Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosenlundsvägen 5, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
 • Sön 21 apr kl 13:30
Rosenlundsvägen 5, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rosenlundsvägen 5, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rosenlundsvägen 5

Villa
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
5 000 000 kr
152 + 43 m²
7 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till Rosenlundsvägen 5 och denna villa om totalt 195 kvm (152 kvm boa+ 43 kvm bia) som bjuder på generösa ytor både invändigt och utvändigt. Trevlig trädgårdstomt med ett härligt läge utan insyn i Finnsta. Villan erbjuder på entréplan ett rymligt vardagsrum och ett stort kök med matplats med anslutande uteplats. Här finns även tre sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och två separata klädkammare samt en gäst-WC. I souterrängplanet finns en stor gillestuga, resterande två sovrum, bastu med dusch i anslutning och ett rum som används som förråd idag, gäst-WC och pannrum. Flexibelt hus som passar de flesta familjer i olika stadier av livet. Uppvärmning via pelletspanna. Rejäl trädgårdstomt med häck som hindrar insyn. Fristående dubbelgarage och parkering för upp till två bilar på uppfarten. Fiber finns indraget. Lugnt och fint läge i Finnsta. Endast ett stenkast till Finnstaberg förskola samt Finnstaskolan, perfekt läge för barnfamiljen! I Bro centrum finns mataffärer, bibliotek, simhall, vårdcentral m.m. Nära till påfarten av E18 och ett par minuter med bil eller cykel till Bro Station. Pendeltåg från Bro station tar ca 30 min in till Stockholm C. Badplats i Hällkana finns på nära avstånd och natur intill knuten.

 • Premium
 • Uteplats
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjortronvägen 11, 1 tr, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjortronvägen 11, 1 tr

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 095 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 621 kr/mån
21 378 kr/m²

* Perfekt för barnfamiljen! * Renoverat kök! * Fantastiskt pris! Trevlig 4:a om 98 kvm med inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten erbjuder ett fullt utrustat och modernt renoverat kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen och tre rymliga sovrum. Bostaden är i fint skick och renoverad genom åren i en stil som faller de flesta i smaken. Här finns två helkaklade duschrum varav den ena med tvättmaskin och badkar. Stort och praktiskt förråd i direkt anslutning till entrén tillhör lägenheten. Ytterdörren till bostaden är rätt nyligen utbytt till en säkerhetsdörr. Stabil och populär HSB-förening som har en låg belåning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, nätavgift, bostadsrättstillägg och vatten. Hushållsel debiteras månadsvis i efterskott på samma avi som kommer från föreningen och elen är upphandlad till en låg kostnad (Se driftskostnader). Tvättstuga finns i gårdshus. Onumrerade p-platser till en låg månadsavgift, garage finns i föreningen men till dessa är det kö. Området är beläget nära både förskola och skola, busshållplats och mataffär. Lillsjön med bad och motionsspår finns på nära avstånd. Nära motorvägspåfart både mot Stockholm och Bålsta/ Enköping. Pendeltåg från Kungsängen station tar ca 25 min till Stockholm C.

 • Premium
 • Balkong
Assurs väg 42, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
 • Sön 21 apr
Assurs väg 42, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Assurs väg 42, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Assurs väg 42

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 600 000 kr
65 m²
3 rum
3 572 kr/mån
40 000 kr/m²

+Helt nytt radhus! +Vattenburen golvvärme i båda plan +2st p-platser ingår i avgiften Nybyggt radhus i 2-plan om 65 kvm i Bro Mälarstad. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med öppna sociala ytor och generösa fönsterpartier. Uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda plan ger låga driftskostnader. I entréplan finns ett kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt badrum med kombimaskin. I det övre planet finns två sovrum. Inredningspaket "Kontrast". Fint gavelläge med tomtmark runt om, stenlagd uteplats på entrésidan och trädäck på baksidan. Förråd om ca 4kvm finns på baksidan. 2st parkeringsplatser ingår i avgiften. Bro Mälarstad, en ny stadsdel intill Mälaren, med bostäder i olika utföranden, skola och förskola och ett par restauranger. Naturen och Mälaren finns intill knuten, fint promenadstråk, park och lekparker finns också. Närhet till förstklassig golf och Bro Park galopp för den som är intresserad av hästar. Handelsplats med bl.a. Willys, gym och shopping m.m. finns i närheten. Från pendeltågstationen i Bro, Stockholms Central på 30 minuter. Påfart till E18 nås på några minuter mot Stockholm/Enköping.

