt västerläge! Vi erbjuds en ljus och fräsch bostad med hög komfort på gavel med gott om ljusinsläpp och vyer över det nybyggda området. På entréplan finner man en hall med klädkammare, ett ljust och fräscht kök i vitt, rymligt vardagsrum med direktaccess till uteplatsen med tillbyggt trädäck och en mindre täppa för alla de små med mycket spring i benen. En trappa upp fördelar sig de tre sovrummen, ett tilltaget allrum med vackert stort fönsterparti och bostadens andra badrum där möjlighet till ett avkopplande bad i badkar finns. Uteplatsen i väster med bekvämt trädäck bjuder in till härligt umgänge. Här finns möjlighet att njuta av sol eftermiddag och kväll samtidigt som man kan titta ut över lekande barn på gräsmattan. I Häljarp bor man bekvämt med allt man kan tänka sig inom nära avstånd. Här finner man bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, skola, förskola, bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg och på bara några minuter kan du ta dig ut på motorvägen eller till fin natur med härliga promenadstråk! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Segergatan 2B, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 2B

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/8
5 121 kr/mån
20 370 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av de attraktiva treorna i Kungen med stor potential och möjlighet till att skapa ditt drömboende! I samband med stambytet renoverades såväl badrummet som toaletten och övriga rum kan renoveras helt efter det egna behovet. På fjärde våningen bjuds man på fina vyer över Landskronas västra delar med havet och Ven i bakgrunden. Den härligt stora inglasade balkongen vetter i väster och här kan man sitta och njuta hela dagen. Här bor man i en stabil förening med närhet till goda bussförbindelser och promenadavstånd till matbutik, vårdcentral, restauranger och havet. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Carl XI:s väg 12F, Väster, Landskrona kommun

Carl XI:s väg 12F

Villa
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
103 + 50 m²
4 rum
190 m² tomt

Med ett av Landskronas mest uppskattade lägen intill havet och Exercisfältet finner vi Kvarteret Sjömannen som ritades 1955 av Thore Öberg. Radhuslängorna i kvarteret är tidstypiskt utformade med dess gula tegel och putsade fasader. Med ett av kvarterets mest optimala lägen finner du detta radhus i fint skick! Huset är vackert beläget med en lättskött tomt i söderläge med trädäck i olika nivåer och med en insynsskyddad sittplats intill huskroppen. Ytorna är öppna och moderna och bostaden är renoverad löpande på såväl insidan som utsidan. Huset som värms upp med fjärrvärme ger låga uppvärmningskostnader tillsammans med eldstaden som extra värmekälla. Detta är ett hem att trivas i från första anblick. Här finns goda kommunikationer, härlig natur och möjlighet till en trivsam tillvaro. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

Parkgatan 8E, Citadellet, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Citadellet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
6 500 000 kr
178 m²
5 rum
vån 2/5
8 512 kr/mån
36 517 kr/m²

I Tvålfabriken saluförs nu en bostad som imponerar och får hjärtat att slå ett extra slag! Så fort du kliver över tröskeln märker du att detta är en bostad som inte är någon annan lik. Med fönster åt tre håll, balkong och utsikt mot hamnen och Citadellparken är det lätt att tappa andan. Men här är det inte bara ljuset och vyerna som stjäl showen utan den kulturskyddade Sylvabron som erbjuder något helt unikt i sitt slag. Bron förband den tidigare tvålfabrikens Sylva två tvillingbyggnader och fyllde då en praktisk funktion. Idag utgör den en del av bostadsytan till denna helt fantastiska bostad. Inred ditt eget orangeri eller varför inte ett samlingsrum med utsikt åt både Nyhamns marina och staden. Bostaden ligger inbäddad i grönska och några tavlor behövs knappast då de tidstypiska fönstren bjuder in omgivningarna oavsett var du befinner dig. De sociala ytorna är ovanligt generösa och gör det lätt att umgås i, stora som små sällskap. Kök och badrumsinredning från HTH garanterar hög kvalitet och genomtänkt design i hemmets viktigaste utrymmen. De befintliga pelarna har bevarats och sätter en industriell stil tillsammans med synliga installationer. Bostaden erbjuder två sovrum där master bedroom har det där alldeles extra med walk-in closet och badrum en suite. Just denna lägenhet är anpassningsbar och du kan välja att ha 3,2 eller 1 sovrum och på så sätt öka eller minska de sociala ytorna. Ljusflödet är utmärkande med sina stora vackra fönster är vattnet, hamnen, staden och parken alltid närvarande. Då Tvålfabriken Sylva lade ner sin verksamhet tog anrika Hotel Öresund över lokalerna. Nu är det dags för nästa kapitel och du har möjlighet att föra kulturarvet vidare. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Strandridaregatan 20, Borstahusen, Landskrona kommun

