Svenska Mäklarhuset Landskrona

Svenska Mäklarhuset Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Suellsgatan 1B, Väster, Landskrona kommun

Suellsgatan 1B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 776 kr/mån
17 740 kr/m²

Är du på jakt efter en bostad att flytta in i och succesivt kunna sätta din egen prägel? På lugna väster finns nu en trevlig trea som är bra planerad och dessutom med en härligt inglasad balkong i perfekt söderläge som kan nyttjas året om! Med hiss tar du dig enkelt till tredje våningen och härifrån har du fina vyer över det prunkande området och med ett fantastiskt ljusinsläpp året om. De två sovrummen är otroligt bra till storlek och vetter på varsitt håll. Badrummet som är beläget intill köket är renoverat för ca fem år sedan och är klassiskt och snyggt. Köket och matplats vetter i norr mot föreningens innergård. Köket går i ljusa gula toner och bjuder på bra skåpsförvaring och arbetsytor. Det tilltagna vardagsrummet bjuder på goda möbleringsmöjligheter och med fönster som vetter i söder och med uppsikt över Artillerigatan från den härliga balkongen. Hallen ger dessutom möjlighet till gott om avhängningsyta i den tilltagna klädkammaren och här finns möjlighet till att bygga om för att öppna upp ytorna och skapa bra förvaringsmöjligheter. Här bor man centralt med närhet till såväl vackra promenadstråk samt centrum med dess utbud såsom butiker, mataffärer och restauranger. På bara någon minuts promenad från lägenheten når man Citadellparken med dess vackra natur och omgivning. Från Suellsgatan har man även bra kommunikationer nära till hands som tar en till stationen eller centrum på bara någon minut.

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
550 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/5
1 882 kr/mån
21 154 kr/m²

Med hiss upp från markplan välkomnas man in till denna mysiga och kvadratsmarta etta på centralt läge. Interiört fördelar sig planlösningen på en hall med garderober, ett helkaklat badrum samt vardagsrum/sovrum med fransk balkong samt ett litet kök/pentry. Föreningen är välskött med låg månadsavgift, har trevlig uteplats på innegården, festlokal samt motionsrum och bastu för föreningens medlemmar. Lägenheten är ypperligt belägen med centrum runt knuten, närhet till allmänna kommunikationer samt hav och vackra promenadstråk ett stenkast bort. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Hiss
Norra infartsgatan 55C, Väster, Landskrona kommun

Norra infartsgatan 55C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 334 kr/mån
22 547 kr/m²

Välkomna till denna trevligt renoverade tvåa i en mycket välskött förening! En halv trappa upp erbjuds nu denna fräscha lägenhet som genomgått fina renoveringar de senaste åren. Här finns ett nytt smakfullt kök från Ikea sedan 2023, nytt golv i hela lägenheten, balkong med nya ytskikt och badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2005. Från bostadens sovrum når man den trevliga inglasade balkongen i västerläge med utsikt ut mot föreningens innergård. Här kan man njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. På Väster och Norra infartsgatan bor man strategiskt mitt i Landskrona med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Centrala Landskrona ligger enbart på 15 minuters promenadavstånd och likaså strandpromenaden och de norra delarna av Landskrona. Här erbjuds ett hem med bra standard i en otroligt välskött förening med låg avgift, välkomna!

  • Balkong
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Råga Hörstadsvägen 10B

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
150 + 28 m²
6 rum
774 m² tomt

På lugn återvändsgata i mysiga Råga Hörstad finns nu chans att bli nästa ägare av detta otroligt charmiga hus. Bakom den karaktäristiska gula fasaden bjuds man in till ett hem som andas charm och lantlighet. Köket är renoverat i en brun ton som följsamt följer husets enhetliga stil i de väl tilltagna ytorna med synliga takbjälkar. Trädgården är något som många drömmer om med flera trevliga uteplatser och ett steg ut genom dörrarna från matplatsen når man den stenlagda uteplatsen där man kan njuta av en blommande och charmig trädgård. Husets planlösning fördelas på fyra sovrum, stora sociala ytor och mycket förvaring, en separat wc, samt ett badrum. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Asmundtorps välsorterade ICA butik, förskola och skola samt utmärkta pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Härslövsvägen 239, Vadensjö, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00

Härslövsvägen 239

Villa
Vadensjö, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 095 000 kr
125 m²
4 rum
1 708 m² tomt