 • Premium
 • Uteplats
Växthusvägen 13, bv, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
 • Sön 21 apr
Växthusvägen 13, bv, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Växthusvägen 13, bv, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Växthusvägen 13, bv

Lägenhet
Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 805 kr/mån
33 235 kr/m²

Välplanerade kvadrat och perfekt planlösning! Här erbjuds en fin 2:a om 51 kvm i markplan. Rejäl uteplats om ca 32 kvm i fint västerläge, med eftermiddags- och kvällssol med högt staket, som bidrar till insynsskydd. Kök och vardagsrum i trevlig öppen planlösning, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med gott om förvaring. Externt förråd finns samt möjlighet till parkeringsplats! Trevligt läge i utkanten av villaområdet Rosenängarna. Nära till busshållplats, promenadavstånd till Bro centrum med livsmedelsbutik, vårdcentral, bibliotek, simhall m.m. Pendeltåg från Bro Station tar ca 30 minuter till Stockholm C. Påfart till E18 mot Stockholm/Enköping på nära avstånd.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Diamantstigen 28, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30
Diamantstigen 28, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Diamantstigen 28, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Diamantstigen 28

Lägenhet
Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 895 000 kr
115 m²
5 rum
7 202 kr/mån
25 174 kr/m²

Här erbjuds ett härligt boende intill Lillsjön om totalt 115 kvm, med radhuskänsla och ett trevligt läge i området. Lägenheten består av två plan och ligger en trappa upp i huset. Välplanerad planlösning med de sociala ytorna i entréplanet; kök med matplats intill fönster och öppet mot vardagsrummet med fint ljusinsläpp. Balkong med det bästa solläget med sol från lunch finns i direkt anslutning. I detta plan finns även ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns tre sovrum och en walk-in closet samt ännu ett badrum. Genomgående ljusa ytskikt i alla rum. Fiber via Bahnhof ingår i avgiften. Ett fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns utanför. Perfekt boende för barnfamiljen med promenadavstånd till både Lillsjön, förskola och skola (F-3). Brf Hovslagaren har fina innergårdar och ligger med ett lugnt och skyddat läge i Kungsängen. Husen har genomgått fasadrenovering, både 3-glas isolerfönster har installerats och nya ytterdörrar. Även renovering av balkonger och förråd har utförts. Välskött och omtyckt HSB-förening med bl.a. grovtvättstuga, föreningslokal, och bastu. Här bor man med närhet till Lillsjön, natur, elljusspår och naturreservat. I Kungsängen centrum finns mataffärer, restauranger, bibliotek, vårdcentral m.m. Nära bussförbindelser till Kungsängen C, från Kungsängen station går tågen i kvartstrafik och tar ca 25 min Stockholm C, för den bilburne nås E18 mot Stockholm/Enköping på ngr minuter.

 • Premium
 • Balkong
Långdansvägen 6, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun

Långdansvägen 6

Villa
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
6 495 000 kr
156 m²
5 rum
564 m² tomt

Påkostad och renoverad villa på populära Långdansvägen i Kungsängen. Villan erbjuder 156 kvm och garage för en bil med stenlagd uppfart för upp till tre bilar. På framsidan finns en uteplats i bästa söderläge samt gräsmatta, fin mur ramar in tomten på framsidan. På baksidan finns en thujahäck mot ena grannen. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum i entréplan bidrar till en väl tilltagen sällskapsyta. Från vardagsrummet nås framsidans uteplats. Köket renoverades under 2012. Riktigt snygga helkaklade badrum (2021) i båda plan, i det övre planet finns även en separat bastu. Idag finns totalt 4 sovrum med möjlighet till 2 till i övre plan om behov finns. I entréplan finns även en separat helkaklad tvättstuga. Både tak och fönster byttes under 2012. Invändigt renoverat med nya ytskikt under 2021. Uppvärmning via 2st luft/luftvärmepump i entréplanet. Attraktivt område i Kungsängen, här bor du med gångavstånd till skolor, förskolor, och grönområden. Samtidigt med ett bekvämt avstånd till shopping, restauranger och kommunikationer. Från Kungsängen station tar pendeltåg ca 25 min till Stockholm. E18 med påfart mot Stockholm/Enköping nås på några minuter.

