Mäklare Sophie Wennerberg

Sophie Wennerberg

Om mig

Jag är uppvuxen i Landskrona och förmedlar idag bostäder i min hemstad som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Min mäklarkarriär med start i Malmö 2013 förbyttes snabbt till förmedling på hemmaplan och redan under nästföljande år utsågs jag till den mest rekommenderade mäklaren i kommunen. Att arbeta på sin hemort innebär att jag har en väldigt hög marknadskännedom och stort kontaktnät. Jag älskar mitt yrke och har ett stort hjärta för människor, bostäder och försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Suellsgatan 1B, Väster, Landskrona kommun

Suellsgatan 1B

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 776 kr/mån
17 740 kr/m²

Är du på jakt efter en bostad att flytta in i och succesivt kunna sätta din egen prägel? På lugna väster finns nu en trevlig trea som är bra planerad och dessutom med en härligt inglasad balkong i perfekt söderläge som kan nyttjas året om! Med hiss tar du dig enkelt till tredje våningen och härifrån har du fina vyer över det prunkande området och med ett fantastiskt ljusinsläpp året om. De två sovrummen är otroligt bra till storlek och vetter på varsitt håll. Badrummet som är beläget intill köket är renoverat för ca fem år sedan och är klassiskt och snyggt. Köket och matplats vetter i norr mot föreningens innergård. Köket går i ljusa gula toner och bjuder på bra skåpsförvaring och arbetsytor. Det tilltagna vardagsrummet bjuder på goda möbleringsmöjligheter och med fönster som vetter i söder och med uppsikt över Artillerigatan från den härliga balkongen. Hallen ger dessutom möjlighet till gott om avhängningsyta i den tilltagna klädkammaren och här finns möjlighet till att bygga om för att öppna upp ytorna och skapa bra förvaringsmöjligheter. Här bor man centralt med närhet till såväl vackra promenadstråk samt centrum med dess utbud såsom butiker, mataffärer och restauranger. På bara någon minuts promenad från lägenheten når man Citadellparken med dess vackra natur och omgivning. Från Suellsgatan har man även bra kommunikationer nära till hands som tar en till stationen eller centrum på bara någon minut.

  • Balkong
  • Hiss
Norra infartsgatan 55C, Väster, Landskrona kommun

Norra infartsgatan 55C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 334 kr/mån
22 547 kr/m²

Välkomna till denna trevligt renoverade tvåa i en mycket välskött förening! En halv trappa upp erbjuds nu denna fräscha lägenhet som genomgått fina renoveringar de senaste åren. Här finns ett nytt smakfullt kök från Ikea sedan 2023, nytt golv i hela lägenheten, balkong med nya ytskikt och badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2005. Från bostadens sovrum når man den trevliga inglasade balkongen i västerläge med utsikt ut mot föreningens innergård. Här kan man njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. På Väster och Norra infartsgatan bor man strategiskt mitt i Landskrona med närhet till det mesta man kan tänkas behöva i sin vardag. Centrala Landskrona ligger enbart på 15 minuters promenadavstånd och likaså strandpromenaden och de norra delarna av Landskrona. Här erbjuds ett hem med bra standard i en otroligt välskött förening med låg avgift, välkomna!

  • Balkong
Svarvaregatan 5A, Väster, Landskrona kommun

Svarvaregatan 5A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
950 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
2 807 kr/mån
20 652 kr/m²

Högst upp i huset finns denna otroliga etta med stora rymliga ytor, klädkammare och i nyrenoverat skick. Köket går i tidlöst vitt och lämnar inte mycket mer att önska. Badrummet är renoverat 2005 i samband med stambytet och ytskikten är löpande renoverade. Här bor du i en förening med väldigt god ekonomi och låga månadskostnader. Perfekt som förstaboende eller övernattningsbostad! Missa inte chansen på denna underbara bostad , varmt välkomna!

Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun
Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Säbygatan 15, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Säbygatan 15

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/7
5 951 kr/mån
12 326 kr/m²

Välkommen till Säbygatan 15 och denna fina och välplanerade tvåa på centralt men lugnt läge! Här bor du bekvämt med närheten till allt du kan tänkas behöva i din vardag samtidigt som du får ett boende med hög komfort. Lägenheten bjuder på rymliga ytor både i vardagsrum och sovrum, ett modernt kök med gott om utrymme, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt extra förvaring i klädkammaren som är belägen i hallen. Vardagsrummet bjuder på generösa ytor där det finns plats för både matgrupp och soffmöblemang eller varför inte en arbetshörna? Härifrån nås den inglasade balkongen i österläge med uppsikt över Eriksgatan. Slå dig ner och njut av din morgonkopp till solens härliga förmiddagsljus och till stadens puls som sakta vaknar till liv. På Säbygatan bor du centralt med prunkande Slottsparken strax utanför dörren och Citadellets koloniområde på bara någon minuts gångavstånd med sina fina grönområden och mysiga promenadstråk. Centrum med dess utbud såsom butiker, restauranger och mattaffärer ligger också bara en kort promenad bort. Vill du ta dig vidare via buss går stadsbussarna direkt utanför där du tar dig vidare till Landskronas östra och norra delar eller mot stationen som nås på mindre än fem minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trettongården 14, Ven, Landskrona kommun

Trettongården 14

Lägenhet
Ven, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 995 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1/1
2 251 kr/mån
36 944 kr/m²

Att få vakna här och ta sitt morgonkaffe på Trettongården är drömlikt. Under öns mest myllrande tider kan du njuta av stillheten och lugnet här. I de vackra teglade byggnaderna finns totalt 18 bostadsrätter med gemensam gård med uppvärmd pool, grönytor och boulebana. Här umgås man om man önskar eller så njuter man av sin egen uteplats i västerläge. Detta är det ultimata boendet för dig som söker det där extra i tillvaron. Med 30 minuters båtfärd från fastlandet i Landskrona välkomnas du av denna vackra ö. Bostaden som huserar två sovrum, pentry, badrum, vardagsrum och uteplats gör ölivet njutbart. Välkommen att förverkliga din dröm om ett alldeles eget paradis!

  • Plus
  • Uteplats
Örja skolväg 50, Örja Kyrkby, Landskrona kommun

Örja skolväg 50

Villa
Örja Kyrkby, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 795 000 kr
114 + 124 m²
4 rum
1 171 m² tomt

Längst ner på Örja Skolväg ligger ett helt underbart hus inbäddat mellan rapsfält och ängar och med fria vyer över den skånska slätten. Vart du än vilar blicken så möter du den vackra rapsens klargula färg och med fri sikt hela vägen bort mot Rönneberga backar i öster. Bostaden är uppförd under 1930-talet och har genomgått en varsam renovering med tillbyggnad och inredd ovanvåning där till. Tomten bjuder på ett större garage som möjliggör att driva din egen verksamhet eller för dig som bara söker ett större garage med gott om förvaring tillsammans med en bod och gruslagd uppfart för flertalet bilar. Bostadshuset andas 30-tal och även då huset genomgått en totalrenovering finns bevarade detaljer såsom synliga takbjälkar, tegel och härligt djupa fönsterbänkar. Här har man i huvudsak inrett med naturfärger för att harmoniera med husets själ och de mörka takbjälkarna och de svarta detaljerna ges en rustik känsla till rummet som gifter sig otroligt fint tillsammans. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt utrymme och tillsammans med takhöjden som delvis är upp till nock får man kontakt med det övre planet och som bidrar till luft, rymd och ett härligt ljusinsläpp. De två badrummen går även dessa i naturens tecken och här finns det tid för avkoppling och ro. Ett av sovrummen är belägen i tillbyggnaden och är något mer privat placerat med ett en suite-badrum och tvättstuga intill med utgång till trädgården i öster. Det andra sovrummet ligger intill vardagsrummet och även här nås trädgården och så här års får dörren gärna stå på glänt. Söker du ett lantligt boende i oklanderligt skick med möjligheter till att driva egen verksamhet? Med detta hus kommer många möjligheter och här kan kropp och sinne få ro med en härligt stor tomt och vidsträckta åkrar som närmsta grannar. Välkomna att anmäla er till visningen!

