Mäklare Louise Tygård

Louise Tygård

Om mig

Tillsammans med en brinnande passion för fastighetsmäklaryrket och hög kvalitet i varje moment hjälper jag er att förmedla en av er livs största affär. Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och lämnar inget åt slumpen. Välkommen att kontakta mig för en rådgivning där jag skräddarsyr en lösning som är bäst för just ert tidsschema och mål då min ambition är att ni ska få maximalt betalt för er bostad och ett bättre utgångsläge till nästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 3B, Centrum, Landskrona kommun

Sturegatan 3B

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
550 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/5
1 882 kr/mån
21 154 kr/m²

Med hiss upp från markplan välkomnas man in till denna mysiga och kvadratsmarta etta på centralt läge. Interiört fördelar sig planlösningen på en hall med garderober, ett helkaklat badrum samt vardagsrum/sovrum med fransk balkong samt ett litet kök/pentry. Föreningen är välskött med låg månadsavgift, har trevlig uteplats på innegården, festlokal samt motionsrum och bastu för föreningens medlemmar. Lägenheten är ypperligt belägen med centrum runt knuten, närhet till allmänna kommunikationer samt hav och vackra promenadstråk ett stenkast bort. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Hiss
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Råga Hörstadsvägen 10B, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Råga Hörstadsvägen 10B

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 595 000 kr
150 + 28 m²
6 rum
774 m² tomt

På lugn återvändsgata i mysiga Råga Hörstad finns nu chans att bli nästa ägare av detta otroligt charmiga hus. Bakom den karaktäristiska gula fasaden bjuds man in till ett hem som andas charm och lantlighet. Köket är renoverat i en brun ton som följsamt följer husets enhetliga stil i de väl tilltagna ytorna med synliga takbjälkar. Trädgården är något som många drömmer om med flera trevliga uteplatser och ett steg ut genom dörrarna från matplatsen når man den stenlagda uteplatsen där man kan njuta av en blommande och charmig trädgård. Husets planlösning fördelas på fyra sovrum, stora sociala ytor och mycket förvaring, en separat wc, samt ett badrum. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Asmundtorps välsorterade ICA butik, förskola och skola samt utmärkta pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Kvittenstigen 7, Väster, Landskrona kommun

Kvittenstigen 7

Fritidshus
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
380 000 kr
34 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkomna till denna bedårande koloni på Kvittenstigen. Här välkomnas man in till en helt underbar oas med flera trädgårdsrum omringade av fruktträd så som två äppelträd ett kiwi träd, blåbärsbuske, perukbuske, bambu, hortensia, buxbom för att nämna några. Vid två av uteplatserna finns även mysiga små dammar. Koloni har en stående vacker träfasad i svart kulör med en yta på 34 kvm. Från den mysiga altanen nås entrén in till kolonin där kök och allrummet har en fin samvaro sinsemellan. Det lilla köket är försett med vask, spis, ugn och kyl. I allrummet får det plats att inreda med både matbord och soffa som det är idag och möjlighet för bäddsoffa. Trappsteget ner leder till ett extra litet utrymme vilket även har en dörr som leder in till ett förvaringsutrymme. Hela kolonin badar i ljus från de stora fönsterna, väggarna är vita och på golvet ligger vackert ljusgrått golv. I anslutning till allrum finns en separat toalett (separett) som är inköpt 2020 men sparsamt använd och är som ny. Det mesta av den lösa egendomen och trädgårdsredskap medföljer köpet förutom några få privata saker. Läget lämnar inget att önska med cykelavstånd till allt inom stan. Busshållplats finns några meter bort från kolonin samt även matbutik, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. För att köpa koloni måste du vara folkbokförd i Landskrona kommun. Hjärtligt välkomna på visning!

Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 12:00
Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun, bild 2
Rusthållsvägen 11, Härslöv, Landskrona kommun, bild 3

Rusthållsvägen 11

Villa
Härslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 495 000 kr
139 + 63 m²
4 rum
1 070 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma enplanshus i familjevänliga Härslöv. Huset är uppfört i ett plan med en planlösning som fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum, ett rymligt kök med matplats samt tre sovrum. I anslutning till sovrum nås ett rymligt badrum i äldre standard och en separat toalett vilken är renoverad i tidlös stil. Vardagsrummet kan delas av och skapa ytterligare ett sovrum om behov finns och från vardagsrummet nås det stora härliga uterummet som vetter ut mot trädgården. Trädgården är insynsskyddad och belägen i söderläge med åkern som närmsta granne. Huset är ypperligt beläget i ett lugnt område med närhet till Härslövsbadet, förskola, skola, samt exemplariska pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 15:00
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 547 kr/mån
36 583 kr/m²