 • Balkong
 • Uteplats
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 47, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 47

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 700 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
30 833 kr/m²

*Ring för privatvisning!* OBS, Visning sker i vårt visningshus på Bondhagsvägen 39! Modernt radhus om 120 kvm i kommunens nya pärla Bro Mälarstad. Bli först att flytta in i detta kvalitativa radhus. Otroligt estetiskt tilltalande hus där inflyttningsdatumet är flexibelt. Trevliga sällskapsytor i entréplan med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt bra familjeytor uppe med 4 sovrum, allrum och ett lyxigt badrum med badkar. Enorm terrass med smidesstaket som nås från vardagsrummet och vetter ut mot Bro Hofs golfbana. Radhuset har en hög standard med genomgående slittåligt enstavsparkettgolv, modern kulör på alla väggar samt kök från välkända Marbodal med integrerade rostfria vitvaror. Huset har två badrum varav den ena med vikbara duschväggar tvättmaskin och torktumlare och takdusch i entréplan samt badkar i badrummet på övre plan. Underbart ljusinsläpp från stora glaspartier. Energisnålt och "Svanen" certifierat hus med vattenburen uppvärmning i hela huset och som drivs av en modern frånluftsvärmepump. Parkeringsplats på uppfarten till huset. Detta är ett expansivt område med Mälaren som knytpunkt. Kommunikationen är otroligt bra och stadsdelen ligger nära pendeltåg, E18 samt busslinje i området som tar dig hela vägen ner till vattnet. Från Bro har du via E18 ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm på 30 minuter. I planen finns också ett lokalt centrum vid pendeltåget med mataffärer, skola och förskola samt idrottsverksamhet. Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer och småbåtshamn. Här skapas en trygg, levande och barnvänlig ny stadsdel och ett livsstilsområde med närhet till golf, ridsport, båtliv, bad, skridskoåkning och svampplockning. Direkt närhet till omtyckt skola som drivs av Jensen Education. "Campus Bro Mälarstrand" består av två olika skolområden, varav den ena bedrivs det skolverksamhet för förskola hela vägen till årskurs 3 samt det andra skolområdet som ligger tvärs över gatan från radhusen som är skola för årskurs 4-9.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Albodavägen 3, Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun

Albodavägen 3

Tomt
Bro - Rättarboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 000 000 kr
1 219 m² tomt

Lättbyggd plan tomt i hjärtat av Rättarboda. Kanonfint läge med närhet till bad i Mälaren samt ett stenkast från nya området Bro Mälarstad med flertal restauranger, livsmedelsbutik samt skolor. Bro Hof Slott ligger inom promenadavstånd och är en av Europas finaste golfanläggningar. En biltur ca 5 min bort så har du en större handelsplats med Willys, gym (Nordic Wellness), Jysk samt flertal butiker till under uppförande (Lidl, Normal, Rusta och Stadium outlet mm). Barkarbys handelsplats med stort utbud av butiker och outlet är en bilfärd på ca 15 min. Generös byggrätt - 20 % av tomtarean, dock max 240 kvm byggnadsarea med möjlighet till både komplementbyggnad samt garage. Ingen fastighetsavgift för nybyggda hus första 15 åren! Välj valfri husleverantör. Ring eller maila för att boka visning!

 • Plus
Flugsvampsvägen 4, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Flugsvampsvägen 4, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Flugsvampsvägen 4, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Flugsvampsvägen 4

Villa
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
5 995 000 kr
135 m²
6 rum
549 m² tomt

Underbar villa med en idyllisk atmosfär perfekt för barnfamiljer! Huset är välunderhållet och fräscht, och har ett utmärkt läge på husets baksidan. Genomgående fina ytskikt, enhetlig ekparkett och två stilfullt helkaklade badrum. Det snygga vita köket med färgat kakel har rostfria vitvaror, och matplatsen har fönster i två väderstreck. Dessutom finns en separat tvättstuga med klinkergolv och fyra ljusa sovrum på övre plan, samt ett gästrum på nedre plan. Tomten är friköpt och omges av insynsskyddande häckar, en välmående gräsmatta, marksten runt huset och en stor och härlig altan. I området på kort avstånd finns stormarknad, förskola, buss, bad och natur. Med andra ord, allt du kan tänkas behöva! Huset är besiktigat och energideklarerat. Det är verkligen ett otroligt trevligt hus som måste upplevas - varmt välkomna att ta kontakt för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Rubinstigen 34, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår
Rubinstigen 34, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rubinstigen 34, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rubinstigen 34