På lantligt läge med oslagbara vyer finns denna villa med väl tilltagen tomt i härlig söder. På fastigheten finns dessutom ett garage som till fördel fördelar sig på en garagedel, förråd samt ett utrymme som lämpar sig utmärkt för den egna företagaren. Villan är perfekt belägen för den som sätter pris på ett ostört läge med goda kommunikationer. Bussen stannar endast ett stenkast bort och tågstationen i Tågarp är belägen 2 km från bostaden. Från Tågarp tar du dig till såväl Lund, Malmö och Helsingborg. Detta är ett hem att trivas i med nyrenoverat kök och modern social planlösning. Utsikten är något utöver det vanliga där fälten är som en tavla alla dagar om året. Välkommen på visning!

  • Plus
Kvittenstigen 7, Väster, Landskrona kommun

Kvittenstigen 7

Fritidshus
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
380 000 kr
34 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkomna till denna bedårande koloni på Kvittenstigen. Här välkomnas man in till en helt underbar oas med flera trädgårdsrum omringade av fruktträd så som två äppelträd ett kiwi träd, blåbärsbuske, perukbuske, bambu, hortensia, buxbom för att nämna några. Vid två av uteplatserna finns även mysiga små dammar. Koloni har en stående vacker träfasad i svart kulör med en yta på 34 kvm. Från den mysiga altanen nås entrén in till kolonin där kök och allrummet har en fin samvaro sinsemellan. Det lilla köket är försett med vask, spis, ugn och kyl. I allrummet får det plats att inreda med både matbord och soffa som det är idag och möjlighet för bäddsoffa. Trappsteget ner leder till ett extra litet utrymme vilket även har en dörr som leder in till ett förvaringsutrymme. Hela kolonin badar i ljus från de stora fönsterna, väggarna är vita och på golvet ligger vackert ljusgrått golv. I anslutning till allrum finns en separat toalett (separett) som är inköpt 2020 men sparsamt använd och är som ny. Det mesta av den lösa egendomen och trädgårdsredskap medföljer köpet förutom några få privata saker. Läget lämnar inget att önska med cykelavstånd till allt inom stan. Busshållplats finns några meter bort från kolonin samt även matbutik, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. För att köpa koloni måste du vara folkbokförd i Landskrona kommun. Hjärtligt välkomna på visning!

Svarvaregatan 5A, Väster, Landskrona kommun

Svarvaregatan 5A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
950 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
2 807 kr/mån
20 652 kr/m²

Högst upp i huset finns denna otroliga etta med stora rymliga ytor, klädkammare och i nyrenoverat skick. Köket går i tidlöst vitt och lämnar inte mycket mer att önska. Badrummet är renoverat 2005 i samband med stambytet och ytskikten är löpande renoverade. Här bor du i en förening med väldigt god ekonomi och låga månadskostnader. Perfekt som förstaboende eller övernattningsbostad! Missa inte chansen på denna underbara bostad , varmt välkomna!

Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 2
Badhusgatan 26, Nyhamn, Landskrona kommun, bild 3

Badhusgatan 26

Lägenhet
Nyhamn, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 173 kr/mån
47 182 kr/m²

Med optimalt hörnläge kommer du att trivas utmärkt i denna tvåa med en härlig inglasad balkong. Lägenheten är belägen på våning fyra med hiss från markplan och bjuder på en öppen och modern planlösning samt härliga vyer från den inglasade balkongen. På Badhusgatan 26 bor du ostört i utkanten av området och med en fördelaktig månadsavgift. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun
Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Säbygatan 15

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/7
5 951 kr/mån
12 326 kr/m²

Välkommen till Säbygatan 15 och denna fina och välplanerade tvåa på centralt men lugnt läge! Här bor du bekvämt med närheten till allt du kan tänkas behöva i din vardag samtidigt som du får ett boende med hög komfort. Lägenheten bjuder på rymliga ytor både i vardagsrum och sovrum, ett modernt kök med gott om utrymme, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt extra förvaring i klädkammaren som är belägen i hallen. Vardagsrummet bjuder på generösa ytor där det finns plats för både matgrupp och soffmöblemang eller varför inte en arbetshörna? Härifrån nås den inglasade balkongen i österläge med uppsikt över Eriksgatan. Slå dig ner och njut av din morgonkopp till solens härliga förmiddagsljus och till stadens puls som sakta vaknar till liv. På Säbygatan bor du centralt med prunkande Slottsparken strax utanför dörren och Citadellets koloniområde på bara någon minuts gångavstånd med sina fina grönområden och mysiga promenadstråk. Centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mattaffärer ligger också bara en kort promenad bort. Vill du ta dig vidare via buss går stadsbussarna direkt utanför där du tar dig vidare till Landskronas östra och norra delar eller mot stationen som nås på mindre än fem minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trettongården 14, Ven, Landskrona kommun