Med Citadellparkens grönska och hamninloppet utanför dörren bjuder Tvålfabriken in till detta exceptionella hem med industrikänsla. Ett oslagbart läge med rogivande omgivningar. Med hiss eller trappor upp till andra våningen via korridoren som andas hotellkänsla välkomnas man in till denna stilrena tvåa. Interiört bjuds det på ett högkvalitativt kök från HTH i svart ton med synliga rör för ett dels rustik intryck och samtidigt bjuder på extra takhöjd. Badrummet är rymligt och är inrett med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet badar i ljus från de stora vackra fönsterna med svart spröjs vilket ger ännu mer karaktär åt lägenheten. Inte nog med vackra promenadstråk runt knuten, badstrand och stadskärnan runt knuten är det även ypperliga pendlingsmöjligheter till närliggande städer. Ett hem med oslagbar karaktär som måste upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österfäladsvägen 161, Asmundtorp, Landskrona kommun

Österfäladsvägen 161

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
5 195 000 kr
130 m²
5 rum
1 686 m² tomt

Nu finns chans att förvärva ett nybyggt hus i lugna omgivningar i mysiga Asmundtorp. Via den stillsamma grusvägen in på Österfäladsvägen når man fram till detta gedigna stenhus med exklusiv känsla. Husets planlösning är fördelad på ett väl tilltaget vardagsrum och kök i öppen planlösning med synliga takbjälkar och öppet upp i nock. Detta tillsammans med de stora svarta fönsterpartierna ger en karaktäristisk känsla och ett rum som blir husets hjärta. Vidare in i huset finns ett badrum vilket kommer förses med både dusch och badkar i stilrena materialval och toner, ett grovkök med tvättstuga i anslutning till hall följt av tre sovrum längs med hallen. Husets fjärde sovrum, master bedroom är beläget på husets gavel och i anslutning till det finns walk in closet samt badrum med dusch. Välplanerad yta med sin egen privata del av huset. I hela huset finns stora fönsterpartier i trä målade svart både interiört samt exteriört som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Flera fönsterpartier är öppningsbara samt även takfönster i vardagsrum i delen som är öppen upp i nock. Läget är ostört omringat av skog och har samtidigt närhet till förskola, skola samt bra pendlingsläge. Huset är under uppbyggnad och det finns chans att påverka interiören i huset. Bilderna på det färdigställda huset är tagna exteriört på ett likadant hus på annan ort för att uppvisa hur det kommer se ut när huset är färdigbyggt. Varmt välkomna på visning! Erbjudande - vid köp av hus under juli månad ingår en glasfiberpool!

Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 14:00
Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun, bild 2
Stora Strandgatan 5A, Centrum, Landskrona kommun, bild 3

Stora Strandgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 795 000 kr
110,3 m²
4 rum
vån 1/3
6 561 kr/mån
34 406 kr/m²

Välkomna till Hamnoasen och detta fantastiska townhouse beläget i underbara omgivningar! Radhusen stod inflyttningsklara år 2017 och erhöll Skånes Arkitekturpris 2018 samt årets Stadsbyggnads projekt 2019 och är beläget i ett lugnt och trivsamt område med närhet till centrum, hav och vackra promenadstråk. Här erbjuds genomgående hög kvalitet i hela bostaden med påkostade materialval och ett boende i tre plan som andas livskvalitet. På entréplan finns en insynsskyddad uteplats i västerläge och på våning tre finns en takterrass även den i västerläge. På entréplan välkomnas man in via hallen där ett av hemmets badrum finns därefter nås vardagsrummet vilket har en fantastisk takhöjd upp mot övriga plan. Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mellan varandra med kök i vinkel. Det stilrena köket från HTH har grå luckor och en snygg granitbänkskiva. I anslutning till kök och vardagsrum nås uteplatsen som är insynsskyddad med dörr ut mot Stora Strandgatan. På andra våningen finns två sovrum varav ett master bedroom med garderober och ett mindre sovrum. Sovrummen har stora fönster för ett härligt ljusinsläpp och i anslutning till sovrum finns hemmets andra badrum, även detta med dusch. På tredje våningen välkomnas man upp till ett allrum med stora fönsterpartier ut mot takterrassen. Här finns även en rymlig klädkammare som sväljer mycket förvaring. Ett härligt rum med utsikt över takåsarna som kan nyttjas socialt eller som sovrum. Takterrassen är den ultimata platsen att befinna sig på de varmare dagarna om året, här fläktar det skönt. Ett unikt hem med genomgående påkostade inredningsval som måste upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 14:00
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 2
Saxåvägen 3C, Häljarp, Landskrona kommun, bild 3