Lägenhet
Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 387 kr/mån
32 734 kr/m²

Mysig 2:a om 64 kvm med två uteplatser och härlig radhuskänsla! Här bor du med ett av föreningens absolut bästa lägen, längst in i området och med baksida mot skogen utan insyn. Solen kan avnjutas på framsidan under förmiddagen och på baksidan under eftermiddagen/kvällen. Ett externt förråd om ca 10 kvm tillhör bostaden och ligger i anslutning till lägenhetens entré. Lägenheten erbjuder ett superfint kök, renoverat under 2022 med gråa luckor från IKEA (Bodbyn) med side-by-side kyl och frys med ismaskin (LG 2022), ugn och micro i stapel, spishäll (extra bred, 80 cm) och fläkt och med matplats intill fönster. Öppen planlösning mot vardagsrummet med en fin köksö som avgränsar. Vardagsrum med härligt läge mot skogen, ett sovrum i bra storlek och en klädkammare. Badrummet är stilrent och nyrenoverat (2024) med handfat med kommod, spegel med belysning samt WC, helkaklade väggar och plastmatta. Spotlights i taket. Tvättmaskin finns också. Lägenheten är renoverad (2023-2024) pga en vattenskada. Hela lägenheten är ommålad under 2023/2024. Genomgående nytt parkettgolv och nya innerdörrar. Välskött och omtyckt HSB-förening med bl.a. grovtvättstuga, föreningslokal, och bastu. Här bor man med närhet till Lillsjön, natur, elljusspår och naturreservat, förskolor och skolor. I Kungsängen centrum finns mataffärer, restauranger, bibliotek, vårdcentral m.m. Från Kungsängen station går tågen i kvartstrafik och tar ca 25 min Stockholm C, för den bilburne nås E18 mot Stockholm/Enköping på ngr minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Växthusvägen 9, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Växthusvägen 9, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Växthusvägen 9, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Växthusvägen 9

Lägenhet
Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 150 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 860 kr/mån
31 944 kr/m²

Vill du ha en lägenhet med radhuskänsla där du kan bjuda in familj och vänner på en härlig grillkväll? Varmt välkommen till denna välplanerade etta med egen uteplats om hela tjugotvå kvm. Kök som är öppet mot allrummet, helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt bra förvaring i flera garderober. Lugnt och privat läge i villaområdet Rosenängarna. Parkering och ett tillhörande förråd finns precis utanför huset. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till centrumhandel, förskola, skola, buss och pendeltåg, samt natur och bad vid Lejondalssjön. Bro Galopp och Bro Hof Golfklubb ligger endast 5 minuters bilresa bort, och det tar cirka 30 minuter att nå city med bil eller pendeltåg. Möjlighet till flexibelt tillträde!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ginstvägen 3, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Ginstvägen 3, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Ginstvägen 3, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Ginstvägen 3

Villa
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
4 795 000 kr
111 + 48 m²
5 rum
868 m² tomt

1-plansvilla om totalt 159 kvm (111 kvm boa + 48 kvm bia) i Finnsta, Bro. Här finns vidbyggt garage för en bil med uppfart som rymmer upp till fyra bilar, mysigt inglasat uterum på framsidan om 15 kvm, stor altan med tak på baksidan och en generös tomt utan insyn med flera fruktträd. Villan erbjuder ett rymligt vardagsrum, härifrån nås baksidan, ett trevligt kök med kamin, som det går att laga mat på om behov finns, och matplats vid fönster. I anslutning till köket finns en separat tvättstuga med ett kallförråd, från tvättstugan nås garaget. Villan erbjuder även ett master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och ytterligare två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum (renoverat 2013), en gäst-WC i anslutning till entrén och en klädkammare. Fiber finns indraget. Luft/luftvärmepump finns installerad. Lugnt och fint läge i Finnsta med skogsparti på baksidan och med ett insynsskyddat läge. Finnstaberg förskola samt Finnstaskolan finns i närheten, perfekt läge för barnfamiljen! Badplats i Hällkana finns på nära avstånd och natur intill knuten. I Bro centrum finns mataffärer, bibliotek, simhall, vårdcentral m.m. Nära till påfarten av E18 och ett par minuter med bil eller cykel till Bro station. Pendeltåg från Bro station tar ca 30 minuter in till Stockholm C. Huset är besiktigat och energideklarerat.

