Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristinetorpsvägen 16, Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun
Kristinetorpsvägen 16, Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kristinetorpsvägen 16, Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kristinetorpsvägen 16

Villa
Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

10 700 000 kr

250 m²

8 rum

1 425 m² tomt

* Ring för visningsbokning * Mycket fint och högt belägen arkitektritad villa med fantastiskt utsikt över mälarens glittrande vatten! Påkostad villa med putsfasad och genomgående hög standard samt en magnifik altan i syd-väst. Villan är ett riktigt mästerverk, med möjlighet till 6 generöst stora sovrum, alla med sin egna unika och charmiga karaktär. De 4 lyxiga badrummen är utformade för att ge den ultimata komforten och avkoppling medan relaxavdelningen med både bubbelbad och bastu är den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. För den hurtige så finns det ett eget gym att tillgå. Villans höga tak skapar en luftig och rymlig känsla, medan den moderna inredningen utstrålar elegans och sofistikering. Fastighetens utmärkta läge erbjuder det bästa av två världar, med enkel tillgång till vattnet bara ca 100 meter bort. Villan är belägen på en lättskött tomt med plan gräsyta, stenläggningar, murverk och vackra släta klipphällar. Upplev idyllen i Rättarboda! Fantastiskt område med hög trivsel bland de boende och där samfälligheten har en egen badplats med strand och båtbryggor. Fastigheten ligger lugnt belägen på en skaftväg nära naturen vid Kvistabergs gård. Ett läge som gjort för avkoppling och ostördhet även när närliggande området Tegelhagen byggs. Här planeras bl.a. närservice, frekventare bussturer och två nya skolor på gångavstånd. En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana och en restaurang tillgänglig för alla. Hela anläggningen benämns ofta som Norra Europas finaste golfanläggning. Centrala Stockholm nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till Stockholms innerstad. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt fram till år 2031. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Jordlottsvägen 17, Bro - Sandhagen, Upplands-Bro kommun

Jordlottsvägen 17

Villa
Bro - Sandhagen, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

8 490 000 kr

223 m²

7 rum

1 422 m² tomt

Är du på jakt efter ditt nya drömboende som har det där lilla extra? Välkommen hem! Nu har vi äran att presentera en arkitektritad villa i en modern och påkostad design, optimal funktion, öppen planlösning, öppet till nock med takfönster och en mysig öppen spis att krypa upp invid. Mycket trivsam villa med pool i det populära området Sandhagen i Bro. Här bor du på lugn återvändsgata med det absolut bästa läget i området. Utvändigt på fastigheten finner du en väl omhändertagen och påkostad tomt med bland annat fina planteringar, pool och växthus belägen med bästa solläge i sydväst. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Prästhagsvägen 7A, Kungsängen - Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
 • Sön 11 jun kl 13:45
Prästhagsvägen 7A, Kungsängen - Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 2
Prästhagsvägen 7A, Kungsängen - Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 3

Prästhagsvägen 7A

Villa
Kungsängen - Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

6 900 000 kr

110 m²

5 rum

595 m² tomt

Charmig villa från 1916 med utsikt över Mälaren och runt hörnet finns Kungsängen centrum och pendeltåg(ca 20min till City). Badplats och båtklubb i närområdet. Flera mysiga uteplatser, inglasat uterum med Mälarutsikt, en balkong i vardera planet med Mälarutsikt. Braskamin. Möjlighet att enkelt omdisponera till ytterligare sovrum. Friggebod i anslutning till altan med Mälarutsikt. Genomgående bra skick med helkaklat badrum, fina golv och ljus färgsättning. Isolering av vind 2004, fönster 2014-2015, isolering i väggar 2014, huset målat 2018, vitvaror i kök 2022. Nyrenoverad sidobyggnad som används till gym men lämpas även som gäststuga eller kontor. Gott om förrådsutrymmen med tre ingångar i källarplanet där mittenförrådet är varmbonat. Carport samt plats för ytterligare en bil utanför.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tomt 1 -del av Markeby, Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun

Tomt 1 -del av Markeby

Tomt
Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 995 000 kr

3 000 m² tomt

En av fem stora villatomter som ligger i en svag sydvästsluttning i fritt läge mot hag- och åkermark samtligt som man får lä mot nordanvinden från skogen norr om tomterna. Området ligger utanför detaljplanelagt område vilket innebär goda möjligheter att kunna utforma sitt egna drömboende när det gäller storlek och gestaltning, så länge man anpassar sig till omkringliggande bebyggelse. Tomterna är ca 2700 kvm. Mycket bra pendlingsavstånd med tex endast 30 min till Arlanda samt Solvalla och bara några minuter bort galoppen i Bro Park , dessutom flera bra golfbanor som Bro Hof och BroBålsta samt Kungsängen. För hästintresserade finns flera stall i närheten. Skola och förskola finns i Tjusta. På cykelavstånd finns Villa Aske med deras fantastiska restaurang och Piazza Bassi. Det finns ett färdigt kostnadsförslag på avlopp, se bilaga. Finns även förslag på totalentreprenad från husleverantör.

Bondhagsvägen, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun

Bondhagsvägen

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

4 200 000 kr

120 m²

5 rum

4 930 kr/mån

35 000 kr/m²

* Ring för bokning av visning! * * Inflyttning i Augusti! * I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför Aros Bostad 39 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två storlekar som kan kombineras med olika utförande av utemiljön, så att det passar just dig som ska bo där. Alla radhus har egen terrass eller veranda och gräsmatta. Gemensamt för bostäderna är att de planerats med stor omsorg för att få plats med många funktioner och ändå kännas öppna och ljusa. Bägge husmodellerna har dubbla matplatser, två stora badrum, både vardagsrum och allrum samt fyra sovrum. Det ska helt enkelt vara lätt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma. Slottsparken är en del av Bro Mälarstad som blir en ny stadsdel med bostäder, skolor och service. Vid Mälarens strand anläggs en småbåtshamn, strandpromenad, restaurang och badplats. En gång- och cykelväg löper genom hela området från Mälaren upp till Bro station, vilket ger en bra möjlighet att njuta av naturen och få lite motion på väg till jobbet. Slottsparkens 39 radhus bildar ett eget bostadsområde med svart- och ljust gråmålade träfasader som passar väl in i omgivningen. Visionen har varit att skapa en variation gällande det exteriöra utförandet och trädgårdarna, så att de boende ska kunna välja en lösning som passar livssituationen bäst. Samtliga bostäder har egen fram- och baksida och alla är utrustade med ett förråd invid huset. Vissa hus har förråd på framsidan så att det bildas en skyddad uteplats framför entrén. Andra har i stället öppnare entréer och avgränsande förråd mellan baksidornas uteplatser. Större delen av husen har baksidor med fri utblick mot naturen, där tallarna bokstavligt talat når fram till den upphöjda terrassen. Redan när du öppnar ytterdörren har du en fri siktlinje genom huset och vidare ut genom vardagsrummets stora fönster. För den som föredrar en mer skyddad baksida, med gräsmattor som uppmuntrar till spring och lek mellan husen, finns ett sammanhållet kvarter som gränsar mot en gemensam gårdsyta. Alla bostäder kommer att få egen parkering, men du kan själv välja var den ska vara. Vill du parkera bilen på din egen uppfart och slippa kånka på tunga matkassar, eller vill du hellre parkera bilen en bit bort på en gemensam parkeringsplats för att få plats med familjens alla cyklar? För fullständig information om projektet, visningstider och köpprocessen hänvisar vi till AROS projektsida: https://arosbostad.se/projekt/slottsparken/ (direkt-länk finns längre ner på denna sida, under "dokument & länkar")

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Bondhagsvägen, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun

Bondhagsvägen

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

3 650 000 kr

106 m²

5 rum

4 355 kr/mån

34 434 kr/m²

I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför Aros Bostad 39 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två storlekar som kan kombineras med olika utförande av utemiljön, så att det passar just dig som ska bo där. Alla radhus har egen terrass eller veranda och gräsmatta. Gemensamt för bostäderna är att de planerats med stor omsorg för att få plats med många funktioner och ändå kännas öppna och ljusa. Bägge husmodellerna har dubbla matplatser, två stora badrum, både vardagsrum och allrum samt fyra sovrum. Det ska helt enkelt vara lätt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma. Slottsparken är en del av Bro Mälarstad som blir en ny stadsdel med bostäder, skolor och service. Vid Mälarens strand anläggs en småbåtshamn, strandpromenad, restaurang och badplats. En gång- och cykelväg löper genom hela området från Mälaren upp till Bro station, vilket ger en bra möjlighet att njuta av naturen och få lite motion på väg till jobbet. Slottsparkens 39 radhus bildar ett eget bostadsområde med svart- och ljust gråmålade träfasader som passar väl in i omgivningen. Visionen har varit att skapa en variation gällande det exteriöra utförandet och trädgårdarna, så att de boende ska kunna välja en lösning som passar livssituationen bäst. Samtliga bostäder har egen fram- och baksida och alla är utrustade med ett förråd invid huset. Vissa hus har förråd på framsidan så att det bildas en skyddad uteplats framför entrén. Andra har i stället öppnare entréer och avgränsande förråd mellan baksidornas uteplatser. Större delen av husen har baksidor med fri utblick mot naturen, där tallarna bokstavligt talat når fram till den upphöjda terrassen. Redan när du öppnar ytterdörren har du en fri siktlinje genom huset och vidare ut genom vardagsrummets stora fönster. För den som föredrar en mer skyddad baksida, med gräsmattor som uppmuntrar till spring och lek mellan husen, finns ett sammanhållet kvarter som gränsar mot en gemensam gårdsyta. Alla bostäder kommer att få egen parkering, men du kan själv välja var den ska vara. Vill du parkera bilen på din egen uppfart och slippa kånka på tunga matkassar, eller vill du hellre parkera bilen en bit bort på en gemensam parkeringsplats för att få plats med familjens alla cyklar? För fullständig information om projektet, visningstider och köpprocessen hänvisar vi till AROS projektsida: https://arosbostad.se/projekt/slottsparken/ (direkt-länk finns längre ner på denna sida, under "dokument & länkar")

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Porslinsstigen 14, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Porslinsstigen 14

Radhus
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 995 000 kr

116 m²

5 rum

144 m² tomt

Fantastisk chans att förvärva ett friköpt radhus med moderniseringsbehov i populära Brunna! Attraktiv planlösning med sällskapsytorna i entréplan och 4 rymliga sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme på övre plan. Luftvärmepump som säljaren tillfört 2021 bidrar till att hålla huset varmt och energisnålt. Bredband via fiber finns indraget och garage med fjärrstyrd port i närbelägen länga ingår via samfälligheten. Populärt område med förskola, skola och stora grönområden i närområdet. Huset är besiktigat med försäkring mot dolda fel och energideklarerat. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hallonvägen 12, 2tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Hallonvägen 12, 2tr

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 100 000 kr

98 m²

4 rum

5 911 kr/mån

21 429 kr/m²

* Accepterat pris * 4:a högst upp med Tibbles bästa läge då den inglasade balkongen ligger insynsskyddat mot grönområde! Ett trevligt startkapital för renoveringen ligger i den inre reparationsfonden och uppgår till hela 27 754kr(!). Bostaden har ett större renoveringsbehov, men för den händiga kan den förädlas till en riktig pärla. Den stora lägenheten är bra planerad och har duschrum, gästtoalett och badrum/tvättstuga, 3 rejäla sovrum och intill köket en väl tilltagen matplats samt ett luftigt vardagsrum. Precis utanför entrén finns ett tillhörande förråd i porten. HSB Brf Tibble har en mycket god ekonomi och en belåning på anmärkningsvärt låga 1 866 kr/m² enl. årsredovisning från 2022. Mycket uppskattat område med närhet till förskolor, skolor, badplats samt idrottsanläggning och ett stenkast till tvättstuga, billig boendeparkering (god tillgång), busshållplats och Coop samt Lidl. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter.

 • Balkong
Härnevi skolväg 9B, Bro - Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Härnevi skolväg 9B

Lägenhet
Bro - Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 650 000 kr

47 m²

2 rum

2 873 kr/mån

35 106 kr/m²

* Fri andrahandsuthyrning * * Juridisk person godkännes * Välkommen till en välplanerad och yteffektiv 2:a, byggd 2018. Belägen i trevliga Gamla Bro, ett stenkast från stationen och med promenadavstånd till centrum och matbutiker. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, bra sovrum och förvaring i flera garderober. Helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Egen trallbelagd uteplats och gemensam innergård i föreningen. Separat förråd ingår i köpet.