Strandridaregatan 20

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 341 kr/mån
47 877 kr/m²

Att få bo så här nära havet är en ynnest. Att kunna vakna upp med vattnet som närmsta granne och avnjuta sitt morgonkaffe på bryggan är något vi alla drömmer om. Denna otroligt välplanerade 3:a med kvadratmeterna på de rätta ställena kommer inte att göra dig besviken. Den vintergröna trädgården med träddäck och delvis tak njuter du mer än gärna av. Bostaden fördelar sig på två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter, rymligt kök med social anknytning till vardagsrummet som erbjuder utgång till den härliga trädgården. Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Skördevägen 12

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 395 000 kr
124 + 124 m²
3 rum
1 156 m² tomt

Välkomna till denna fina villa på lugn återvändsgata i familjevänligt område! Här väntar ett trivsamt och väl omhändertaget hem med stora ytor och en underbar trädgård som nu söker nya ägare. Husets är ett enplanshus med källare och har en väl tilltagen yta som bjuder på mycket ljusinsläpp och en inbjudande varm atmosfär. Källaren är delvis inredd och har utrymme för mycket förvaring samt sovrum och allrum. Trädgården är en riktig oas med orangeri, altan och pool. Dessutom bjuds det på fri utsikt och kvällssol på altanen. På bekvämt avstånd från huset finns ICA Nära samt förskolor och skolor. För er som jobbar på annan ort är det ypperligt pendlingsläge med närhet till väg 17 samt E6:an. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Timmermansgatan 10, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 10

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 733 kr/mån
19 167 kr/m²

På trivsamma väster finns nu chans att förvärva denna inflyttningsklara och välplanerade tvåa. Lägenheten är belägen på första våningen med endast fåtal trappsteg upp från markplan och bjuder på en väl tilltagen yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en rymlig känsla och en fin samvaro. I den väl tilltagna ytan finns det stor plats att inreda med ett trevligt vardagsrumsmöblemang och ett matbord. Köksön smälter passande in och angränsar till kök, denna medföljer köpet. I hall och vardagsrum har väggarna målats i en mörkgrön nyans vilket ger ett unikt och mysigt intryck. Köket är väldisponerat och har en brun nyans på luckor samt är utrustat med bland annat integrerad ugn samt två rostfria diskmaskiner. Ovanför bänkskivan finns vitt kakel och hyllor i rostfritt stål. Lägenhetens sovrum inrymmer en dubbelsäng och i anslutning finns det fräscha helkaklade badrummet som är inrett med badkar, vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Det optimala boendet för er som vill bo i ett trivsamt område med närhet till vackra promenadstråk och centrum med dess utbud en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

Klättermusgården 31, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Klättermusgården 31

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
8 044 kr/mån
28 925 kr/m²

Välkomna till detta generösa radhus om 107 kvm beläget på trevliga Klättermusgården. Här bor du bekvämt med hela ditt boende samlat på ett plan. Bilen parkerar du med lätthet i garaget eller på uppställningsplatsen utanför din bostad. I samma ögonblick som du kliver in i detta hem möts du av ett härligt ljus från de stora fönstren som går från golv till tak. Takhöjden är verkligen slående och takfönstret vid matplatsen ger extra trevligt ljus. I bostaden finns en social och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även en kamin. Bostaden huserar dessutom två badrum, tre sovrum samt ett väldigt trivsamt uterum. Trädgården vetter i väst och bjuder på många soltimmar. Denna oas är insynsskyddad och privat. Intill bostaden finns ett förråd som nås från trädgårdssidan.

  • Uteplats
Segergatan 8C, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Segergatan 8C

Lägenhet
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 150 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/8
3 071 kr/mån
28 049 kr/m²

Varmt välkomna till en av de populära ettorna i Brf Kungen med inglasad balkong på första parkett med fria vyer över havet och Ven i bakgrunden! Lägenheten är i väldigt fint skick och har löpande renoverats. Vi möts av en tilltagen hall med snyggt klinkergolv och en garderob med skjutdörrar som rymmer otroligt mycket. Det rymliga köket med plats för ett matbord intill fönster i västerläge går i klassiskt vitt och passar utmärkt mot de vita väggarna och snygg parkett på golv. Badrummet som renoverades under stambytet är nytt och fräscht med ljusa färgsättningar och dessutom förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet med sovalkov vetter mot väst och här får man plats med såväl soffmöblemang som en större säng, väldigt praktiskt planerat. Vidare nås den inglasade balkongen i perfekt västerläge som under sommarmånaderna blir en förlängning av bostaden och här har man otroligt vackra vyer över det snart grönskande området.