 • Premium
 • Uteplats
Rubinstigen 19, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Rubinstigen 19, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rubinstigen 19, Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rubinstigen 19

Lägenhet
Kungsängen - Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 795 000 kr
115 m²
5 rum
7 202 kr/mån
24 304 kr/m²

Välkommen till denna gavel 5:a med ostört och barnvänligt läge på omtyckta och lummiga Rubinstigen vid Lillsjön. En lägenhet i fint skick som erbjuder ett okomplicerat boende. Lägenhet har stora sällskapsytor, vackert ljusinsläpp, 2 st badrum, modernt och nyligen renoverat kök samt en stor balkong för härligt umgänge. Bostaden har en tydlig radhuskänsla i två plan med egen ingång och 4 stora sovrum. För extra förvaring finns ett externt förråd om ca 10 kvm. På Rubinstigen 19 erbjuds ett sällsynt vackert läge med närhet till mysiga Lillsjön. Här har du alla förutsättningar att ta vara på de möjligheter som den fantastiska naturen ger och uppskatta de fördelar som ett boende vid Lillsjön innebär. Ett mycket populärt område för barnfamiljen med förskola och grundskola i närområdet. Varmt välkommen att ta kontakt för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun, bild 2
Korpstigen 12 D, Bro - Råby, Upplands-Bro kommun, bild 3

Korpstigen 12 D

Lägenhet
Bro - Råby, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
3 668 kr/mån
29 000 kr/m²

Välplanerad tvåa om 50 kvm med balkong och med eftermiddags- och kvällssol. Kök med separat tvättstuga i anslutning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, från vardagsrummet nås balkongen via fina dubbeldörrar. Sovrum med anslutande klädkammare, badrum samt separat tvättstuga med tvättmaskin. En parkeringsplats tillhör lägenheten samt separat förråd i gårdslänga. Bostaden ligger i ett välskött och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till Bro centrum med service och kommunikationer. Stockholm C nås på dryga 30 minuter med pendeltåg från Bro station. Nära till påfart av E18 mot Stockholm/Enköping.

 • Premium
 • Balkong
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Assurs väg 34, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Assurs väg 34

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
3 490 000 kr
96 m²
5 rum
5 275 kr/mån
36 354 kr/m²

Stig in i detta exklusiva parhus om 96 kvm, designat av den prestigefyllda arkitektbyrån Arrhov-Frick. Varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en modern och stilren atmosfär med generösa fönsterpartier, raka linjer och öppna sociala ytor - en dröm för den designmedvetna. Upplev en oas av komfort med inte ett, utan två lyxiga badrum och golvvärme på båda planen. Den rymliga uteplatsen är perfekt för avkoppling och underbara stunder med nära och kära. Här är boendet inte bara ett hem, det är en livsstil. Din vardag blir enklare med en egen parkeringsplats och ett energisnålt värmesystem som inte bara är skonsamt för plånboken, utan också för miljön. Och låt oss inte glömma den privilegierade närheten till Mälaren, där historien möter modernitet. Här finns allt - naturreservat, öar, badplatser, omtyckt skola (f- åk 9) och närhet till två av Europas bästa golfbanor. Välkommen till ett unikt hem där design, komfort och livskvalitet förenas på bästa möjliga sätt. Det här är inte bara ett boende - det är en möjlighet att leva drömlivet. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i hjärtat av det som Bro Mälarstad har att erbjuda. Drömmen är bara ett samtal bort. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjärtstensvägen 15, Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjärtstensvägen 15

Lägenhet
Kungsängen - Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/6
5 272 kr/mån
29 776 kr/m²

*Helt otroligt pris!* *Först till kvarn!* Toppfräsch 3:a om 67 kvadrat med egen uteplats och bra förvaringsmöjligheter! Parkeringsplatser precis utanför portdörren finns att hyra för en otroligt billig peng! (Kösystem) Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök med vita köksluckor och vitvaror från Bosch. Uteplats med stenläggning i anslutning till köket! Sovrum med målade väggar och god plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsmöblemang. Separat källarförråd finns att tillgå! Helkaklat duschrum med golvvärme med egen tvättmaskin och torktumlare från välkända Bosch. Genomgående ekparkettgolv i lägenheten utom i hallen där det ligger ett slitstarkt mörkt klinkergolv. Brf Handelsparken ligger intill handelsplatsen Brunna Park där Coop, apotek, Biltema, McDonalds och Byggmax finns, även Lidl och gym ligger nära! Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum, pendeltåg med kvartstrafik till Stockholm C. Närhet till skolor, naturreservat, badplats och idrottsanläggning. För den bilburne så är det nära till E18 med påfart mot både Stockholm och Bålsta/Enköping. 30 min från Stockholm C. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sven Beckmans väg 23, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sven Beckmans väg 23