 • Uteplats
 • Hiss
Vallmostigen 15, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Vallmostigen 15

Radhus
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 150 000 kr

77 m²

3 rum

4 580 kr/mån

27 922 kr/m²

Nytt pris! Kontakta mäklaren för en privatvisning! Trevligt och påkostat bostadsrättsradhus i omtyckta Brf Finnsta Gård. TV och bredband ingår i avgiften. Här erbjuds 77 välplanerade kvadrat och en egen trädgård på baksidan! Genomgående uppfräschad under 2022 med nya golv och nya ytskikt, nya innerdörrar, ny ytterdörr med kodlås! Här är det bara att flytta in och njuta! Här finns ett stilrent kök med rostfria vitvaror, kyl och frys samt diskmaskin (2021) och ugn (2019) och gott om förvaring. Under 2022 sattes en ny bänkskiva in mot vardagsrummet och det kompletterades med fler skåp. Vardagsrum med spotlights i taket (2022) samt öppen planlösning mot matplats och delvis mot kök. Från vardagsrummet nås uteplatsen med trädäck och tak, gräsmatta och häck mot grannarna. 2 sovrum i bra storlek och en klädkammare i bra storlek (utbyggd under 2022) som kan användas som sovalkov/kontor om behov finns. Badrum med kaklade väggar samt plastmatta på golvet. Här finns plats för tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Nytt klinkergolv i hall (2022) samt nytt parkettgolv i vardagsrum och sovrummen samt klädkammaren. Utvändigt förråd tillhörande lägenheten finns i anslutning till entrén. Omtyckt område med närhet till natur, förskola och skola samt service i Bro centrum. Busshållplats på nära avstånd, pendeltåg till Stockholm C tar ca 30 min. Påfart till E18 mot Stockholm och Enköping nås på några minuter.

 • Uteplats
Bondhagsvägen, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
 • Borttagen före visning

Bondhagsvägen

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

4 200 000 kr

120 m²

5 rum

6 478 kr/mån

35 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hjortronvägen 11, 2tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 11, 2tr

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 450 000 kr

98 m²

4 rum

5 911 kr/mån

25 000 kr/m²

Trevlig 4:a om 98 kvm med inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Strax över 8 000 kr finns i den inre reparationsfonden att utnyttja till ev. renoveringar/förbättringar i bostaden. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat och modernt kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och tre rymliga sovrum. Bostaden är i genomgående fint skick och renoverad genom åren i en stil som faller de flesta i smaken. Här finns två helkaklade duschrum varav den ena med tvättmaskin. Praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén tillhör lägenheten. Stabil och populär HSB-förening som är stamrenoverad och har en otroligt låg belåning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, nätavgift och vatten. Hushållsel debiteras månadsvis i efterskott på samma avi som kommer från föreningen och elen är upphandlad till en extremt låg kostnad (Se driftskostnader). Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg månadsavgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns på nära avstånd. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Pendeltåg från Kungsängen station tar ca 25 min till Stockholm C.

 • Balkong
Växthusvägen 12, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 12

Villa
Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 995 000 kr

108 m²

5 rum

6 590 kr/mån

Ytterst tilltalande bostadsrättsvilla i 2-plan, fin exteriör med vit liggande panel och orange detaljer. Påkostat med flera tillval! Genomtänkt planlösning, ett perfekt hus för barnfamiljen! Framsida med morgonsol och baksida med sol från mitt på dagen till sen kväll! I entréplan erbjuds ett modernt, snyggt och bra planerat HTH kök med matplats intill fönster, vardagsrum med braskamin och fint ljusinsläpp. Här finns även duschrum med tvättmaskin och torktumlare, i hallen finns gott om förvaring med flertalet garderober. Från vardagsrummet finns utgång till baksidan med trädäckad altan samt välskött gräsmatta. I det övre planet finns 3 sovrum, ett allrum och ett badrum. Genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv. Golvvärme i hela entréplan samt radiatorer i övreplan. På tomten finns gräsmatta och en omslutande thujahäck som hindrar insyn, samt ett förråd om ca 8 kvadrat. Stenlagd framsida med parkeringsplatser för upp till tre bilar. Fiber finns indraget i huset. Här drar du alla fördelar av att bo i hus samtidigt som slipper du oroa dig över yttre underhåll! Rosenängarna är ett lugnt och populärt område med många barnfamiljer, både förskolor och skolor finns i närheten. Närhet till bad i Lejondalssjön och Mälaren, golfbanor och även till Bro Galopp. Nära till motorvägspåfart i Kockbacka till E18 och till buss. Pendeltåg från Bro Station tar ca 30 minuter till Stockholm Odenplan. Promenadavstånd till Bro centrum med livsmedelsbutik, vårdcentral, bibliotek, simhall m.m.