Trettongården 14

Lägenhet
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 995 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1/1
2 251 kr/mån
36 944 kr/m²

Att få vakna här och ta sitt morgonkaffe på Trettongården är drömlikt. Under öns mest myllrande tider kan du njuta av stillheten och lugnet här. I de vackra teglade byggnaderna finns totalt 18 bostadsrätter med gemensam gård med uppvärmd pool, grönytor och boulebana. Här umgås man om man önskar eller så njuter man av sin egen uteplats i västerläge. Detta är det ultimata boendet för dig som söker det där extra i tillvaron. Med 30 minuters båtfärd från fastlandet i Landskrona välkomnas du av denna vackra ö. Bostaden som huserar två sovrum, pentry, badrum, vardagsrum och uteplats gör ölivet njutbart. Välkommen att förverkliga din dröm om ett alldeles eget paradis!

  • Plus
  • Uteplats
Gjörloffsgatan 22, Centrum, Landskrona kommun

Gjörloffsgatan 22

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
5 114 kr/mån
16 915 kr/m²

Nu finns chansen till denna fräscha renoverade tvåa på ypperligt läge! På Gjörloffsgatan bor man centralt med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Med gångavstånd till centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mataffärer men även närhet till vackra promenadstråk och grönområden, har man det mesta man kan önska strax utanför dörren. Här erbjuds ett ljust och fräscht boende med en trevlig öppen planlösning. Köket är stilrent och går i vitt med ett trivsamt fönster ut mot soliga sydväst. Vardagsrummet är öppet med en trevlig social yta med plats för både soffgrupp och matplats. Här finns pardörrar i glas som ger härligt med ljus till rummet och som tar en ut till föreningens innergård. Vidare i lägenheten finner man bostadens sovrum som är rymligt och erbjuder gott om förvaring. Bostadens badrum är fräscht och har allt man kan önska, även tvättmaskin och torktumlare. Här får man ett hemtrevligt boende med hög komfort på centralt läge! Varmt välkomna på visning!

Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 12:00
Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun, bild 2
Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun, bild 3

Rusthållsvägen 11

Villa
Härslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
139 + 63 m²
4 rum
1 070 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma enplanshus i familjevänliga Härslöv. Huset är uppfört i ett plan med en planlösning som fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum, ett rymligt kök med matplats samt tre sovrum. I anslutning till sovrum nås ett rymligt badrum i äldre standard och en separat toalett vilken är renoverad i tidlös stil. Vardagsrummet kan delas av och skapa ytterligare ett sovrum om behov finns och från vardagsrummet nås det stora härliga uterummet som vetter ut mot trädgården. Trädgården är insynsskyddad och belägen i söderläge med åkern som närmsta granne. Huset är ypperligt beläget i ett lugnt område med närhet till Härslövsbadet, förskola, skola, samt exemplariska pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 15:00
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 547 kr/mån
36 583 kr/m²

Med Citadellparkens grönska och hamninloppet utanför dörren bjuder Tvålfabriken in till detta exceptionella hem med industrikänsla. Ett oslagbart läge med rogivande omgivningar. Med hiss eller trappor upp till andra våningen via korridoren som andas hotellkänsla välkomnas man in till denna stilrena tvåa. Interiört bjuds det på ett högkvalitativt kök från HTH i svart ton med synliga rör för ett dels rustik intryck och samtidigt bjuder på extra takhöjd. Badrummet är rymligt och är inrett med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet badar i ljus från de stora vackra fönsterna med svart spröjs vilket ger ännu mer karaktär åt lägenheten. Inte nog med vackra promenadstråk runt knuten, badstrand och stadskärnan runt knuten är det även ypperliga pendlingsmöjligheter till närliggande städer. Ett hem med oslagbar karaktär som måste upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun
Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun, bild 2
Vattenverksallén 23, Lasarettet, Landskrona kommun, bild 3

Vattenverksallén 23

Lägenhet
Lasarettet, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 4/4
7 772 kr/mån
19 955 kr/m²