Radhus
Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 350 000 kr
101 + 11 m²
4 rum
9 190 kr/mån
23 267 kr/m²

Tvåplans parhus i populärt område för barnfamiljer. Kanonläge i området med baksida mot skogsparti, perfekt både för lek och skydd mot insyn. Nära både välrenommerad förskola och grundskola. Carport bredvid huset, förvaring på vind och i förråd. En uteplats på vardera sida av huset så att det går att välja sol eller skugga efter eget tycke. På entréplan finner man kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme och en trappa ner till souterrängdelen så har du ett sovrum, vardagsrum, duschrum och tvättstuga. Välskött parhus där nuvarande ägare bland annat har renoverat badrummet på entréplan 2017. Underhållet hus där många renoveringar är gjorda. Energisnålt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump som tillvaratar energin från inomhusluften för att värma upp de vattenburna elementen i huset. Fiber finns indraget. Trädgården passar utmärkt för den som har lite ”gröna fingrar”. Här finner man både fruktträd, bär & kryddbuskar. Endast 30 minuters bilfärd till centrala Sthlm. Busshållplats runt hörnet där ni tar er till Kungsängen C med ett par minuters resväg. Från Kungsängens station tar det endast 28 minuter med pendeltåg till Sthlm C. Parhuset är i bostadsrättsform vilket gör att man slipper både pantbrev samt lagfartskostnad! Passa på och anmäl ert intresse så ni inte missar denna guldklimp!

 • Premium
 • Uteplats
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gråbovägen 6, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gråbovägen 6

Villa
Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
6 495 000 kr
185 m²
7 rum
1 132 m² tomt

* Prissänkt med en halv miljon! * 2 st separat utrustade bostäder på tomten med eget kök och badrum! * Närhet till Arlanda och centrala Sthlm! Sätt stegen in i denna extraordinära, arkitektritade villa med 4 rymliga sovrum och 2 förstklassiga badrum, varav den ena med bastu och spabad. Här finns inget utrymme för kompromisser, endast komfort och stil. Detta hem erbjuder enastående bekvämligheter för din vardag. De 4 generösa sovrummen har gott om plats för hela familjen och eventuella gäster, och de två badrummen har högkvalitativa funktioner som kommer att göra din morgonrutin till en ren njutning. Läget är enastående med en trädgård som ligger i söderläge och som ger dig solsken under större delen av dagen och en underbar utsikt över en fridfull äng och den historiska Håbo Tibble kyrka. Detta är mer än bara ett hem, det är en fristad där du kan koppla av och njuta av tillvaron. För alla bilentusiaster finns det gott om utrymme med en praktisk carport som kan rymma två bilar och ett garage med plats för en bil. Ytterligare 2-3 bilar kan enkelt parkeras på uppfarten, vilket gör det bekvämt för både familj och vänner. Som en extra fördel finns det två separat utrustade bostäder (ca 40 + 25 kvm) på fastigheten som du kan hyra ut och dra nytta av som en extra inkomstkälla. Dessa bostäder är fullt möblerade med både kök och badrum och erbjuder ett bra och självständigt boende för eventuella hyresgäster. Villan kommer givetvis att besiktigas och dolda-fel försäkras inom kort. Detta är en unik möjlighet som du inte vill missa. Med sin enastående design, imponerande faciliteter och fantastiska läge är detta inte bara ett hus, det är en livsstil. Centrala Sthlm har du ca 35 minuter bort och bilresan till Arlanda tar ca 25 minuter. Ta tillfället i akt och upplev denna fantastiska bostad själv – detta är din chans att äga en plats som du med stolthet kommer att kalla "hem". Tveka inte, för denna pärla kommer inte att vara tillgänglig länge!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
 • Sön 21 apr
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Melofonstigen 8, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Melofonstigen 8

Lägenhet
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 650 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 385 kr/mån
24 812 kr/m²