 • Plus
 • Uteplats
Lillmossvägen 27, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun

Lillmossvägen 27

Villa
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

7 295 000 kr

129 m²

6 rum

655 m² tomt

Här kommer en unik chans att förvärva en helt utomordentlig enplansvilla, i ett av kommunens mest populära områden Norrboda! Villan om 129 + 20 kvm erbjuder en perfekt planlösning med stora sociala ytor och hela fyra sovrum. Här finns ett stilrent och modernt kök med full maskinell utrustning och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt och ljust vardagsrum som även rymmer matplats. Från vardagsrummet nås det rymliga inglasade uterummet om 20 kvm. Fyra sovrum i bra storlek med ett allrum i anslutning, två helkaklade badrum, separat tvättstuga samt separat klädkammare. Genomgående inredd i modern stil med fina materialval och ljusa färger. Nylagt golv i hall, vardagsrum, allrum och kök. Stor plan trädgårdstomt med vinterliguster som ramar in tomten och hindrar insyn. Separat garage för en bil om ca 40 kvm, stenlagd uppfart med möjlighet att parkera upp till fyra bilar. Öppen fiber. Huset är besiktigat med dolda fel försäkring (kanonfint besiktningsprotokoll) och energideklarerat (energiklass B). Perfekt bostad för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med och närhet till förskola (Norrboda Förskola). Här bor ni med gångavstånd till Kungsängen Handelsplats som erbjuder stora Coop, McDonalds, apotek, Biltema m.m. Även Lidl och gym finns i närområdet. För den aktiva finns Kungsängen IP i närheten, samt natur runt hela området, Lillsjön finns på nära avstånd. Ett stenkast från huset går bussen som tar dig till Kungsängen station där pendeltåget tar dig vidare till Stockholm City på ca 30 min. E18 i riktning mot både Bålsta/Enköping samt Stockholm finns i direkt anslutning till området.

 • Uteplats
Ledungsvägen 1B , Bro, Upplands-Bro kommun

Ledungsvägen 1B

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 750 000 kr

70 m²

3 rum

4 506 kr/mån

25 000 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet om 70 kvm, med härlig radhuskänsla. Fin uteplats i söderläge, som går att bygga ut (kräver styrelsens tillstånd). Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek, en separat klädkammare och ett rymligt badrum med egen tvättmaskin. Separat förråd finns i gårdslänga. En parkeringsplats ingår i avgiften samt bredband och grundutbud av TV-kanaler. Möjlighet till elbilsladdning finns. Perfekt för barnfamiljen med populär förskola i området och för de större barnen är det ett extra plus att även skolbussen stannar här! Närhet till natur, förstklassig golf och Bro Park galopp för den som är intresserad av hästar. Busshållplats finns på någon minuts promenadavstånd från lägenheten, samt nära påfart till E18 mot Stockholm/Enköping. Stor mataffär, shopping och gym finns också i närheten.

 • Uteplats
Klostervägen 4, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Klostervägen 4

Villa
Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

6 995 000 kr

157 m²

6 rum

1 184 m² tomt

Varmt välkomna till Klostervägen 4 och denna fantastiska enplansvillan om totalt 157 kvm bostadsyta. Genomgående renoverat i modern stil med fokus på kvalitet och funktion. Stort kök med gott om plats för förvaring och otroligt hög standard på vitvaror. Stor matplats i anslutning till köket och vidare in i bostaden så finner man ett rymligt vardagsrum med braskamin som fungerar utmärkt som extra värmekälla. Villan rymmer hela fyra sovrum, två badrum, separat tvättstuga samt flertal förvaringsutrymmen. Investeringar har gjorts på uppvärmningssystemet där säljarna har satsat på en effektiv och påkostad luft/luft värmepump. Denna har medfört till en betydligt lägre förbrukning än vad energideklarationen visar. Välskött tomt med gott om plana gräsytor och fruktträd. Flertal altaner där du kan följa solens alla timmar samt ett härligt spa-bad. Stor uppfart med plats för ca 6-7 bilar. På Klostervägen 4 bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Kungsängen centrum är endast ett stenkast bort och pendeltågsstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även matbutiker, restauranger och annan tänkbar service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll!