Modern och otroligt stilren gavelfyra på fjärde våningen med fönster i hela fyra väderstreck och en fri och härlig utsikt! Vardagsrum och kök förenas i en öppen social yta med utgång till den inglasade balkongen med västersol. Från balkongen har man utsikt över föreningens fina innergård och här bor man praktiskt med parkeringsplats intill bostaden och med närhet till väldigt goda kommunikationer. Bostaden har försetts med ett nytt kvalitetskök från Ballingslöv med granitskiva och vitvaror från Siemens. Bostadens storslagna takhöjd gör ingen besviken. Välkommen till ett trivsamt hem med ett av föreningens absolut trevligaste lägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österfäladsvägen 161, Asmundtorp, Landskrona kommun

Österfäladsvägen 161

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
5 195 000 kr
130 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Nu finns chans att förvärva ett nybyggt hus i lugna omgivningar i mysiga Asmundtorp. Via den stillsamma grusvägen in på Österfäladsvägen når man fram till detta gedigna stenhus med exklusiv känsla. Husets planlösning är fördelad på ett väl tilltaget vardagsrum och kök i öppen planlösning med synliga takbjälkar och öppet upp i nock. Detta tillsammans med de stora svarta fönsterpartierna ger en karaktäristisk känsla och ett rum som blir husets hjärta. Vidare in i huset finns ett badrum vilket kommer förses med både dusch och badkar i stilrena materialval och toner, ett grovkök med tvättstuga i anslutning till hall följt av tre sovrum längs med hallen. Husets fjärde sovrum, master bedroom är beläget på husets gavel och i anslutning till det finns walk in closet samt badrum med dusch. Välplanerad yta med sin egen privata del av huset. I hela huset finns stora fönsterpartier i trä målade svart både interiört samt exteriört som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Flera fönsterpartier är öppningsbara samt även takfönster i vardagsrum i delen som är öppen upp i nock. Läget är ostört omringat av skog och har samtidigt närhet till förskola, skola samt bra pendlingsläge. Huset är under uppbyggnad och det finns chans att påverka interiören i huset. Bilderna på det färdigställda huset är tagna exteriört på ett likadant hus på annan ort för att uppvisa hur det kommer se ut när huset är färdigbyggt. Varmt välkomna på visning! Erbjudande - vid köp av hus under juli månad ingår en glasfiberpool!

Fabriksgatan 2C, Väster, Landskrona kommun

Fabriksgatan 2C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 650 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkomna till Fabriksgatan 2C! Här erbjuds man en lägenhet om tre rum och kök med inglasad balkong i härligt söderläge. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck som ger fint ljus i alla rum. När man kommer in möts man av hallen med gott om förvaringsutrymme i de inbyggda garderoberna. Från hallen når man lägenhetens badrum som är utrustat med allt man behöver, även tvättmaskin. Badrummet är stambytt och renoverat av föreningen. Vidare in i lägenheten finner man kök, två rymliga sovrum samt vardagsrum. I vardagsrummet ligger fin originalparkett som är slipad. Från vardagsrummet tar man sig ut på den trevliga inglasade balkongen i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen. På Väster och Fabriksgatan bor man strategiskt mitt i Landskrona med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Väster är beläget mitt mellan centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mataffärer och på andra sidan trevliga Borstahusen med bland annat badplatser, restauranger och golfbana. På Fabriksgatan har man även gott om kommunikationsmöjligheter nära med stadsbussar som kan ta en till både centrum, Borstahusen eller mot stationen. På några minuters promenad når man även fina grönområden vid bland annat Citadellparken med trevliga promenadstråk och vackra vyer över det blommande koloniområdet. Vidare ytterligare någon minut är man allra längst ner vid havet där man kan blicka ut över Öresund och Ven. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 2
Landsvägen 255, Ven, Landskrona kommun, bild 3

Landsvägen 255

Villa
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 500 000 kr
144 m²
7 rum
600 m² tomt