  • Balkong
  • Hiss
Fältgatan 9, Exercisfältet, Landskrona kommun

Fältgatan 9

Villa
Exercisfältet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 895 000 kr
71 + 68 m²
3 rum
643 m² tomt

På lugn gata och familjevänligt område alldeles intill Exercisfältet ligger detta enplanshus med källare och stor tomt i härligt västerläge. Här har du möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar och bygga ut och till eller inreda källaren och låta den vara en del av bostadsytan. Det fina vardagsrummet med värmande braskamin vetter i söder och med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket intill vetter mot trädgården till och med fönster i nordväst med en given yta för matsalsbordet intill fönsterpartiet. På entréplan har du dessutom två tilltagna sovrum med klädkammare och toalett i hallen. I källaren finns bostadens badrum och flertalet rum som kan inredas eller användas helt efter det egna behovet. På tomten finns dessutom en inredd stuga med kök som kan användas när gäster kommer över eller som tonårsrum. Intill carporten finns dessutom ett förråd där verktygen kan få plats och hela källarutrymmet erbjuder på mycket goda förvaringsytor. Här bor du mellan Landskronas centrala delar och Borstahusen med stadens puls runt knuten och närhet till fina parker, skolor och förskolor samt Landskronas vackra strandpromenader med populära badstränder bara på några minuters cykelavstånd. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Timmermansgatan 32B, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 32B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
4 939 kr/mån
27 031 kr/m²

En trappa upp välkomnas du av denna inflyttningsklara bostad i två plan. Här har man samlat de sociala ytorna på första planet i bostaden. Här finns ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den härliga balkongen i väster. Här finns ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum på detta plan. Övre plan består av två sovrum där master bedroom har utgång till den väl tilltagna takterrassen med härlig utsikt över området och staden. På övre plan finns ytterligare ett badrum med dusch. Bostaden är i otroligt fint skick med stilrent kök i vitt och vitvaror i rostfritt utförande. På väster bor du med närhet till hav och stad. Med endast några få minuters promenad till vattenkanten tar du mer än gärna dina promenader här. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
35 409 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i centrala Landskrona mot havet till. Hamnoasen erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är strategiskt beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas hög livskvalitet. På entréplan erbjuds en insynsskyddad uteplats i västerläge och på översta våningsplanet - en takterrass med sol i stort sett hela dagen och vackra vyer. På entréplan välkomnas vi in via hallen där ett av hemmets badrum är beläget praktiskt intill de sociala ytorna. Därefter nås vardagsrummet med en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan och om ca 5 meter! Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot köket från HTH med vita släta luckor och fönster i två väderstreck. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. Praktiskt när du parkerat strax utanför! På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp hela dagen och i det stora sovrummet i två lägen. I anslutning till sovrummen finns hemmets andra badrum, även detta med dusch samt tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare. På tredje våningen välkomnas vi upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot den härliga takterrassen. Ett drömskt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt och du kan följa solens strålar hela dagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Erikstorpsvägen 39F, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 39F

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
123 m²
4 rum
236 m² tomt

Välkomna till Erikstorpsvägen och detta trevliga 1,5 plansradhus på gavel med trädgård, uteplats och balkong i solsäkert västerläge. Nedanför radhuset finns en mindre lekplats, perfekt för de minsta barnen. Enbart 400 meter bort finns den populära lekplatsen vid Cement som lockar barn i alla åldrar. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med bara några minuters gångavstånd till välbesökta badstränder och pittoresk småbåtshamn, flertalet skolor och förskolor, restauranger, Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby och inte att förglömma Landskronas fantastiska golfbana. Minst sagt ett väldigt populärt läge där närheten till havet, stränder, promenadstråk och Landskronas vackra norra delar lockar. Radhuset genomgick en totalrenovering under 2006 däribland med nytt kök i ek, nya helkaklade badrum med tvättmöjligheter och samtliga ytskikt. En bostad för familjen eller för de som vill njuta av alla bekvämligheter på nära avstånd.

Ängsgatan 13, Svalöv, Svalövs kommun

Ängsgatan 13

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 995 000 kr
128 + 152 m²
6 rum
752 m² tomt

På utmärkt och lugnt läge i barnvänliga kvarteret Västervång i Svalöv finns denna enplansvilla med uterum, garage och källare. Villan välkomnar en med uppställningsplats för en bil och med plats för ytterligare en på andra sidan huset. Interiören bjuder på härligt med ljus och generösa, sociala ytor. Här finns totalt tre sovrum som alla renoverats. Ett kök med öppen planlösning och utgång till den härliga trädgården och träddäcket i söder. Uterummet som byggdes 2012 är en otrolig tillgång och förlänger utesäsongen. Huset värms till fördel upp med pellets för effektiva driftskostnader. I Svalöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg med förbindelser till Malmö som Lund!

Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 2
Fogdegatan 45, Norra Borstahusen, Landskrona kommun, bild 3

Fogdegatan 45

Radhus
Norra Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
114 m²
5 rum
5 988 kr/mån
34 167 kr/m²

Kontakta mäklaren för förhandsvisning! Nu finns möjligheten att förvärva en av de fina bostäderna i Brf Vårbruket med större tomt än de flesta och dessutom på gavel! Den tilltagna trädgårdstomten sträcker sig runt huset i västerläge och bjuder på sol hela dagen. Trädäcket i söderläge nås från vardagsrummet och här har du en fin vy över bostadsområdet. I anslutning till trädäcket finns ett förråd där trädgårdsmöbler och verktyg kan få bo. På gaveln finns ytterligare en sittmiljö i rakt västerläge och här finns även en pergola. På bostaden framsida finns en uppställningsplats för två bilar. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och sobra materialval med en vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar, ljusa fönsterpartier med snygg natursten samt ett kök med klassiskt vita luckor. Två badrum med dusch som går i ljusgråa toner med tvättmöjlighet, tvättställ och goda förvaringsytor i skåp. På bostadens övre plan huserar de fyra sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och linneskåp ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Laddstolpe ingår! Varmt välkomna till Fogdegatan 45 i Norra Borstahusen!

  • Premium
  • Uteplats
Malmövägen 42, null, Landskrona kommun

Malmövägen 42

Villa
Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 295 000 kr
82 + 11 m²
4 rum
438 m² tomt

Välkomna till denna ljusa och familjevänliga villa på Malmövägen 42 som är perfekt för er som söker ett nyrenoverat och inflyttningsklart hem. Med en planlösning som fördelas på entréplan med de social ytorna och en ovanvåning med sovrum samt en källare med badrum och förvaringsmöjligheter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Här finns även möjlighet att parkera bilen både på uppfarten och i det tillhörande garaget som är beläget i anslutning till hus, vilket gör det bekvämt och praktiskt i vardagen. Huset är beläget på en tomt om 438 kvadratmeter i lugnt område med närhet till centrum. Med sin nyrenoverade och moderna stil blir detta hus en inbjudande och trivsam miljö att komma hem till. Ljuset bidrar till ett härligt ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär i varje rum. Välkomna på visning!

Badhusgatan 25, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Lör 18 maj kl 15:00

Badhusgatan 25

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/5
6 244 kr/mån
44 512 kr/m²

För film se SMHLANDSKRONA på Instagram. Välkommen till områdes mest välrenoverade bostad. Njut av en härliga stunder vid brasan och med full vy över ett glittrande Öresund. Havet njuter du som bäst av inifrån detta hem avkopplad i soffan. Tänd upp i brasan som komplement till en varmare innertemperatur. Att kunna vakna upp och blicka ner mot Danmark är nu fullt möjligt för dig som låter din dröm gå i uppfyllelse med denna bostad. Hemmet har genomgått en omfattande renovering med påkostade materialval och här finns dessutom en eldstad att vila ögonen på när du inte förtrollats av havet. Bostaden huserar förutom två sovrum med otroligt god förvaring, ett badrum och en gäst-wc. Det stilfulla köket i vitt från HTH med bänkskiva av kvartskomposit från Silestone gör vem som helst matlagningsglad. Här är förvaringsmöjligheter dessutom optimerade och de kvalitativa vitvarorna är integrerade. Välkommen till detta förtjusande och stilfulla hem med utsikt över hav eller hamn från samtliga rum! Här bor du i ett attraktivt och expansivt där det under 2024 invigs ett nytt kallbadhus. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Weibullsgatan 31, Hyllingelyckan, Landskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Weibullsgatan 31

Villa
Hyllingelyckan, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 495 000 kr
109 + 67 m²
4 rum
563 m² tomt

Välkomna till Weibullsgatan 31 som är beläget i Landskronas östra delar med närhet till skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, tågstation och vårdcentral. Hyllingelyckan har länge varit ett attraktivt bostadsområde tack vare sitt läge. Bostaden är i två plan där de sociala ytorna kan få ta plats på bottenplan och de privata utrymmena på övre plan. Dessutom finns här en tilltagen källare med ett extra sovrum eller gästrum med kök, ett badrum samt tvättstuga. Detta är ett hus som passar den stora som lilla familjen tack vare antal rum och läge med förskolor och skolor runt knuten. Möjlighet till att hyra ut rum i källaren är också god med tanke på såväl kök som badrum med möjlighet att nå utrymmet via trädgården. Välkommen med ditt intresse!

Visar 1 - 25 av 36