Timmermansgatan 2C, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 2C

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
5 441 kr/mån
16 563 kr/m²

Välhållen och fin tvåa som är belägen högst upp i huset med ljus, rymd och en balkong vänd mot innergården i härligt österläge. Vi erbjuds ett smakfullt kök med vackert trägolv och fönster i österläge. Badrummet renoverades i samband med stambytet och går i ljusa toner och i hallen finns även två garderober för förvaring och önskas ytterligare förvaring finns såväl ett källar- som vindsförråd! Sovrummet som vetter i öst bjuder på härlig morgonsol och härifrån nås balkongen. Här bor man i en stabil förening med god ekonomi där många nödvändiga renoveringar utförts genom årens gång. Välkomna till Timmermansgatan!

  • Balkong
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Linneagården 10E, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Linneagården 10E

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 745 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/1
5 990 kr/mån
23 462 kr/m²

I familjevänliga Häljarp finns nu detta fina bostadsrättsradhus som är fördelad på två plan med två badrum och uteplats i perfekt västerläge! Vi erbjuds en ljus och fräsch bostad med hög komfort på gavel med gott om ljusinsläpp och vyer över det nybyggda området. På entréplan finner man en hall med klädkammare, ett ljust och fräscht kök i vitt, rymligt vardagsrum med direktaccess till uteplatsen med tillbyggt trädäck och en mindre täppa för alla de små med mycket spring i benen. En trappa upp fördelar sig de tre sovrummen, ett tilltaget allrum med vackert stort fönsterparti och bostadens andra badrum där möjlighet till ett avkopplande bad i badkar finns. Uteplatsen i väster med bekvämt trädäck bjuder in till härligt umgänge. Här finns möjlighet att njuta av sol eftermiddag och kväll samtidigt som man kan titta ut över lekande barn på gräsmattan. I Häljarp bor man bekvämt med allt man kan tänka sig inom nära avstånd. Här finner man bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, skola, förskola, bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg och på bara några minuter kan du ta dig ut på motorvägen eller till fin natur med härliga promenadstråk! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
35 409 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i centrala Landskrona mot havet till. Hamnoasen erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är strategiskt beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas hög livskvalitet. På entréplan erbjuds en insynsskyddad uteplats i västerläge och på översta våningsplanet - en takterrass med sol i stort sett hela dagen och vackra vyer. På entréplan välkomnas vi in via hallen där ett av hemmets badrum är beläget praktiskt intill de sociala ytorna. Därefter nås vardagsrummet med en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan och om ca 5 meter! Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot köket från HTH med vita släta luckor och fönster i två väderstreck. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. Praktiskt när du parkerat strax utanför! På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp hela dagen och i det stora sovrummet i två lägen. I anslutning till sovrummen finns hemmets andra badrum, även detta med dusch samt tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare. På tredje våningen välkomnas vi upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot den härliga takterrassen. Ett drömskt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt och du kan följa solens strålar hela dagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Erikstorpsvägen 39F, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 39F

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
123 m²
4 rum
236 m² tomt

Välkomna till Erikstorpsvägen och detta trevliga 1,5 plansradhus på gavel med trädgård, uteplats och balkong i solsäkert västerläge. Nedanför radhuset finns en mindre lekplats, perfekt för de minsta barnen. Enbart 400 meter bort finns den populära lekplatsen vid Cement som lockar barn i alla åldrar. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med bara några minuters gångavstånd till välbesökta badstränder och pittoresk småbåtshamn, flertalet skolor och förskolor, restauranger, Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby och inte att förglömma Landskronas fantastiska golfbana. Minst sagt ett väldigt populärt läge där närheten till havet, stränder, promenadstråk och Landskronas vackra norra delar lockar. Radhuset genomgick en totalrenovering under 2006 däribland med nytt kök i ek, nya helkaklade badrum med tvättmöjligheter och samtliga ytskikt. En bostad för familjen eller för de som vill njuta av alla bekvämligheter på nära avstånd.

