Mäklare Sophie Wennerberg

Sophie Wennerberg

Om mig

Jag är uppvuxen i Landskrona och förmedlar idag bostäder i min hemstad som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Min mäklarkarriär med start i Malmö 2013 förbyttes snabbt till förmedling på hemmaplan och redan under nästföljande år utsågs jag till den mest rekommenderade mäklaren i kommunen. Att arbeta på sin hemort innebär att jag har en väldigt hög marknadskännedom och stort kontaktnät. Jag älskar mitt yrke och har ett stort hjärta för människor, bostäder och försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun
  • Sön 10 mar kl 12:00
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 9A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 895 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
35 409 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i centrala Landskrona mot havet till. Hamnoasen erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är strategiskt beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas hög livskvalitet. På entréplan erbjuds en insynsskyddad uteplats i västerläge och på översta våningsplanet - en takterrass med sol i stort sett hela dagen och vackra vyer. På entréplan välkomnas vi in via hallen där ett av hemmets badrum är beläget praktiskt intill de sociala ytorna. Därefter nås vardagsrummet med en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan och om ca 5 meter! Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot köket från HTH med vita släta luckor och fönster i två väderstreck. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. Praktiskt när du parkerat strax utanför! På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp hela dagen och i det stora sovrummet i två lägen. I anslutning till sovrummen finns hemmets andra badrum, även detta med dusch samt tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare. På tredje våningen välkomnas vi upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot den härliga takterrassen. Ett drömskt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt och du kan följa solens strålar hela dagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Erikstorpsvägen 39F, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 39F

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 795 000 kr
123 m²
4 rum
236 m² tomt

Välkomna till Erikstorpsvägen och detta trevliga 1,5 plansradhus på gavel med trädgård, uteplats och balkong i solsäkert västerläge. Nedanför radhuset finns en mindre lekplats, perfekt för de minsta barnen. Enbart 400 meter bort finns den populära lekplatsen vid Cement som lockar barn i alla åldrar. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med bara några minuters gångavstånd till välbesökta badstränder och pittoresk småbåtshamn, flertalet skolor och förskolor, restauranger, Mötesplatsen Borstahusen med camping och stugby och inte att förglömma Landskronas fantastiska golfbana. Minst sagt ett väldigt populärt läge där närheten till havet, stränder, promenadstråk och Landskronas vackra norra delar lockar. Radhuset genomgick en totalrenovering under 2006 däribland med nytt kök i ek, nya helkaklade badrum med tvättmöjligheter och samtliga ytskikt. En bostad för familjen eller för de som vill njuta av alla bekvämligheter på nära avstånd.

Amorosagården 1, Västra Fäladen, Landskrona kommun

Amorosagården 1

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
5 795 000 kr
148 + 5 m²
5 rum
490 m² tomt

Drömmer du om en bostad i ett plan på ett läge som kantas av natursköna omgivningar, vackra promenadstråk, ett rikligt friluftsliv och inte minst med hav och badstränder runt knuten? På Amorosagården bor du på ett mycket eftertraktat läge som främst passar barnfamiljen men även de som vill njuta av bekvämligheter på ålderns höst. Detta enplanshus bjuder på fantastiskt stora sällskapsytor förenade i en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med en otrolig takhöjd och ljusflöde där till. I en smakfull kombination får färg och form ta plats med en ljussättning som framhäver rummet och dess rymd otroligt fint. Fönsterpartiernas inramning ger ett bra ljusinsläpp till bostadens samtliga rum och med vacker vy över den välskötta och snart prunkande trädgård i perfekt soligt läge. Vi erbjuds fyra välplanerade och rymliga sovrum samt möjlighet till ett extra sovrum i en del av vardagsrummet i fall behov finns. Två badrum med dusch och badkar är ett måste för barnfamiljen men även bekvämt när gäster väntas stanna över. Groventrén och tvättstuga kan användas som vardagsentré och här får även barnvagnen plats med flertalet förvaringsmöjligheter för alla diverse ytterplagg och skor. Tomten är belägen på en hörna intill gröningen med sol i stort sett hela dagen och med minimal insyn. Trädgården bjuder på en större uteplats med trädäck under tak intill huskroppen och som praktiskt nås via köket eller vardagsrummet. Pergolan som är belägen i övre delen av tomten bjuder också på flertalet sittplatser med vyer över den välskötta trädgården. Vinrankan dignar av frukt under sensommaren och här sitter man helt klart bäst under de hetaste dagarna för naturlig svalka. Växthuset lämnar många möjligheter för egen odling och plantering men vill man hellre skapa en mindre vinterträdgård för fler sittplatser går givetvis detta också utmärkt. Den nedgrävda studsmattan bjuder in till lek och kräver minimal skötsel och säsongsförvaring. Perfekt för den som vill lägga värdefull tid på annat håll. På Amorosagården har du glädje av trädgården under alla säsonger och när vi nu står vi inför en sprudlande vår och grönskande sommar finns möjligheten att få lägga vantarna på denna exceptionella bostad som får hjärtat att slå ett extra slag!