Har ni som så många andra alltid drömt om ett hus på natursköna Ven? Nu finns ett ypperligt tillfälle att förverkliga era bostadsdrömmar, endast en båtresa bort. Vi tar oss en bit längs och möts av denna underbara bostad belägen mellan bördiga åkermarker och gröna ängar. Vid första anblick ett fridfullt och förtjusande hus som senare visar sig bjuda på en fantastiskt härlig tomt med vidsträckta vyer. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan och fördelad på två bostäder. Detta öppnar upp för utmärka möjligheter till uthyrning, generationsboende eller liknande. Interiört blir vi inte besvikna när vi mötes av de sociala ytorna på första plan, flertalet sovrum, två stilfullt renoverade badrum och ett inbjudande kök. Bostaden på övre plan nås via en separat ingång och är även den renoverad. Även här finns kök, badrum och två sovrum och generösa sociala ytor. Tomten och trädgården breder ut sig i tre väderstreck med träddäck som löper kring huset, en terrass med vidsträckta vyer över åkrarna i västerläge. På Ven bor du i en unik miljö där du under hösten och vinterns framtåg kan du njuta av det stilla lugnet och under sommartid ta del av den sprudlande turismen. Med sitt fantastiska läge störs du aldrig av Landsvägens trafik men på endast fem minuter tar dig ner till Bäckviken via bil eller cykel. Varmt välkomna till Landsvägen 255!

  • Premium
Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 14:00
Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 795 000 kr
110,3 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
34 406 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i underbara omgivningar! Radhusen stod inflyttningsklara år 2017 och erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas livskvalitet. På entréplan finns en insynsskyddad uteplats i västerläge och på våning tre finns en takterrass även den i västerläge. På entréplan välkomnas man in via hallen där ett av hemmets badrum finns därefter nås vardagsrummet vilket har en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan. Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mellan varandra med kök i vinkel. Det stilrena köket från HTH har grå luckor och en snygg granitbänkskiva. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp och i anslutning till sovrum finns hemmets andra badrum, även detta med dusch. På tredje våningen välkomnas man upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot takterrassen. Här finns även en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring. Ett härligt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt. Ett unikt hem med genomgående påkostade inredningsval som måste upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 14:00
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Saxåvägen 3C

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 773 kr/mån
27 857 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trerumslägenhet belägen i mysiga Häljarp. Fasadens gula kulör ger en varm inbjudande känsla och när bilen parkerats nås lägenheten på bekvämt avstånd. Lägenheten är belägen på andra våningen och är påkostad med smakfulla tillval som wood on wall i vardagsrum och sovrum, inredd tvättstuga, beige kulör på väggar och nytt kakel i kök vilket ger en stilfull röd tråd genom hela lägenheten. Planlösningen är trivsamt fördelad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och därefter en hall som binder samman sovrum, badrum och tvättstuga. Läget är optimalt med gångavstånd till tågstationen, buss, samt cykelväg till Landskrona. I närheten finns även Häljarps välsorterade ICA butik. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Erikstorpsvägen 81, null, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 81

Villa
Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 950 000 kr
147 + 80 m²
5 rum
262 m² tomt

Unik fastighet i Borstahusen med uthyrningsmöjligheter. Detta parhus är beläget endast några få meter från ett svalkande Öresund. Från övre plan njuter du av en ljuvlig utsikt över gamla Borstahusens takåsar med havet i bakgrunden. Huset fördelar sig på två separata lägenheter där bostaden på entréplan huserar två sovrum, rymligt vardagsrum, renoverat kök och badrum. Övre plan består av ett sovrum, vardagsrum med balkong och kök med social planlösning. Vinden som huserar två sovrum kan optimeras för den som önskar och källarplan erbjuder rejält med förvaringsutrymmen och tvättmöjligheter. En fastighet med otrolig potential i form av uthyrning eller om man önskar bo väldigt fördelaktigt i ena bostaden med uthyrning av den andra. Läget är fantastiskt och gör en inte besviken! Att bo i Borstahusen är en fröjd med dess närhet till hav och natur. Här finns dessutom goda kommunikationer som underlättar vardagen! Varmt välkomna på visning!

Örja skolväg 50, Örja Kyrkby, Landskrona kommun

Örja skolväg 50

Villa
Örja Kyrkby, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 795 000 kr
114 + 124 m²
4 rum
1 171 m² tomt