*Prissänkt!* Kanontillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a. Mysig lägenhet med vitt kök, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum som rymmer en dubbelsäng, rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter samt luftigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck med härligt ljusinsläpp. Stor insynsskyddad balkong med plats att inreda efter behov. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt område i Kungsängen, här bor du med närhet till skolor, förskolor, och grönområden. Samtidigt har du bekvämt avstånd till shopping, restauranger och kommunikationer. Från Kungsängen station tar pendeltåg ca 25 min till Stockholm. E18 med påfart mot Stockholm/Enköping nås på några minuter. Måste ses!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Banjovägen 15, Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Banjovägen 15

Villa
Kungsängen - Brunna, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
5 695 000 kr
150 + 4 m²
6 rum
975 m² tomt

Välkommen till Banjovägen 15 i Brunna, Kungsängen. Detta hem är en rymlig och bekväm tillflyktsort för en familj som letar efter ett lugnt och praktiskt boende. Med totalt 4 sovrum i huset är detta ett hus som passar alla familjer! Beläget på en av utav de största tomtarna i Brunna. Uteplatsen är rymlig och insynsskyddad, vilket gör den idealisk för avkoppling och utomhusaktiviteter. Området runt huset är familjevänligt med närhet till både skolor och grönområden, vilket ger möjligheter till friluftsliv och lek. Huset har nyligen renoverats på övervåningen, inklusive badrummet. Utöver det så har samtliga ytskikt i allrum och de tre sovrummen renoverats. På bottenvåningen hittar du kök, badrum, tvättstuga, sovrum och vardagsrum. Med ett garage och plats för ytterligare bilar på uppfarten finns det gott om parkeringsmöjligheter för familjen och gäster. Banjovägen 15 erbjuder ett hemtrevligt boende med praktiska bekvämligheter och en lugn omgivning. I Brunna har man nära till det mesta både stormarknad, restaurang, badsjö och ett flertal högklassiga golfbanor. Smidigt att ta sig ut på E18. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

 • Premium
 • Uteplats
Bondmorans väg 32, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Bondmorans väg 32, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondmorans väg 32, Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondmorans väg 32

Fritidshus
Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
2 995 000 kr
73 m²
5 rum
3 886 m² tomt

Välkommen till denna idylliska fastighet belägen i ett lugnt område med en fantastiskt hög position intill Lejondalssjön. Denna fastighet erbjuder en underbar livsstil och passar perfekt som både fritidshus och permanent boende. Här kan du njuta av harmonin och skönheten i naturen, samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter inom räckhåll. Trots att huset ligger på landsbygden är det inte långt till både Kungsängen och Bro. Det finns till och med ett särskilt färdtillstånd för att ta en genväg över Svea Livgarde till Kungsängen. Genom att ta E18 når man snabbt och smidigt Stockholm. Både Kungsängen och Bro har pendeltågsstationer, vilket gör det enkelt att pendla till och från storstaden. Den stora tomten som omger fastigheten erbjuder oändliga möjligheter. Här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa en harmonisk utemiljö. Varför inte skapa en trädgård med vackra blommor och grönska, eller kanske en grillplats för att njuta av utomhusmiddagar med familj och vänner? Denna fastighet är verkligen en pärla och erbjuder en unik chans att uppleva en idyllisk livsstil vid vattnet. Oavsett om du söker en plats för avkoppling eller ett permanent boende, kommer denna fastighet att överträffa dina förväntningar. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömfastighet och uppleva den ultimata balansen mellan avskildhet och bekvämlighet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bondhagsvägen 19, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
 • Sön 28 apr
Bondhagsvägen 19, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 19, Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 19

Radhus
Bro - Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
4 395 000 kr
125 m²
5 rum
5 966 kr/mån
35 160 kr/m²