Titangatan 1B, Karlslund, Landskrona kommun

Titangatan 1B

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 557 kr/mån
25 364 kr/m²

Välkomna till denna ombonade gaveltvåa på perfekt läge med en tilltagen balkong i västerläge och parkeringsplats som ingår i avgiften. Bostaden är belägen längst bort på gavel och fri från passerande vilket möjliggör ytterligare en sittplats intill entrén i härligt österläge och morgonsol. Invändigt bjuds det på modern planlösning och ljusa materialval i vitpigmenterad parkett och vita släta väggar. De extra fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde till bostaden och öppnar upp de sociala ytorna med ljusinsläpp från två väderstreck. Mellan kök och vardagsrum finns en given matplats intill fönsterpartiet och här kan du socialt umgås mellan ytorna och med vyer ut över balkongen och fotbollsplanerna i väster. Köket är välutrustat med integrerade vitvaror och flertalet skåp och skafferi för optimal förvaring. Den generösa hallen bjuder på gott om utrymme och klädkammaren rymmer bra förvaringsmöjligheter. Badrummet som är beläget i hallen erbjuder såväl tvättmaskin som torktumlare, perfekt att kunna sköta tvätten hemifrån. Sovrummet som är beläget intill vardagsrummet bjuder även detta på goda förvaringsmöjligheter och fönster i västerläge. Balkongen som vetter mot väst är härligt stor och här kan man inreda med gott om plats för loungemöbler eller sittgrupp. Med balkongen ovanför ges ett naturligt skydd mot väder och vind och du kan njuta av solens värmande strålar under sommarhalvåret och blicka ut över det nya Karlslund som håller på att ta form med arena, fotbollsplaner, idrottshall, is- och badhall. Detta är ett bostadsområde som är i expansionsfas och kommer att se sin fulla potential inom kort med flertalet bostadsmöjligheter, stora vackra grönområden och en samlingspunkt för många med flertalet fritidsaktiviteter och stort friluftsliv!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sturegatan 3A, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
900 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 250 kr/mån
17 308 kr/m²

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! Mitt i centrala Landskrona finns denna tvåa om 52 kvm belägen på andra våningen med fransk balkong i söderläge. Här bjuds på ett klassiskt vitt kök i vinkel med en generös matplats med fönster i söderläge, ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett vardagsrum med fransk balkong och ett badrum med dusch som renoverades i samband med stamrenoveringen i föreningen.

  • Hiss
Pilängsrundeln 21E, Karlslund, Landskrona kommun

Pilängsrundeln 21E

Radhus
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 742 kr/mån
16 197 kr/m²

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! I Brf Pilkronan bor du på ett läge med närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med lekplats och grönområden men även ishall och badland för alla åldrar. Ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess utbud. I detta trevliga bostadsrättsradhus som är uppfört 2020 finns inte mycket mer att önska. Snygga ljusa ytskikt med ett större kök med plats för det stora sällskapet och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården i härliga väster. Trädäcket blir som en förlängning av bostaden under sommarens heta månader och gräsmattan bjuder in till lek och rekreation. Här finns även ett förråd beläget där trädgårdsmöblerna och verktyg får gott om plats. I den rymliga hallen ligger badrummet i direkt anslutning samt städskåp för alla städattiraljer och gott om utrymme för hela familjens utomhuskläder. Bostadens sovrum är praktiskt belägna på andra våningen och där till även ett trevligt allrum. Här finns bostadens andra badrum som är smart beläget mellan sovrummen. Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i barnvänliga Karslund!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 13