Nyproduktion

Bondhagsvägen

Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
4 900 kr/mån
Pris/m²
35 000 kr/m²
Nyproduktion

I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför Aros Bostad 39 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två storlekar som kan kombineras med olika utförande av utemiljön, så att det passar just dig som ska bo där. Alla radhus har egen terrass eller veranda och gräsmatta.

Gemensamt för bostäderna är att de planerats med stor omsorg för att få plats med många funktioner och ändå kännas öppna och ljusa. Bägge husmodellerna har dubbla matplatser, två stora badrum, både vardagsrum och allrum samt fyra sovrum. Det ska helt enkelt vara lätt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma.

Slottsparken är en del av Bro Mälarstad som blir en ny stadsdel med bostäder, skolor och service. Vid Mälarens strand anläggs en småbåtshamn, strandpromenad, restaurang och badplats. En gång- och cykelväg löper genom hela området från Mälaren upp till Bro station, vilket ger en bra möjlighet att njuta av naturen och få lite motion på väg till jobbet.

Slottsparkens 39 radhus bildar ett eget bostadsområde med svart- och ljust gråmålade träfasader som passar väl in i omgivningen. Visionen har varit att skapa en variation gällande det exteriöra utförandet och trädgårdarna, så att de boende ska kunna välja en lösning som passar livssituationen bäst.

Samtliga bostäder har egen fram- och baksida och alla är utrustade med ett förråd invid huset. Vissa hus har förråd på framsidan så att det bildas en skyddad uteplats framför entrén. Andra har i stället öppnare entréer och avgränsande förråd mellan baksidornas uteplatser.

Större delen av husen har baksidor med fri utblick mot naturen, där tallarna bokstavligt talat når fram till den upphöjda terrassen. Redan när du öppnar ytterdörren har du en fri siktlinje genom huset och vidare ut genom vardagsrummets stora fönster.

För den som föredrar en mer skyddad baksida, med gräsmattor som uppmuntrar till spring och lek mellan husen, finns ett sammanhållet kvarter som gränsar mot en gemensam gårdsyta.

Alla bostäder kommer att få egen parkering, men du kan själv välja var den ska vara. Vill du parkera bilen på din egen uppfart och slippa kånka på tunga matkassar, eller vill du hellre parkera bilen en bit bort på en gemensam parkeringsplats för att få plats med familjens alla cyklar?

För fullständig information om projektet, visningstider och köpprocessen hänvisar vi till AROS projektsida: https://arosbostad.se/projekt/slottsparken/ (direkt-länk finns längre ner på denna sida, under "dokument & länkar")

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Kontakt

Vala Theander

Fastighetsbyrån Upplands-Bro
Mäklare Vala Theander , Fastighetsbyrån Upplands-Bro
072-322 22 60

Visningstider

  • 29
    jun
    Ons 29 jun kl. 16:00–17:00
    Anmälan krävs (kontorsvisning) - Boka in dig på den tid som passar på vår hemsida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.