Helt nytt parhus om 125 kvm i Bro Mälarstad! Här erbjuds modern arkitektur med social och öppen planlösning i entréplan, två badrum och 4 sovrum med möjlighet att skapa ännu ett sovrum på övre plan. Vattenburen golvvärme i entréplan och via radiatorer på övre plan. Fin plan tomt med trädäckad uteplats om ca22 kvm på baksidan med utsikt mot golfbanan. På framsidan finns ett förråd om 3 kvm samt egen infart med parkeringsplatser från gata. Öppen fiber via Telia. Påkostat med tillvalspaketet Trend - se bilaga, samt braskamin i vardagsrummet! Här erbjuds gedigna och plana tomter med vacker närmiljö. Parhusen är placerade centralt på tomten för att skapa goda ljusförutsättningar under hela dagen. I och med en central placering ges två tomtsidor varav en skyddad sida med utsikt mot golfbana och en sida med kvällssol och lummig utsikt mot skogsområde. Varje bostad har ett gavelläge med tomtmark runt om och målet har varit att skapa en intim avskiljbarhet som samtidigt erbjuder närhet till gemenskap och grannsamverkan. Intill Mälaren ligger denna nya stadsdel med bostäder i olika utföranden, i riktigt fin och naturnära miljö. Skola och förskola finns i området, ett perfekt boende för barnfamiljen. Från pendeltågstationen i Bro nås Stockholms C på ca 30 minuter. Här finns allt för dig som gillar ett aktivt liv med bl.a. fina promenadstråk, möjlighet till löpning och cykling samt bärplockning, fiske och golf. Välkommen att göra en intresseanmälan.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Hjortronvägen 91, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Tis 23 apr
Hjortronvägen 91, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hjortronvägen 91, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hjortronvägen 91

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 738 kr/mån
20 179 kr/m²

Genomgående fin 3:a om 84 kvm i Tibble, en trappa upp i huset! Här erbjuds välplanerade kvadrat och en trivsam planlösning. Ljust arbetskök med vita släta köksluckor, snygg mosaik och bänkskiva i svart. Här finns gott om skåp och bänkyta. Stor matplats intill fönster med fint ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med tapetserad fondvägg, härifrån nås den härliga inglasade balkongen med förmiddagssol. Badrum med helkaklade väggar och plastmatta, här finns torktumlare (tvättmaskin ingår ej). Stort sovrum med bra förvaring i garderobsvägg samt ännu ett bra sovrum. Gäst-WC nås via hallen med avhängningsyta. Säkerhetsdörr. Välskött HSB-förening, förråd tillhörande lägenheten finns på samma våningsplan. Boendeparkering finns i området (215 kr per månad, onumrerade platser). Både busshållplats och mataffär finns i närheten. Gångavstånd till Kungsängen centrum. Från Kungsängen station tar pendeltåg ca 30 min till Stockholm C, nära påfart till E18 mot Stockholm/Enköping. I närområdet finns även Lillsjöns friluftsområde med både motionsspår och badplats.

 • Premium
 • Balkong
Mullbärsstigen 15 bv, Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 15 bv

Lägenhet
Kungsängen - Ekhammar, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 400 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 004 kr/mån
31 111 kr/m²

Välkommen till en 1:a om 45 kvm i markplan. Egen uteplats med ett fint läge mot kolonilotter. Kök med matplats vid fönster. Kombinerat vardagsrum/sovrum i bra storlek, härifrån nås uteplatsen. Badrum med badkar och vädringsfönster samt hall med avhängningsyta. Lägenhetsförråd finns. Populär HSB-förening, billig boendeparkering finns i området. Närhet till busshållplats, mataffär, skolor och gångavstånd till Kungsängen C. Uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön och motionsspår.

 • Uteplats
Ringvägen 14, Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun

Ringvägen 14

Lägenhet
Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
Fastighetsbyrån Upplands-Bro
1 895 000 kr
53,2 m²
2 rum
vån 8/8
4 417 kr/mån
35 620 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna fina tvåa i Kungsängen centrum med utsikt över tallarna och mot Mälarens glittrande vatten. Här bor ni med pendeltåget en kort promenad bort och med Mälaren på gångavstånd. Generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med ett härligt och högt läge! Helrenoverat och helkaklat badrum i samband med stambyte med duschväggar, golvvärme och spotlights i taket. Kök med vita luckor och grått kakel med matchande bänkskiva i grått. Sovrum med tapetserad fondvägg och förvaring i garderobsstommar. Hall med skjutdörrsgarderob. Genomgående fin och gemytlig lägenhet med enhetliga färgval, här är det bara att flytta in! Säkerhetsdörr finns. Brf Norrhöjden är en omtyckt och välskött bostadsrättsförening som har hunnit med mycket underhåll de senaste åren. Badrummen stamrenoverades 2017/2018 och balkongerna byttes ut 2020. En perfekt bostad för dig som vill ha service, kommunikationer, Mälaren och naturen inpå knuten.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 41