Saxåvägen 3C

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 773 kr/mån
27 857 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma trerumslägenhet belägen i mysiga Häljarp. Fasadens gula kulör ger en varm inbjudande känsla och när bilen parkerats nås lägenheten på bekvämt avstånd. Lägenheten är belägen på andra våningen och är påkostad med smakfulla tillval som wood on wall i vardagsrum och sovrum, inredd tvättstuga, beige kulör på väggar och nytt kakel i kök vilket ger en stilfull röd tråd genom hela lägenheten. Planlösningen är trivsamt fördelad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och därefter en hall som binder samman sovrum, badrum och tvättstuga. Läget är optimalt med gångavstånd till tågstationen, buss, samt cykelväg till Landskrona. I närheten finns även Häljarps välsorterade ICA butik. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 15:00
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 2
Skördevägen 12, Asmundtorp, Landskrona kommun, bild 3

Skördevägen 12

Villa
Asmundtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 395 000 kr
124 + 124 m²
3 rum
1 156 m² tomt

Välkomna till denna fina villa på lugn återvändsgata i familjevänligt område! Här väntar ett trivsamt och väl omhändertaget hem med stora ytor och en underbar trädgård som nu söker nya ägare. Husets är ett enplanshus med källare och har en väl tilltagen yta som bjuder på mycket ljusinsläpp och en inbjudande varm atmosfär. Källaren är delvis inredd och har utrymme för mycket förvaring samt sovrum och allrum. Trädgården är en riktig oas med orangeri, altan och pool. Dessutom bjuds det på fri utsikt och kvällssol på altanen. På bekvämt avstånd från huset finns ICA Nära samt förskolor och skolor. För er som jobbar på annan ort är det ypperligt pendlingsläge med närhet till väg 17 samt E6:an. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Stora Norregatan 105, Centrum, Landskrona kommun

Stora Norregatan 105

Lägenhet
Centrum, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
4 851 kr/mån
22 614 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvårumslägenhet belägen på andra våningen. Här välkomnas man in genom säkerhetsdörren till en välplanerad lägenhet där planlösningen fördelas i en öppen planlösning med fin samvaro på ett vardagsrum och kök, ett sovrum samt ett badrum med dusch och balkong i västerläge från vardagsrummet som vetter ut mot den lugna innergården där kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Fastigheten och alla lägenheter i föreningen är totalrenoverade i samband med ombildningen av fastigheten 2017 och lägenheten är väl omhändertagen sedan dess. Läget är optimalt med kort promenadavstånd till både centrum och hav samt utmärkta pendlingsmöjligheter till närliggande städer. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Sigyngården 12, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Sigyngården 12

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
8 500 000 kr
189 + 20 m²
5 rum
792 m² tomt

Med sin eleganta fasad och imponerande arkitektur välkomnas man till detta fantastiska hem. De exklusiva materialvalen är tydliga redan från första ögonkastet, med en perfekt balans mellan moderna och tidlösa detaljer. Här välkomnas man av en ljus och rymlig entré följt av ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Denna ljusa och inbjudande plats är hjärtat i hemmet och erbjuder gott om utrymme för familj och vänner att samlas. En elegant kamin skapar en mysig atmosfär och ger både värme och en touch av lyx till vardagsrummet. Köket är en kulinarisk dröm med modern utrustning och högkvalitativa ytor. Det är utformat med både funktionalitet och estetik i åtanke och är perfekt för dem som älskar att laga mat. Mellan kök och vardagsrum finns utrymme för matplats och plats att duka upp långbord. På entréplan finns ett av husets sovrum samt ett badrum med dusch och en separat tvättstuga. En av de praktiska aspekterna av detta hem är det anslutna garaget vilket gör det bekvämt att parkera sin bil och hålla dem skyddade från väder och vind. Dessutom finns en rymlig uppfart som rymmer tre bilar. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, var och en noggrant utformad för komfort och avkoppling. I master bedroom finns även en walk in closet. Badrummet är stilfullt med exklusiva materialval från bland annat Villeroy Boch samt har både dusch och badkar. Ett hus med inte bara en visuell sensation utan också lättskött och nästintill underhållsfritt. De högkvalitativa materialen och den noggranna planeringen minimerar behovet av regelbundet underhåll, vilket ger dig mer tid att njuta av hemmet och dess omgivningar. På bekvämt promenadavstånd från huset nås busshållplats samt tågstation som gör det lätt att pendla till närliggande städer på kort tid. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Flädervägen 8, Häljarp, Landskrona kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Flädervägen 8