Längst ner på Örja Skolväg ligger ett helt underbart hus inbäddat mellan rapsfält och ängar och med fria vyer över den skånska slätten. Vart du än vilar blicken så möter du den vackra rapsens klargula färg och med fri sikt hela vägen bort mot Rönneberga backar i öster. Bostaden är uppförd under 1930-talet och har genomgått en varsam renovering med tillbyggnad och inredd ovanvåning där till. Tomten bjuder på ett större garage som möjliggör att driva din egen verksamhet eller för dig som bara söker ett större garage med gott om förvaring tillsammans med en bod och gruslagd uppfart för flertalet bilar. Bostadshuset andas 30-tal och även då huset genomgått en totalrenovering finns bevarade detaljer såsom synliga takbjälkar, tegel och härligt djupa fönsterbänkar. Här har man i huvudsak inrett med naturfärger för att harmoniera med husets själ och de mörka takbjälkarna och de svarta detaljerna ges en rustik känsla till rummet som gifter sig otroligt fint tillsammans. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt utrymme och tillsammans med takhöjden som delvis är upp till nock får man kontakt med det övre planet och som bidrar till luft, rymd och ett härligt ljusinsläpp. De två badrummen går även dessa i naturens tecken och här finns det tid för avkoppling och ro. Ett av sovrummen är belägen i tillbyggnaden och är något mer privat placerat med ett en suite-badrum och tvättstuga intill med utgång till trädgården i öster. Det andra sovrummet ligger intill vardagsrummet och även här nås trädgården och så här års får dörren gärna stå på glänt. Söker du ett lantligt boende i oklanderligt skick med möjligheter till att driva egen verksamhet? Med detta hus kommer många möjligheter och här kan kropp och sinne få ro med en härligt stor tomt och vidsträckta åkrar som närmsta grannar. Välkomna att anmäla er till visningen!

Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 15:00
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Skördevägen 12

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 395 000 kr
124 + 124 m²
3 rum
1 156 m² tomt

Välkomna till denna fina villa på lugn återvändsgata i familjevänligt område! Här väntar ett trivsamt och väl omhändertaget hem med stora ytor och en underbar trädgård som nu söker nya ägare. Husets är ett enplanshus med källare och har en väl tilltagen yta som bjuder på mycket ljusinsläpp och en inbjudande varm atmosfär. Källaren är delvis inredd och har utrymme för mycket förvaring samt sovrum och allrum. Trädgården är en riktig oas med orangeri, altan och pool. Dessutom bjuds det på fri utsikt och kvällssol på altanen. På bekvämt avstånd från huset finns ICA Nära samt förskolor och skolor. För er som jobbar på annan ort är det ypperligt pendlingsläge med närhet till väg 17 samt E6:an. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Heimdalsgatan 40A, Glumslöv, Landskrona kommun

Heimdalsgatan 40A

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 995 000 kr
178 + 34 m²
6 rum
673 m² tomt

På centralt läge i barnvänliga Glumslöv finns detta generösa hus. Här finns gott om ytor för samvaro, väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter i form av garage och förråd. Huset är välplanerat och här finns de ultimata ytorna för familjen, däribland en väl tilltagen tvättstuga. Det är genomgående i fint skick och passar ypperligt för familjen. Här finns dessutom en insynsskyddad trädgård som omringas av en vintergrön häck. Här finns även en inglasad balkong samt uterum som förlänger utesäsongen. I Glumslöv bor man med närhet till otroligt goda kommunikationer i form av tåg och buss. Här bjuds dessutom på mataffär, skola och fritidsaktiviteter. Med hav och natur inom kort avstånd är detta en by att trivas i alla dagar om året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Stora Norregatan 105, Centrum, Landskrona kommun

Stora Norregatan 105

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
4 851 kr/mån
22 614 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvårumslägenhet belägen på andra våningen. Här välkomnas man in genom säkerhetsdörren till en välplanerad lägenhet där planlösningen fördelas i en öppen planlösning med fin samvaro på ett vardagsrum och kök, ett sovrum samt ett badrum med dusch och balkong i västerläge från vardagsrummet som vetter ut mot den lugna innergården där kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Fastigheten och alla lägenheter i föreningen är totalrenoverade i samband med ombildningen av fastigheten 2017 och lägenheten är väl omhändertagen sedan dess. Läget är optimalt med kort promenadavstånd till både centrum och hav samt utmärkta pendlingsmöjligheter till närliggande städer. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Timmermansgatan 2C, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 2C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
5 441 kr/mån
16 563 kr/m²

Välhållen och fin tvåa som är belägen högst upp i huset med ljus, rymd och en balkong vänd mot innergården i härligt österläge. Vi erbjuds ett smakfullt kök med vackert trägolv och fönster i österläge. Badrummet renoverades i samband med stambytet och går i ljusa toner och i hallen finns även två garderober för förvaring och önskas ytterligare förvaring finns såväl ett källar- som vindsförråd! Sovrummet som vetter i öst bjuder på härlig morgonsol och härifrån nås balkongen. Här bor man i en stabil förening med god ekonomi där många nödvändiga renoveringar utförts genom årens gång. Välkomna till Timmermansgatan!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 42