 • Uteplats
Hjärtstensvägen 13, 4tr, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 13, 4tr

Lägenhet
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 095 000 kr

54 m²

2 rum

3 695 kr/mån

38 796 kr/m²

Fräsch 2:a om 54 kvm, högt upp i huset! Här erbjuds en jättefin lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, stilrent kök i vitt med utgång till stor balkong om 8 kvm med förmiddagssol. Sovrum som rymmer dubbelsäng och med gott om förvaring i två garderober. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Handelsparken ligger intill Kungsängen Handelsplats med flera affärer bl.a. Coop, apotek, och Biltema, även gym ligger nära. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum, pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm C. Påfart till E18 mot Stockholm/Enköping nås på ngn minut. Närhet till badplats, natur och idrottsanläggning.

 • Balkong
 • Hiss
Blåviolstigen 4F, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 4F

Lägenhet
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 395 000 kr

52 m²

2 rum

4 175 kr/mån

26 827 kr/m²

*NYTT PRIS* *ACCEPTERAT PRIS* KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVAT VISNING! Välplanerad 2:a med byggår 2012. Vitt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Balkong i härligt söderläge och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare som även går att använda som kontor/barnrum. Stort badrum med egen tvättmaskin. Parkering och bredband (fiber via Telia) ingår i avgiften, förråd finns i förrådslänga Trivsamt område med gångavstånd till Bro Centrum där det finns pendeltåg, butiker och service. Nära till förskola, skola och natur. Mälaren ligger endast en kort cykeltur bort och flera grönområden samt strövområden precis runt hörnet. Även närhet till populära golfbanor som Bro Hof slott och Bro Bålsta GK och dessutom nära till Bro Park Galopp. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Härnevi skolväg 9B, Bro, Upplands-Bro kommun

Härnevi skolväg 9B

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

1 895 000 kr

53 m²

2 rum

3 240 kr/mån

35 755 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv 2:a om 53 kvm! Lägenheten ligger i bottenplan och har en egen uteplats, som nås från vardagsrummet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett sovrum i bra storlek och hall med gott om förvaring i flera garderober. Helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningen accepterar juridisk person som medlem och uthyrning i andra hand. Fin innergård med gräsmatta och buskar. Lägenheten ligger i Gamla Bro med ett optimalt läge, ett stenkast från stationen och med promenadavstånd till centrum och matbutiker. Pendeltåget tar ca 30 min in till Stockholms C, även E18 mot Stockholm/Enköping nås snabbt!

 • Uteplats
 • Hiss
Banjovägen 1, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun

Banjovägen 1

Villa
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

5 995 000 kr

110 m²

9 rum

773 m² tomt

Söker du en större fastighet i södra Brunna? Fastigheten har genomgått en total renovering med nya ytskikt, nya 3-glas fönster, nya badrum och nytt kök. Ypperligt läge då villan ligger på en plan hörntomt. Uthyrningsdel i källare med flertal fönster, fullutrustat kök, badrum, två sovrum, vardagsrum samt egen ingång. Uthyrningsdelen kan med fördel disponeras som en 3:a. Totalt sex sovrum i huset. Nära förskola, skola, badmöjligheter samt livsmedelsaffär. Perfekt för barnfamiljen!

 • Uteplats
Kronogårdsvägen 8B, Lennartsnäs., Upplands-Bro kommun

Kronogårdsvägen 8B

Tomt
Lennartsnäs., Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

2 900 000 kr

1 507 m² tomt

Lantligt belägen tomt i gårdsmiljö på Lennartsnäshalvön i en underbar miljö vid Mälaren. Omgiven av flera gårdar, ängs- och åkermark samt fina skogsområden. Promenadavstånd till båtklubb och "Ladan" med café, antikaffär, loppis, keramikverkstad. Nära Kungsängen centrum med service och pendeltåg. För hästintresserade finns många stall att välja på i närheten. Lagakraftvunnet bygglov finns på 1,5plansvilla och friliggande 2-bilsgarage från MoveHome.se, se ritningar och bygglovshandlingar under "dokument och länkar" eller kontakta mäklaren.

 • Plus

Visar alla 21