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
4 650 000 kr
138 m²
5 rum
576 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska enplanshus beläget på en hörntomt med en iögonfallande röd träfasad och vackra fönster med spröjs som ger karaktär åt hemmet. Lägg därtill en generös uppfart och carport där det finns gott om plats att parkera bekvämt för hela familjen och gästerna. Interiört erbjuder detta hem inte bara charm utan också gott om plats för hela familjen med sina fyra sovrum och två rymliga helkaklade badrum. Det rymliga och funktionella köket från Ballingslöv är perfekt för matälskaren och vardagsrummet har en väl tilltagen yta med mysig kamin perfekt placerad i rummet för att kunna njutas av och sprida värme. Ett välplanerat hem stora sociala ytor och en harmoniska atmosfär. Huset har haft samma ägare sedan huset byggdes 2006 och har blivit väl omhändertaget under dessa år. Läget är ypperligt med närhet till bland annat Häljarps ICA-butik, tågstation, golfbana, restaurang, förskolor och skola. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
Timmermansgatan 10, Väster, Landskrona kommun

Timmermansgatan 10

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 733 kr/mån
19 167 kr/m²

På trivsamma väster finns nu chans att förvärva denna inflyttningsklara och välplanerade tvåa. Lägenheten är belägen på första våningen med endast fåtal trappsteg upp från markplan och bjuder på en väl tilltagen yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en rymlig känsla och en fin samvaro. I den väl tilltagna ytan finns det stor plats att inreda med ett trevligt vardagsrumsmöblemang och ett matbord. Köksön smälter passande in och angränsar till kök, denna medföljer köpet. I hall och vardagsrum har väggarna målats i en mörkgrön nyans vilket ger ett unikt och mysigt intryck. Köket är väldisponerat och har en brun nyans på luckor samt är utrustat med bland annat integrerad ugn samt två rostfria diskmaskiner. Ovanför bänkskivan finns vitt kakel och hyllor i rostfritt stål. Lägenhetens sovrum inrymmer en dubbelsäng och i anslutning finns det fräscha helkaklade badrummet som är inrett med badkar, vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Det optimala boendet för er som vill bo i ett trivsamt område med närhet till vackra promenadstråk och centrum med dess utbud en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

Vengatan 1A, Väster, Landskrona kommun

Vengatan 1A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
1 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
6 521 kr/mån
17 039 kr/m²

Välkomna till väster och Vengatan 1A - här kliver ni in i entrén och tar trapporna upp till översta våningen där lägenheten är belägen. När dörren öppnas till lägenheten välkomnas ni in till en avlång hall med matplatsen i blickfånget. Planlösningen är fördelad på två sovrum vilka båda har utrymme för dubbelsäng, ett trivsamt kök i sobra toner, ett badrum i toppskick med nyligen utfört stambyte följt av ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme att inreda både med soffgrupp samt matbordsmöblemang. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen där det just nu bjuds på fantastisk lummig utsikt mot Granet, en skymt av vattentornet samt villakvarteter mittemot. Läget är optimalt med närhet till det bästa Landskrona har att erbjuda - vackra promenadstråk precis utanför dörren, havsnära läge samt centrum och kommunikationer på kort promenadavstånd. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Stora Byvägen 33, Saxtorp, Landskrona kommun

Stora Byvägen 33

Villa
Saxtorp, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Landskrona
3 200 000 kr
97 + 48 m²
4 rum
1 986 m² tomt

I natursköna Saxtorpsskogen saluförs nu detta mysiga hus med charmig röd träfasad på trevlig hörntomt. Fastigheten bjuder in till en stor tomt med oändliga möjligheter att förverkliga trädgårdsdrömmar på och passar även ypperligt för er som har djur som kan springa fritt på stor inhägnad yta. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med tillhörande förrådsdel samt biluppställningsplats utanför. Genom husets entré välkomnas man in genom hall och tvättstuga och därefter fördelas husets planlösning på tre sovrum, ett stilrent badrum med dusch, separat wc, rymligt kök samt vardagsrum med tillhörande utbyggnad försedd med stora fönsterpartier som bjuder på fri och härlig vy ut mot den lummiga tomten. Söker ni ett mysigt hus på lugnt läge med närhet till natur är detta det perfekta hemmet för er! Huset är optimalt beläget på hörntomt med närhet till bland annat förskola, skola och utmärkta pendlingsmöjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

Visar alla 15