Weibullsgatan 31, Hyllingelyckan, Landskrona kommun

Weibullsgatan 31

Villa
Hyllingelyckan, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 850 000 kr
109 + 67 m²
4 rum
563 m² tomt

Välkomna till Weibullsgatan 31 som är beläget i Landskronas östra delar med närhet till skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, tågstation och vårdcentral. Hyllingelyckan har länge varit ett attraktivt bostadsområde tack vare sitt läge. Bostaden är i två plan där de sociala ytorna kan få ta plats på bottenplan och de privata utrymmena på övre plan. Dessutom finns här en tilltagen källare med ett extra sovrum eller gästrum med kök, ett badrum samt tvättstuga. Detta är ett hus som passar den stora som lilla familjen tack vare antal rum och läge med förskolor och skolor runt knuten. Möjlighet till att hyra ut rum i källaren är också god med tanke på såväl kök som badrum med möjlighet att nå utrymmet via trädgården. Välkommen med ditt intresse!

Titangatan 1B, Karlslund, Landskrona kommun

Titangatan 1B

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 375 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 557 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkomna till denna ombonade gaveltvåa på perfekt läge med en tilltagen balkong i västerläge och parkeringsplats som ingår i avgiften. Bostaden är belägen längst bort på gavel och fri från passerande vilket möjliggör ytterligare en sittplats intill entrén i härligt österläge och morgonsol. Invändigt bjuds det på modern planlösning och ljusa materialval i vitpigmenterad parkett och vita släta väggar. De extra fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde till bostaden och öppnar upp de sociala ytorna med ljusinsläpp från två väderstreck. Mellan kök och vardagsrum finns en given matplats intill fönsterpartiet och här kan du socialt umgås mellan ytorna och med vyer ut över balkongen och fotbollsplanerna i väster. Köket är välutrustat med integrerade vitvaror och flertalet skåp och skafferi för optimal förvaring. Den generösa hallen bjuder på gott om utrymme och klädkammaren rymmer bra förvaringsmöjligheter. Badrummet som är beläget i hallen erbjuder såväl tvättmaskin som torktumlare, perfekt att kunna sköta tvätten hemifrån. Sovrummet som är beläget intill vardagsrummet bjuder även detta på goda förvaringsmöjligheter och fönster i västerläge. Balkongen som vetter mot väst är härligt stor och här kan man inreda med gott om plats för loungemöbler eller sittgrupp. Med balkongen ovanför ges ett naturligt skydd mot väder och vind och du kan njuta av solens värmande strålar under sommarhalvåret och blicka ut över det nya Karlslund som håller på att ta form med arena, fotbollsplaner, idrottshall, is- och badhall. Detta är ett bostadsområde som är i expansionsfas och kommer att se sin fulla potential inom kort med flertalet bostadsmöjligheter, stora vackra grönområden och en samlingspunkt för många med flertalet fritidsaktiviteter och stort friluftsliv!

  • Balkong
  • Hiss
Parkgatan 8E, Centrum, Landskrona kommun

Parkgatan 8E

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 549 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/5
2 123 kr/mån
46 939 kr/m²

På fjärde våningen möts vi av en otroligt fin etta där det förgångna och husets historia harmonierar med det moderna i en perfekt kombination. Detta är ett boende som är exklusivt och annorlunda, personligt och helt ensamt i sitt slag! Den bevarade industrikänslan ger rummet en speciell karaktär och tilltalande estetik tillsammans med de fina stora fönsterpartierna med mörka detaljer. Vi slås av den fantastiska takhöjden och bostaden badar i ljus från de stora fönsterpartierna mot Konsthallen och Citadellet till med utsikt över den prunkande parken. Du välkomnas av en härligt öppen hall med två garderober, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Det generösa badrummet, erbjuder både stil och funktionalitet med kombimaskin där tvätten enkelt kan skötas hemifrån. Läget är perfekt med sin centrala placering och närheten till havet. Du har bekvämt tillgång till allt du behöver, inklusive shopping, restauranger och kollektivtrafik. Det är verkligen en plats där du kan njuta av det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar med hav och hamninlopp runt knuten. Den låga månadskostnaden ger dig möjlighet att njuta av detta exklusiva boende samtidigt som det finns utrymme till annat. Missa inte chansen att bli ägare till denna sällsynta bostad. Här får du verkligen uppleva historiens charm kombinerat med moderna bekvämligheter. Välkomna till Tvålfabriken!

  • Hiss
Sturegatan 3A, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 250 kr/mån
18 269 kr/m²

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! Mitt i centrala Landskrona finns denna tvåa om 52 kvm belägen på andra våningen med fransk balkong i söderläge. Här bjuds på ett klassiskt vitt kök i vinkel med en generös matplats med fönster i söderläge, ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett vardagsrum med fransk balkong och ett badrum med dusch som renoverades i samband med stamrenoveringen i föreningen.

  • Hiss
Glumslövsvägen 40E, null, Landskrona kommun

Glumslövsvägen 40E

Radhus
Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 895 000 kr
104 m²
4 rum
267 m² tomt

Välkomna till Glumslövsvägen 40E! Radhuset uppfördes 1997 och bjuder på tre sovrum som är belägna på övre plan tillsammans med det snyggt renoverade badrummet som bjuder på såväl dusch som badkar, perfekt för familjen! På entréplan är det tilltagna vardagsrummet beläget tillsammans med det renoverade köket från Marbodal samt ett badrum med tvättmöjlighet och dusch. Under sommarens heta månader trivs du allra bäst i denna trivsamma trädgård som är belägen i perfekt söderläge med sol hela dagen. På den stensatta delen njuter du av god middag i gott sällskap och på gräsmattan kan de med spring och lek i benen sparka boll och utöva aktiviteter. På framsidan finns även en sittplats för den som vill skula sommarens heta strålar eller ha uppsyn över lekande barn. Tomten sträcker sig en bit över muren och här finns goda möjligheter till att odla eller nyttja ytan fritt efter eget önskemål. Tillsammans har de boende gått ihop och införskaffat sig en studsmatta till barnen, som även denna är belägen uppe på kullen. Perfekt när du inte vill ta upp större delen av din trädgård och istället kan anlägga trädgården efter smak och tycke. Tänk att få bo i en del av norra Landskronas rika utbud av välrenommerade restauranger, camping, golfbana, ljuvliga promenadstråk, en pittoresk småbåtshamn, Lill-Olas badstrand och glittrande hav. Och dessutom med gång- och cykelavstånd, det kan inte bli mycket bättre!

Sommargatan 42, Hyllingelyckan, Landskrona kommun

Sommargatan 42

Villa
Hyllingelyckan, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 495 000 kr
80 + 57 m²
3 rum
548 m² tomt

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! Nu saluförs detta ombonade hus på Sommargatan 42 som är beläget i ett tryggt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, tågstation och vårdcentral. Bostaden är i två plan där de sociala ytorna kan få ta plats på bottenplan och de privata utrymmena på övre plan. Dessutom finns här en tilltagen källaren med badrum, tvättstuga och ytterligare rum. Vi bjuds på en välskött tomt i soligt läge med ett inglasat uterum samt fina planteringar och blomsterrabatter för den som älskar trädgård och utemiljö. Välkomna till Sommargatan 42!

Pilängsrundeln 21E, Karlslund, Landskrona kommun

Pilängsrundeln 21E

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 742 kr/mån
16 197 kr/m²

Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för tidsbokning! I Brf Pilkronan bor du på ett läge med närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, tågstation med goda förbindelser samt en stor djurpark med lekplats och grönområden men även ishall och badland för alla åldrar. Ett ypperligt läge för familjen och dessutom med närhet till stadskärnan och dess utbud. I detta trevliga bostadsrättsradhus som är uppfört 2020 finns inte mycket mer att önska. Snygga ljusa ytskikt med ett större kök med plats för det stora sällskapet och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädgården i härliga väster. Trädäcket blir som en förlängning av bostaden under sommarens heta månader och gräsmattan bjuder in till lek och rekreation. Här finns även ett förråd beläget där trädgårdsmöblerna och verktyg får gott om plats. I den rymliga hallen ligger badrummet i direkt anslutning samt städskåp för alla städattiraljer och gott om utrymme för hela familjens utomhuskläder. Bostadens sovrum är praktiskt belägna på andra våningen och där till även ett trevligt allrum. Här finns bostadens andra badrum som är smart beläget mellan sovrummen. Välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i barnvänliga Karslund!

  • Uteplats

Visar alla 10